gunaydin kizlaaarrr,
tulaycim stickerlari duvardan hic cikardin mi daha once. ben cam mutfak masam duvara temas etmesin diye sandalyelerin ayaklarina yapistirilan kecelerden minicik kesip duvara yapistirmistim. gecen bi tanesine ihtiyac olmadigini anlayip sokeyim dedim. duvardan ince bir boya katmani da onunla geldi. simdi cirkin duruyor. acaba stickerlari da sokerken boyle birsey oluyor mu?
derya hosgeldin canim, dun seni goremeyince baya merak ettim. iyi olmana sevindim. opuyorum coookk
canım vardır bunda da bir hayır Allah yardım eder inşallah yöneticileriniz belki anlayışlı olur. çok ilginç olucak kardeşle aynı anda
kızlar balık yağı hapından bahsetmişsiniz.doktorum bana haftada 2 kere balık yiyorsan gerek yok yoksa al demişti.bende yok ben yerim diye hap almadım.midemi bulandırır diye korktum.eğer mide bulandırmıyorsa bende alayım diyorum haftada 2 kere balık yiyemiyorum çünkü
oooo süper bana da geçen hafta sip ettiğim çocuk odasına balıklar geldi tren almıştık bi de o henüz gelmedi dün badanacı vardı evde işi bitti evi toparlamak kaldı bitek sonra daaaaa yavaş yavaş sticker yapıştırma işine başlarım artık:))
bende dra dedim haftada iki değil 1 kez kesin yiyorum dedim herhalde yaz diye sorun değil dedi ama benim değerlerimde çok ii demişti gerek yok dedi takviye bişeye zaten 1 defa yiyom ama yarım kilo yiyom tek başıma o yüzden yaz ayında yeter diye düşünüyorum dr da öle düşünüyo anlaşılan
günaydın güzel anneler ve onların güzel minik bebişleri...
umarım hepiniz iyisinizdir...
biz iyiyiz.. doktora gitmemize daha 3 hafta var...cinsiyetimizi öğrenemeyenlerdeniz yani bizde...
rabbim hayırlısını versin...
geçmişi okuyamadım...yurtdışından kız kardeşim geldi.. bu aralar evde bir şenlik havası..yoğun geçti...
hepiniz kendinize dikkat edin olur mu?
sizi seviyos bizzzz
gunaydınnnn..
bugunden ıtıbaren catlak kremlerıme baslıyorum bende ..bebek yagını bırakmadım onu da dustan sonra surecegım..
50 faktor sebamed yüz kremı ve Roc'un catlak onleyıcısını aldım bugun geldı hemen sürdüm..ınsallah catlamayız ya
bende geçenlerde dermomarketten lierac 3lü jeli ısmarlamıştım 128TLye.
yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum hadi bakalım inşallah bu dönemi ufak çatlaklarla atlatacasss
gunaydınnnn..
bugunden ıtıbaren catlak kremlerıme baslıyorum bende ..bebek yagını bırakmadım onu da dustan sonra surecegım..
50 faktor sebamed yüz kremı ve Roc'un catlak onleyıcısını aldım bugun geldı hemen sürdüm..ınsallah catlamayız ya
kızlar bende balık yiyemiyorum malesef
tavuk ve kırmızı et yiyorum ama balık lafına bile tahammülüm yok.. yoksa hamile kalmadan önce bile haftada en az bir kere yerdim..
ilaç konusuna gelince ben içinizde şanslımıyım şanssızmı bilmiyorum. çünkü hiç ilaç almıyorum. doktorum vermedi. en son iki üç gün önce folik plus bitti ve başlama demişti...
bugün itibari ile 14 haftada tam tamına 3 kilo almış bulunuyorum.. sanırım rekor bende..kırmayın rekorumu valla karışmam...(her zaman dediğim gibi hani şişman hamileler kilo almıyordu...kim dedi onu bakeeeemmmmm... yada niye bende işlemedi
kıl tüy konusuna gelince.. ormanım ben... her hafta çalışıp çabalıyorum tertemiz oluyo... bir hafta demeden banamısın demiyooo... zor bu işler.. hele antalyanın bu sıcağında...
iştem böyle benden havadisler kızlar....
