2011 Aralık Anneleri

geçmiş olsun cnm yaa... ama en azından doktora hemen sorabilmişsin. inşallah çabucak atlatırsın bu dönemi...

iyi akşamlar arkadaşlar pek girip sohbetlerinize katılamıyorum ama vakit buldukça hep takip ediyorum sizleri 16 haftalık olduk çok şükür herşey yolunda dün kontrolümüz vardı 3 lü tarama için salı hastaneye gidicez inşallah ondada bi sıkıntı çıkmaz dün cinsiyetimizi de öğrendik eşim çok merak ediyoru minik bi prensesimiz geliyomuş neler yaptı ult bi görseniz takla atar gibi hareketler parmak emmeler şov yaptı resmen cadı ama bi sorunumuz var hiçç isim konusunda bi fikrimiz yok yardımcı olursanız sevinirim

Amin cnm benim inşallah Rabbim gönlüne göre verir. dualarım seninle...

sonunda geçmişi bitirdim:)) yeni gelen arkadaşlara kocaman bir hoşgeldinnnnnnn hepinize de kocaman öpücükler...

evet cnm iyi ki varsınız annem bendeydi kocama yaptırdığı pastayı getirmiş cnm benim onca yol geldi kayınvalidem aradı hayırlı olsun diye bende yarın gel istersen dedim, bende bişeyler yapmıştım ferhat gelsin alsın dedi, yarın kendim getiririm diye bişey yok bende karnım tok şuan kocamın yanımda olması daha önemli dedim ama hiiiiçççç 1 saatte gelsin alsın bilmem ne dedi kocamda şimdi hem annemi bırakıyo hemde uğrayıp yaptıklarını alcak yani tekim evde kocamda da akıl yokki bunlar ailece benim sinirlerimi bozuyo valla neyse uzanıyım ben düşünmiyim çok gıcık oluyom bu aileye ben diyim size

Canımm boşver yaa hiç takma kafana ararsan kafaya takacak sebep cok kendini boş yere yıpratma bu arada cok geçmiş olsun bol bol dinlen o şunu dedi bu bunu dedi diyede düşünme bebşini ve kendi sağlığını düşün

evet haklısın ben taktıkça sanki değişiyomu olan bana oluyo bakcam keyfime kocam bile gitse şu dönem diyorum heheheh kendimle kalıyım olma mı?????
neyse ilk alttan ilacı aldım bakalım hayırlısı diyelim inş bişey olmadan atlatırım yarın da evdeyim uyanınca girerim zaten hemen öptüm seni çooookkkkkkkkkk

Aynen öyle kafaya taksanda olacagına varıyo hersey degısen bırsey olmuyo sen kendını yıprattıgınla kalıyosun gönlünü ferah tut herşey yoluna girecek enkısa zamandada atlatacaksın öpüyorum bende seni iyi geceler canımmm bebişine de kocaman öpücüklerr

cok buyuk gecmis olsun cnm,progestan mide bulantisindan cok siskinlik yapio guzelim,6 aylik gibi oluo insan:)) yat dinlen hareket etmemeye calis,temizlik felan artik esinin elinden oper...ama merak etme gecio,ayni durum bende de oldu,yorulmamaya ozen goster cnm,fazla ayakta durma..allahin izni ile hersey duzelio sonra:))yatmak zor biliorum,bende yatiorum paso,ama hersey bebisler icin tabi:))))

iyi geceler kizlar....ben bugun doktora gittim biliosunuz,2li test sonuclarimiz cok sukur iyi cikti...dr,bebisimi 40 dk kontrol etti her biyerini:)))v ee cinsiyetimiz kesinlesti cok acik ve net olarak gorduk,bebisim ERKEK ............................Resmini aldik oglusumun pipisinin:)))) en kisa zamanda herkes ogrenir insallah:)))))

valla ne yalan söyleyeyim ben de deli oluyorum bazen. en akıllısı benim kociş neyse kii:))) diğerleri de uzakta idare ediyorum böylelikle. ama telefonla bile canımı sıkabiliyorlarrr

Hadi Gözün aydın canımmm darısı öğrenemeyenlere olsunn içinde benimle birlikte gerçi benim doktorumda %51 erkek demişti ama net bişey yok demişti sakladı çünkü cinsiyetini tabii bizde kız istiyoruz eşimle ya hadi hayırlısı olsun bakalım :18::18:

haklisin cnm kesinlikle sana KATILIORUM:))Bende kaynanamda kaliodum cunku yemek felan yapamiorum,temizlik felan kesinlikle yapmican dedi dr...ama 2 hafta zor dayandim,su an kendi annemde kalioruz,cok daha rahatim 1 haftadir iyilestim sanki hersey yoluna girmeye basladi..aslinda cogu sey psikolojik:))o yuzden tatlim takma kafana kimseyi kendi keyfine bak...:)) seni bilmem de ben icinde tutamayan gelinlerdenim ,lafimi pat die soluorum,korkuo artik kaynanam benden.. lutfen canini sikma ve kafana takma ,bebisini dusun ,,,en kisa zamanda hersey yoluna girecek:))

cnm ben ilk hamile kaldıgımı ögrendiğimde doktorum almamız lazım bebeği dedi cunku 3hafta öncesine kadar zona ilaçları kullanmıştım ve bunlar vucuttan hemen atılmıyormuş bebege olumsuz etkısı olurmuş diye bu bebeği biz hekimler olarak tahliye etmeyi tavsiye ederiz dedi bana..ben asla öle birşey yapamam süreç neyse devam etsin dedim rabbim hayırlısı neyse onu nasip eder dedim eğer benim imtehanımda down sendromlu cocuk buyutmek varsa ben buna karşı gelemem dedim ama rabbim kullarına kaldıramıyacagı yükü vermez bilirim bunu onun için hep dua ettim sen beni bilirsin allahım hakkımda hayırlı olanı nasip et diye ve hamdolsun ıkılı testimiz güzel cıktı ve ultrason kontrollerindede herşey normal seyrinde devam ediyor ve ben iyiki doktorun dediğine uymamışım bazen böyle şüpheler yüzünden nice saglıklı bebekler heba oluyor..hayırlısını dileyip cok dua etmemiz lazım..dualar kaderi değiştirir ben buna inanıyorum..

