2011 Aralık Anneleri

buseli canım nasıl oldu bilmiyorum ama dün gece rüyama girdin yaaa ama o kadar saçmaydı ki sabah uyanınca güldüm...
rüyada güya ben burda senin yazdıklarından anlıyomuşumki sen bizim şirketten biriymişsin ve senin kim olduğunu bulmaya çalışıyomuşum çünkü benden başka hamile olan yok yani sen gizliyomuşsun.. bende herkesin ağzını arıyorum.. deşifre edecem hamileliğini
ve burda ismin buseli ama ben ona hernedense gamzeli olarak anlıyorum ve şirketteki kadınların yanaklarına bakıyorum kimin gamzesi var öyle bulacam seni :90::90::90::90::90:

gunaydin kizlar,

2 hafta onceki kontrole gore tatile gidemiyduk. doktor amcamis kizmisti uzun yolculuga. randevumuz yarin, insallah durumlar duzelmistir de tatil programimizi yeniden planlyabiliriz esim de ben de zor zamanlar gecirdik ve bu tatile ihtiyacimis var. sua edin bize lutfen bebikomuz da iyi olsun hep birlikte gidelim :)

bu arada ben 50 faktor krem kullaniyorum diyince doktorum kizmisti. d vitaminine de ihtiyacin var. yuzun icin ok belki ama vucudun icin daha dusuk birsyler kullan 11-15 arasi guneste kalma demisti. bu dabaska bir bakis acisi paylasayim dedim :)

kızlar kilo yaptımı bu prosteganmı neydi o bende başlıyom bu akşam kilo vermişken almasam bu ilaç yüzünden yaaaa

tulaycım ben 38 gün progesteron ignesi oldum tüp bebek tedavisi olduğu için;
öncesinde tedavilerimde de kullandım, ilacın etkisi herkesde aynı değil, bende ne şikinlik ne kilo alımı yaptı. Merak etme, herkesin bünyesinde farklı etkisi var.

günaydınnnnnnnnnnnnnnn.......

kızlar kilo yaptımı bu prosteganmı neydi o bende başlıyom bu akşam kilo vermişken almasam bu ilaç yüzünden yaaaa

tülaycım takılma kiloya felan yavrun sağ salim doğsun sonra veririsin Allah'ın izniyle.

bir tek ben takılıyorum böyle herşeye sanırdım yalnız olmadığımı bilmek çok güzel. ama ben artık ayrıntılara takılmamaya ve ayrıntı insnaların canımı sıkmamasına karar verdim. hatta kocamı ben gönderiyorum git annenle gez, annenle otur diye. zoruna gidiyor. eskiden gitme derdim inadına giderdi. sen artık zaten yalnız değilsin. bir can yoldaşın var karnında onunla konuş ve hiççç değmiyecekleri kafana takma. öpüyorum yeğenimi. ona iyi bak hee.

ben şu normal şarlara sinir oluyorum. biz anormalmiyiz yani. hayır herkesin bünyesi ayrı. herkesin yapısı ayrı. neden herkesi aynı şekle aynı kefeye koymaya çalışıyorlar anlamadım. benim ablamında kocaman karnı vardı hamişliğinde benimde karnım büyük napalım yani ucube mi oluyoz biz.

senin koca versiyonunu çoğaltıp piyasaya sürmek lazım. her eve lazım. benimki yukarıda annesiyle konuşmuyorum diye çıkıyor yemeği alıyor aşağı iniyor karşımda yiyor gıcıklığına. İnsan değil karısıyla çocuğuna bunu yapmayı, 7 yabancı bir hamile olsa onun karşısında vermeden yemeğe utanır ya.. ona bu terbiyeyi veren annesini kutluyorum.:89::89::89:

kız Allah iyiliğini versin çok güldüm. Ama bulamazsın ki benim kim olduğumu bulamazsın ki. emin ol benim şirketimde çalışmıyorsundur. çünkü burda tek çalışan benim.