BEN AKTARDAN KAKAO YAĞI ALDIM BU ÖNCEKİ ÇATLAKALRIDA GİDERİR FELAN DEDİLER AMA BİR KERE SÜRDÜM KALDI ÖYLE. ACABAHERGÜN MÜ SÜRMEK GEREK BENDE Mİ KREM ALSAM ACABA?
.
gunaydin kizlar hepinize:))
bende catlamak istemiorum,benim dr um bana `mustela ` die bir krem onerdi,fakat hicbir krem tek basina yeterli degildir dedi..sabah nivea milk yada baby oil,aksam da mustela...5.aydan itibaren de 3 u birden sabah oglen aksam seklinde sureceksin dedi...elimizden geleni yapcaz ama birazda cildin yapisina da bagli bence:)
gunaydin kizlar hepinize:))
bende catlamak istemiorum,benim dr um bana `mustela ` die bir krem onerdi,fakat hicbir krem tek basina yeterli degildir dedi..sabah nivea milk yada baby oil,aksam da mustela...5.aydan itibaren de 3 u birden sabah oglen aksam seklinde sureceksin dedi...elimizden geleni yapcaz ama birazda cildin yapisina da bagli bence:)
ben o kakao yagı badem yagına ınanmıyorum ya ben onları sacım kasım guzellessın dıye surerdım ne bıleyım..arkadasım hamıle 7 aylık badem yagı ıle kkao yagı kullanmıs ama catlamıs sımdıden yanlardan bılmıyorum kı ..ben aklımda kalmasın dıye aldım
mustelayı duydum bende onerıyorlar..
ben sımdıden sabah aksam surmeye baslıyorum kremı..bı de bebek yagını surerım .ınsallah catlamadan atlatırız..
ben o kakao yagı badem yagına ınanmıyorum ya ben onları sacım kasım guzellessın dıye surerdım ne bıleyım..arkadasım hamıle 7 aylık badem yagı ıle kkao yagı kullanmıs ama catlamıs sımdıden yanlardan bılmıyorum kı ..ben aklımda kalmasın dıye aldım
mustelayı duydum bende onerıyorlar..
ben sımdıden sabah aksam surmeye baslıyorum kremı..bı de bebek yagını surerım .ınsallah catlamadan atlatırız..
ya şimdi bakıyorum lierac var. acaba bir kutu alsam ne kadar gider. Sabah akşam süreceksek ve oldukça yaygın bölge bacaklarda var çünkü bu anca 1 haftada biter gibi geldi bana. sen neden roc'u tercih ettin kaça aldın? bu lierac bir kutusu 46,20 dermomarkette. benim doktorumda 5. ayda başlarsın çatlak kremlerine demişti. gelçi bir hafta sonra 5.ayıma giricem inşallah.14 gün sonra randevum var bekleyip onun önerdiği kremi mi alsam acaba? ay iyice acemi olduk çıktık. bide çocuk bakacağız.
BEN AKTARDAN KAKAO YAĞI ALDIM BU ÖNCEKİ ÇATLAKALRIDA GİDERİR FELAN DEDİLER AMA BİR KERE SÜRDÜM KALDI ÖYLE. ACABAHERGÜN MÜ SÜRMEK GEREK BENDE Mİ KREM ALSAM ACABA?
mrb güzel anneler nasılsınız bakıyım? bulantılarım birazda olsa azaldı. günde altı yedi kez çıkarıyordum. şimdi ise bir sabah bide aşam çıkarıyorum. artık serumu bıraktım. bir müddet bulantı hapını kullanacan inş. bebeğim dört aylık olunca onada gerek kalmaz. ikili testi yaptırmadım. dün kontrole gittim. dr. bebeğinin durumu iyi dedi. gelişimi çok güzel dedi. bide küçücük bir prensesin olacak dedi. o kadar çok sevindim ki dr. şaşırdı. genelde doğudakiler erkek çocuk istiyorlar kız deyince üzülüyorlar dedi. sana şaşırdım dedi. benim için farketmez dedim sağlıklı olsunda ilk bebeğim dedim. hem kızlar daha tatlı oluyorlar dedim. hemen eşime haber verdim adam resmen uçuyordu. hergün bana diyodu keşke küçücük bi kızımız olsa diye adam temiz kalpli niyeti oldu. bide bizim ailede herkesin erkek çocuğu var . benimki ilk kız çocuğu. çok şanslı. ya çok güzel bir duygu. allahım olmayan herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?