2011 Aralık Anneleri

kızlar bebek yıkamak için kuvete takılan fileler hiç güzel değil bebek suya hiç temas etmiyo üsüyor bence su ona değiyo akıp gidiyo
kış bebeği olucağı için cok önemli ılkı suda kalması size bebek yıkama oturağı tavsıye edrim kızımda kullandım cok harıka

herkese günaydın

maşallah canım çok güzel 2 haftada nerdeyse 2 katı olmuş videosu da hatıra, ne güzel inşallah test sonuçlrın da iyi çıkar ikililer herkesin temiz çıktı bu da öyle olur inşallah

dün biz de çok korktuk yaa gece de rahatsızlandım :2: öğleden sonra izin alabilirsem doktora gidecez bakalım bebiş iyi mi? sabah yine çok yoğun olucaz ya büyük toplantı var dua edin çok zorlanmıyım izin alabilecek durumda olayım ve bebiş iyi olsun

canım ilk fırsatta bakıcam bebek yıkama oturağı nasılmış diye, öbürünü de hiç bilmiyorum, zamanla öğrenicez artık

kendinize iyi bakın kızlar

gunaydin guzel anneler...

kacak, nerdesin bakalim nasil gidiyor hamilelik diicem ama muhtemelen gormiiceksin bunu :) dikkat et kendine habersiz birakma bizi...

canim cidden cok buyuyorlar. biz de bir oncekince 6.7 dik ben max. 10 olmustur diyodum 15 cm olmus minigim. allah saklikla kucagimiza almayi nasib etsin. ev konusunu takmamayacalis hayirlisi olur insallah :)

canim gecen senenin anneleri de sikayetci o filelerden. bazilari kuvet ici sungerleri almis ama onda da bebek rahat etmiyomus. en memnun kalinan urun sevi bebenin cok fonksiyonlu filesi. icinde stafor olan bi minder ama ayni zamanda kafasini yuksekte falan tutuyomus. ben listeme daha iyisini bulana kadar bunu ekledim.

canim gecmis olsun. bu gece ben de hic rahat degildim. bi ara oksurdum ve sag kasigima resmen bisi saplandim. sonra tum gece rahatsiz etti beni. islerinde allah kolaylik versin

Son düzenleme:

geçmiş olsun canm,dikkat et kendine,inş. iyidir bebişin,görünce rahatlarsn

günaydın güzel anneler ve bebişleri nasılsınız?ben dün çok kötüydüm bu kusmalar beni çok etkiliyor gece yatağa yatmadan önce bile kustum öyle uyuyabildim sabah kahvaltısı da lavaboya gitti yakında hiçbirşey yiyemeyecek hale geleceğimyarın bebişimi görmeye gedeceğiz çok mutluyum inşallah cinsiyetini öğrenebiliriz

benim miğdem bulanmadı,tatlı da yemedim,ekşi de,kızım olcak,sadece karnım sivri değil pek,burası doğru galiba

Nasilsiniz ballar size gunaydin burda saat gece2 ve efe hala uyumadi nedense benmde bi kac gundur sancim var dua edin ya gerci hamilelikte normaldir diyelim ins :) uyaninca artik tekrar girerim :) simdilik ben kacar sadece size gunaydin demek istedim ve hayirli cumalarr opuyorum canlarr hepinizi ve prenseslerinizi ve yakisikli delikanlilarinizi :) :)

Allah yardımcn olsun canım,biz de arkamdan ağlayan yok ben habire uyuyom,kalkamıyorum bi türlü,sabah kociş battaniyeyi çekti üstümden ama yeter ya,bu kadar da yatılmazki diye,sanki hiç uyumamışın,hafta sonu 16 saat uyuyom,hafta içi,8-9 saat ama gözümü açamıyom yaaaaaaaaa

sana iyi geceler diyelim canım o zaman, benimde arada sancılarım oluyor sen gönlünü ferah tut. ciddi birşey değildir inşallah

karnı benim gibi yuvarlak olanlar,kalça kemikleri ağrıyanlar,saç rengi değişenler, bol meyve yiyenler,kızınız olcak diyorum

Kuzum bizdede oyle inan gece boyle oluyorum gunduz uyku bastirio esime diorum artik hic konusmuorz sanki benle ilgilen filan diorm napim canim hep uyuyosun dio :)

Günaydın herkese..

Bugüne kötü başladım.. Sabah metroda fenalaştım.. Birden nefes alamadım.. Titreme ve soğuk terler.. gerisini hatırlamıyorum.. Sağ olsunlar Kızılay'ın parkına kadar çıkardırlar.. ölüorum sandım.. zaten panik atakta var.. 1 saat kendime gelemedim??? ne oldu bilmiyorum.. ya ani tansiyonum düştü.. ya kan şekerim. çok ama çok korktum kızlar.. dilerim bir daha olmaz...:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…