2011 Aralık Anneleri

dikkat et kendine canım, sağlıklı olsunlarda biz herşeyi erteleriz

cnm çok geçmiş yatabildiğin kadar yat ilaçta etkisini gösterir inş ne zaman gideceksin bi daha:26:kocanın doğum günü iptal oldumu bide

Eki Görüntüle 216895

resmini koymaya calıştım oldumu bilmem :)

bizim gelin böyle bebekli şekerleri cok seviyormuş onun isteği üzerine böyle yaptım ama okadar cok çeşitli şeyler varki kendime de kısmetse yapıcam inş diğer bebişlerimde bu kadar yaygın deildi öyle şeyler ya da ben bilmiyordum ama bu sefer herşeyini hazırlayacam kendim:))

maksimum 4 kere dedi bana burda doktorum ama Agustos sonu izmire yolcuyum orda gorucem bebegimi her yerde degisik iste bir de ben oraya aliskin oldugum icin catliyorum iyice

tülaycım olsun yeterki bebişin iyi olsun sakın canını da sıkma tatile sonra da gidersin inşallah. dediğin gibi işimizin adı ne
şimdi önce bi dinlen güzelce... kendine ve bebişine iyi bak.

Eki Görüntüle 216895

çokk güzel ben de bunlardan istiyorum yaa biz öyle aceleye getirdik ki düğünü, nikah şekeri yapmayı unuttuk şimdi hiç değilse önden aklıma yer etsin mevlüt şekeri yapıcaz diye zaten burda yazışınca iyice heveslenirim di mi

tulaycım çok geçmiş olsun her şeyin başı sağlık tatil her zaman olur sen sıkma canını tamam mı

kızlar ilk zamanlar kalp atışlarını duymayı beklıyorduk sonra ıkılı test sonuçları şimdi cinsiyetleri ilk tekmeleri derken doguma yakın aldıklarımızı yaptıklarımızı konuşa konuşa bu 9ayı geçirecez inş:)))

çok şeker olmuş elinize sağlık bende bebişim doğunca yaptırcam bunlardan

cok sagol cnm yapmasıda cok keyifli zevkle oturup hazırladım ben pazar günüde inş mevlütte dagıtacaz

ayyyy çok şirinlerr sabırsızlıkla bekliyorum bizim de kendi bebişlerimiz için yapabileceğimiz zamanı

bir bakmışız o günlerde gelmiş cnm:)))

heveslenirsin cnm heveslendiririm ben seni merak etme 7.ayından sonra kendim içinde hazırlamaya başlıyacam inş:)

TÜLAYCIM çok geçmiş olsun cnm..

nbu aralar kendi hamilelğini ve kardeşininki üst üste gelmesini, iş tyerindeki durumları falan çok düşündün.. biraz sakin ol.. güzelce yat dinlen.. bu akşamda k.validene söle.. gelsin sana baksın biraz.. torun istemekle bitmio iş:)

ah canım ya bebegım her daım acık tutuyor bacaklarını ,bu kadar acıyorsa erkektır dıyıcem ama :))

doktorlara bıraktım bakalım nasıl olsa artık tamamen bellıdır ya.

gecmıs olsun cnım dıkkat et kendıne

Eki Görüntüle 216895

cok begendım bende ,bızde hazırlasak zaman gelse de

tulaycım cok gecmis olsun, iyice dinlen, hicbiseyi stres yapma. Bana da bu haftasonu amniyosentez yapılacak, dortlu test 1/241 cıktı. bakalım hayırlısı....

tatlım balım seninki normal sen 18. haftandasın benim dediğim 14-15 haftalarda 16. haftada devam eden bi durummuş seninki koccaman olmuşşşiçerde dört dönüyodur o

evet cnm kocaman oldu allah'ımın izniyle. Rabbim hepsini korusun.

cnm kalbini ferah tut. moralini yüksek tut. tatili iptal etmekle iyi ettin. olmadı seneye bebişinle gidersin ilk kez denize girer annesi. onlar iyi olsunda biz 9 ayda yatarız. Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın.

cnm çok geçmiş yatabildiğin kadar yat ilaçta etkisini gösterir inş ne zaman gideceksin bi daha:26:kocanın doğum günü iptal oldumu bide

e yaniiii iptal oldu annemde üzerinde resmimizin olduğu pasta yaptırmıştı belki getirir bu akşam diyorum ana yüreği işte dayanamaz

kocamda kayınvalidemi arayıp iptal edicekti sormadım naptı diye hiçte düşünemem şimdi onları dicem dedi bebeği ii de dedim bende biliyo olabilirler artık ama ne arayan var ne soran ((( hiçte umrumda değil hıh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…