2011 Aralık Anneleri

ay maşallah ayyy ben bi tanesini taşırkan zorlanıyorum arkadaşım allah sana kolaylık versin amaniynnn maşallah maşallah

erkek kardeşimin bebeği oldu suan 3haftalık nezaman görmeye gitsek kavga cıkıyor sen cok tuttun ben az tuttum diye nerdeyse cekişecekler cocugu

ondan endişelerim büyük yani

bu haftasonu bebişimize bebek mevlütü yapacagız mevlüt sekerlerinide ben hayırladım hala olarak cok keyifli birşey darısı kendi bebişlerimize

inş..burdan ogünlerinide konusuruz paylaşırız yaptıklarımızı

ayyy bana hiç göbek deme ben daha hamile olduğumu bilmeden annem bana ha doğurdun ha doğurcan diyodu
nerden baksan 7 aylık gibiyim
benim de göbek aldı başını gidiyor. dışardan belli olmuyor çünkü çoooooook bol giyiyorum ama aynann karşısında bakınca kocaman bi karnım var sanki 5 aylık.yan taraflarım kılo aldı yağlandı. karnım sivri bi şekilde öne doğru gidiyor. komik bir vücut şekli ile yaşıyorum şu aralar.

kızlar sıfır uykuyla işe geldim bugün lenn millet düğün yapacak die ceremesini ben çekiyorum evlensinlerde görsünler gözlerim kapanıyo oturduğum yerde ilk bi uyudum saat 12 de sonra uyandım gece 4 te çeyiz geldi gelin geldi,şeytan dedi geri gönder anammm elti olmakta pek zormuş ya

sadete gelelim bu bebek oynamaları filan varya benim bütün okuduğum kitaplarda nettedeki yazılarda 15,16 haftalıkken duyulan kıpırdamalar veya oynamaların bağırsak hareketleri olduğu ve anneni bunu bebeğin oynadığı şekilde algıladığı ama yanıldığı konusu hep ortak :26::26::26:en sağlıklı 18-20 haftalarda hissedilirmiş ve ilk gebeliği olan anneler daha önce gebelik yaşayanlara göre bunu daha geç hissedermiş,rahim büyüdükçe bu haftalarda bağırsaklara ve organlara baskı yaptığından sıkışmalar olurmuş:26::26::26::26:yani böyle bağırsakla bebeği karıştırmayalım herşey vaktinde olur zaten

ya benimde karnım normal buyuklukte yani olması gereken ayına göre normalde benim de problemim basenlerim cok şişti((kızımda da öyle olmuştu bu kızımda da öyle oluyor oglumda sadece karnım buyumuştü

sadete gelelim bu bebek oynamaları filan varya benim bütün okuduğum kitaplarda nettedeki yazılarda 15,16 haftalıkken duyulan kıpırdamalar veya oynamaların bağırsak hareketleri olduğu ve anneni bunu bebeğin oynadığı şekilde algıladığı ama yanıldığı konusu hep ortak :26::26::26:en sağlıklı 18-20 haftalarda hissedilirmiş ve ilk gebeliği olan anneler daha önce gebelik yaşayanlara göre bunu daha geç hissedermiş,rahim büyüdükçe bu haftalarda bağırsaklara ve organlara baskı yaptığından sıkışmalar olurmuş:26::26::26::26:yani böyle bağırsakla bebeği karıştırmayalım herşey vaktinde olur zaten [/QUOTE]

evet ama ikisinin arasındaki farkı farkediyorum ben. bağırsak sıkışınca acı bir sancı şeklinde oluyor. ancak bebiş hareketi acı vermiyor. tabii onların yazdıkları geneldir. herkeste aynı olmayabilir.

