2011 Aralık Anneleri

slm kızlar bi kaç gündür yokum arada bakabiliyorum.zaman bulamadım.cinsiyetlerini öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum.biz bu gün 14 haftalık olduk bebişimle.dün geceden beri uzandığımda oynamalarını hissedebiliyorum.bebişin içimde gezinmesi bana inanılmaz bi mutluluk veriyo.çok oldu bu duyguyu tatmayalı.en son 5 sene önce kızımın oynamalarını hatırlıyorum.hepinizi öpüyorum.

canlar nasılsınız
ben vatanımdayım cok mutluyum
ve bebısımın cınsıyetıude bellı oldu
bırtane prenses gelıyor
hem prens hem prenses annesı olucam

Tebrik ederim)
Efeciğim tatlım bir denk gelemedik ki netin bağlanmış çok şükür bunda sonra sobelerim seni :))

kızlar alyansımı parmağımdan hiç çıkarmıyordum.
ama farkettim ki parmaklarım şişmiş va sabunla denememe rağman asla çıkmayacakmış gibi görünüyor.
keşeke daha önce çıkarsaydım.

çok zor durumdayım ya....

Kızlar merhaba. uzun zamandır girmiyorum bu topiğe. Bizimde 14.haftamız. Henüz cinsiyet belli olmadı. Haftaya kontrol var belli olur belki. Bulantılarım yok oldu artık. 50 kiloydum 52 oldum.

Merhabaa,
Dün ikili testimizi yaptırdıkk. Ense kalınlığımız 1.2cm. Kan testini pzt alıcaz.
Kesin olmamakla birlikte erkek dedi doktorumuz. 1ay sonra netleşir dedi.
Açmış bacakları almış kolları başına ense yapıyodu:)

slm kızlar ilk defa sondan başlayıp kaldığım yere kadar geçmişi okuyabildim

bebişler nsl
cnm benimkide hep kucağımda ama arkadaşımın yeni doğan bebeğinin bacağında problemler var anna karnında sıkıştığı için oda kızını hep kucağında taşımasına bağlıo etkilemişmidir bilmem ama artık mümkün old az alıcam efe mi kucağıma

kızlar ya erkek diyenlerin bacakları acık fotoosu varsa koyabılırlermi benimde erkek dedi ama bişey görmedim ben

senninde varsa fotosu bebeğinin ekleyebilirmisin cnm erkek sanırım senin demi

Ya kızlar benim de çok şükür 2'li testim iyi çıktı ama cinsiyetini söylemedi.Çok garantici doktor.Bu ayda kız-erkek hepsi aynı olur dedi..

ya kızlar geçmişi okuyim dedim ama bitmiyo ne çok yazmışsınız. sadece 2 gün giremedim yaw. halimem canını sıkma canım. önemli bişey olduğunu sanmıyorum. annelerimiz ne papp-a değeri biliyodu ne ikili test ne burun kemiği. hamilelikte rahat olmak gerekiyo biraz.

bu arada hala midem bulanmaya devam ediyor. bugun 3 kere çıkardım. normal mi hala bu kadar şiddetli olması? bi akıl verin. geçmicek diye ödüm kopuyo. bu arada free beta hcg değerine göre kız mı erkek mi 50nin altı erkek, 50 nin üstü kız gibi bişeyler konuşulmuştu. benimki 45 çıktı ama kızım olcak insallah.

deryacım ben de tabloya bakmak istiyorum. ya ben kk forumunu nedense çok karışık buluyorum. bi girdiğin forum konusunu bi daha ara da bulasın. ilk sayfaya bakıyorum tablo yok. adresini kopyalayıp yazarsan sana zahmet ben de görmek istiyorum arkadaşların durumunu. biliyorum sıkılmışsındır bu tablo mevzusundan ama zahmet olmazsa yani

hala derkenn??? Tatlım sen daha 16.haftaya gelmemişsinki bu çok normall geçmemesii yaniii!!!!bekleme henüzzzz, o değerlerede aldanma doğru değil yanılma payı çok ama çok yüksekkkkk!!!!!!!!!!!!!

tablo yu 2011 aralık anneleri tablosu diye aratırırsan çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…