2011 Aralık Anneleri

işte canım bende kız olsun diye düşündüğüm için objektif olamayabilirim diyodum zaten baştan beri içinden kız geçiyor ama tabiki öncelikle sağlıklı hayırlı bi evlat

işte canım bende kız olsun diye düşündüğüm için objektif olamayabilirim diyodum zaten baştan beri içinden kız geçiyor ama tabiki öncelikle sağlıklı hayırlı bi evlat

orası muhakkakkkk!sanırım benım boyle dusunmemın sebebı hep ısteklerımın tersı olacakmıs yada ıllakı olumsuz olacakmıs gıbı dusunmemden gecıyor su olumsuz dusncelerden kurtaramadım gıttı kendımıııı

olumsuz olucak bişi yok canım ortada sende :) canını sıkmaya yer mi arıyosun Allah aşkına sağlıklı olsunda kısmetimizde neyse o olucak zaten

günaydın kızlar nasılsınız?benim bulantılar ve kusmalar bitmedi çok halsiz kalıyorum sizinle daha çok vakit geçirmek istiyorum ama halsizlikten çok kalamıyorum ama takip etmeye çalışıyorum hepinizi öpüyoruz ben ve bebişim

giunaydin kizlar.:)) benimde bulantilarim gecmedi yaw,zevk alamio insan hicbiseyden..bulanti yuzunden canim da bisiy cekmio,azcik nazlanirdik kocamiza:)))bulantilar ve kusmalar bitince insallah hamileligin tadini cikarticam...:)hamile elbisesi almak istiorum:))

Selam kızlar bebişimin teyzeleri ve bebişimin arkadaşları nasıllarmış bakayım ?

ballar tatlisslerr guzel annislerr benim evimede sonunda internet baglandi cook sukurr biz iyiyiz sizler nasilsinz ??? bebiislerinin cinsiyeti belli olan annislerr tebrikleerr digerr fistiklar ve icinde bende darisi bize:)) ayrica siizi ozledim

çook sewindim canım ya..özlemiştik walla...hadi bakalım yeni ewin hayırlı uğurlu olsun inşallah...

selam kızlar bugün cumartesi kimsecikler yok ortada herkes keyif yapıyor anlaşılan bizde evimizde tadını çıkarıyoruz ohhhh mis gibi dışarısı yanıyor evimiz serincecik oğluşumda karnımda balık gibi maşallah döner durur biz öpüyoruz sizleri

senin kesin belli oldumu ya benımde erkeğe benzetti ama emin olamadı nasıl bişey oluyo erkek olunca cıkıntı seklindenmi anlıyo fotosu varmı

canlar nasılsınız
ben vatanımdayım cok mutluyum
ve bebısımın cınsıyetıude bellı oldu
bırtane prenses gelıyor
hem prens hem prenses annesı olucam

saolun kızlarrrrr
cok mutluyum gercekden herkes ne ıstıyorsa yuce rabbım gonullerıne gore versın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…