Kızlar nasılsınız hastaneden geldim bebişimi gördüm ikili test için gitmiştim sonuçlar haftaya belli olacak bakalım hayırlısı . Bebişim kocaman olmuş kurban olurum kuzuma
tahmine girer mi bilmiyorum ama kız geçiyor içimden. kız bebek istiyorum sanırım
tahmine girer mi bilmiyorum ama kız geçiyor içimden. kız bebek istiyorum sanırım
işte canım bende kız olsun diye düşündüğüm için objektif olamayabilirim diyodum zaten baştan beri içinden kız geçiyor ama tabiki öncelikle sağlıklı hayırlı bi evlat
olumsuz olucak bişi yok canım ortada sende :) canını sıkmaya yer mi arıyosun Allah aşkına sağlıklı olsunda kısmetimizde neyse o olucak zatenorası muhakkakkkk!sanırım benım boyle dusunmemın sebebı hep ısteklerımın tersı olacakmıs yada ıllakı olumsuz olacakmıs gıbı dusunmemden gecıyorsu olumsuz dusncelerden kurtaramadım gıttı kendımıııı
olumsuz olucak bişi yok canım ortada sende :) canını sıkmaya yer mi arıyosun allah aşkına sağlıklı olsunda kısmetimizde neyse o olucak zaten
ballar tatlisslerr guzel annislerr benim evimede sonunda internet baglandi cook sukurr biz iyiyiz sizler nasilsinz ??? bebiislerinin cinsiyeti belli olan annislerr tebrikleerr digerr fistiklar ve icinde bende darisi bize:)) ayrica siizi ozledim
yaaaa bende erkek ıstıyorum ama kızmıs gıbı doguyor ıcıme
selam kızlar bugün cumartesi kimsecikler yok ortada herkes keyif yapıyor anlaşılan bizde evimizde tadını çıkarıyoruz ohhhh mis gibi dışarısı yanıyor evimiz serincecik oğluşumda karnımda balık gibi maşallah döner durur biz öpüyoruz sizleri
canlar nasılsınız
ben vatanımdayım cok mutluyum
ve bebısımın cınsıyetıude bellı oldu
bırtane prenses gelıyor
hem prens hem prenses annesı olucam
canlar nasılsınız
ben vatanımdayım cok mutluyum
ve bebısımın cınsıyetıude bellı oldu
bırtane prenses gelıyor
hem prens hem prenses annesı olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?