2011 Aralık Anneleri

canımm...zor günlergeçiriyorsun,,en kısa zamanda düzelir inşallah...Rabbim yardımcın olsun,,dualarımız seninle...

canımcım biz seni o resmindeki gibi biliyoruz,,gülümseyen,,hayata pozitif bakan...sıkma canını,,mutlaka wardır bunda bi hayr ve bulunur mutlaka bir çaresi...

seplem cnm hayırlı olsun prensin maşallah erkekler acık ara farkla önden gidiyorlar

sağol canım :))

sağlık ocakları benide çok şaşırtıyor. çokk ilgileniyorlar :))

benim 1 haftadır aşırı halsizliğim vardı.
dün doktorada onun için gittim. devlete.
testler yaptı. netten baktım sonuç çıkmış aldım çıktılarını sağlık ocağına götürdüm.
çok ilgilendiler. kansızlık varmış (
yarın tekrar gidicem. ilaç veiceklermiş ( nefret ediyorum kan ilaçlarından

bu arada bişey sorucam. son 1 haftadır otururken dinlenmiş durumdayken kalbim aşırı atıyor. ölçüyorum 100-110-120 civarı çıkıyor (

kardiyolojiye git dedi doktorum pazartesi gidicem. aranızda böyle bişey yaşayan var mı?
korkmaya başladım (

geçmiş olsun canım..
dün kaan kocatepenin sayfasında okudum 13-14.haftadan itibaren vücut %50 fazla kan üretmeye başlıyormuş, haliyle kalp te daha hızlı pompalıyormuş.. bebeğe de oksijen gitsin diye..
aklım karıştı kurduğum cümleden istersen bir göz at gebelik.org
ama yine de doktora görünmeyi ihmal etme

sağol canım. bakarım

canımm...zor günlergeçiriyorsun,,en kısa zamanda düzelir inşallah...Rabbim yardımcın olsun,,dualarımız seninle...

canım teşekkür ederim

işten yeni geldim yemeğimi yedim artık duramıyorum uyumam lazım.

hepinize teşekkürler.

tulayuzun arkadaşımızın da Allah yardımcısı olsun inşallah kısa zamanda bir çıkar yol bulunur

hepinizi öpüyorum :79:

iyi akşamlar omman :))

ya kızlar bişi sorcam size. ben bu kadar düşünmekle doğuma kadar kafayı yerim biliyorum ama sorcam işte yine de :))

acaba bebek tırnağımı da kemiriyor mudur??? ojenin bi sakıncası olabilir mi? hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç sürmedim. ama farkettim ki çok saldım son zamanlarda kendimi. biraz bakım yapsam iyi olacak. sonra da aklıma bu takıldı işte? :) bakalım cevaplarınız ne olcak...

ojenin bi zarari yokmus hamilelikte, bana doktorum 3 ve ya 4 gunden fazla kalmasin tirnaginda ve asetonla cikarma islemi sirasinda acik havada bulunursan en iyisi dedi. Asetonun kokusu kapali alanda daha fazla karisiyomus kanimiza yani bebislerimize zararliymis. ben balkonda cikariyorum ojemi ve bol suyla yikiyorum ellerimi.

canım erkek bebek kusturmaz bılemem ama cunku efede mıdem hıc bulanmadı :) ama ye tatlıyı dogur hakkıyı derler ya ben ona pek ınanmıyorum tamam tatlıda yedım ama lımonu kabuklu yıyordum :) vucutda ne eksıkse onu ıstıyor galıba :)bıde karnım hep sıvrıydı ama ben kılo alsamdaa basenden kalcadan almam hep karnıma aılırım kızda yassı ve yuvarlak olursun derler ama kılo alma seklıne baglı kımısı yedıgı kalca tarafına gıder kımısı karnına alır kımısı gogus bılmem ama cnm dogru olabılır benm duusunceem :)

Kızlar efe bey bılg tuslarını soktugu ıcın yarısı var yarısı yok zor basılıo o yuzden pek tek tek cvp veremıceem amaa cınsıyetını ogrenen annısslerr cook sevındım rabbım tamamına erdırsın bende doktora gıttım kadın bna 20 temmuzda gel dedıı ve ozmn ultrason gunu verecekmıss yanı nerden baksanız 1 ayı geckın sure var :) hayırlısı bakalım toplamda 1 kılo almısım yınede bana fazla geldı cunku bebeıs daha benden almaya bıle yenı basladı sayılır :) doktora gıttıgımde dıyetısyene gıdecem kendı doktorumdan rıca ettım kılo almamak ıcın (asırı) oda ok dedı bakalım goturcek benı tanıstırmaya bebıs de ıyıymıs ama ıkı gundur sancım var yaa bılmıorm acep nıe:s

benim sürekli ayaklarım vede ellerim ateş gibi yanıyor.Ne yapmam gerekiyor ?aynı sorunu çeken var mı?

benim sürekli ayaklarım vede ellerim ateş gibi yanıyor.Ne yapmam gerekiyor ?aynı sorunu çeken var mı?

el ayak yanması bazı hamilelerde olur bildiğim kadarıyla ama bende yok canım...
Çok sıcak benim her yerim yanıyor...
Sudan çıkamıyorum valla...

lumoscuğum iyi geceler sana canım...

Ve yarın forma girecek arkadaşlara da günaydın..
İki gündür giremiyordum.
Birkaç gün daha giremeyeceğim annemler abimler yanıma geliyorlar nihayet..
Vaktim olursa kim nasılmış neler yapmışsınız girip formu okuyacağım.
Kendinize iyi bakın..:92::92::92:

beeeen aynı dert bendeded var.menepozlu kadınlara döndüm.ateş basıyo.ayaklarım yanıyo hamiliğimin başından beri var

Son düzenleme:

Var canim maalesef bende ayaklarimin sicak olmasindan hic hoslanmiyorum uyuyamiyorum amz maalesef hamilelikte basima geldi. Soguk sprey diye bisi var. Eczanelerde satilio sporcular icin adele yanmasina karsi kullanilan bi sprey. Buz puskurtuyor aslinda az miktarda alkol var icinde ben gece uyumami engellediginde kullaniyorum ara ara

selam annişler...
bugün dediğim gibi ev stresinden biraz olsun uzaklaşıp, kendimizi mutlu etmek için doktora gittik. e 15 gün geçti, yeter di mi :)) neyse 2 hafta önce 9 cm olan oğlumuz 16 cm olmuş. sanırım bu dönemde çok hızlı büyüyorlar. kocaman bi kafası var :)))) eşime çekti sanırım !!! doktor ölçümler yaptı, kafasını falan ölçtü, üçlü test için sanırım bu da... gitmeden çikolata yemiştim sizden duyduğuma göre, ve gerçekten yerinde durmadı kerata, döndü döndü durdu ::)))) çok tatlıydı, elleri kolları bacakları yerinde durmuyordu :))) videoya çektiğimiz için ev geldim kaç kez daha izledim... inanılmaz bir duygu bu!!! herşey yolundaymış, 16+4 görünüyoruz şu anda.... yani hemen hemen uyuyor SAT'a. üçlü test sonucu da haftaya çıkacak, bakalım inşallah bunu da sorunsuz atlatırız...

bizden bu kadar... ev işini de halledersek bizden iyisi yok !!!

kendinize ve bebişlerinize iyi bakın!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…