2011 Aralık Anneleri

cnm bebişleri yıkamak için küvet alıyoruz plastikten o küvetlere file şeklinde bir bez geriyorlar bebiş içinde kayıp düşmüyor. bizde acemiyiz tabii internetten okuyup öğrenmeye çalışıyoruz napalım yapacak bişey yok.

saol bilgilendirdiğin için. hiç bilmiyordum.tuzlamakda batıl değil cnm.yani sonuçta eskiden krem felan yoktu annelerimiz bizi nasıl büyüttü demi. tuz ne kadar durucak öyle.[/QUOTE]

çok değil cnm ya.. mesela tuzla.. kafasını yıka o arada.. sonra durula işte.. o kadarcık.. turşulamıycz bebişleri:)

herkese merhaba

cinsiyetimiz belli oldu :)) Erkek

darısı öğrenemeyenlerin başına :))

herkese merhaba

maşallahh cnmm... benim daha 2 haftam var öğrenmeye... Rabbim hayırlısı versin. sen erkek hissediyor muydun peki? annelerin hissettikleri tutuyor mu onu merakediyorum? bakalım benim ki de tutacak mı???

Allah yardımcn olsun canım ya

aynen Allah yardımcısı olsun arkadaşımız için dua edelim

Geçmiş olsun Allahtan haftasonuna az kaldı,

Hamişler sıkmayın canınızı bebişlerinizi üzmeyin lütfen

cnm inan cok uzuldum,cooookkkk buyuk gecmis olsun,herseyi kafana takip uzme kendini,hersey olacagina varir..onemli olan bebeginin sagligi,yorma kendini,boyle asabi ve kosusturmacalardan uzak dur...kendine ve bebise ii bak...:)))

iyi akşamlar kızlar,lütfen kendinizi de bebişinizi de üzmeyin,dua edin inş. herşey yoluna girecektir,soğukkanlı olmak zorundayız çünkü can taşıyoz,Allah hepimizin yardımcısı olsun

kızlar destekleriniz için teşekkürler

iyi akşamlar kızlar, ben kaçıyorum mesai bitti acıktım :81:

ne güzel seninki bitmiş canım ben hala işteyim bilgisayar başında olmaktan gözlerim yanıyor çok yoruldum ve acıktım tam gaz çalışıyoz hala

kızlar sizin de canınızı sıktım bugün kusura bakmayın olur mu

Son düzenleme:
maşallahh cnmm... benim daha 2 haftam var öğrenmeye... Rabbim hayırlısı versin. sen erkek hissediyor muydun peki? annelerin hissettikleri tutuyor mu onu merakediyorum? bakalım benim ki de tutacak mı???

evet canım ya. hamile olduğumu öğrenir öğrenmez erkek dedim.
ama kız istiyodum o ayrı (
erkek olduğunu öğrenincede çokk sevindim. kendi dengesizliğime şaşırdım :))

ya ben de etkilendim mi insanlardan bilmiyorum ama hep erkek diye düşündüm. erkek ya da kız istiyorum diye bir seçim yapmadım hiçbir zaman ama nedense hep erkek hissettim. bi de eskiden gelen bilgiler vardır ya, erkek bebek kusturmaz, tatlı yedirir, karın sivri olur falan filan... hepsi mevcut ben de. bunları da duydukça tamam dedim benim ki de erkek heralde:) sende de bu saydığım şeyler oldu mu?

herkese merhaba

hayırlı olsun cnm. bir prens daha geliyor desene. dedikleri gibi bu sene erkek senesi galiba.

ne demek cnm can sıkmak biz burda sıkıntılarımız anlatıp rahatlıyoruz. birbirimize destek oluyorz. bundan güzeli mi var. ayrıeten bende işteyim. gelçi senin kadar yoğun ve stresli değilim boş boş oturuyorum. hatta harry potter seyredeceğim birazdan. bugün kimbilir kaçta gideriz eve. Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah.

canım teşekkürler,cinsiyetleri dün belli oldu bir kız bir erkek..inşallah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız

herkese merhaba

tebrik ederim canım.evine prens geliyo.

hamile kadının içine doğarmış.bebiş sana erken bilidirmiş.allah tamamına erdirsin.bebişini oğluşum diye seversin.

ben normalde de tatlıyı çokkkkk severim. aşırı derecede istemeye de devam ediyor :))
kusma bende de aşırı olmadı çok şükür
herhaldfe koca karıların bi bildiği var :))

gözün aydın canım darısı bize

tebrikler canımmm Alla kucağına almayı nasip etsin

tebrik ederim canım.evine prens geliyo.

hamile kadının içine doğarmış.bebiş sana erken bilidirmiş.allah tamamına erdirsin.bebişini oğluşum diye seversin.

hepinize teşekkür ederim :)))))

oy maşallah çoğunuz bebişlerin cinsiyetini öğrenmişsiniz.. darısı bize artık.. bende kendimde belirti arıyorum hani şunu yiyorum acaba böylemidir falan..
fazla sık topiğe girmiyorum ama hatırlayan vardır belki.. benim hiç bulantım kusmam olmadı.. ekşi tuzlu tatlı herşeyi yiyorum :) ikili taramada da sağolsun doktorumuz ilgisizdi.. tahmini bırakın.. ölçümleri bile 2 dakikada yaptı gönderdi..
1-2 hafta sonra özele başlamayı düşünüyorum artık inş bizde bir cinsiyet tahmini alırız..
haydi ben fatmagülcüğümü izlemeye gidiyoruz bebişimle.. ezel amca ağlattı son bolümüyle.. bakalım fatoş ne edecek :)

kızlar bugün sağlık ocağına gittim.tel.açmışlardı.pek bi ilgilendiler çok memnun kaldım.tetanoz aşısın dan bahsetti hemşire.doktoruna sor istersen 20 haftalıkken yapalım dedi.10 gün sonra doktora gidicem sorucam doktorum yaptır derse yaptırıcam.kalp dinleme cihazları varmış.oynamalarında azalma olursa gel bakalım dedi.

bu tuz olayını az daha açsana handecim...merak ettm walla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…