2011 Aralık Anneleri

HERKESE günaydın

bugün dr randevumuz var 11:30 da kocam işler çok yoğun falan dedi sölemem dedim gelmezsen sen bölesin falan filan yaptı gelmezse sölemicem sizde şahitsiniz gerçi böle konuşuyomda o an ki ruh halimle de naparım bilmiyorum hehehehe

bugün artık biliyosunuz kocamın doğum günü veeee kayınvalidemlere söleme günü dün iş arkadaşlarıma söledim bugün artık daha göbeğim belirgin çünkü patrona da bugün dicem saklamaya gerek yok diye düşündüm

işte böleeeeee dua edinde ii olsun bebeğim bi de sabah valla bişeyler oldu karnımda gurlama gibi ama hep bi yerde sanki oydu olabilir dimiiiiiiiiiiii???

çok geçmiş olsun zeytin çekirdeğini bilmiyordum ben doktorun verdiği bi ilaç vardı onu içiyordum. ilaçtansa zeytin çekirdeğini bende deneyeyim. yaprağa gelince nette iyice araştırdın mı gebelikte her bitki çayı içilemiyor die biliyorum. umarım tez zamanda sağlığına kavuşursun

canım biz bu gidişle bebek bakımı hakkında kütüphane açarız sonunda. ama hepsi teorik işte
gerçeğini yaşayınca öğrenecez doğru mu yanlış mı :81:

haklısın canım bi de ben iki tane kitap aldım sanki okuyarak öğrenicem ama bu tarz bilgiler ağlama seansları sırasında filan ciddi işimize yarayabilir belki annelerimizin bilmedikleri de vardır

günaydın. nasıl dayandın bukadar süre söylemeden ben dayanayıp hemen söylemiştim =) sizin göbişleriniz yeni mi belirginleşiyo yaa ben sanki 5 aylık hamile gibiyim

deryam çok geçmiş olsun canım kendini dinlememeye çalış biraz da stres de tetikliyor olabilir

tulayuzun hadi kolay gelsin canım bakalım bebişin cinsiyeti neymiş

kızlar günaydınn...

sanırım ben bebeğimi hissetmeye başladım.. seğirmeler ve kaymalar hissediyorum.. elimi koyunca daha çok hissediyorum.. tekme için erken onu biliyorum ama bebeğimin sağda veya solda olduğunu anlayabiliyiırum sanırım:)

canım sabrına hayranım vallahi ama büyük gün geldi sonunda kayınvaliden şok olacak..

inşallah bebişin gösterirde kesin cinsiyetinide öğrenirsin.. ve o mutlulukla eşinden saklayamazsın bence söylersin

geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, çok fazla tuzlu yememeğe çalış tuz, her yerimizi şişiriyor bir günümüz bir günümüzü tutmuyor gerçekten bende bir gün hiç olmadığı kadar iyiyim, birgün kafamı kaldıramıyorum, hala alışamadık galiba bu duruma:26:

haklısın canım bi de ben iki tane kitap aldım sanki okuyarak öğrenicem ama bu tarz bilgiler ağlama seansları sırasında filan ciddi işimize yarayabilir belki annelerimizin bilmedikleri de vardır

napalım canım seni bilmem ama benim başka çarem yok gibi. annem ilk 1 ay yanımda olacak inşallah ama sonra yurtdışına dönmek zorunda ve bende yanlız kalacam Allah yardımcımız olsun..

bende şimdiden uzuuun bi liste yaptım yararlı olabilecek kitaplar hakkında sadece bebek değil küçük çocuklarla da ilgili. etrafımda kimi tanıdıkların ve akrabaların çocuklarına karşı yaptıkları bazı hataları görünce şok oluyorum. ve çocuklar bundan çok etkileniyo yaaa onlar anlamasalarda.
bende hatalarım az olsun istiyorum iyi bi anne baba olalım istiyorum :18::18::18: :78::78:

güzel haberlerini bekliyoruz canım

eçmiş olsun canım dikkat et kendine

günaydın. nasıl dayandın bukadar süre söylemeden ben dayanayıp hemen söylemiştim =) sizin göbişleriniz yeni mi belirginleşiyo yaa ben sanki 5 aylık hamile gibiyim

