günaydın arkadaşlar:
Ben de Allah nasip ederse bebeklerime Aralık ayında kavuşacağım; normalde 40. haftamız Ocak ayında ama üçüz bebek beklediğimdenerken doğmazlarsa aralık ayında doğacak bebeklerimiz. Çok bulantılı, bol kusmalı, halsiz günler geçiyorum, sayı artınca hormonlarda artıyor daha zorluyormuş. Ama yıllarca evlat sahibi olmak isteyen biri için bunlar da güzel :) umarım hepimiz bebekleirmizi sağlıkla kucağımıza alırız.
saol canım.darısı diğerlerinin annelerin başına.gündüz çocuklardan kendime vakit ayıramıyorum.akşam onlar yattıktan sonra bebişime sıra geliyo.bu güzel duyduyu nasıl olduğunu yaşamayalı 5 sene oldu.3.bebiş olcak ama sanki ilkmiş gibi heyecanlandırdı beni
canım ben de 2 li test yaptırdım 3 lüye gerek yok 4 lü yapacağız dedi.
bu arada asla ultrason bilgilerini dikkate almıyoruz dedi ki gerçekten de tahmini doğum tarihi sürekli değişen arkadaşlarda vardır yani bir hafta önden veya geriden gidebilir bu sürekli oynama yapar.benim 10haftalıkken 11+1 çıkmıştı ultrasona göre gelişimi.2 hafta önce gittiğimde ise 12+1 idim ve 12+5 çıktı yani bir randevumda 7 gün önden giderken diğer randevumda sadece 4 gün ilerden gidiyordu.ve ben o hafta yani 11 haftadan sonra ikili tarama testi yapılabiliyor diyince satı dikkate alıyoruz sürekli oynama yapar bu sadece yanıltıcı gelişimdir.ilerleyen zamanlarda artık sata uyumlu gider dedi ki benim oğlumdada ilk öncelerden geride ngiderken sonra gününe denk gelmişti .hatta bazen bir ay boyunu ögreniyorduk diğer ay gittiğimzde boyda artma yoktu niye uzamamış mı diyorduk ultrason bilgileri yanıltıcı bilgilerdir asıl olan senin satına uygun olmalıdır demişti doktorum.bu arada doktorum doç dr çok bilgili bir kadın doğumcudur bilgilerine her zaman güvenirim.
aynen aynen cnm benide:)))benimde 3. olacak ogluşum 6 yaşında dogum yaptıgımda 7 yasında olacak güya 3.yü hiç düşünüp istemiyordum ama şimdi gelde bendeki heyecanı gör:))))))))))
teşekkür ederim bilgilendirdiğin için sata bağlı kalalım bizde =) benim doktorum da prof alanında iyi bi dr. die gidiyoruz ama gerek yok dedi 3 lü ve 4lü için nelere bakılıyordu 3lüde ve 4lüde biliyormusun?
günaydın sabah şekerlerinasılsınız bakalım bugün...
biz çok yorgun ve uykusuz hissediyoruz halbuki 8 saat uyuduk...dün gece hepimiz için bol bol dua ettim Allah'ım kabul eder inşallah..
GÜNAYDN KIZLAR nasılsınız,benim de şeker kolestrol ayarlarım dolar,euro gibi oldu dengesizleşti,tansiyon düşüyo,bi kabızlık oluştu ki ömrümde böyle olmadım,zeytin çekirdeğini suyla içtiğim zaman rahatlıyodum,2 gündür miktarının artırdım,bugün 4 tane yuttum umarım 1-2 saate geçer,mısır gevreği de yedim sabah,son troit kontrolünde tsh biraz yükselmiş,şeker 63,kolestrol 187 ydi,şimdi şekerim iyi 90-100 civarında,ama k. validemler memleketten geldiler,severim diyr içli köfte yaptılar senmisin yiyen,bi baş ağrısı,baş dönmesi,kolestrol çıktı şimdi de,az bişey yağlı yesem başım çatlıyo,tuzsuz yesem başım dönüyo tansiyon düşük,yağsız yesem kabız oluyom,ayaklarım da şişmeye başladı,napcağımı şaşırdım,annemin kolestrolü 400 e çıkmıştı,zeytin yaprağını kaynatıp günde 1 fincan içerek 200 e düşürmüştü,tansiyonu ve şekeri de dengeliyo,az önce kaynattım 1 fincan,umarım işe yarar
günaydın güzel anneler ve miniş bebişleri.nasılsınız.ben bu gün çok iyiyim.akşam dualarla yattım.gece rüyamda doğum yaptığımı ve oğlum oldu.doktor oğlumu kucağıma veriyodu.çok güzel bi bebekti.önümüzdeki çarşamba gidicem doktora.akşam uzandım bebişim artık tekmelemeye başadı.çok güçlü tekmeler diğildi.ama artık seğirme şeklinde değil.elimi karnıma verdiğimde tekmelerini hissediyorum.