ya benimde karnım normal buyuklukte yani olması gereken ayına göre normalde benim de problemim basenlerim cok şişti((kızımda da öyle olmuştu bu kızımda da öyle oluyor oglumda sadece karnım buyumuştü

benimde ilk bebeğim olcak öncekilerle karşılaştıramıyorum 3. ayımız bitti 2 kilo aldım toplamda, karnım ufak bir hentbol topu gibi ama popom ve basenlerim genişledi, sadece karnım büyüseydi ne güzel olurdu cuma günüde tatile çıkıyoruz dertliyim :97:

ben de hiç kilo almadım hatta 4 kilo verdim ama bebeğim iyi doktorum senden yeterince alıyordur korkma dedi birazx kilolu hamile kaldım ben

cnm cinsiyeti belli mi kızın mı olacak acaba seninde:))

slm arkadaşlar yarın doktora gideceğim bakalım bu sefer cinsiyetini gösterecek mi bizimki. Bazı arkadaşlarım çikolata yiyip öyle gitmemi söylediler çikolata yersem hareketli olurmuş cinsiyetini öğrenme şansım artarmış doğru mu acaba?

evet cnm ben ultrasona girmeden önce çikolata yedim vee sonuç tatliş kızım olcak inşallah

slmm bende hamıleyım 3 kılo werdım hamıle kaldıgımda 64 tum sımdı 61 oldum.13+3 gunluk hamıleyım hala gostermedı ne oldunu habıre arkası donuktu onumuzdekı hafta inş.gosterır cok merak edıorumm yaaaa:)

evet cnm çikolata hareketlendiriyor ama ben hamiş kladığımdan beri resmen çikolatadan tiksindim.

ooooooo göbeği şişenler olmuş. benimde bebeğm 4 aylık oldu. görenler eminmisin hamile olduğuna soruyorlar.o kadar az çıkmışki darda giysem fakedilmiyo. normalde 63 kiloyla hamile kaldım. sonrada 66 oldum. bulantılar başlayınca 60 kiloya indim. tabi azalsada halen çıkarıyorum. bundan dolayı herhalde kilo alamıyorum. çok şükür buna rağmen bebeişimin durumu çok iyi. bu beni mutlu ediyo kilo alan annelere diyeceğim yağlı ve unlu şeyler çok yemeyin. zaten bebeğe faydası yok onların. sadece kilo olarak kalıyormuş

benim de 2li temiz çıktı ve 3lüyü de yapacak temizse niye yapıyor o zaman :44:

2lide temiz çıkmışsa 3lüde de temiz çıkar zaten mantığında sanırım doktorum gereksiz diyo ama yapmanında sakıncası yoktur sanırım. bide topiklerden araştırdığım kadarıyla 2lide yanıltma oranı %10-15 civarındayken 3de bu oran yükseliyo gereksiz endişe yapmayayım die de olabilir.

oley oley yanlız değilim ya kızlar şaka bi yana ben denize havuza giremiyorum bu göbekle tombik bi bayanım ama yinede mayoyla rahat edemiyordum bikini giyiyodum şimdi giysem feci durur dimi

Slm ben de geldimm benim bebişim de 4 aylık oldu kızım olcak nasipse :76:

sen de hoş geldin canım

Tatlı şeyler yiyince vişne suyu içince hareketli oluyor bebişler göstermemesi gibi birşey söz konusu olmaz belki diye dedim ama yinede herşey kısmet canım

kızlar ben çikolata ve tatlı bikaç şey yedim de bebek bana mısın demedi hep uyudu

Slm ben de geldimm benim bebişim de 4 aylık oldu kızım olcak nasipse :76:

tebrik ederim darısı benim gibi öğrenemeyenlerin başına inşallahhh

Tatlı şeyler yiyince vişne suyu içince hareketli oluyor bebişler göstermemesi gibi birşey söz konusu olmaz belki diye dedim ama yinede herşey kısmet canım[/QUOTE]

hımm bu bilgi çok işime yaricak çok teşekkür ederim. benim bıdık babası gibi keyfine düşkün sanırım 2li test için yaklaşık30-40dk uğraştı dr.umuz ama dürtmelere rağmen dönmemişti gittim bi yarımsaat kadar yürüdüm merdiven indim çıktım vs.. dönsün die de öyle tekrar girdim ultrasona yine yapar mı yapar ben bol tatlı yiyip içeyim de fır fır dönsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…