sen de hoş geldin canım
kızlar ben çikolata ve tatlı bikaç şey yedim de bebek bana mısın demedi hep uyudu
cnm cinsiyeti belli mi kızın mı olacak acaba seninde:))
Slm ben de geldimm benim bebişim de 4 aylık oldu kızım olcak nasipse :76:
sen de hoş geldin canım
Kızlar ben çikolata ve tatlı bikaç şey yedim de bebek bana mısın demedi hep uyudu
sen de hoş geldin canım
kızlar ben çikolata ve tatlı bikaç şey yedim de bebek bana mısın demedi hep uyudu
sadete gelelim bu bebek oynamaları filan varya benim bütün okuduğum kitaplarda nettedeki yazılarda 15,16 haftalıkken duyulan kıpırdamalar veya oynamaların bağırsak hareketleri olduğu ve anneni bunu bebeğin oynadığı şekilde algıladığı ama yanıldığı konusu hep ortak :26::26::26:en sağlıklı 18-20 haftalarda hissedilirmiş ve ilk gebeliği olan anneler daha önce gebelik yaşayanlara göre bunu daha geç hissedermiş,rahim büyüdükçe bu haftalarda bağırsaklara ve organlara baskı yaptığından sıkışmalar olurmuş:26::26::26::26:yani böyle bağırsakla bebeği karıştırmayalımherşey vaktinde olur zaten
daha belli değil canım, geçen hafta doktora gittim bizim doktorumuz çok ketum daha çok erken bu tarihlerde söylenen cinsiyetlerde hata payı çok yüksek oluyor, 16. haftaya kadar cinsiyeti belli olmaz dedi16 temmuzda gideceğim inş o zaman öğreneceğiz. etrafımdaki herkes kızın olacak senin diyor, gönlümdende geçen o, ama ne bileyim bu yıl erkek senesi sanki benimkide erkekmiş gibi geliyor. artık hayırlısı allahım ne verirse kabulümüz, ayırmıyoruz, sadece merak ediyorum ve forumdada en geriden ben geliyorum galiba, 2li testin sonuçlarını yeni aldık, cinsiyet belli değil, kıpırtılardan eser yok, sizleri okuyunca çok heyecanlanıyorum birkaç hafta sonra bende yaşayacağım inşallah
ayyyyyyyyyyyyy çok güzel benimde bebeğim 4 aylık veeeeeeeeeee prensesim olacakkkkkkkkk hayırlısıyla
ben genelde öğlen yada sabah saatleri gidiyordum doktora, randevudan yarım saat önce çikolata yiyorum hep, kıpır kıpır zıplıyor maşallah ama en son gittiğimde en son randevuyu alabilmiştim akşam 6 gibi, ne yediysem fayda etmedi uykucu galiba bizimkisi
tebrik ederim darısı benim gibi öğrenemeyenlerin başına inşallahhh
Tatlı şeyler yiyince vişne suyu içince hareketli oluyor bebişler göstermemesi gibi birşey söz konusu olmaz belki diye dedim ama yinede herşey kısmet canım
ben de hep 6 gibi gördüm ondan mı acaba :44: yarın 11 gibi gidicem kısmetse
inş ii geçer canım, yinede tatlı bişeyler yemeği ihmal etme
hımm bu bilgi çok işime yaricak çok teşekkür ederim. benim bıdık babası gibi keyfine düşkün sanırım 2li test için yaklaşık30-40dk uğraştı dr.umuz ama dürtmelere rağmen dönmemiştigittim bi yarımsaat kadar yürüdüm merdiven indim çıktım vs.. dönsün die de öyle tekrar girdim ultrasona yine yapar mı yapar ben bol tatlı yiyip içeyim de fır fır dönsün
tamam canım sonra da bulduğum ilk fırsatta size haber vermeye çalışıcam, yarın sonrasında hemen yola çıkıcaz çünkü abimin kınası var dahamileliğimden beri ilk defa şehir dışına çıkıcam bir sorun olmaz inşallah :78:
günaydın arkadaşlar alan taramasından geliyorum. okuma yazma bilmeyenleri taradık şimdi öğretmenler odasında çok yorulmuş bir vaziyette size yazıyorum.
mavimercan aramıza hoşgeldin. inşallah üçüzlerini sağlıkla kucağına alırsın. Allah kolaylık versin .
ben 2li test yaptırmadım arkadaşlar. ilk bebkte de ikili test yaptırmamıştım 3lü yaptırmıştım. şimdi de 3lü yaptırmayı düşünüyorum.
bilmiyorum doğru mu yanlış mı yapıyorum ama doktor da illa ki yaptır falan demedi. kararsızım. bu arada doktorumu değiştircem galiba. çünkü benim doktor ben doğum yapmadan önce başka bi yere gidecekmiş temelli. şimdidoktor arayışındayız.
tamam canım sonra da bulduğum ilk fırsatta size haber vermeye çalışıcam, yarın sonrasında hemen yola çıkıcaz çünkü abimin kınası var dahamileliğimden beri ilk defa şehir dışına çıkıcam bir sorun olmaz inşallah :78:
cnm bide ben varımaynı tarihte gidicez doktora bakalım ilk kim öğrenicek [/B]
mutlaka haber ver, rahat şeyler giy, iyi yolculuklar, için rahat olsun bu dönemde yolculuk yapmakta hiç bir sakınca yok:)
habelerini bekliyoruz tatlımben 1 ay kadar önce sakaryaya gittim 2 saatlik bir yolculuktu, cuma günüde antalyaya gideceğiz o uzun sürecek ama doktor kısıtlamadı hiçbirşeyi.uzun seyahat eden arkadaşlar var çok şükür hepsinin iyi geçmişti. sen ne tarafa gideceksin?
biz hasta değiliz hamileyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?