yarın mutlaka gidin vişne suyu gibi birşeyde iç gitmeden olur mu? Bende çok merak ediyorum cuma veya cumartesi tekrar gidicem, aslında randevum haftaya ama dayanamayacağım:2:
canım ben 4 lü tarama oğlumda yaptırmadım yani yeni çıkmış bir test sanırım kanla yapılıyor yine.4.5 senede yeni şeyler çıkmış yani.2 Lİ TEST V E 3 LÜ TEST İÇERİKLERİ AYNIYMŞ 2007 de yaptırdığım 3 lü teste baktım şimdi
down sendromu ve trizomi18/13 riskleri
ay bu arada yaş faktöründen fark oluyo ya bu risk oranlarında 23 yaşındakiyle 27 yaşımdaki riskler değişik
demekki yaşla birlikte risk oranı yükseliyor
günaydın arkadaşlar:
Ben de Allah nasip ederse bebeklerime Aralık ayında kavuşacağım; normalde 40. haftamız Ocak ayında ama üçüz bebek beklediğimdenerken doğmazlarsa aralık ayında doğacak bebeklerimiz. Çok bulantılı, bol kusmalı, halsiz günler geçiyorum, sayı artınca hormonlarda artıyor daha zorluyormuş. Ama yıllarca evlat sahibi olmak isteyen biri için bunlar da güzel :) umarım hepimiz bebekleirmizi sağlıkla kucağımıza alırız.
HERKESE günaydın
bugün dr randevumuz var 11:30 da kocam işler çok yoğun falan dedi sölemem dedim gelmezsen sen bölesin falan filan yaptı gelmezse sölemicem sizde şahitsiniz gerçi böle konuşuyomda o an ki ruh halimle de naparım bilmiyorum hehehehe
bugün artık biliyosunuz kocamın doğum günü veeee kayınvalidemlere söleme günü dün iş arkadaşlarıma söledim bugün artık daha göbeğim belirgin çünkü patrona da bugün dicem saklamaya gerek yok diye düşündüm
işte böleeeeee dua edinde ii olsun bebeğim bi de sabah valla bişeyler oldu karnımda gurlama gibi ama hep bi yerde sanki oydu olabilir dimiiiiiiiiiiii???
GÜNAYDN KIZLAR nasılsınız,benim de şeker kolestrol ayarlarım dolar,euro gibi oldu dengesizleşti,tansiyon düşüyo,bi kabızlık oluştu ki ömrümde böyle olmadım,zeytin çekirdeğini suyla içtiğim zaman rahatlıyodum,2 gündür miktarının artırdım,bugün 4 tane yuttum umarım 1-2 saate geçer,mısır gevreği de yedim sabah,son troit kontrolünde tsh biraz yükselmiş,şeker 63,kolestrol 187 ydi,şimdi şekerim iyi 90-100 civarında,ama k. validemler memleketten geldiler,severim diyr içli köfte yaptılar senmisin yiyen,bi baş ağrısı,baş dönmesi,kolestrol çıktı şimdi de,az bişey yağlı yesem başım çatlıyo,tuzsuz yesem başım dönüyo tansiyon düşük,yağsız yesem kabız oluyom,ayaklarım da şişmeye başladı,napcağımı şaşırdım,annemin kolestrolü 400 e çıkmıştı,zeytin yaprağını kaynatıp günde 1 fincan içerek 200 e düşürmüştü,tansiyonu ve şekeri de dengeliyo,az önce kaynattım 1 fincan,umarım işe yarar
3.bebiş seninde evine başka bi mutluluk ve heyecan getirecek.benimkiler bebişin doğumu için şimdiden sabırsızlanıyo.1.olsa 3.olsa hepsi başka bi mutluluk veriyo anneye.bazen nasıl bakıcam,yetişebilirmiyim diyorum.korku veriyo.artık allah yardımcımız olsun.benim bebiş doğduğunda oğlum 9,kızım 5,buçuk yaşında olucak.
