kızlar bişi sorcam ben 3 ayı gerıde bıraktım 13
3 gunluk olduk ama benım karnım 5 aylık hamıle gıbı yanı dısardan bakılınca hemen anlıolar boyum 1,67 kılom 73 kılo dayım 71 kıloda hamıle kaldım 2 kılo aldım bıraz gobek vardı ama.gogus altımdan ıtıbaren karnım baya sertleştı normalmı yanı benım gıbı gobüşü çıkan varmı
canım hiç korkma bazen bu testler cok yanıltıo benım arkadsım hamıleyken down sendorumu var demış doktor 2li testınde sonra karnndan su almışlar ve temız cıkmış bu testler cok yanıltıo takma kafana bol bol dua allaha saglıcak la al yavrunu kucagına ayyy cok guzel kafıyelı oldu
canım ben aynı durumdayım. 16 hafta 4 gunlugum ama sanki 6 aylık hamile gibiyim masallah. Cok da kilo almadım 4 kg aldım, doktor iyi gidiyoruz dedi hatta. Ama karnım acayip buyudu ve dedigin gibi sert. Cinsiyetle bunun alakası var mı acaba ? Erkek benim ki ondan mı acaba diyorum .... Bunyeye gore degisiyomus gerci.
mojo canım merhaba;
işallah tertemiz sonuç alırsın endişelenme.
2 lin kaç çıkmıştı?
ben de dörtlü verdim cumartesi sonuç belli olacak. eğer aksilik olursa ben de yaptıracağım ama işallah yoktur çok korkuyorum gerçekten.kime yaptırıyorsun aminioyu?
ay ay maşallah canım bılmıorum banada herkes içimize doguo sennkı erkek olacak dıo ama bakalım 25 temmuzda kont var heralde cınsıyetı bellı olur dımı.hamıle kıyafetlrıne cok ozenıorum alsammı daha erkenmı dıorum :)saglıklı hayırlı evaltlar olsunlar inşş
benim bebiş tekmelemeye yeni başladı.ama gaz değil.bu 3.olunca daha erkenden hissediyosun.ilk bebişler 19-20 haft.önce hissedemezler.kızlar sıfır uykuyla işe geldim bugün lenn millet düğün yapacak die ceremesini ben çekiyorumevlensinlerde görsünler gözlerim kapanıyo oturduğum yerde ilk bi uyudum saat 12 de sonra uyandım gece 4 te çeyiz geldi gelin geldi,şeytan dedi geri gönder anammm elti olmakta pek zormuş ya
sadete gelelim bu bebek oynamaları filan varya benim bütün okuduğum kitaplarda nettedeki yazılarda 15,16 haftalıkken duyulan kıpırdamalar veya oynamaların bağırsak hareketleri olduğu ve anneni bunu bebeğin oynadığı şekilde algıladığı ama yanıldığı konusu hep ortak :26::26::26:en sağlıklı 18-20 haftalarda hissedilirmiş ve ilk gebeliği olan anneler daha önce gebelik yaşayanlara göre bunu daha geç hissedermiş,rahim büyüdükçe bu haftalarda bağırsaklara ve organlara baskı yaptığından sıkışmalar olurmuş:26::26::26::26:yani böyle bağırsakla bebeği karıştırmayalımherşey vaktinde olur zaten
BENİMKİNİN MAŞALLAHI VAR PEK USLU VALLAYANGELİO YATIO İNŞALLAH DOĞUNCADA BUKADAR USLU OLUR
KIZLAR GELDİM BEN cinsiyeti görünmedi biiiirrrr
beklerken bi nokta kadar kırmızı bi kan geldi dra dedim vajinal ultrasonla baktı bişey yok dedi ama bebek tam sınırda duruyomuş o yüzden prostegan verdi sabah akşam 1 hafta kullancam mide bulantısı yaparmış bakalım tatil iptal onlarla uğraştım tatili iptal ettim tabi durum böle olunca cinsiyeti çokta merak etmedim ne yalan söliiimm yarın öbür gün gelmem işe patrona dedim yatarım h.sonu da gezmem yatarım derken 4 gün böle geçer haftaya kontrole gitcem inş düzelir yeri
haberler böle çok süper olmamakla birlikte çok şükür bebeğin durumu ii 16 haftanın içinde görünüyo kalbi gümbür gümbür hareketli ama gösterme konusunda utangaçız sorunda değil zaten bekleris biz işimiz ne
3 gunluk olduk ama benım karnım 5 aylık hamıle gıbı yanı dısardan bakılınca hemen anlıolar boyum 1,67 kılom 73 kılo dayım 71 kıloda hamıle kaldım 2 kılo aldım bıraz gobek vardı ama.gogus altımdan ıtıbaren karnım baya sertleştı normalmı yanı benım gıbı gobüşü çıkan varmı
tesekkurler arkadaslar...
canım 2'li test iyi cıkmıstı aslında. 4 lu test sınırda cıktıgı icin doktor ben olsam yaptırırım dedi. Yine de senin alacagın bir karar deyince uzun bir dusunmeden sonra karar verdim bende.
bende aynı durumdayım malesef. ben progestan kullanıyorum bugün bi arkadaş progestanın şişlik yaptığını söylemişti ondandır ve bırakınca biraz iner die umuyorum
hoş geldiniz aralık anneleriallah sğlıkla bebişlerinize kavuşmayı nasip etsin...
bende aynı durumdayım malesef. ben progestan kullanıyorum bugün bi arkadaş progestanın şişlik yaptığını söylemişti ondandır ve bırakınca biraz iner die umuyorum
evet aynı ben.bakıyım aynı ben.benimde gögüs altından başladı kasığa kadar bir şiş ama sivride dikine uzuyor. bakalım kısmet. ama herhalde genetik. bizde hep böyle oluyor.
ooo biraz ne demek cnm. patlamış balon gibi iniyor şişin. 3 aya kadar kullandım. bıraktım 10 gün sonra filan bir sabah kalktık ki şişim çekilmiş ama sönmüş balon gibi. eşimde diyo ben sana demiştim senin şişin normal değil diye.
yok yaaa gelmesin daha çok yorulurum onlar gelirse ben kendim giriyom mutfağa sokmuyom kimseyi onlar ölece oturuyo kendim bi lokma peynir ekmekle doyuyom onlar gelince bir sürü uğraşıyorum
ben önceki bebeği aldırdım bana geldi kayınvalidem yarım saatte aldılar bebeği eve geldim direk mutfağa kahvaltı hazırladım çay falan hizmet yedi kadın kalktı kocamada demişti oğlum kalmadım fazla tülayda tülay ii bize kahvaltı bile hazırladı demiş şaka gibi bi de kendi sölüyo bana böle dediğini kocam demedi düşün yaaa pişkinlik istemiyom kimseyi heee bi tek annem gelsiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar merhaba. dün kusmaktan içim dışıma çıktı. bugun çok şükür yok. iyiyiz. ben doktora gitmeden önce 20 dk önce falan çikolata yiyorum. ama bizimki hep uyuyo. hiç hareketli değil. bazı arkadaşlar vişne suyu demiş. bi de onu deneyeyim bari. ben haftaya çarşamba gideceğim. doktor üç hafta sonra gel dedi. daha iki hafta geçti. o kadar özledimki kuzumu.:2::2::2::2::2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?