benim de moralim çok bozuk. kayınpeder hasta ameliyatlı diye gece 4'e kadar eşim yanındaydı, ben de 12'ye geliyordu uyuduğumda, e haliyle eşim geldiğinde uyandım ve sonrasında uykum kaçtı hiç uyuyamadım. zaten başım kaç gündür ağrıyor. işim de çok stresli. neyse sabah geldim, kriz durumu olmuş, herkes sinirli, saat 11'e doğru artık bayılacak gibi oldum, elim ayağım titriyor, başımın ağrısından ölüyorum, zaten uykusuzum, her kafadan bir ses çıkıyor bir de o yana bu yana koşturuyorum dairenin yarısı raporlu izinli işleri bana kalmış ben yokken birisi o işleri ben yapıyorum diye amirlere söylemiş kimse ses etmemiş ona da çok sinirlendimkahvaltı yapmış olmama rağmen açlıktan ölüyodum düz bile yürüyemiyodum ama ne hikmetse koşturuyordum eşim de dün hattımı iptal etmiş yeni kart getirmişti öğle arasına kadar telefonum hep açıktı kapanmamıştı, öğle arasında da müdür aramış niye bizden habersiz hattını değiştiriyor diyip kızmış söylenmiş öğle arasında da evim yakın, dışardan hazır şeyleri yemiyim dedim, giderken engelliler için eğimli yerler var ya ordan yürümek zorundayım, bugün öyle bir kaydım düştüm ki :2: çok korktum eve gittim hazır bişey yiyip 10 dk dinlendim. sonra işyerini aradım ben düştüm diye, geçmiş olsun diyen yok, hemen gel şimdi de şöyle bir kriz oldu dendi, bu sefer de taksiye atladım gittim, karnım da ağrıyor hala da koşturuyorum bunları da o kaçamak yazabildim, ilgilenen yok, anlayan yok, habire söyleniyorlar ve yaptığım işin takdir edilmediğini görüyorum. rapor almak istesem dairede kimse kalmadı. dua edin kızlar biraz rahatlayayım
HAFTAYA kesin sölicem zaten az öncede bi fasıl ağladım şimdi kardeşimle aynı işteyiz ya ben çocuğum daha 2 ayllıkken işe gelmek zorunda kalcam gibime geliyo mali müşavirle konuştum az önce çok kötü olmuş rastlaşmanız dedi ya döndüğümde işim olmıcak ama çalışmasam olmaz ve evime yakın bu işimde rahatım ya da 2 aylık çocuğu bıralığ gelcem haftada 1-2 gün evden de çalışcam ne kadar seviniyodum 6 ay evde olcam diye ben zaten hep çok garanticiyimdir herşeyimi ayarlamıştım ama işte kardeşimin olayını ayarlayamadım ama o biliyodu bebeği ona da kızıyom bazen sonra üzülüyorum ağlıyorum tekrardan nasıl olcak bilmiyorum valla hala ama içim hiç bu dönemki kadar daralmamıştı ne kendi çocuğumun sevincini yaşıyabiliyorum şu dönem ne kardeşiminkini çok kötüyüm valla
seplem cnm hayırlı olsun prensin maşallah erkekler acık ara farkla önden gidiyorlar
Gözün aydın canımmm...hayırlısıyla kucağına al inşallah
sağol canım :))
sağlık ocakları benide çok şaşırtıyor. çokk ilgileniyorlar :))
benim 1 haftadır aşırı halsizliğim vardı.
dün doktorada onun için gittim. devlete.
testler yaptı. netten baktım sonuç çıkmış aldım çıktılarını sağlık ocağına götürdüm.
çok ilgilendiler. kansızlık varmış(
yarın tekrar gidicem. ilaç veiceklermiş( nefret ediyorum kan ilaçlarından
bu arada bişey sorucam. son 1 haftadır otururken dinlenmiş durumdayken kalbim aşırı atıyor. ölçüyorum 100-110-120 civarı çıkıyor(
kardiyolojiye git dedi doktorum pazartesi gidicem. aranızda böyle bişey yaşayan var mı?
korkmaya başladım(
geçmiş olsun canım..
dün kaan kocatepenin sayfasında okudum 13-14.haftadan itibaren vücut %50 fazla kan üretmeye başlıyormuş, haliyle kalp te daha hızlı pompalıyormuş.. bebeğe de oksijen gitsin diye..
aklım karıştı kurduğum cümleden istersen bir göz at gebelik.org
ama yine de doktora görünmeyi ihmal etme
canımm...zor günlergeçiriyorsun,,en kısa zamanda düzelir inşallah...Rabbim yardımcın olsun,,dualarımız seninle...
iyi akşamlar omman :))
ya kızlar bişi sorcam size. ben bu kadar düşünmekle doğuma kadar kafayı yerim biliyorum ama sorcam işte yine de :))
acaba bebek tırnağımı da kemiriyor mudur??? ojenin bi sakıncası olabilir mi? hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç sürmedim. ama farkettim ki çok saldım son zamanlarda kendimi. biraz bakım yapsam iyi olacak. sonra da aklıma bu takıldı işte? :) bakalım cevaplarınız ne olcak...
ya ben de etkilendim mi insanlardan bilmiyorum ama hep erkek diye düşündüm. Erkek ya da kız istiyorum diye bir seçim yapmadım hiçbir zaman ama nedense hep erkek hissettim. Bi de eskiden gelen bilgiler vardır ya, erkek bebek kusturmaz, tatlı yedirir, karın sivri olur falan filan... Hepsi mevcut ben de. Bunları da duydukça tamam dedim benim ki de erkek heralde:) sende de bu saydığım şeyler oldu mu?
benim sürekli ayaklarım vede ellerim ateş gibi yanıyor.Ne yapmam gerekiyor ?aynı sorunu çeken var mı?
benim sürekli ayaklarım vede ellerim ateş gibi yanıyor.Ne yapmam gerekiyor ?aynı sorunu çeken var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?