2011 Aralık Anneleri

2 hafta sonra tamamen azalır cnm sabret

yok yaaa gelmesin daha çok yorulurum onlar gelirse ben kendim giriyom mutfağa sokmuyom kimseyi onlar ölece oturuyo kendim bi lokma peynir ekmekle doyuyom onlar gelince bir sürü uğraşıyorum

ben önceki bebeği aldırdım bana geldi kayınvalidem yarım saatte aldılar bebeği eve geldim direk mutfağa kahvaltı hazırladım çay falan hizmet yedi kadın kalktı kocamada demişti oğlum kalmadım fazla tülayda tülay ii bize kahvaltı bile hazırladı demiş şaka gibi bi de kendi sölüyo bana böle dediğini kocam demedi düşün yaaa pişkinlik istemiyom kimseyi heee bi tek annem gelsiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn

Eki Görüntüle 216895

resmini koymaya calıştım oldumu bilmem :)

aa çok şekerler kaçtane yaptınız bundna bayağı zaman almıştır. ama tatlı yorgunluk bunlar.

bak gene kasıyon kendini bir dur bırak herşeyi. at kafanı yat. bende yarın acil gideyim bari doktora. çok fazla sancım vardı 3 gündür bugün sağlıkocağındaki doktorum ihmal etme hemen git dedi. Rabbim yavrularımızı korusun inşallah.

mojocum inşallah bir sıkıntı olmaz ve temiz çıkar Rabbim yardımcın olsun.

mojo arkadaşım biliyorsun amniyosentez zararlı bir müdahale. yaptırmak zorunda da değilsin. Yaptırmak istediğine eminmisin. doktorun çocuğun saplıklı olsa bile sırf amniyosentez yapıldığı için düşübileceğini söyledi mi sana? iyice araştır bence öyle karar ver. hayırlısı inşallah.

evde de nette sorun var geldiğim gibi adamları aradım gelin bikaç gün evde olucam dedim hehehehe sıkılırım o zaman ama dimi neti yapsınlar

yoksa sizle de konuşamam naparım ben yarın görüşürüz artık kaçarım birazdan ben

hepinize verdiğiniz moral için teşekkür ederim atlarıcam inş en kısa zamanda bu progestanı da sabahları tok karnına ağızdan akşamları da alttan al dedi dr

çok mide bulantısı yaparmış hadi bakalım bu sayede ilk kusma tecrübemi de yaşıcam galiba

heeee bi deeee yine 700gr vermişim kilo vermek güsel bişey o yüzden sevinçliyim

sıkma canını tülaycım, hiç kime annemiz kadar düşünmüyor bizleri kocalarımız bile, birtek annelerimiz hiç kıyamaz bize

ben çıkıyorum kızlar akşam da hazırlık yapıcam her şey gönlünüzce olsun kendinize ve bebişlere iyi bakın

çok geçmiş olsun doktorun mu dedi tatili iptal et dinlen vs.. die? ben başından beri progestan kullanıyorum doktor tatil vs.. konusunda hiçbi kısıtlama getirmedi bize :44: madem dinleneceksin ayaklarını duvara falan daya yada altına yüksekçe minderler yastıklar falan koy faydası olur derler. tekrar geçmiş olsun

canım haklısın. cok dusundum bende. 1/200 dusuk ihtimali varmıs. fakat diger turlude acaba mı diye stres yapıcam doguma kadar. Gerci pozitif olursa ne olacak. 17. haftaya yaklastım. Sonucların cıkması falan derken 18 e gelicem. Kocaman olcak bebisim, o karar asamasını bile dusunmek istemiyorum. Hersey cok iyi gececek modundayım. Once yaptırmak istemedim. Esim down sendromlu bir cocuk bakmaya hazır oldugumuzu dusunuyosan, bu riski alıyorsan hic yaptırma dedi. Kafamı en cok karıstıran o oldu. Hayırlısı ile komplikasyonsuz olsun bitsin, sonuc da iyi cıksın insallah.

bende akişam hepimize bol bol dua ettim. ama en çok olbeye ettim çünküm dün duasında beni unutanı unutmam demiş korktum.:18::18::18::18:
.

canimsin yaaa... okuyunca cok guldum allah da seni guldursun :)

ben de hepinize dua ettim arkadaslar. hatta dun yusuf suresini okudum ibadetlere ek olarak. allah bebeklerimize hz yusufun guzelligini ve ahlakini nasib etsin diye dua ettim..

teşekkur ederım cannım hoşbulduk:87:

çok geçmiş olsun umarım bi prb yoktur sonuçlar temiz çıkar. peki 2li test sonucun neydi? en güvenilir olanı 2liymiş diğerleri yanıltabiliyomuş die biliyorum

kızlar bişi sorcam ben 3 ayı gerıde bıraktım 13
3 gunluk olduk ama benım karnım 5 aylık hamıle gıbı yanı dısardan bakılınca hemen anlıolar boyum 1,67 kılom 73 kılo dayım 71 kıloda hamıle kaldım 2 kılo aldım bıraz gobek vardı ama.gogus altımdan ıtıbaren karnım baya sertleştı normalmı yanı benım gıbı gobüşü çıkan varmı

inşallah temiz çıkar canım

mojo inşallah iyi sonuçlar alırsın arkadaşım, iyi düşünelim iyi olsun

tesekkurler arkadaslar...

çok geçmiş olsun umarım bi prb yoktur sonuçlar temiz çıkar. peki 2li test sonucun neydi? en güvenilir olanı 2liymiş diğerleri yanıltabiliyomuş die biliyorum

canım 2'li test iyi cıkmıstı aslında. 4 lu test sınırda cıktıgı icin doktor ben olsam yaptırırım dedi. Yine de senin alacagın bir karar deyince uzun bir dusunmeden sonra karar verdim bende.

canım hiç korkma bazen bu testler cok yanıltıo benım arkadsım hamıleyken down sendorumu var demış doktor 2li testınde sonra karnndan su almışlar ve temız cıkmış bu testler cok yanıltıo takma kafana bol bol dua allaha saglıcak la al yavrunu kucagına ayyy cok guzel kafıyelı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…