kızlar kilo yaptımı bu prosteganmı neydi o bende başlıyom bu akşam kilo vermişken almasam bu ilaç yüzünden yaaaa
kızlar kilo yaptımı bu prosteganmı neydi o bende başlıyom bu akşam kilo vermişken almasam bu ilaç yüzünden yaaaa
evet cnm iyi ki varsınız annem bendeydi kocama yaptırdığı pastayı getirmiş cnm benim onca yol geldi kayınvalidem aradı hayırlı olsun diye bende yarın gel istersen dedim, bende bişeyler yapmıştım ferhat gelsin alsın dedi, yarın kendim getiririm diye bişey yok bende karnım tok şuan kocamın yanımda olması daha önemli dedim ama hiiiiçççç 1 saatte gelsin alsın bilmem ne dedi kocamda şimdi hem annemi bırakıyo hemde uğrayıp yaptıklarını alcak yani tekim evde kocamda da akıl yokki bunlar ailece benim sinirlerimi bozuyo valla neyse uzanıyım ben düşünmiyim çok gıcık oluyom bu aileye ben diyim size
cok guzel bişey tabı karnımızn buyumesı ama kılo mu şişkınlıkmı bebekmı anlayamadım normal sartlara gore 4 aylık ken karın yenı belırmeye baslarmış canım benım karnımda sıvrı genelde sıvrı karınlara erkek karnın genış buyurse kız dıolar buyukler:90::90:ama tabı kı hayırlısı
günaydın kızlar nasılsınız,dünden beri ekmek yemedim,bol kayısı yedim,sabah mısır gevreği,peynir,zeytin,çekirdeklerini de yuttum,çok şükür düzeliyo bağırsaklarım,kolestrolü de zeytin yaprağıyla hallettik,bi tek ayaklarımdaki şişlik,onu da gece ayağımın altına yastık koyarak hallettik,eşimin yeğeni yazık 13 yaşında 3-4 yıldır şeker hastası,otomatik bi makinesi var,eline batırıyon küçük bi iğnesi var,10 sn de şekeri ölçüyo,ben de hergün ölçüyom,aç karnına,tok karnına,tatlı yediğimde,şerbet içtiğimde vs.,gittiğimde dr. a söyleyecem sonuçları hepsi çok iyi,aç karnına 65 civarı,tok 80,tatlı bişey yediğimde 90-100 civarı,dr. oldum yamaşallah bebiş daha güçü tekmeliyo artık,18. haftamıza girdik,4. ayımızı tamamladık,neyseki kesemiz yukarda,plesentası da yukarda çok şükür,ilişki 0,menapoza mı girdim noldu,hergün kocaya sırnaşan ben,arkamı dönüp yatıyom,yaklaşınca lütfen çok uykum var,halim yok,idare et diyip yatıyom,anca haftada 1 yada 2, o da eşimin atağıyla,ev kalabalık,k. valide,k. baba,görümce,çocukları hepsi bizde,sağolsunlar yemeği yapıyolar,işimi tutuyolar,ev çıkıp arıyolar,dün dedim yemeğin yanına pilavı ben yapayım,eşim dedi otur sen niye yapıyon,işten gelmişsin yorgunsun,bırak ablam yapsın dedi,elimi hiç bi işe değdirtmiyo kociş kızıyo,koruyo beni en ufak bişey de bile sağolsun
buseli canım nasıl oldu bilmiyorum ama dün gece rüyama girdin yaaaama o kadar saçmaydı ki sabah uyanınca güldüm...
