2011 Aralık Anneleri

canım ben aynı durumdayım. 16 hafta 4 gunlugum ama sanki 6 aylık hamile gibiyim masallah. Cok da kilo almadım 4 kg aldım, doktor iyi gidiyoruz dedi hatta. Ama karnım acayip buyudu ve dedigin gibi sert. Cinsiyetle bunun alakası var mı acaba ? Erkek benim ki ondan mı acaba diyorum .... Bunyeye gore degisiyomus gerci.

siir gibi oldu : ) saol canım Allahın izniyle iyi cıkacagına ve sorunsuz gececegine inanıyorum ben de..

mojo canım merhaba;
işallah tertemiz sonuç alırsın endişelenme.
2 lin kaç çıkmıştı?
ben de dörtlü verdim cumartesi sonuç belli olacak. eğer aksilik olursa ben de yaptıracağım ama işallah yoktur çok korkuyorum gerçekten.kime yaptırıyorsun aminioyu?

ay ay maşallah canım bılmıorum banada herkes içimize doguo sennkı erkek olacak dıo ama bakalım 25 temmuzda kont var heralde cınsıyetı bellı olur dımı.hamıle kıyafetlrıne cok ozenıorum alsammı daha erkenmı dıorum :)saglıklı hayırlı evaltlar olsunlar inşş

1/400 civarıydı yanlıs hatırlamıyosam. John hopkinse gidiyorum ben, gebzede. ozel doktor getiriyolarmıs bu islem icin, profosormus , cok iyi merak etme dediler. Insallah iyi cıkar sonucun da yaptırmana gerek kalmaz. Beni cumartesi ogleden sonra alacaklar, 3 gunluk bir rapor verecekmis dinlenmem icin. Nasıl gectigini soylerim eve gelince....

Hadi hayırlısı.. ben etek ve elbiselerimin icine girebiliyorum da mecbur pantolon aldım. Eskilere sıgmam mumkun degil cunku. 1-2 haftaya seninde alman gerekebilir. cok guzel seyler var : ))))

benim bebiş tekmelemeye yeni başladı.ama gaz değil.bu 3.olunca daha erkenden hissediyosun.ilk bebişler 19-20 haft.önce hissedemezler.

BENİMKİNİN MAŞALLAHI VAR PEK USLU VALLA YANGELİO YATIO İNŞALLAH DOĞUNCADA BUKADAR USLU OLUR

ben de öyle düşünüyorum inşallah doğunca da böyle sessiz sakin olur diyorum [/QUOTE]
benim kızım fazla oynamazdı.bebekliğinin çoğunu uyuyarak geçirdi.şimdide sakin bi çocuk

geçmiş olsun tülaycım.hafta sonunu yatarak dinlen.genelde kız bebişler utanıp göstermiyo.ben kızımınkini 6 ayda öğrendim.doktor genelde kızlar saklıyo demişti.

bende aynı durumdayım malesef. ben progestan kullanıyorum bugün bi arkadaş progestanın şişlik yaptığını söylemişti ondandır ve bırakınca biraz iner die umuyorum

arkadaşım benim doktorum bi prof. uluslararası biçok makalede yayımları falan da var ve çok güveniyorum ona. 2liyi yaptırdıktan sonra 3lü ve 4lüyü sormuştum 2li temiz ya dedi onlara hiç gerek yok yapmicaz. yanıltabiliyomuş vs.. gibi bi muhabbet etmişler hatta ben içerdeyken eşimle. içini ferah tutmaya çalış.

mrblar ben zuhal...bende 4 aylık hamıleyım.hesplamalara gore aralık ayında olucak hayırlısıyla bakalım..çok heycanlı beklıyoruz bakalım :))

evet aynı ben.bakıyım aynı ben.benimde gögüs altından başladı kasığa kadar bir şiş ama sivride dikine uzuyor. bakalım kısmet. ama herhalde genetik. bizde hep böyle oluyor.

bende aynı durumdayım malesef. ben progestan kullanıyorum bugün bi arkadaş progestanın şişlik yaptığını söylemişti ondandır ve bırakınca biraz iner die umuyorum

ooo biraz ne demek cnm. patlamış balon gibi iniyor şişin. 3 aya kadar kullandım. bıraktım 10 gün sonra filan bir sabah kalktık ki şişim çekilmiş ama sönmüş balon gibi. eşimde diyo ben sana demiştim senin şişin normal değil diye.

kızlar kilo yaptımı bu prosteganmı neydi o bende başlıyom bu akşam kilo vermişken almasam bu ilaç yüzünden yaaaa

tulaycim sIKmamaya calis canini bitanem. ilacini kullan dinlen uzun uzadiya. onemli olan senin ve bebisin iyiligi. kimsenin gelmesini gitmesini dusunme daha olmadan stress yaratiyo insanda. biliyosun pek cok arkadasimizin kanamasi oldu ama sukur hala bizimleler. kaldi ki seninki sadece 1 damla. stressten olmustur diye dusunuyorum. kafani bosaltmaya calis.

biz zaten yanindayiz kaynatiriz burda :)

benim bebiş de hiç hareketli diil valla. ayaklarını kollarını sallıyor durduğu yerde, bi de parmağını emiyordu 13. haftada ama sanırım böyle uslu olmaları doğunca işimize gelecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…