BUGÜN belli edicek şekilde giyimdim ben kıyafet seçimimle onu baya bi saklayabilirdim ama neyyyyse artık bugün açılıyos ya herkese o yüzden böle oldu göbeğim var yani ama bol tişort bol şort falan giyiyodum bu güne kadar şimdi birazcık dar badi giydim

evet az önce gelmiceeeee kesinleşti ama açıkladı nedenini bi eleman işten ayrılmış 2 kişi de çıkarılmış derkeeeennn işler kocama kalmış patron arıyo sürekli diyo o yüzden gelmesin ama hemende sölemicem akşam sölerim belkim kötü kadın tülay

ah yazık içi içini yiyodur. benimki 1 kontorlüme gelemedi zır zır sürekli aradı noldu nasıl napıyodu vs.. die =)

ah yazık içi içini yiyodur. benimki 1 kontorlüme gelemedi zır zır sürekli aradı noldu nasıl napıyodu vs.. die =)

hehe benimkiler hep cumartesi:) o yüzden baştan beri gelio kocacım benimle.. her biri ayrı video çekimiyle kayıt altına alınıyor:) cd leri de var... bir de yarım bıraktığım defterime başlarsam tam olcak herşey:)

eçmiş olsun canım dikkat et kendine

sağol canım,elimden geleni yapıyorum,az yiyom sık yiom,yağlı yemiyodum genelde hafif şeyler yiyodum,öğlenleri kahvaltı,meyve,domates,karpuzla geçiştiriyodum,kolestrolün yükseldiğini bilmiyodum,son troit kontrolünde aç karnına 187 ydi,dediğim gibi et,bulgur ve yağdan oluşan o nefis yemeği bünyem kaldırmadı,bulgur pilavı,mercimek falan yediğimde akşamları neden baş ağrısı çektiğimi anladm şimdi,nar ekşisi iyi geliyo kolestrole,limon,zeytin yaprağı çok etkili,ama miğdeye fazlası zarar verebiliyo,bi fincan içtim onun için,vücutta troitte dahil hormonel değişimler oluyo ve bunlarda böyle değişimler yapabiliyo,önemli olan sorunun ne olduğunu bilip ona göre davranmak

mutlaka gelirdi işi olmasaydı,öğrenince hemen söyle ya,yazık adama

günaydın arkadaşlar:
Ben de Allah nasip ederse bebeklerime Aralık ayında kavuşacağım; normalde 40. haftamız Ocak ayında ama üçüz bebek beklediğimden erken doğmazlarsa aralık ayında doğacak bebeklerimiz. Çok bulantılı, bol kusmalı, halsiz günler geçiyorum, sayı artınca hormonlarda artıyor daha zorluyormuş. Ama yıllarca evlat sahibi olmak isteyen biri için bunlar da güzel :) umarım hepimiz bebekleirmizi sağlıkla kucağımıza alırız.

günaydın arkadaşlar:
Ben de Allah nasip ederse bebeklerime Aralık ayında kavuşacağım; normalde 40. haftamız Ocak ayında ama üçüz bebek beklediğimden erken doğmazlarsa aralık ayında doğacak bebeklerimiz. Çok bulantılı, bol kusmalı, halsiz günler geçiyorum, sayı artınca hormonlarda artıyor daha zorluyormuş. Ama yıllarca evlat sahibi olmak isteyen biri için bunlar da güzel :) umarım hepimiz bebekleirmizi sağlıkla kucağımıza alırız.

herkese günaydın yüklü güzeller
sayfaları anca bitirebildim, deryam geçmiş olsun canım dikkat et kendine
bakalım bugun kontrolu olanlardan guzel haberler gelecekmi, haydi kızlarrrr dökülsün yavaş yavaşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…