rüyada güya ben burda senin yazdıklarından anlıyomuşumki sen bizim şirketten biriymişsin ve senin kim olduğunu bulmaya çalışıyomuşum çünkü benden başka hamile olan yok yani sen gizliyomuşsun.. bende herkesin ağzını arıyorum.. deşifre edecem hamileliğini
ve burda ismin buseli ama ben ona hernedense gamzeli olarak anlıyorum ve şirketteki kadınların yanaklarına bakıyorum kimin gamzesi var öyle bulacam seni:90::90::90::90::90:
gunaydın kızlarrrr
bugun sersem gibiyim gece hiç uyuyamadım desem yeridir, ne sağımda ne solumda rahat edemedim, yuzustu zaten yatamıyorum,
uykusuz ve gerginim, ayrıca 2 gundur kasıklarımda bitmeyen bi agrı var, ara ara bıcak saplanır gibi sancıyoo
bu agrılar için erken değilmi henuz, yoksa bendemi bi sorun var
merhaba arkadaşlar.herkese bol neşeli günler ((
uzun zamandır giremiyordum topiğe.işler yoğun zaten bu hafta son işten ayrılıyorum ((cinsiyet öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum bende allah nasib ederse yarın akşam doktora gideceğim.ve doktorumu değiştiricem.başka doktora gitçem yarın.bakalım bebeğim nasılmış keyfi nasılmış (paşamın demek geldi içimden niyeyse ( ) bebeğimin.benimde göbeğim çıktı sayılır ama yemekten sonra daha şişkin duruyor.yukarda ve yanları basık ortadan sivrilmiş gibi duruyor ( aynada bakınca komik geliyor bana göbeğe alışkın olmayınca tuhaf oluyorum ( ama allah olmayanlarada nasip etsin hayırlı zamanda hayırlı evlatlar.ayyy geçmez şimdi bu 1 gün yaa.ben cinsiyeti çok merak ediyordum ama artık etmiyorum nedense o merağım geçti.kız yada erkek sonuçta benim o.yanlış anlaşılmasın ben kendi durumumdan bahsediyorum.çünkü çok merak ediyordum,4 aylık olduk artık alıştım hamişliğe diye heralde artık doğduğu günün çabuk gelmesini bekliyorum.cinsiyeti unuttum yani ( ama yarın öğrenicez,heralde gösterir kendini paşam yada prensesim ( hepinizin bebişlerini öpüyorussssssss ((
rahim kasları genişliyo canım,ara ara olur,ben de anca bir iki defa çok hafif olmuştur,kısa sürmüştüreğer ağır bişey kaldırmadıysan,çok yormadıysan kendini normaldir canım
kızlar sıze bişey danışcam ya şimdı temmuzn 15 i gıbı antalya ya tatıle gıtmeyı duşunuoruz otobus seyahtı olcak ve cok şukur suana kadar gebelıkte problem yaşamadımher şeyım normal.tatıle gıdegımız gunde de 4 aylık olacak bebegım doktoruma danışcam ama once sıze bı sorım dedım sızce gıtsemmı tatıle yanı aranızda gııden oldumu gıttmızde evde kalıcaz annmlerde olacak ama benı tek korkutan uzun seyahat bı problem yaratırmıı:26:
gunaydın kızlarrrr
bugun sersem gibiyim gece hiç uyuyamadım desem yeridir, ne sağımda ne solumda rahat edemedim, yuzustu zaten yatamıyorum,
uykusuz ve gerginim, ayrıca 2 gundur kasıklarımda bitmeyen bi agrı var, ara ara bıcak saplanır gibi sancıyoo
canım uçakla gidebiolsan git derim ama gidecek durumun yoksada.. otobüste muavinde rica et.. 2 saatte bir kalk biraz yürü koridorda.. kan dolaşımı için gerekliymilş.. yine de dr. una danış tabiki.. ama ben bişi diyeceğini sanmıyorumççç
yok yok o ağrılar bendede var.. dr. um normal ddi.. karının yanlarıda ağrıo benim.. karnımız büyüyor geriliyor.. içerdeki organlar neye uğradığını şaşırıp yer değiştiriyorlar falan ilgili sancılar ondan cnm korkma:) bilge kadın hande:)
rahim kasları genişliyo canım,ara ara olur,ben de anca bir iki defa çok hafif olmuştur,kısa sürmüştüreğer ağır bişey kaldırmadıysan,çok yormadıysan kendini normaldir canım
günaydın arkadaşlar;
bu mide bulantıları kaşınca haftada hafifliyor genel bir haftası var mıgece gündüz kusuyorum halsizim. yarın 11.hafta biitecek, 12 den sonra biraz rahatlama ihtimalimiz var mıdır acep :)
2li, 3lü ve 4lü testlerle ilgili:2li ve 3lü aynı diyorlar bir çok yer ikisini birden yapmayı bıraktı sadece 2 li ve 4 lü yapıyorlar.
