2011 Aralık Anneleri

tebrik ederim mavi mercan zor ama güzel olacak inşallah,

ikizlerden sonra üçüzlerimizde var artık

aynen aynen cnm benide:)))benimde 3. olacak ogluşum 6 yaşında dogum yaptıgımda 7 yasında olacak güya 3.yü hiç düşünüp istemiyordum ama şimdi gelde bendeki heyecanı gör:))))))))))

gunaydııııın herkese..

hasta olan arkadaslarımıza da gecmıs olsun..

evt dün bır doktordan duydum bunu ..bebege gore degıl Sat'a göre hareket etmek lazımmış..

doktor benım tahmını dogum tarhımı de degıstrdı bebeek hep bır hafta onden gıdıyor dıye 22 kasım dedı

ama hep sata gore düşünecegız dedı..

ben cızelgemı 3 gun one almıstım cınsıyet bellı olunca tekrar sata gore duzenlıyecegım ..

cunku usg den usgeye bıle degısıklık gosterırmıs fılan..

en ıyısı o mu bu mu dıye dusunmeden sata gore hareket etmek lazım..zaten dogum yaklastıkca bellı olur ne zaman gelıceklerı :)

kızlar herkese tünaydınnnn

dün sistemde bir problem vardı sanırım siteye girebilmeme ragmen bir türlü cevap yazamadım sayfayı acmadı o yüzden bugün herkesin geçmiş miraç

kandilini kutlarım dün gece hepimize dua ettim inş hepimiz bebişlerimizi sağ salim kucaklarımıza alırız hayırlısıyla

aynen aynen cnm benide:)))benimde 3. olacak ogluşum 6 yaşında dogum yaptıgımda 7 yasında olacak güya 3.yü hiç düşünüp istemiyordum ama şimdi gelde bendeki heyecanı gör:))))))))))

3.bebiş seninde evine başka bi mutluluk ve heyecan getirecek.benimkiler bebişin doğumu için şimdiden sabırsızlanıyo.1.olsa 3.olsa hepsi başka bi mutluluk veriyo anneye.bazen nasıl bakıcam,yetişebilirmiyim diyorum.korku veriyo.artık allah yardımcımız olsun.benim bebiş doğduğunda oğlum 9,kızım 5,buçuk yaşında olucak.

canım ben 4 lü tarama oğlumda yaptırmadım yani yeni çıkmış bir test sanırım kanla yapılıyor yine.4.5 senede yeni şeyler çıkmış yani. 2 Lİ TEST V E 3 LÜ TEST İÇERİKLERİ AYNIYMŞ 2007 de yaptırdığım 3 lü teste baktım şimdi
down sendromu ve trizomi18/13 riskleri
ay bu arada yaş faktöründen fark oluyo ya bu risk oranlarında 23 yaşındakiyle 27 yaşımdaki riskler değişik
demekki yaşla birlikte risk oranı yükseliyor

Son düzenleme:
günaydın sabah şekerleri nasılsınız bakalım bugün...
biz çok yorgun ve uykusuz hissediyoruz halbuki 8 saat uyuduk... dün gece hepimiz için bol bol dua ettim Allah'ım kabul eder inşallah..

bende akişam hepimize bol bol dua ettim. ama en çok olbeye ettim çünküm dün duasında beni unutanı unutmam demiş korktum.:18::18::18::18:

cnm çok geçmiş olsun aman dikkat et. kabızlık için yağa sarılma kolesterol daha tehlikelidir. ceviz ye kolestrolü düşürür. tansiyonu dengelemek için sarmısak ne yükseltir, ne düşürür. lütfen dikkat et. birkaç gün ceviz tüket kolestrolun düşsün ondan sonra az az yersin sevdiğin yağlılardan. şeker içinde yalnış hatırlamıyorsam meyve çok yiyordun. meyvede gizli şeker vardır. sanırım o yükseltiyor şekerini biraz kıs ve tatlı olmayan meyvelerden tüket. karpuzda da şeker vardır dikkat et cnm.
kendine dikkat et korkutma bizi.