mrb kizlar
uzun suredir msj yazmamistim. sanirim aralikta dogurmayacagim ama forumu ara ara takip ediyorum. cunku allah izin verirse ikiz annesi olacagim... 8.haftada ayni kesede bebislerimi gorduk cok sasirdik :)) basta ufak bi kanama dusuk riski asiri bulantilar aglayarak yemeler :) derken bugunlere geldik. dun doktora gittim. hersey yolunda cok sukur hepimiz gayet iyiyiz riskim de ortadan kalkmis gozukuyor. buarada 12.haftada bi doktorun kesin erkek demesi erkege benziyo denmesi ve icime de oyle dogmasi yuzunden hep ogluslarim diye sevdigim bebeislerimin kiz oldugunu ogrendim :)simdide kisslarim diyesim geliyo ama yine birisinden kesin emin degiliz. ben en iyisi bebislerim diyeyim sonra alinmasin yavrularim :)
paylasimlrinizi okudukca ben de sizinle heyecanlaniyorum. Insaallah hepimiz hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza alir koklariz...
evet az önce gelmiceeeee kesinleşti ama açıkladı nedenini bi eleman işten ayrılmış 2 kişi de çıkarılmış derkeeeennn işler kocama kalmış patron arıyo sürekli diyo o yüzden gelmesin ama hemende sölemicem akşam sölerim belkimkötü kadın tülay
günaydın arkadaşlar:
selam güzel anneler biz tatildeydik ve döndük güzel vakit geçirdik bugünde evlilik yıl dönümümüz koskoca 2 yılı devirdik rabbime şükürler olsun çok sayfalar geçmiş, geçmişi okuyamadım cuma günü kontrolüm var dörtlü tarama yapılacak ve ben bir ay aradan sonra bebeğimi görücem artık heyecan yapmaya başladım karnımda büyüdü sivri bir karnım var seviyorum oğlumu sürekli
yarın mutlaka gidin vişne suyu gibi birşeyde iç gitmeden olur mu? Bende çok merak ediyorum cuma veya cumartesi tekrar gidicem, aslında randevum haftaya ama dayanamayacağım:2:
mrb kizlar
uzun suredir msj yazmamistim. sanirim aralikta dogurmayacagim ama forumu ara ara takip ediyorum. cunku allah izin verirse ikiz annesi olacagim... 8.haftada ayni kesede bebislerimi gorduk cok sasirdik :)) basta ufak bi kanama dusuk riski asiri bulantilar aglayarak yemeler :) derken bugunlere geldik. dun doktora gittim. hersey yolunda cok sukur hepimiz gayet iyiyiz riskim de ortadan kalkmis gozukuyor. buarada 12.haftada bi doktorun kesin erkek demesi erkege benziyo denmesi ve icime de oyle dogmasi yuzunden hep ogluslarim diye sevdigim bebeislerimin kiz oldugunu ogrendim :)simdide kisslarim diyesim geliyo ama yine birisinden kesin emin degiliz. ben en iyisi bebislerim diyeyim sonra alinmasin yavrularim :)
paylasimlrinizi okudukca ben de sizinle heyecanlaniyorum. Insaallah hepimiz hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza alir koklariz...
evet cnm evimize cok buyuk neşe kattı bu kızcıgım iyiki hamile kalmışım diyorum:)gerçi zaman zaman bende karamsarlıga düşüyorum başedebilirmiyim 3cocukla diye de rabbim kolaylıgını verir inş..kızımla oglum sagolsun cok kavga ediyorlar suan en cok onların bu kavgaları beni zorluyor bebek içinde kavgalar cıkarmı dıyede düşünmeden edemiyorum sen tutucan ben tutucam diye:)))bu kızcıgım pek bi orta malı olacaga benziyor bu gidişle:)))
bende artık hissetmek istiyorum cinsiyetini öğrenmek istiyorum off ne zor bi bekleyiş bu böylee
neden vişne suyu? ilk defa duydum bunu bilgilendirimisin bizide :)
2li testimiz temiz çıkmıştı bizim onun için 3lüyü yaptırmamayı anladım da 4lü ne acaba hımm :44: doktorumuz 2li temiz çıktı diğerlerine gerek yok dedi asıl önemli olan 2li dedi vardır elbet bi bildiği dimi:44:
mrb kizlar
ayyy bana hiç göbek deme ben daha hamile olduğumu bilmeden annem bana ha doğurdun ha doğurcan diyodugünaydın. nasıl dayandın bukadar süre söylemeden ben dayanayıp hemen söylemiştim =) sizin göbişleriniz yeni mi belirginleşiyo yaa ben sanki 5 aylık hamile gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?