2011 Aralık Anneleri

cnm cinsiyeti belli mi kızın mı olacak acaba seninde:))

daha belli değil canım, geçen hafta doktora gittim bizim doktorumuz çok ketum daha çok erken bu tarihlerde söylenen cinsiyetlerde hata payı çok yüksek oluyor, 16. haftaya kadar cinsiyeti belli olmaz dedi 16 temmuzda gideceğim inş o zaman öğreneceğiz. etrafımdaki herkes kızın olacak senin diyor, gönlümdende geçen o, ama ne bileyim bu yıl erkek senesi sanki benimkide erkekmiş gibi geliyor. artık hayırlısı allahım ne verirse kabulümüz, ayırmıyoruz, sadece merak ediyorum ve forumdada en geriden ben geliyorum galiba, 2li testin sonuçlarını yeni aldık, cinsiyet belli değil, kıpırtılardan eser yok, sizleri okuyunca çok heyecanlanıyorum birkaç hafta sonra bende yaşayacağım inşallah

sen de hoş geldin canım

kızlar ben çikolata ve tatlı bikaç şey yedim de bebek bana mısın demedi hep uyudu

ben genelde öğlen yada sabah saatleri gidiyordum doktora, randevudan yarım saat önce çikolata yiyorum hep, kıpır kıpır zıplıyor maşallah ama en son gittiğimde en son randevuyu alabilmiştim akşam 6 gibi, ne yediysem fayda etmedi uykucu galiba bizimkisi

evet ama ikisinin arasındaki farkı farkediyorum ben. bağırsak sıkışınca acı bir sancı şeklinde oluyor. ancak bebiş hareketi acı vermiyor. tabii onların yazdıkları geneldir. herkeste aynı olmayabilir.[/QUOTE]

tatlım balım seninki normal sen 18. haftandasın benim dediğim 14-15 haftalarda 16. haftada devam eden bi durummuş seninki koccaman olmuşşşiçerde dört dönüyodur o

cnm bide ben varım aynı tarihte gidicez doktora bakalım ilk kim öğrenicek

Son düzenleme:

ben de hep 6 gibi gördüm ondan mı acaba :44: yarın 11 gibi gidicem kısmetse

hımm bu bilgi çok işime yaricak çok teşekkür ederim. benim bıdık babası gibi keyfine düşkün sanırım 2li test için yaklaşık30-40dk uğraştı dr.umuz ama dürtmelere rağmen dönmemişti gittim bi yarımsaat kadar yürüdüm merdiven indim çıktım vs.. dönsün die de öyle tekrar girdim ultrasona yine yapar mı yapar ben bol tatlı yiyip içeyim de fır fır dönsün [/QUOTE]

BENİMKİNİN MAŞALLAHI VAR PEK USLU VALLA YANGELİO YATIO İNŞALLAH DOĞUNCADA BUKADAR USLU OLUR

kızlar merhaba. dün kusmaktan içim dışıma çıktı. bugun çok şükür yok. iyiyiz. ben doktora gitmeden önce 20 dk önce falan çikolata yiyorum. ama bizimki hep uyuyo. hiç hareketli değil. bazı arkadaşlar vişne suyu demiş. bi de onu deneyeyim bari. ben haftaya çarşamba gideceğim. doktor üç hafta sonra gel dedi. daha iki hafta geçti. o kadar özledimki kuzumu.:2::2::2::2::2::2::2:

cnm bide ben varım aynı tarihte gidicez doktora bakalım ilk kim öğrenicek [/B][/QUOTE]

bana doktor 18-23 temmuz arası gel dedi ama 16 sına almayı düşünüyorum 35 gün olacak nerdeyse tam 16+1 olucam o zaman umarım soylerde beni çileden çıkarmaz

hadi bakalım seninde haberlerini bekliyoruz o zaman allah gönlümüze göre verir inşallah

inş ii geçer canım, yinede tatlı bişeyler yemeği ihmal etme

tamam canım sonra da bulduğum ilk fırsatta size haber vermeye çalışıcam, yarın sonrasında hemen yola çıkıcaz çünkü abimin kınası var da hamileliğimden beri ilk defa şehir dışına çıkıcam bir sorun olmaz inşallah :78:

BENİMKİNİN MAŞALLAHI VAR PEK USLU VALLA YANGELİO YATIO İNŞALLAH DOĞUNCADA BUKADAR USLU OLUR [/QUOTE]

ben de öyle düşünüyorum inşallah doğunca da böyle sessiz sakin olur diyorum

mutlaka haber ver, rahat şeyler giy, iyi yolculuklar, için rahat olsun bu dönemde yolculuk yapmakta hiç bir sakınca yok:)

canim izmirde sana tavsiye edebilecegim iyi bi dr var. bizim ailede ne kadar bicirik varsa o dogurttu ben yurt disinda olmasaydim kesinlikle benim de doktorum o olacakti. istersen kardesimden alayim telefonunu gorusun.

ben de öyle düşünüyorum inşallah doğunca da böyle sessiz sakin olur diyorum [/QUOTE]

İNŞALLAH YAA YOKSA İŞİM ZOR AİLEMDEN KİMSE YOK UZAKTAYIM TEK ÇOK ZORLANIRIM :2:

habelerini bekliyoruz tatlım ben 1 ay kadar önce sakaryaya gittim 2 saatlik bir yolculuktu, cuma günüde antalyaya gideceğiz o uzun sürecek ama doktor kısıtlamadı hiçbirşeyi.uzun seyahat eden arkadaşlar var çok şükür hepsinin iyi geçmişti. sen ne tarafa gideceksin?

biz hasta değiliz hamileyiz

cnm bide ben varım aynı tarihte gidicez doktora bakalım ilk kim öğrenicek [/B]

bana doktor 18-23 temmuz arası gel dedi ama 16 sına almayı düşünüyorum 35 gün olacak nerdeyse tam 16+1 olucam o zaman umarım soylerde beni çileden çıkarmaz

hadi bakalım seninde haberlerini bekliyoruz o zaman allah gönlümüze göre verir inşallah[/QUOTE]

kızlar bende varım bende :) kısmetse 21 temmuzda öğrenicem aynı haftadayız zaten :)

mutlaka haber ver, rahat şeyler giy, iyi yolculuklar, için rahat olsun bu dönemde yolculuk yapmakta hiç bir sakınca yok:)

canımm çok teşekkür ederim çok mutlu oldum yarın gidersem doktora da sorucam zaten

ben de izmite gidicem canım 4-5 saat sürermiş doğru diyosun hasta değiliz biz

Allah kolaylık versin yaz geldi hepimiz bi yerlere gidicez artık bi zorluğu olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…