2011 Aralık Anneleri

Kızlar nasılsınız hastaneden geldim bebişimi gördüm ikili test için gitmiştim sonuçlar haftaya belli olacak bakalım hayırlısı . Bebişim kocaman olmuş kurban olurum kuzuma

Allah annelerin kalbine doğru olanı ilham eder. sende en güzelini yapmışsın canım..
Sağlıkla doğar inşallah..

ben ona nasıl kıyarım ki ögrendiğim gün daha sevgisi yerleşti içime hep dua ettim halada ediyorum hepimizin bebişleri için rabbim sonuna kadar saglıkla sıhhatle buyumelerini nasip etsin ve bizlere kavuştursun onları..

cnm seninde gözün aydın hep böyle güzel haberlerini alırsın inş cok sevindim bende

[
cok sukur ıyı cıkmıs cnm,bebeın senın kısmetın...ıyıkı aldırmamıssın,bebeın cok saglıklı olcak emınım...buyudugunde anlatırsın yavruna:)beraber gulersınız olanlara:)

bu bebek bizim için zaten süprizdi mucize gibi geldi bize neşe kattı evimize hiç düşünmüyordum 3.bir cocugu ama şimdi iyiki hamileyim diyorum

Kızlar nasılsınız hastaneden geldim bebişimi gördüm ikili test için gitmiştim sonuçlar haftaya belli olacak bakalım hayırlısı . Bebişim kocaman olmuş kurban olurum kuzuma

Maşallah bebişine... Sağlıklı haberlerini alırsın inşalah...
Bende bebişimi gördüm bugün...

seninde gözün aydın ne güzel inş haftaya güzel sonuçlarınıda alırsın maşallah topiğimizde herkezin suana kadar ıkılı test sonuçları güzel cıktı hepte böyle devam eder inş..

ccok tskederm cnm,yatıorum zaten,ıs yerımden de 1 ay ızın aldım,tembellık yapıorum,kaynanam bakıo bana:)))

sızın msjları okuyarak gecıodu gunlerım,kac gundur uye olmaya calısıorum olmuodu..anca olabıldım:))aranıza katılmak cok guzel ya,daha bı heyecanlı oluo ınsan:)

RAbbim isteyen herkese nasip etsin inşallah....:2::2::2:

Maşallah bebişine... Sağlıklı haberlerini alırsın inşalah...
Bende bebişimi gördüm bugün...

seninde gözün aydın ne güzel inş haftaya güzel sonuçlarınıda alırsın maşallah topiğimizde herkezin suana kadar ıkılı test sonuçları güzel cıktı hepte böyle devam eder inş..
Sağ olun fıstıklar bakalım Cenabı Allah (CC.) hayırlı haberler nasip eder inşallah .

AAA CNM HİÇ BİMİYORDUM. SENİ TEBRİK EDERİM AMA ÇOK DOĞRU BRİ KARAR VERMİŞSİN. UMARIM RABBİM YAVRUNU SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDER. HEP SAĞLIKLI VE MUTLU OLUN İNŞALLAH.

luveyla çok sevindim cnm. Bak Rabbim yüzüne güldü sende artık üzme kendini. takibini yaptır Allah' emanet et. Allah emaneti en güzel koruyandır.

Aramıza tekrar hoşgeldin canım...
Evet bende bu keyfi yakalamak için kaydoldum siteye.. Hamileliğimin bu şekilde takibi, özellikle aynı dönemin annelerini tanımak mutluluk verdi, veriyor da..
Bak ne güzel sana bakan varmış tadını çıkar. yap tembelliğini yat dinlen.

[
AAA CNM HİÇ BİMİYORDUM. SENİ TEBRİK EDERİM AMA ÇOK DOĞRU BRİ KARAR VERMİŞSİN. UMARIM RABBİM YAVRUNU SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDER. HEP SAĞLIKLI VE MUTLU OLUN İNŞALLAH..

cnm bunu hiç dile getirmemiştim bu güne kadar olumsuzu düşünmek hatta yazmak bile istemedim testin sonucunu oyüzden cok merak ediyordum sabahtan telefon acmaya bile cekindim doktora sonra ögleden sonra kalkıp gittim ve cok şükür rabbim güzel sonuçlarla karsılaştırdı..test sonucunu ögrenmeden paylaşmak istemedim sizlerlede hep güzellikleri paylaşayım istiyorum

kızlar sizlerden ayrılmak zor ama yemek yapmamlazım epey gec kaldım bile zatenşimdilik herkese iyi akşamlar diliyorum

ben ve bebişim sizleri cok seviyoruz sizlerin sayesinde hamileliliğimiz daha bir güzel geçiyor

halimemmmmm, aynısı bende de oluyor...... kaş bıyık ve bacak tüyleri geç çıkıyor, tırnaklarım aşırı çabuk uzuyor, göbeğim tüylendi

aynen valla yaa :))

ya ben de istiyorum yaaa.... zayıflar çabuk hissedermiş. umutluyum ben de çabuk hissederim diyee

cnm neden son vermek istediler ki? benim unuttuğum bir detay mı var???

:2: ablamla aramdaki ilişki aynı bu şekilde... ama maalesef ki kısmetsizlikler yaşadı ve evlenmedi. 34 yaşında. o kadar çok isterdim ki şu anda hissettiğim annelik duygusunu o da hissetse... tabii ki hala geç değil. Rabbim onu mutlu etsin. aman yaaaa, doldum yine. uzun lafın kısası Allah muhabbetinizi arttırsın cnm. kardeşlik çoookkk güzel bir duygu...:2:

Arzumcuğum yukarıda Deryam arkadaşımız anlatmış.
Kopyalayıp yapıştıracağın kısma dikkat et sadece değdiği bölgeyi al..
Hadi yap bakalım bekliyoruz bebişinin çizelgesini..
Kolay gelsin..

sanırım derya yok ama yazdığı eserler hala duruyor. işte ticker yapmak için aşamalar.

gebelik çizelgesi yapımı

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..türkçeye çevirin,tam boy tickeri seçin
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

Arzumcuğum urlyi vereyim daha kolay gir siteye...

Google Google Translate

ordan gebelik bölümüne gir. Diğer işlemleri takip et..
Ben de şimdi buselinin gönderdiği sitedeki işleme bakacağım. Bakayım orada daha hoşuma giden çizelgeler varsa çizelgemi değiştireyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…