canlar nasılsınız
ben vatanımdayım cok mutluyum
ve bebısımın cınsıyetıude bellı oldu
bırtane prenses gelıyor
hem prens hem prenses annesı olucam
cnm benimkide hep kucağımda ama arkadaşımın yeni doğan bebeğinin bacağında problemler var anna karnında sıkıştığı için oda kızını hep kucağında taşımasına bağlıo etkilemişmidir bilmem ama artık mümkün old az alıcam efe mi kucağımacaniim bende bel agrisindan oluyorum ayaklarimin ustune basamiyorum bazen hamilelikte normal bence oglumdada olmustu bu sefer daha siddetli ama cunku yaramazz bidik kucagimdan inmiyo :) bide dogumdaa epidural vurulmustum onlarin etkisi buyuk canim mide bulantisina gelince yine tek degilsin :)
Merhabaa,
Dün ikili testimizi yaptırdıkk. Ense kalınlığımız 1.2cm. Kan testini pzt alıcaz.
Kesin olmamakla birlikte erkek dedi doktorumuz. 1ay sonra netleşir dedi.
Açmış bacakları almış kolları başına ense yapıyodu:)
slm kızlar ilk defa sondan başlayıp kaldığım yere kadar geçmişi okuyabildim
bebişler nsl
cnm benimkide hep kucağımda ama arkadaşımın yeni doğan bebeğinin bacağında problemler var anna karnında sıkıştığı için oda kızını hep kucağında taşımasına bağlıo etkilemişmidir bilmem ama artık mümkün old az alıcam efe mi kucağıma
Ya kızlar benim de çok şükür 2'li testim iyi çıktı ama cinsiyetini söylemedi.Çok garantici doktor.Bu ayda kız-erkek hepsi aynı olur dedi..
dr hiç tahminde bulunmadı mı
hayırr yaa cok merak ediyorumm amaaaaa
evt cnm merak ediyor insan benim ikinci ama cok merak ediyorum senin ilkmi
ya kızlar geçmişi okuyim dedim ama bitmiyone çok yazmışsınız. Sadece 2 gün giremedim yaw. Halimem canını sıkma canım. önemli bişey olduğunu sanmıyorum. Annelerimiz ne papp-a değeri biliyodu ne ikili test ne burun kemiği. Hamilelikte rahat olmak gerekiyo biraz.
Bu arada hala midem bulanmaya devam ediyor. Bugun 3 kere çıkardım. Normal mi hala bu kadar şiddetli olması? Bi akıl verin. Geçmicek diye ödüm kopuyo. Bu arada free beta hcg değerine göre kız mı erkek mi 50nin altı erkek, 50 nin üstü kız gibi bişeyler konuşulmuştu. Benimki 45 çıktı ama kızım olcak insallah.
deryacım ben de tabloya bakmak istiyorum. ya ben kk forumunu nedense çok karışık buluyorum. bi girdiğin forum konusunu bi daha ara da bulasın. ilk sayfaya bakıyorum tablo yok. adresini kopyalayıp yazarsan sana zahmet ben de görmek istiyorum arkadaşların durumunu. biliyorum sıkılmışsındır bu tablo mevzusundan ama zahmet olmazsa yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?