mrb kizlar
uzun suredir msj yazmamistim. sanirim aralikta dogurmayacagim ama forumu ara ara takip ediyorum. cunku allah izin verirse ikiz annesi olacagim... 8.haftada ayni kesede bebislerimi gorduk cok sasirdik :)) basta ufak bi kanama dusuk riski asiri bulantilar aglayarak yemeler :) derken bugunlere geldik. dun doktora gittim. hersey yolunda cok sukur hepimiz gayet iyiyiz riskim de ortadan kalkmis gozukuyor. buarada 12.haftada bi doktorun kesin erkek demesi erkege benziyo denmesi ve icime de oyle dogmasi yuzunden hep ogluslarim diye sevdigim bebeislerimin kiz oldugunu ogrendim :)simdide kisslarim diyesim geliyo ama yine birisinden kesin emin degiliz. ben en iyisi bebislerim diyeyim sonra alinmasin yavrularim :)
paylasimlrinizi okudukca ben de sizinle heyecanlaniyorum. Insaallah hepimiz hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza alir koklariz...

bende artık hissetmek istiyorum cinsiyetini öğrenmek istiyorum off ne zor bi bekleyiş bu böylee

yarın mutlaka gidin vişne suyu gibi birşeyde iç gitmeden olur mu? Bende çok merak ediyorum cuma veya cumartesi tekrar gidicem, aslında randevum haftaya ama dayanamayacağım:2:

neden vişne suyu? ilk defa duydum bunu bilgilendirimisin bizide :)

2li testimiz temiz çıkmıştı bizim onun için 3lüyü yaptırmamayı anladım da 4lü ne acaba hımm :44: doktorumuz 2li temiz çıktı diğerlerine gerek yok dedi asıl önemli olan 2li dedi vardır elbet bi bildiği dimi:44:

cnm hoşgeldin hayırlı olsun üçüzlerin...topiğimizin artık üçüzleride oldu demek maşallah:)

cnm inş ögrenirsin artık bugun sende cinsiyetini ve senin için gercekten özel bir gün bugün:)bir yandan eşinin dogum günü bir yandan kayınvalıdenlere müjde vericen patronuna söyleyecen oooo baya yoğun birgün olacağa benziyor:)))

deryacım cok geçmiş olsun cnm umarım düzene girer hepsi en kısa zamanda

evet cnm evimize cok buyuk neşe kattı bu kızcıgım iyiki hamile kalmışım diyorum:)gerçi zaman zaman bende karamsarlıga düşüyorum başedebilirmiyim 3cocukla diye de rabbim kolaylıgını verir inş..kızımla oglum sagolsun cok kavga ediyorlar suan en cok onların bu kavgaları beni zorluyor bebek içinde kavgalar cıkarmı dıyede düşünmeden edemiyorum sen tutucan ben tutucam diye:)))bu kızcıgım pek bi orta malı olacaga benziyor bu gidişle:)))

cnm hayırlı olsun seninde ıkızlerin maşallah rabbim sag salım kavuşmanı nasip etsin evlatlarına

selam güzel anneler biz tatildeydik ve döndük güzel vakit geçirdik bugünde evlilik yıl dönümümüz koskoca 2 yılı devirdik rabbime şükürler olsun çok sayfalar geçmiş, geçmişi okuyamadım cuma günü kontrolüm var dörtlü tarama yapılacak ve ben bir ay aradan sonra bebeğimi görücem artık heyecan yapmaya başladım karnımda büyüdü sivri bir karnım var seviyorum oğlumu sürekli

cnm adamın elinde olsa gelicekti. oda sizin için çalışıyor.

oo hayırlı olsun hoşgeldin.. ilk üçüz annemizsin sen.

ne güzel hoşgelmişsin darısı bana inş kısmetse bende pazartesi gidicem ramazana kadar kalıcam annemllerin yazlıgında..evlilik yıldönümünüz kutlu olsun daha nice güzel seneler yaşayınbirlikte ogluşunuzla ve daha yeni yeni bebelerinizle:)))

yarın mutlaka gidin vişne suyu gibi birşeyde iç gitmeden olur mu? Bende çok merak ediyorum cuma veya cumartesi tekrar gidicem, aslında randevum haftaya ama dayanamayacağım:2:

inşallah bu sefer oynar canım şimdiye kadar hep uyuyordu naptıysak uyandıramadık

oooo bir ikiz annesi daha hoşgeldin canım

benim de 2li temiz çıktı ve 3lüyü de yapacak temizse niye yapıyor o zaman :44:

tebrikler canım, ikizlerimiz çoğalıyor ne güzelll :))

günaydın. nasıl dayandın bukadar süre söylemeden ben dayanayıp hemen söylemiştim =) sizin göbişleriniz yeni mi belirginleşiyo yaa ben sanki 5 aylık hamile gibiyim
ayyy bana hiç göbek deme ben daha hamile olduğumu bilmeden annem bana ha doğurdun ha doğurcan diyodu
nerden baksan 7 aylık gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…