günaydın arkadaşlar:
Ben de Allah nasip ederse bebeklerime Aralık ayında kavuşacağım; normalde 40. haftamız Ocak ayında ama üçüz bebek beklediğimdenerken doğmazlarsa aralık ayında doğacak bebeklerimiz. Çok bulantılı, bol kusmalı, halsiz günler geçiyorum, sayı artınca hormonlarda artıyor daha zorluyormuş. Ama yıllarca evlat sahibi olmak isteyen biri için bunlar da güzel :) umarım hepimiz bebekleirmizi sağlıkla kucağımıza alırız.
günaydın arkadaşlar:
Ben de Allah nasip ederse bebeklerime Aralık ayında kavuşacağım; normalde 40. haftamız Ocak ayında ama üçüz bebek beklediğimdenerken doğmazlarsa aralık ayında doğacak bebeklerimiz. Çok bulantılı, bol kusmalı, halsiz günler geçiyorum, sayı artınca hormonlarda artıyor daha zorluyormuş. Ama yıllarca evlat sahibi olmak isteyen biri için bunlar da güzel :) umarım hepimiz bebekleirmizi sağlıkla kucağımıza alırız.
amin canım,ne güzel o büyük özlemden sonra 3 bıcırın olcak,3-5 yıl çok yorulacaksın ama değecek,Allah bebişlerine de sana da sağlık versin
hoşgeldin aramıza sanırım topiğimizdeki tek üçüz bekleyen anne sensin=) hayırlı olsun bebişlerin :)
GÜNAYDN KIZLAR nasılsınız,benim de şeker kolestrol ayarlarım dolar,euro gibi oldu dengesizleşti,tansiyon düşüyo,bi kabızlık oluştu ki ömrümde böyle olmadım,zeytin çekirdeğini suyla içtiğim zaman rahatlıyodum,2 gündür miktarının artırdım,bugün 4 tane yuttum umarım 1-2 saate geçer,mısır gevreği de yedim sabah,son troit kontrolünde tsh biraz yükselmiş,şeker 63,kolestrol 187 ydi,şimdi şekerim iyi 90-100 civarında,ama k. validemler memleketten geldiler,severim diyr içli köfte yaptılar senmisin yiyen,bi baş ağrısı,baş dönmesi,kolestrol çıktı şimdi de,az bişey yağlı yesem başım çatlıyo,tuzsuz yesem başım dönüyo tansiyon düşük,yağsız yesem kabız oluyom,ayaklarım da şişmeye başladı,napcağımı şaşırdım,annemin kolestrolü 400 e çıkmıştı,zeytin yaprağını kaynatıp günde 1 fincan içerek 200 e düşürmüştü,tansiyonu ve şekeri de dengeliyo,az önce kaynattım 1 fincan,umarım işe yarar
evet az önce gelmiceeeee kesinleşti ama açıkladı nedenini bi eleman işten ayrılmış 2 kişi de çıkarılmış derkeeeennn işler kocama kalmış patron arıyo sürekli diyo o yüzden gelmesin ama hemende sölemicem akşam sölerim belkimkötü kadın tülay
günaydın arkadaşlar:
günaydın arkadaşlar:
hoşgeldin canım ve gözün aydındemekki beklemene sabretmene değmiş Allahım kabul etmiş isteğini hemde tam 3 tane ile
Sağlıkla hepsinide kucağına almayı nasip etsin inşallah (ama hepsinide aynı anda tutamayacaksın ya olsun)
Dayanamaz hemen söylersin ve söylemelisin bence:) Zaten eşin sizin için çalışıyor mani bir hali olmasa koşa koşa gelirdi, Melek Tülay:) Bakalım bebişin erkek mi bende merak ediyorum deryamda tutmuştu sendede tutacakmı tahminim. İyi haberlerini bekliyoruz önce hayırlısı ve sağlıklısı
günaydın arkadaşlar:
günaydın biz yeni uyandık sayılır dün gece kusmaktan uykumuzu alamadık sabah uyuduk uyandık geldik sizler nasılsınız?
günaydın biz yeni uyandık sayılır dün gece kusmaktan uykumuzu alamadık sabah uyuduk uyandık geldik sizler nasılsınız?
uscu benimki ne olacak bişey söyleyebilir misin bakalım tutacak mı :26::26:
günaydın güzel anneler ve miniş bebişleri.nasılsınız.ben bu gün çok iyiyim.akşam dualarla yattım.gece rüyamda doğum yaptığımı ve oğlum oldu.doktor oğlumu kucağıma veriyodu.çok güzel bi bebekti.önümüzdeki çarşamba gidicem doktora.akşam uzandım bebişim artık tekmelemeye başadı.çok güçlü tekmeler diğildi.ama artık seğirme şeklinde değil.elimi karnıma verdiğimde tekmelerini hissediyorum.
ne güzel dinlenmişsinben de uykusuzum canım ama işe gelmek zorundaydım her gün aynı şeyi söylüyorum eve gidince erkenden uyuyacam diye ama akşam olunca nerdeee zaman çok çabuk geçiyor belki yarın evin yakınında tıp merkezi var oraya gidebiliriz belki cinsiyeti öğrenebiliriz
günaydın hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?