herkesin bu kkonuda bir hikayesi var ama ;abimin bebeğinin 2li testte ihtimali çok yüksek çıkmıştı, amniosentezin de kendine göre zararları olduğundan yaptırmamam kararı aldı annesi, bir hamilelik böyle geçti ama bize sorun, doğunca direk yüzüne baktık bebeğin iyi mi diye, binlerce şükür olsun çok sağlıklı olğlumuz var. bunun üzerine ilk hamileliğimde eşim bu testleri yaptırmamakararı almıştı, 10. hafta kaybettik bebeğimizi.
Çoğul gebeliklerde bu testler yapılamıyormuş. sadece ense kalınlığı ölçülecek ve detaylı ultrason yapılacak. 11 Temmuzda gideceğiz bizde inşallah büyümüş olurlar rahat ölçülür ve temiz çıkar hepsi. Bu işlerin içine girdikçe iş çıkıyor, herkesin bir hikayesi oluyor anlatacak. Aslında rahat olmak lazım ama o da kişilik meselesi herkes yapamıyor. Ben dahil. Sağlıkla kucağımıza alalım minikleri inşallah.
günaydın arkadaşlar;
bu mide bulantıları kaşınca haftada hafifliyor genel bir haftası var mıgece gündüz kusuyorum halsizim. yarın 11.hafta biitecek, 12 den sonra biraz rahatlama ihtimalimiz var mıdır acep :)
2li, 3lü ve 4lü testlerle ilgili:2li ve 3lü aynı diyorlar bir çok yer ikisini birden yapmayı bıraktı sadece 2 li ve 4 lü yapıyorlar.
herkesin bu kkonuda bir hikayesi var ama ;abimin bebeğinin 2li testte ihtimali çok yüksek çıkmıştı, amniosentezin de kendine göre zararları olduğundan yaptırmamam kararı aldı annesi, bir hamilelik böyle geçti ama bize sorun, doğunca direk yüzüne baktık bebeğin iyi mi diye, binlerce şükür olsun çok sağlıklı olğlumuz var. bunun üzerine ilk hamileliğimde eşim bu testleri yaptırmamakararı almıştı, 10. hafta kaybettik bebeğimizi.
Çoğul gebeliklerde bu testler yapılamıyormuş. sadece ense kalınlığı ölçülecek ve detaylı ultrason yapılacak. 11 Temmuzda gideceğiz bizde inşallah büyümüş olurlar rahat ölçülür ve temiz çıkar hepsi. Bu işlerin içine girdikçe iş çıkıyor, herkesin bir hikayesi oluyor anlatacak. Aslında rahat olmak lazım ama o da kişilik meselesi herkes yapamıyor. Ben dahil. Sağlıkla kucağımıza alalım minikleri inşallah.
gunaydın kızlarrrr
:)Yarı yarıya ödeyelim diyo...Bence de gerek yok ama sizlerin fikrini de alayım dedim. Maksat eş dost görsün işte ya. Onlardaki mantık o.
Küçücük bebekte işlemeli örtülerin ne anlamı var ki...Cıvıl cıvıl şeyler yakışır onlara...
Ztn dün lcw'den çılgın hamiş tişörtleri aldık eşimle bayıla bayıla, kahkahalarla...Hani yumurtalı coming soon'lu, bi de loading, please wait yazanlardan:))) Onları da beğenmedi. Ağır sakin değilmiş:)
Annem canım annem işte. Ne beğeniyosan onu al der. Eş dostla kafayı bozmamıştır hiç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?