ay maşallah ayyy ben bi tanesini taşırkan zorlanıyorum arkadaşım allah sana kolaylık versin amaniynnn maşallah maşallahgünaydın arkadaşlar:
Ben de Allah nasip ederse bebeklerime Aralık ayında kavuşacağım; normalde 40. haftamız Ocak ayında ama üçüz bebek beklediğimdenerken doğmazlarsa aralık ayında doğacak bebeklerimiz. Çok bulantılı, bol kusmalı, halsiz günler geçiyorum, sayı artınca hormonlarda artıyor daha zorluyormuş. Ama yıllarca evlat sahibi olmak isteyen biri için bunlar da güzel :) umarım hepimiz bebekleirmizi sağlıkla kucağımıza alırız.
benim de göbek aldı başını gidiyor. dışardan belli olmuyor çünkü çoooooook bol giyiyorum ama aynann karşısında bakınca kocaman bi karnım var sanki 5 aylık.yan taraflarım kılo aldı yağlandı. karnım sivri bi şekilde öne doğru gidiyor. komik bir vücut şekli ile yaşıyorum şu aralar.ayyy bana hiç göbek deme ben daha hamile olduğumu bilmeden annem bana ha doğurdun ha doğurcan diyodu
nerden baksan 7 aylık gibiyim
benim de göbek aldı başını gidiyor. dışardan belli olmuyor çünkü çoooooook bol giyiyorum ama aynann karşısında bakınca kocaman bi karnım var sanki 5 aylık.yan taraflarım kılo aldı yağlandı. karnım sivri bi şekilde öne doğru gidiyor. komik bir vücut şekli ile yaşıyorum şu aralar.
mavimercan aramıza hoşgeldin. inşallah üçüzlerini sağlıkla kucağına alırsın. Allah kolaylık versin .
emvacilbihar: çok teşekkür ederim, aminnnn, hepimiz sağlıkla alalım inşallah.
hoşgeldin canım ve gözün aydındemekki beklemene sabretmene değmiş Allahım kabul etmiş isteğini hemde tam 3 tane ile
Sağlıkla hepsinide kucağına almayı nasip etsin inşallah (ama hepsinide aynı anda tutamayacaksın ya olsun)
valla doğum sonrası kavulma anını ben de düşünüyorum nasıl yaparım diye ama doğsunlarda sırayla ciğerimize sokacağız artık :)
üçüz annemiz de var ne güzel
hoşgeldin canım
neredesinfiruze: hoşbulduk canım ne güzel bu forum aktif sürekli yazanlar var :)
tutabilir belki ne güzel yaa. cinsiyetleri belli mi? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Henüz değil doktorumunuz 16. haftada söylüyormuş, ilk kontolüm 13. haftada inşallah söyler ...
çok teşekkür ederim.Bikerede 3 bebeğin olacak ne güzel maşallahSağlıklı bir şekilde bebeişlerini kucağına almanı dileriz.
tebrik ederim mavi mercan zor ama güzel olacak inşallah, ikizlerden sonra üçüzlerimizde var artık
zor olacağı kesin ama binlerce şükürler olsun , onlar sağlıklı olsun da :)
cnm hoşgeldin hayırlı olsun üçüzlerin...topiğimizin artık üçüzleride oldu demek maşallah:)
teşekkürler inşallah uğurlu gelirler :)
ay maşallah ayyy ben bi tanesini taşırkan zorlanıyorum arkadaşım allah sana kolaylık versin amaniynnn maşallah maşallah
son aylarda görcez artık büyük ihtimalle hac yatmaz gibi yatsam kalkamıcam :)
ya benimde karnım normal buyuklukte yani olması gereken ayına göre normalde benim de problemim basenlerim cok şişti((kızımda da öyle olmuştu bu kızımda da öyle oluyor oglumda sadece karnım buyumuştü
benimde ilk bebeğim olcak öncekilerle karşılaştıramıyorum3. ayımız bitti 2 kilo aldım toplamda, karnım ufak bir hentbol topu gibi ama popom ve basenlerim genişledi, sadece karnım büyüseydi ne güzel olurdu cuma günüde tatile çıkıyoruz dertliyim :97:
bende artık hissetmek istiyorum cinsiyetini öğrenmek istiyorum off ne zor bi bekleyiş bu böylee
neden vişne suyu? ilk defa duydum bunu bilgilendirimisin bizide :)
Tatlı şeyler yiyince vişne suyu içince hareketli oluyor bebişler göstermemesi gibi birşey söz konusu olmaz belki diye dedim ama yinede herşey kısmet canım
slm arkadaşlar yarın doktora gideceğim bakalım bu sefer cinsiyetini gösterecek mi bizimki. Bazı arkadaşlarım çikolata yiyip öyle gitmemi söylediler çikolata yersem hareketli olurmuş cinsiyetini öğrenme şansım artarmış doğru mu acaba?
slm arkadaşlar yarın doktora gideceğim bakalım bu sefer cinsiyetini gösterecek mi bizimki. Bazı arkadaşlarım çikolata yiyip öyle gitmemi söylediler çikolata yersem hareketli olurmuş cinsiyetini öğrenme şansım artarmış doğru mu acaba?
benim de 2li temiz çıktı ve 3lüyü de yapacak temizse niye yapıyor o zaman :44:
benim de göbek aldı başını gidiyor. dışardan belli olmuyor çünkü çoooooook bol giyiyorum ama aynann karşısında bakınca kocaman bi karnım var sanki 5 aylık.yan taraflarım kılo aldı yağlandı. karnım sivri bi şekilde öne doğru gidiyor. komik bir vücut şekli ile yaşıyorum şu aralar.
Slm ben de geldimm benim bebişim de 4 aylık oldu kızım olcak nasipse :76:
Tatlı şeyler yiyince vişne suyu içince hareketli oluyor bebişler göstermemesi gibi birşey söz konusu olmaz belki diye dedim ama yinede herşey kısmet canım
Slm ben de geldimm benim bebişim de 4 aylık oldu kızım olcak nasipse :76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?