amiyosentezi bana da önerdi doktor ama kabul etmedim sonuçta ben bu bebeği hiç bir şekilde aldırmayı düşünmüyorum sonuç olumsuz cıkarsa 9ay onun etkısıyle gececek en iyisi hep olumluyu düşünüp dua etmek..senin içinde hayırlısı olsun cnm bol bol dua et evladın için..

aa çok şekerler kaçtane yaptınız bundna bayağı zaman almıştır. ama tatlı yorgunluk bunlar.

.

bebeklilerden 40 tane yaptım emziklilerden 70 tane yaptım cok zor olmuyor ve cok keyifli oluyor yapması hatta bebeklileri hastanede dağıtacaktık bebişimiz erken gelince etiketlerini falan hatstanede tamamladım gelinimiz sancı çekerken bende bir yandan onları yetiştirmeye uğraşıyordum baya bi komedi oldu bizimkisi:))

hoşgeldin cnm sende ve seninde prensesin hayırlı olsun..isim konusunda bende zorlanmıştım ama oglum sagolsun ben o bebeğe zeynepp diyecem dedi babasıda hilal istedi ıkısının ortak kararı zeynep hilal oldu bende olur dedim suan ZEYNEP HİLAL koymaya karar verdik:))

hadi gözün aydın olsun cnm hep böle güzel haberlerini alasın ogluşunun hayırlı evlat olsun inş

canım kan gelmiş sanırım bebeğin eşi yani plasenta rahim agzını ya çok aşırı yakın ya da tam rahim ağzında.cünkü tam gelişmiş o haftadasın .kan görünce aslında alttan muayene etmemesi gerekirdi ilaçla beklemesi gerekirdi .benim ablamda hamile benden 4 hafta ilerde yani 17 . haftasında ve aynı senin haftalarında pikniğe gitmiş ve eve geldiğinde bir damla kan görmüş direk doktora gitmiş ve korkulacak birşey yok plasenta tam rahim agzını kapamış durumda çok dikkat etmeliyiz agız iş yapmamalıyız demiş .ben olan kısmına gelicek olursak ki ben de 9. haftadan beri kan değil ama kahverengi ya da koyu sarı akıntı ile geçirdim bu haftaya kadar.ve hatta ara ara geliyor hatta bazen kanla karışık akıntı şeklinde geliyor sonuçta içerde olan bir kanama olayı var .bu olayda tamamen direk doktora gitmiştim 9 haftalıktım ve üstten direk kese çevresine bakılıyor ve progestan veriliyor.sonrasında istirahat verdi bana ve geçiyor gibi oldu ama 3 gün olmazsa birgün oluyordu beni korkuttuğu için nerdeyse 5 haftada 3 sefer koşa koşa gittim hatta alttan muayene edin dedim ve o aleti tam girdirmeden alttan muayene ile baktı çok aşırı bakmıcam dedi ve rahimdede birşey yok dedi .taki benim sorunum 12. haftamda netleşti plasentamız oluşmuş ve rahim agzına yakın bir yerdeymiş.ve bu plasentacık yukarı doğru ilerlemek için uğraşırken oradaki damarları incitiyormuş ve hafif kanama oluyormuş ve bu bana akıntı olarak görünüyormuş.
magnezyum verdi ve progestan bitirdim bir kutu.aslında progestan kullanmazsan geçer demişti ama biz yinede içelim dedik belki ara ara gelen akıntılarımın sebebi bu ilaçtır.bakalım cuma günü kontrolüm var ve ilacı keseceğiz magnezyumla devam edeceğiz.magnezyum benim tavsiyemle ablamın doktoruda verdi hem erken doğumu engelliyor hem düşüğü hem de krampları engelliyor canım.allah bebişlerimizi korusun .azcık akıntım gelse ,ya da az karnım agrısa acaba düşük mü yapyorum demeden kendimi alamıyorum.rabbim sağlık sıhhat versin ,sağlıcakla kucaklarımıza alırız inşallah.bu arada bana alttan kullanmak için vermedi direk 200 mg hap verdi .alttan müdehale etmemeliyiz ,cinsel yaşamı erteliyoruz bile dedi sende dikkat et bir süre dinlen seninki geçer çünkü seninki direk bir seferlik kan gelmiş ablamda şuan çok şükür hiçbirşey yok ama bende bu ilaçtan mı bilem ara ara akıntım oluyor işte .çok uzun ve açıklayıcı yazdım bilgileri paylaşmaktan hoşlanıyorum.ve özellikle yatarken yanlara yat ayaklar dizleri çek karnına doğru düşük tehlikesi olan kadınların yatma pozisyonu bu olmalıymış,banyonu asla çok aşırı sıcak su ile yapmayacaksın ve karnına ve rahmine direk sıcak su çok temas ettirmiyorsun.nane,maydanoz yemiyoruz canım.ay ne kadar uzun yazdım .

ayy kızlar ya erkek cıkanların birisi pipili fotosunu koyabilirmi
benım dr erkek dedi ama ben bişey görmedim fotolardada yokkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…