2011 Aralık Anneleri

ay cnm.. unutmazsam yarın sana oğluşumun pipisinin resmini koyarım.. :))

günaydın kuzular... benim göbek 1 haftada resmen tavan yaptı.. durdu durdu bu hafta atağa geçti... bir büyüdü ki sormayın:) ama ben bu halimden memnunum hoş.. yanlarıma ara sıra ağrı giriyor bazen kasıklarıma ama dr.. çookk normal olduğunu söyledi.. olmaması garip dedi:)

yarın son gün.. 1 hafta tatile gitcem kısmetse.. inşş güzel geçer kızlar...

Bu testler %100 sonuç vermiyor iyi dedikleri %100 olmayabilir keza riskli dedikleride öyle. Profesyonelliğine güvendiğin iyi bir hastanede yaptır mutlaka iki konuda da için rahat olsun, güzel haberlerini bekleriz

günaydın canlar nasılsınız bugün??
saat 16da dr. randevumuz var eşimle birlikte gidecez ve ikimizde çok heyecanlıyızzzz

günaydın canım,
benimde bu hafta artık hamile olduğum belli gibi, yarın bende tatile gideceğim doktor bir sakınca yok dedi ama iki hafta önce gitmiştim son kontrole, bir sonraki randevumda 18 temmuzda şimdi endişeleniyorum birdaha mı gitsem diye, sen en son ne zaman gitmiştin doktora ?:26:

Tebrikler allah oğluşunu analı babalı büyütsün
benimde ricam fotosunu koyabilir misin? Bizim gibi belli olmayanlar erkek olursa nasıl birşey görceklerinden emin olsun

Sakın Unutma arkadaşım lütfen bende görmek istiyorum ultrasona girince bize ışık olacak

umarım benimkide birazcık iner. böyle gidersem çatlamayan yerim kalmaz :S

kızlar kilo yaptımı bu prosteganmı neydi o bende başlıyom bu akşam kilo vermişken almasam bu ilaç yüzünden yaaaa

kilo yapmıyo şişlik yapıyo 2,5 kg aldım toplamda ama enaz 5-6 kg almış kadar şiştim

hayırlı olsun minik prenses =) darısı benim gibi öğrenemeyenlerin başına inşallah =)

ahh ahh hep öyle değilmi zaten biri ayağına çağırır biri yardımına koşar :S sizler yine şanslısınız bende anne yok malesef :S kardeşler var ama genelde kendi işimi kendim hallediyorum. sevgili kayınvalidem mümkün olduğunca uzak olsa mutlu olucam ama olmuyo malesef şuan yazlıkta ama oradan bile moral bozmaya yetiyo

adına çook sevindim. ve aminn darısı başımıza diyorum=)

hep özenmişimdir lafını böyle pat die söyleyen gelinlere :s ben çok pısırık davranıyorum galiba yaa off :S

cok guzel bişey tabı karnımızn buyumesı ama kılo mu şişkınlıkmı bebekmı anlayamadım normal sartlara gore 4 aylık ken karın yenı belırmeye baslarmış canım benım karnımda sıvrı genelde sıvrı karınlara erkek karnın genış buyurse kız dıolar buyukler:90::90:ama tabı kı hayırlısı

gunaydin annisler ve bebisleri:)))

herkese cok tskederim..insallah ogrenemeyenler de en kisa zamanda ogrenir.....

dun ben kontrolden once google da erkek ve kiz bebek resimlerini gordum...cok daha iyi anlior insan ozaman cinsiyetini ...:)))

cnmlarim google`a ``ultrasound da erkek bebek`` yazin ve yan taraftan gorseller tusuna basin orda bisuru foto var ,her biri farkli pozisyonlarda,...kiz icin de ayni sekilde...ozaman daha iyi anliosunuz kontrolde ne oldugunu:)en azindan sizde teyit ediosunuz:)) dun ben dr solemeden ciglik atmaya basladim erkek die,dr.um cok guldu...bide kontrole gitmeden mutlaka biseyler yiyin cikolata felan...cok hareketli oluolar,ozaman farkli farkli her pozisyondan cinsiyetine bakabilo dr...:)))

