selam annişler...
bugün dediğim gibi ev stresinden biraz olsun uzaklaşıp, kendimizi mutlu etmek için doktora gittik. e 15 gün geçti, yeter di mi :)) neyse 2 hafta önce 9 cm olan oğlumuz 16 cm olmuş. sanırım bu dönemde çok hızlı büyüyorlar. kocaman bi kafası var :)))) eşime çekti sanırım !!! doktor ölçümler yaptı, kafasını falan ölçtü, üçlü test için sanırım bu da... gitmeden çikolata yemiştim sizden duyduğuma göre, ve gerçekten yerinde durmadı kerata, döndü döndü durdu ::)))) çok tatlıydı, elleri kolları bacakları yerinde durmuyordu :))) videoya çektiğimiz için ev geldim kaç kez daha izledim... inanılmaz bir duygu bu!!! herşey yolundaymış, 16+4 görünüyoruz şu anda.... yani hemen hemen uyuyor SAT'a. üçlü test sonucu da haftaya çıkacak, bakalım inşallah bunu da sorunsuz atlatırız...
bizden bu kadar... ev işini de halledersek bizden iyisi yok !!!
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın!!!!!
kızlar bebek yıkamak için kuvete takılan fileler hiç güzel değil bebek suya hiç temas etmiyo üsüyor bence su ona değiyo akıp gidiyo
kış bebeği olucağı için cok önemli ılkı suda kalması size bebek yıkama oturağı tavsıye edrim kızımda kullandım cok harıka
Var canim maalesef bende ayaklarimin sicak olmasindan hic hoslanmiyorum uyuyamiyorum amz maalesef hamilelikte basima geldi. Soguk sprey diye bisi var. Eczanelerde satilio sporcular icin adele yanmasina karsi kullanilan bi sprey. Buz puskurtuyor aslinda az miktarda alkol var icinde ben gece uyumami engellediginde kullaniyorum ara ara
selam annişler...
bugün dediğim gibi ev stresinden biraz olsun uzaklaşıp, kendimizi mutlu etmek için doktora gittik. e 15 gün geçti, yeter di mi :)) neyse 2 hafta önce 9 cm olan oğlumuz 16 cm olmuş. sanırım bu dönemde çok hızlı büyüyorlar. kocaman bi kafası var :)))) eşime çekti sanırım !!! doktor ölçümler yaptı, kafasını falan ölçtü, üçlü test için sanırım bu da... gitmeden çikolata yemiştim sizden duyduğuma göre, ve gerçekten yerinde durmadı kerata, döndü döndü durdu ::)))) çok tatlıydı, elleri kolları bacakları yerinde durmuyordu :))) videoya çektiğimiz için ev geldim kaç kez daha izledim... inanılmaz bir duygu bu!!! herşey yolundaymış, 16+4 görünüyoruz şu anda.... yani hemen hemen uyuyor SAT'a. üçlü test sonucu da haftaya çıkacak, bakalım inşallah bunu da sorunsuz atlatırız...
bizden bu kadar... ev işini de halledersek bizden iyisi yok !!!
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın!!!!!
kızlar bebek yıkamak için kuvete takılan fileler hiç güzel değil bebek suya hiç temas etmiyo üsüyor bence su ona değiyo akıp gidiyo
kış bebeği olucağı için cok önemli ılkı suda kalması size bebek yıkama oturağı tavsıye edrim kızımda kullandım cok harıka
herkese günaydın
maşallah canım çok güzel 2 haftada nerdeyse 2 katı olmuşvideosu da hatıra, ne güzel inşallah test sonuçlrın da iyi çıkar ikililer herkesin temiz çıktı bu da öyle olur inşallah
dün biz de çok korktuk yaa gece de rahatsızlandım :2: öğleden sonra izin alabilirsem doktora gidecez bakalım bebiş iyi mi? sabah yine çok yoğun olucaz ya büyük toplantı var dua edin çok zorlanmıyım izin alabilecek durumda olayım ve bebiş iyi olsun
herkese günaydın
maşallah canım çok güzel 2 haftada nerdeyse 2 katı olmuşvideosu da hatıra, ne güzel inşallah test sonuçlrın da iyi çıkar ikililer herkesin temiz çıktı bu da öyle olur inşallah
dün biz de çok korktuk yaa gece de rahatsızlandım :2: öğleden sonra izin alabilirsem doktora gidecez bakalım bebiş iyi mi? sabah yine çok yoğun olucaz ya büyük toplantı var dua edin çok zorlanmıyım izin alabilecek durumda olayım ve bebiş iyi olsun
herkese merhaba
cinsiyetimiz belli oldu :)) Erkek
darısı öğrenemeyenlerin başına :))
canım erkek bebek kusturmaz bılemem ama cunku efede mıdem hıc bulanmadı :) ama ye tatlıyı dogur hakkıyı derler ya ben ona pek ınanmıyorum tamam tatlıda yedım ama lımonu kabuklu yıyordum :) vucutda ne eksıkse onu ıstıyor galıba :)bıde karnım hep sıvrıydı ama ben kılo alsamdaa basenden kalcadan almam hep karnıma aılırım kızda yassı ve yuvarlak olursun derler ama kılo alma seklıne baglı kımısı yedıgı kalca tarafına gıder kımısı karnına alır kımısı gogus bılmem ama cnm dogru olabılır benm duusunceem :)
herkese merhaba
cinsiyetimiz belli oldu :)) Erkek
darısı öğrenemeyenlerin başına :))
18 irkek,sadece 7 kız,yeter kızlar nazlanmayn çıkın ortaya
Nasilsiniz ballar size gunaydin burda saat gece2 ve efe hala uyumadi nedense benmde bi kac gundur sancim var dua edin ya gerci hamilelikte normaldir diyelim ins :) uyaninca artik tekrar girerim :) simdilik ben kacar sadece size gunaydin demek istedim ve hayirli cumalarr opuyorum canlarr hepinizi ve prenseslerinizi ve yakisikli delikanlilarinizi :) :)
Nasilsiniz ballar size gunaydin burda saat gece2 ve efe hala uyumadi nedense benmde bi kac gundur sancim var dua edin ya gerci hamilelikte normaldir diyelim ins :) uyaninca artik tekrar girerim :) simdilik ben kacar sadece size gunaydin demek istedim ve hayirli cumalarr opuyorum canlarr hepinizi ve prenseslerinizi ve yakisikli delikanlilarinizi :) :)
Allah yardımcn olsun canım,biz de arkamdan ağlayan yok ben habire uyuyom,kalkamıyorum bi türlü,sabah kociş battaniyeyi çekti üstümden ama yeter ya,bu kadar da yatılmazki diye,sanki hiç uyumamışın,hafta sonu 16 saat uyuyom,hafta içi,8-9 saat ama gözümü açamıyom yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?