- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
ahhh be cnm ablasın ya, büyüksün ya her sorunu kendin çözeceksin demi. durumları bilmiyorum ama belki kız kardeşinin evi seninkinden uzaktır, belki kızkardeşin senin kadar çalışmak zorunda değildir. bunlarada yok öyle değil diyorsan belki yeni gelen elemanlar sizi gelene kadar idare eder bence. yani edemedikleri noktada arar osrarlar size. nolcak yani madem yeni elemen alınıyor yap 6 ay iznini yani seni 4a ya idare ederken kardeşin herşeyi iyice öğretir ee 4 ayda da öğrenmezse zaten yuhh o elemana. bence kendini bişeyler yapmaya mecbur hissetme yap 6 aylık iznini sıkışan telefonla danışsın.
yalnız varya ben görmeyeli acaaayip bencil biri olup çıktım galiba. yaptığım yorumlara bakıyorumda hiç tolerans yok. fena bişey oldum ben yaa..
cnm Allah yardımcın olsun. nerde çalışıyorsun ki? sanada tülaya yaptığım tavsiyeleri söyleyecem. anam ordan izine vs. ayrılanlar geride kalanları düşünmüşmü ki sen düşünüyorsun. hayır anlattığın kadarıyla kadir kıymet bilen de yokmuş. ee kimin için evladını tehlikeye atıyorsun ki. bence yapabiliyorsan ayrıl izine. bide şuna kızmışlar, buna kızmışlar diye sana haber veren kişiyede pek itibar etme bence. ben öyle insanlar çok gördüm bu tarz şeyler uydurup seni işinden soğutup ayrılmanı sağlamaya çalışıyorlar. sana gelip adam yada patron kendi demediyse inanma. patron sonuçta senden mi korkucakta demeyecek.
süpersin sen ne kadar neşelisin yaa. çiroz heee.
Canım file ne bende her yazdğınıza; o ne deyip kalıyorum:) Çok mu bilgisizim sizinde ilk çocuğunuz ama
iyi akşamlar kızlar, ben kaçıyorum mesai bitti acıktım :81:
herkese merhaba
cinsiyetimiz belli oldu :)) Erkek
darısı öğrenemeyenlerin başına :))
Allah yardımcn olsun canım ya
aynen Allah yardımcısı olsun arkadaşımız için dua edelim
Geçmiş olsun Allahtan haftasonuna az kaldı,
Hamişler sıkmayın canınızı bebişlerinizi üzmeyin lütfen
canım kayınpederin için çok geçmiş olsun, nekadar desekte zor biliyorum ama işi kafaya takmamaya çalış, sen nekadar üzülsen, ağlasanda onlar yine kıymet bilmeyecekler, sen üzüldüğünle kalırsın, hem bebişinde etkilenir hepimiz için zor biliyorum ama biraz umursamaz olmak gerekiyor galiba, düşmüşsün birde kendini çok yormalütfen kötü hissedersende mutlaka doktorunu ara bu çiçeklerde benden sana
cnm inan cok uzuldum,cooookkkk buyuk gecmis olsun,herseyi kafana takip uzme kendini,hersey olacagina varir..onemli olan bebeginin sagligi,yorma kendini,boyle asabi ve kosusturmacalardan uzak dur...kendine ve bebise ii bak...:)))
iyi akşamlar kızlar,lütfen kendinizi de bebişinizi de üzmeyin,dua edin inş. herşey yoluna girecektir,soğukkanlı olmak zorundayız çünkü can taşıyoz,Allah hepimizin yardımcısı olsun
cnm Allah yardımcın olsun. nerde çalışıyorsun ki? sanada tülaya yaptığım tavsiyeleri söyleyecem. anam ordan izine vs. ayrılanlar geride kalanları düşünmüşmü ki sen düşünüyorsun. hayır anlattığın kadarıyla kadir kıymet bilen de yokmuş. ee kimin için evladını tehlikeye atıyorsun ki. bence yapabiliyorsan ayrıl izine. bide şuna kızmışlar, buna kızmışlar diye sana haber veren kişiyede pek itibar etme bence. ben öyle insanlar çok gördüm bu tarz şeyler uydurup seni işinden soğutup ayrılmanı sağlamaya çalışıyorlar. sana gelip adam yada patron kendi demediyse inanma. patron sonuçta senden mi korkucakta demeyecek.