günaydın kızlar nasılsınız,dünden beri ekmek yemedim,bol kayısı yedim,sabah mısır gevreği,peynir,zeytin,çekirdeklerini de yuttum,çok şükür düzeliyo bağırsaklarım,kolestrolü de zeytin yaprağıyla hallettik,bi tek ayaklarımdaki şişlik,onu da gece ayağımın altına yastık koyarak hallettik,eşimin yeğeni yazık 13 yaşında 3-4 yıldır şeker hastası,otomatik bi makinesi var,eline batırıyon küçük bi iğnesi var,10 sn de şekeri ölçüyo,ben de hergün ölçüyom,aç karnına,tok karnına,tatlı yediğimde,şerbet içtiğimde vs.,gittiğimde dr. a söyleyecem sonuçları hepsi çok iyi,aç karnına 65 civarı,tok 80,tatlı bişey yediğimde 90-100 civarı,dr. oldum yamaşallah bebiş daha güçü tekmeliyo artık,18. haftamıza girdik,4. ayımızı tamamladık,neyseki kesemiz yukarda,plesentası da yukarda çok şükür,ilişki 0,menapoza mı girdim noldu,hergün kocaya sırnaşan ben,arkamı dönüp yatıyom,yaklaşınca lütfen çok uykum var,halim yok,idare et diyip yatıyom,anca haftada 1 yada 2, o da eşimin atağıyla,ev kalabalık,k. valide,k. baba,görümce,çocukları hepsi bizde,sağolsunlar yemeği yapıyolar,işimi tutuyolar,ev çıkıp arıyolar,dün dedim yemeğin yanına pilavı ben yapayım,eşim dedi otur sen niye yapıyon,işten gelmişsin yorgunsun,bırak ablam yapsın dedi,elimi hiç bi işe değdirtmiyo kociş kızıyo,koruyo beni en ufak bişey de bile sağolsun

ben geçtiğimiz cumartesi gittim cnm.. sadece yolda arada mola ver 10 dk yürü dedii.. aç kalma, güneşte çok kalma,yüksek faktör koruyucu sür, bol bol yüz dedi:)

kızlar sıze bişey danışcam ya şimdı temmuzn 15 i gıbı antalya ya tatıle gıtmeyı duşunuoruz otobus seyahtı olcak ve cok şukur suana kadar gebelıkte problem yaşamadımher şeyım normal.tatıle gıdegımız gunde de 4 aylık olacak bebegım doktoruma danışcam ama once sıze bı sorım dedım sızce gıtsemmı tatıle yanı aranızda gııden oldumu gıttmızde evde kalıcaz annmlerde olacak ama benı tek korkutan uzun seyahat bı problem yaratırmıı:26:

benimki resmen koca bi göbek,yanlara yayılıp gidiyo,sivrilik yok,kızım yata yata büyüyo,ama bu gidişle popom kazan gibi olcak

Bence doktorun izin veriyorsa mutlaka tatilini yap tavsiyem uçakla falan gitsen daha kısa süre yolculuk yapmış olursun

çok geçmiş olsun canım uzun süredir takip ediyorum ama yazmamıştım rahatsılığını duyunca yazdım olumsuz şeyleri kendinden uzak tut ve bol bol dinlen sonra üzülmek istemiyorsan hiç birşeyi kafana takma derim..

en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileği ile;

topiğimize katılan 2z,3üz anneleri hepiniz hoşgeldiniz,sağlıklı bi şekilde bebişlerinizi kucağınıza almanızı diliyorum,Allah madden ve manen yardımcınız olsun

ben geçtiğimiz cumartesi gittim cnm.. sadece yolda arada mola ver 10 dk yürü dedii.. aç kalma, güneşte çok kalma,yüksek faktör koruyucu sür, bol bol yüz dedi:)

banada aynılarını söyledi, 50+ faktör kullan çok yorma kendini hiçbir sıkıntı yok dedi ama yinede endişeleniyorum işte ne bileyim? eskiden insanlar doktora bile 1, 2 kere gidiyorlardı fazla evhamlıyım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…