2011 Aralık Anneleri

Allah bebişimizi hayırlı etsin her zaman sağlıklı olsun inşallah

canım bişey sorucam: mevlüt şekerini nasıl hayırladın? nasıl oluyor? :26:

Bizimkide öyle ama yanlış tahmindense söylememesi daha iyi en azından insan kendini alıştırmaz Bende bu seferdede öğrenemeyecekmişim gibi geliyor

Arkadaşlar; bi' sorum olacak. Ben 14+4 günlük oldum bugün. 1 hafta öncesine kadar şiddetli mide bulantısı çektim. Son 1 haftadır da 1 gün yemek yiyebiliyorum, 2 gün kusuyorum. Bu haftalarda bulantısı devam eden var mı? 1-2 haftaya geçer mi artık? Hamilelik ilerledikçe yiyemeyince daha çok üzülmeye başladım. Artık daha çok besine ihtiyacı var çünkü...

Bizimkide öyle ama yanlış tahmindense söylememesi daha iyi en azından insan kendini alıştırmaz Bende bu seferdede öğrenemeyecekmişim gibi geliyor

ne zaman gideceksin doktora canım? artık bu sefer bebiş gösterirse kesin öğrenirsiniz kocaman omuş baksana sonuçları mutlaka haber ver canım:26::26:

en gec bana verilmis demek ki randevu Agustos 9 dedi bana dr cinsiyet icin. Nasil bi ulkeyse artik ultrason zararli bebege diye hamislik boyunca 3 ve ya 4 kez giriliyomus cok az goruyorum bebisimi, sadece bi kere gorebildim simdiye dek

20 haftaya kadar devam edenler ve hamilelik boyunca devam edenler bile varmış canım umarım bulantısı olan arkadaşların hemen kesilir rahat bir nefes alırsınız

en gec bana verilmis demek ki randevu Agustos 9 dedi bana dr cinsiyet icin. Nasil bi ulkeyse artik ultrason zararli bebege diye hamislik boyunca 3 ve ya 4 kez giriliyomus cok az goruyorum bebisimi, sadece bi kere gorebildim simdiye dek

o kadarda değil bence artık zararı tam bilinmiyor yurtdışında hamilelik boyunca 4-5 kere bakıyorlarmış bazı doktorlar onu esas alıyor demekki renkli ultrason dolpler değilse birşey olmaz diye tahmin ediyorum olsa düşük tehlikem var diye doktorum başta her hafta bakmazdı bence

cınsıyetı bende tam ogrenemedım yaaa..

3lü testım sonucları 1 temmuzda cıkıcak ama o gun gıdemıyecegım 4 temmuzda gıdıcegım o gun gırmeyecegım usgeye

8 temmuzda gıdıcegım doktoruma ,o zaman kesınlesıcek artık..10 temmuzda da ver elını tatilllll :81:

ayarlamış demek mi :26: böyle böyle öğreniyoruz işte :87:

Canım benim bende bilmiyorum sadece hemen cevap yazmayınca yazım hatasından belki öyle olmuştur diye yazdım hayırlamak diye birşey duymadım belki yöresel bir tabirdir, bende hatalı yazdığım için öle dedim arkadaşım

Slm ben de geldimm benim bebişim de 4 aylık oldu kızım olcak nasipse :76:

bir prenses daha hayırlı olsun cnm

hadi hayırlısı cnm sankim kızın olacak gibi geldi bana :)

ayyyyyyyyyyyyy çok güzel benimde bebeğim 4 aylık veeeeeeeeeee prensesim olacakkkkkkkkk hayırlısıyla

seninde prensesin hayırlı olsun cnm kızlar bu hafta atakta:))

Allah bebişimizi hayırlı etsin her zaman sağlıklı olsun inşallah

canım bişey sorucam: mevlüt şekerini nasıl hayırladın? nasıl oluyor? :26:

ayarlamış demek mi :26: böyle böyle öğreniyoruz işte :87:

ay kızlar cok güldüm yazım hatası olmuş hazırladım diyecektim istanbulda oturuyorum ben mısırcarsının orda bunların malzemeleri satılıyor kendimiz aldık istediğimiz gibi hazırladık..keselerin içine lavanta koyup kurdelelerle baglayıp süsler koyduk bazısına bebek bazısına emzik koyduk arkalarına da magnet yapıştırdık birde hüma ersoy diye etiketledik cok şeker oldular buz dolabımın kapagında duruyorlar:)))

ben de acaba dua falan mı ettin hazırlarken diye düşünmüştüm

sumakcım suan aramızda sanırım en buyuk bebegi olan sensin ilk senin ögrenmen gerekirdi cinsiyetini ama ya doktorundan yada bebişinin yaramazlığından ögrenemedin bir türlü :))))belkide kızdır bu kadar süre göstermediğine göre genelde öyle derler ya kızlar geç gösterir diye:)))

KIZLAR GELDİM BEN cinsiyeti görünmedi biiiirrrr

beklerken bi nokta kadar kırmızı bi kan geldi dra dedim vajinal ultrasonla baktı bişey yok dedi ama bebek tam sınırda duruyomuş o yüzden prostegan verdi sabah akşam 1 hafta kullancam mide bulantısı yaparmış bakalım tatil iptal onlarla uğraştım tatili iptal ettim tabi durum böle olunca cinsiyeti çokta merak etmedim ne yalan söliiimm yarın öbür gün gelmem işe patrona dedim yatarım h.sonu da gezmem yatarım derken 4 gün böle geçer haftaya kontrole gitcem inş düzelir yeri

haberler böle çok süper olmamakla birlikte çok şükür bebeğin durumu ii 16 haftanın içinde görünüyo kalbi gümbür gümbür hareketli ama gösterme konusunda utangaçız sorunda değil zaten bekleris biz işimiz ne

Bizde merak ettik seni, göstermeyincede kız olur derler ben hala erkek diyorum hadi hayırlısı, tatili iptal etmekle iyi yapmışsın risk almaya değmez bu durumda

hoşgeldin cnm hayırlısı olsun dinlen bu bir kaçgün iyi gelir inş hiçbirşeyi takma kafana strestende olabilir fazla da yorma kendini

geçmiş olsun tülaycım,dinlenince bikaç gün bebiş yukarı çıkar merak etme canım.iyiki tatil öncesi kontrol olmuşsun.bende şimdi gidicem kontrole,bir aydır bugünü bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…