Arkadaşlar; bi' sorum olacak. Ben 14+4 günlük oldum bugün. 1 hafta öncesine kadar şiddetli mide bulantısı çektim. Son 1 haftadır da 1 gün yemek yiyebiliyorum, 2 gün kusuyorum. Bu haftalarda bulantısı devam eden var mı? 1-2 haftaya geçer mi artık? Hamilelik ilerledikçe yiyemeyince daha çok üzülmeye başladım. Artık daha çok besine ihtiyacı var çünkü...
tulaycım cok gecmis olsun, iyice dinlen, hicbiseyi stres yapma. Bana da bu haftasonu amniyosentez yapılacak, dortlu test 1/241 cıktı. bakalım hayırlısı....
Canım hayırlısıyla amniyosentez sonuçların temiz çıkar inşallh
TÜLAYCIM çok geçmiş olsun cnm..
nbu aralar kendi hamilelğini ve kardeşininki üst üste gelmesini, iş tyerindeki durumları falan çok düşündün.. biraz sakin ol.. güzelce yat dinlen.. bu akşamda k.validene söle.. gelsin sana baksın biraz.. torun istemekle bitmio iş:)
e yaniiii iptal oldu annemde üzerinde resmimizin olduğu pasta yaptırmıştı belki getirir bu akşam diyorum ana yüreği işte dayanamaz
kocamda kayınvalidemi arayıp iptal edicekti sormadım naptı diye hiçte düşünemem şimdi onları dicem dedi bebeği ii de dedim bende biliyo olabilirler artık ama ne arayan var ne soran((( hiçte umrumda değil hıh
yok yaaa gelmesin daha çok yorulurum onlar gelirse ben kendim giriyom mutfağa sokmuyom kimseyi onlar ölece oturuyo kendim bi lokma peynir ekmekle doyuyom onlar gelince bir sürü uğraşıyorum
ben önceki bebeği aldırdım bana geldi kayınvalidem yarım saatte aldılar bebeği eve geldim direk mutfağa kahvaltı hazırladım çay falan hizmet yedi kadın kalktı kocamada demişti oğlum kalmadım fazla tülayda tülay ii bize kahvaltı bile hazırladı demiş şaka gibi bi de kendi sölüyo bana böle dediğini kocam demedi düşün yaaa pişkinlik istemiyom kimseyi heee bi tek annem gelsiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn
KIZLAR GELDİM BEN cinsiyeti görünmedi biiiirrrr
beklerken bi nokta kadar kırmızı bi kan geldi dra dedim vajinal ultrasonla baktı bişey yok dedi ama bebek tam sınırda duruyomuş o yüzden prostegan verdi sabah akşam 1 hafta kullancam mide bulantısı yaparmış bakalım tatil iptal onlarla uğraştım tatili iptal ettim tabi durum böle olunca cinsiyeti çokta merak etmedim ne yalan söliiimm yarın öbür gün gelmem işe patrona dedim yatarım h.sonu da gezmem yatarım derken 4 gün böle geçer haftaya kontrole gitcem inş düzelir yeri
haberler böle çok süper olmamakla birlikte çok şükür bebeğin durumu ii 16 haftanın içinde görünüyo kalbi gümbür gümbür hareketli ama gösterme konusunda utangaçız sorunda değil zaten bekleris biz işimiz ne
mojo arkadaşım biliyorsun amniyosentez zararlı bir müdahale. yaptırmak zorunda da değilsin. Yaptırmak istediğine eminmisin. doktorun çocuğun saplıklı olsa bile sırf amniyosentez yapıldığı için düşübileceğini söyledi mi sana? iyice araştır bence öyle karar ver. hayırlısı inşallah.
bende akişam hepimize bol bol dua ettim. ama en çok olbeye ettim çünküm dün duasında beni unutanı unutmam demiş korktum.:18::18::18::18:
.
KİMSECİKLER YOK BENDE KAÇIYORUM BİRAZDAN HERKESE HAYIRLI KANDİLLERRRRR....
hoşgeldin cnm. bebişin hayırlıolsun inşallah.
odur cnm ooo. köftehorlar rahatları bozulunca nasılda kendilerini belli ediyorlar. yoksa naz gırlaaa.ben çok zayıf değil ama kilom bke göre normal sınırlar içinde.
canım haklısın. cok dusundum bende. 1/200 dusuk ihtimali varmıs. fakat diger turlude acaba mı diye stres yapıcam doguma kadar. Gerci pozitif olursa ne olacak. 17. haftaya yaklastım. Sonucların cıkması falan derken 18 e gelicem. Kocaman olcak bebisim, o karar asamasını bile dusunmek istemiyorum. Hersey cok iyi gececek modundayım. Once yaptırmak istemedim. Esim down sendromlu bir cocuk bakmaya hazır oldugumuzu dusunuyosan, bu riski alıyorsan hic yaptırma dedi. Kafamı en cok karıstıran o oldu. Hayırlısı ile komplikasyonsuz olsun bitsin, sonuc da iyi cıksın insallah.
inşallah temiz çıkar canım
mojo inşallah iyi sonuçlar alırsın arkadaşım, iyi düşünelim iyi olsun
çok geçmiş olsun umarım bi prb yoktur sonuçlar temiz çıkar. peki 2li test sonucun neydi? en güvenilir olanı 2liymiş diğerleri yanıltabiliyomuş die biliyorum
canım haklısın. cok dusundum bende. 1/200 dusuk ihtimali varmıs. fakat diger turlude acaba mı diye stres yapıcam doguma kadar. Gerci pozitif olursa ne olacak. 17. haftaya yaklastım. Sonucların cıkması falan derken 18 e gelicem. Kocaman olcak bebisim, o karar asamasını bile dusunmek istemiyorum. Hersey cok iyi gececek modundayım. Once yaptırmak istemedim. Esim down sendromlu bir cocuk bakmaya hazır oldugumuzu dusunuyosan, bu riski alıyorsan hic yaptırma dedi. Kafamı en cok karıstıran o oldu. Hayırlısı ile komplikasyonsuz olsun bitsin, sonuc da iyi cıksın insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?