iyi akşamlar kızlar, ben kaçıyorum mesai bitti acıktım :81:
kızlar destekleriniz için teşekkürler
ne güzel seninki bitmiş canım ben hala işteyim bilgisayar başında olmaktan gözlerim yanıyor çok yoruldum ve acıktım tam gaz çalışıyoz hala
maşallahh cnmm...benim daha 2 haftam var öğrenmeye... Rabbim hayırlısı versin. sen erkek hissediyor muydun peki? annelerin hissettikleri tutuyor mu onu merakediyorum? bakalım benim ki de tutacak mı???
evet canım ya. hamile olduğumu öğrenir öğrenmez erkek dedim.
ama kız istiyodum o ayrı(
erkek olduğunu öğrenincede çokk sevindim. kendi dengesizliğime şaşırdım :))
herkese merhaba
herkese merhaba
kızlar destekleriniz için teşekkürler
ne güzel seninki bitmiş canım ben hala işteyim bilgisayar başında olmaktan gözlerim yanıyor çok yoruldum ve acıktım tam gaz çalışıyoz hala
kızlar sizin de canınızı sıktım bugün kusura bakmayın olur mu
bence de.
ah_ah, senin de ikizin olacaktı de mi unutmuşum, bebişlerin sağlıkla dünyaya gelirler inşallah, senin 2 kat dikkat etmen lazım, cinsiyetleri belli mi bizimkiler neyse de seninki daha çok merak uyandırıcı:13::13::13:
herkese merhaba
tebrik ederim canım.evine prens geliyo.herkese merhaba
evet canım ya. hamile olduğumu öğrenir öğrenmez erkek dedim.
ama kız istiyodum o ayrı(
erkek olduğunu öğrenincede çokk sevindim. kendi dengesizliğime şaşırdım :))
ya ben de etkilendim mi insanlardan bilmiyorum ama hep erkek diye düşündüm. erkek ya da kız istiyorum diye bir seçim yapmadım hiçbir zaman ama nedense hep erkek hissettim. bi de eskiden gelen bilgiler vardır ya, erkek bebek kusturmaz, tatlı yedirir, karın sivri olur falan filan... hepsi mevcut ben de. bunları da duydukça tamam dedim benim ki de erkek heralde:) sende de bu saydığım şeyler oldu mu?
gözün aydın canım darısı bize
tebrikler canımmm Alla kucağına almayı nasip etsin
tebrik ederim canım.evine prens geliyo.
hamile kadının içine doğarmış.bebiş sana erken bilidirmiş.allah tamamına erdirsin.bebişini oğluşum diye seversin.
herkese merhaba
cnm çoğu bebek banyodan sonra yağlanır veya kremlenir ve o sırada masaj yapılır..zaten genelde doğduktan bir süre sonra cilt pul pul dökülür kuruluktan tazelenir.. bu arada bol yağlamak kremlemek gereklidir.. masaj bebeklerin kemik gelişimi açısından çok önemlidir..ayrıca onlarada rahatlatma sağlar.. bize bile sağlamıyormu..:) nette nasıl masaj yapılacağı var..hatta milupanın göndrdiği cd lerdede var...
mesela biz 40 banyosunda tuzlarız bebeği ki kokmasın diye.. yeğenlerim ter de kokmaz ayaklarıda kokmaz.. bizimde kokmuo.. belki batıl ama uyguluyoruz işte.. koltuk altı, ayakları, göğsü, ağzının içi gibi bir parmak tuz çalınır ...
herkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?