2011 Aralık Anneleri

amin canım,ne güzel o büyük özlemden sonra 3 bıcırın olcak,3-5 yıl çok yorulacaksın ama değecek,Allah bebişlerine de sana da sağlık versin

hoşgeldin aramıza sanırım topiğimizdeki tek üçüz bekleyen anne sensin=) hayırlı olsun bebişlerin :)

günaydın arkadaşlar alan taramasından geliyorum. okuma yazma bilmeyenleri taradık şimdi öğretmenler odasında çok yorulmuş bir vaziyette size yazıyorum.

mavimercan aramıza hoşgeldin. inşallah üçüzlerini sağlıkla kucağına alırsın. Allah kolaylık versin .

ben 2li test yaptırmadım arkadaşlar. ilk bebkte de ikili test yaptırmamıştım 3lü yaptırmıştım. şimdi de 3lü yaptırmayı düşünüyorum.

bilmiyorum doğru mu yanlış mı yapıyorum ama doktor da illa ki yaptır falan demedi. kararsızım. bu arada doktorumu değiştircem galiba. çünkü benim doktor ben doğum yapmadan önce başka bi yere gidecekmiş temelli. şimdidoktor arayışındayız.

Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine lifli gıdalar yemeye çalış, çok geçmiş olsun:76::76:

Dayanamaz hemen söylersin ve söylemelisin bence:) Zaten eşin sizin için çalışıyor mani bir hali olmasa koşa koşa gelirdi, Melek Tülay:) Bakalım bebişin erkek mi bende merak ediyorum deryamda tutmuştu sendede tutacakmı tahminim. İyi haberlerini bekliyoruz önce hayırlısı ve sağlıklısı

hoşgeldin canım ve gözün aydın demekki beklemene sabretmene değmiş Allahım kabul etmiş isteğini hemde tam 3 tane ile
Sağlıkla hepsinide kucağına almayı nasip etsin inşallah (ama hepsinide aynı anda tutamayacaksın ya olsun )

üçüz annemiz de var ne güzel

hoşgeldin canım

günaydın biz yeni uyandık sayılır dün gece kusmaktan uykumuzu alamadık sabah uyuduk uyandık geldik sizler nasılsınız?

tutabilir belki ne güzel yaa. cinsiyetleri belli mi? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

uscu benimki ne olacak bişey söyleyebilir misin bakalım tutacak mı :26::26:

Bikerede 3 bebeğin olacak ne güzel maşallah Sağlıklı bir şekilde bebeişlerini kucağına almanı dileriz.

günaydın biz yeni uyandık sayılır dün gece kusmaktan uykumuzu alamadık sabah uyuduk uyandık geldik sizler nasılsınız?

ne güzel dinlenmişsin ben de uykusuzum canım ama işe gelmek zorundaydım her gün aynı şeyi söylüyorum eve gidince erkenden uyuyacam diye ama akşam olunca nerdeee zaman çok çabuk geçiyor belki yarın evin yakınında tıp merkezi var oraya gidebiliriz belki cinsiyeti öğrenebiliriz

günaydın güzel anneler ve miniş bebişleri.nasılsınız.ben bu gün çok iyiyim.akşam dualarla yattım.gece rüyamda doğum yaptığımı ve oğlum oldu.doktor oğlumu kucağıma veriyodu.çok güzel bi bebekti.önümüzdeki çarşamba gidicem doktora.akşam uzandım bebişim artık tekmelemeye başadı.çok güçlü tekmeler diğildi.ama artık seğirme şeklinde değil.elimi karnıma verdiğimde tekmelerini hissediyorum.

günaydın hayırlısı olsun

yarın mutlaka gidin vişne suyu gibi birşeyde iç gitmeden olur mu? Bende çok merak ediyorum cuma veya cumartesi tekrar gidicem, aslında randevum haftaya ama dayanamayacağım:2:

Son düzenleme:
günaydın hayırlısı olsun

saol canım.darısı diğerlerinin annelerin başına.gündüz çocuklardan kendime vakit ayıramıyorum.akşam onlar yattıktan sonra bebişime sıra geliyo.bu güzel duyduyu nasıl olduğunu yaşamayalı 5 sene oldu.3.bebiş olcak ama sanki ilkmiş gibi heyecanlandırdı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…