2011 Aralık Anneleri

yapabildigimi nerden anlicam cnm ya?

profilimde cizelgede kaydet e basiorum bisey degismio?ordada gozukmesi gerekmiomuydu?

Canım cok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına da alırsın inşlaah

yapabildigimi nerden anlicam cnm ya?

Arzumcuğum aşamaları bir bir takip et. Kadınlar kulübündeki profilimi düzenle bölümünde çizelgem kısmına sadece seçili olan sana ait olan urlyi arkadaşın örneklendirdiği gibi yapıştır.
profilini kaydettikten sonra mesaj yazdığında aktif olacak.

Oradan yapamadıysan benim yaptığım siteden yapabilirsin

deryam160510 kullanıcısından alıntı;
canım google daisypath yaz,türkçeye çevir,gebelik başlığını seç,uzun boy ticker ı seç,son olarak 1. ye tahmini doğum tarihini,2. ye son adet tarihini,3. ye bebişine notunu,ş,ç,ğ,ı yerine s,c,g,i kullan,sonra bb codun son http yle başlayıp png yle biten yerini,profilindeki çizelge bölümüne yapıştır

direk siteyi açmak için aşağıdaki linke tıkla gebelik bölümüne gir;
Google Google Translate

yukarıda yazılanı takip et..
Öpüyorum kolay gelsin..

Kızlar hepinize iyi akşamlar diliyorum.
Böbreklerim ağrıdı biraz...
Çalışan annelere iyi tatiller..
Kendinize iyi bakın..
Görüşünceye kadar öpüldünüz..

maşallah canımmmm...çok güzel sonuçlar,,böylede dewam etsin inşallah...

Hadi gözün aydıın...kız isteyip kızın olacak inşallah sağlıklı,sıhhatli ve hayırlı bir ewlat olur :)) tekrar tebrikler...

13 erkek,5 kızımız oldu

41 değil 4obin kere maşaallah!!!

Ayyyy çookk güzell bişey olsa gerek yaa...duygulandım çook..bende günlerdir elim karnımda hadi oğlum bi tekme diye yalwarıyorum :)))
maşallah canım..cinsiyet belli değil sanırım ama oğluşun olacak diyesim var...

Kızlar ben cok hastayım geceden bu yana safra çıkartıyorum ishlde var kendimi çok kötü hissediyorum hiç birşey yiyemiyorum doktora götürecek bir allahın kulu yok

eşim uzakta ailem uzakta hiç bir akrabam yok bu şehirde iş arkadaşlarım hep erkek nazım da geçmiyor izin aldım evdeyim ama çok zormuş yalnız olamk ağlamaktan başka bişi yapamıyorum

Çooook geçmiş olsun canımm...Allah acil şifa versin inşallah...

Hoşgeldiiinnn...sonunda çizelgeyi de yaptın sanırım hayırlı olsun kendine çoook dikkat et,bebeğe de tabiii...önemli ewreyi atlatmak üzeresin,,çabucacık toparlanırsın inşaallah...

canım bilmiyodum bnde ilk aşamanı ama en doğrusunu yapmışsın belli ki...Maşallah minik yawrumuza

Kızlar nasılsınız hastaneden geldim bebişimi gördüm ikili test için gitmiştim sonuçlar haftaya belli olacak bakalım hayırlısı . Bebişim kocaman olmuş kurban olurum kuzuma

Çoook güzel sonuçlar alırsın inşallah canımm...

kızlar benim mide bulantım tekrar başladı galiba.ya da üşüttüm.yine enerjim azaldı.
birde belim çok ağrıyor sizdede varmı böyle ağrı.

kızlar benim mide bulantım tekrar başladı galiba.ya da üşüttüm.yine enerjim azaldı.

cnm benim mide bulantilari bende de devam edior,cikarttikca zaten enerji die bisiy kalmio bel agrisi da oluomus bazilarinda,ama dinlenmeden gecmiomus:)
dinlen cnm yorma kendini,hersey gececek insallah hayirlisi ile:)

ballar tatlisslerr guzel annislerr benim evimede sonunda internet baglandi cook sukurr biz iyiyiz sizler nasilsinz ??? bebiislerinin cinsiyeti belli olan annislerr tebrikleerr digerr fistiklar ve icinde bende darisi bize:)) ayrica siizi ozledim

Son düzenleme:
bende de bel agrısı var ama doktorum bunun hamileligimden dolayı yatıs pozisyonumu degıstırdıgımden en azından degıstırmeye çalıştıgımdan da olabilecegini soyledi.
bende 2 li testimi yaptırdım sonuçlarım normal çıktı bugünde kontrole gidicem 12.30 da muhtemelen bende artık cinsiyetini görebilirim herhalde artık dönüşte yazarım. ben epeydir kayıptım herkesten özür dilerim sıhhatim saglıgım ve enerjım geri gelince gezerek geçiriyorum zamanımı o yüzden sadece okumaya harcıyorum vaktimi ancak

caniim bende bel agrisindan oluyorum ayaklarimin ustune basamiyorum bazen hamilelikte normal bence oglumdada olmustu bu sefer daha siddetli ama cunku yaramazz bidik kucagimdan inmiyo :) bide dogumdaa epidural vurulmustum onlarin etkisi buyuk canim mide bulantisina gelince yine tek degilsin :)

cok sukur canim normal ciktigina sevindim cinsiyetle ilgili bi tahminin varmi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…