ya kızlar konu açılmışken aklıma geldi size anlattım mı. Kandil gecesi yatağa yattım gözümü nir kapattım ufacık bri bebek. mavi tulum var üstünde. okadar minik ki. güya benim yavrummuş. çok tatlıydı yaa. erkek kardeşime benziyordu. biraz yüz hattı babasına benziyor dedim. çokk tatlıydı. Allah nasip etsin inşallah.

merhaba arkadaşlar.herkese bol neşeli günler ((
uzun zamandır giremiyordum topiğe.işler yoğun zaten bu hafta son işten ayrılıyorum (( cinsiyet öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum bende allah nasib ederse yarın akşam doktora gideceğim.ve doktorumu değiştiricem.başka doktora gitçem yarın.bakalım bebeğim nasılmış keyfi nasılmış (paşamın demek geldi içimden niyeyse ( ) bebeğimin.benimde göbeğim çıktı sayılır ama yemekten sonra daha şişkin duruyor.yukarda ve yanları basık ortadan sivrilmiş gibi duruyor ( aynada bakınca komik geliyor bana göbeğe alışkın olmayınca tuhaf oluyorum ( ama allah olmayanlarada nasip etsin hayırlı zamanda hayırlı evlatlar.ayyy geçmez şimdi bu 1 gün yaa.ben cinsiyeti çok merak ediyordum ama artık etmiyorum nedense o merağım geçti.kız yada erkek sonuçta benim o.yanlış anlaşılmasın ben kendi durumumdan bahsediyorum.çünkü çok merak ediyordum,4 aylık olduk artık alıştım hamişliğe diye heralde artık doğduğu günün çabuk gelmesini bekliyorum.cinsiyeti unuttum yani ( ama yarın öğrenicez,heralde gösterir kendini paşam yada prensesim ( hepinizin bebişlerini öpüyorussssssss ((

gunaydın kızlarrrr

bugun sersem gibiyim gece hiç uyuyamadım desem yeridir, ne sağımda ne solumda rahat edemedim, yuzustu zaten yatamıyorum,
uykusuz ve gerginim, ayrıca 2 gundur kasıklarımda bitmeyen bi agrı var, ara ara bıcak saplanır gibi sancıyoo
bu agrılar için erken değilmi henuz, yoksa bendemi bi sorun var

senin koca versiyonunu çoğaltıp piyasaya sürmek lazım. her eve lazım. benimki yukarıda annesiyle konuşmuyorum diye çıkıyor yemeği alıyor aşağı iniyor karşımda yiyor gıcıklığına. İnsan değil karısıyla çocuğuna bunu yapmayı, 7 yabancı bir hamile olsa onun karşısında vermeden yemeğe utanır ya.. ona bu terbiyeyi veren annesini kutluyorum.:89::89::89:

haklısın canım,koca faktörü çok önemli,yeterki duruşu net olsun ailesine karşı,herşey yolunda gidiyor o zaman,yemek yapıyodu ablası ben de yardım edeyim dedim,eşim geldi,yağ kokusu seni rahatsız eder,sen gel otur,aşçımız ablam dedi,çamaşır suyuyla bulaşık yıkıyodu ablası ben de fırını siliyodum,diğer odadan seslendi,çabuk gel buraya,çamaşır suyu sana da bebeğimize de zararlı diye,ben de sema abla fırının kabasını aldım ama yağlı olduğu için iyi olmadı,çamaşır suyuyula üstünden geçersen iyi olur dedim,böyle işte,eve gidiyom herşey hazır,ev temizlenmiş,iyiki gelmişler diyom

ya kızlar konu açılmışken aklıma geldi size anlattım mı. Kandil gecesi yatağa yattım gözümü nir kapattım ufacık bri bebek. mavi tulum var üstünde. okadar minik ki. güya benim yavrummuş. çok tatlıydı yaa. erkek kardeşime benziyordu. biraz yüz hattı babasına benziyor dedim. çokk tatlıydı. Allah nasip etsin inşallah.[/QUOTE]

ne güzel erkek çocuk hayırlı,müjdeli haber derler

rahim kasları genişliyo canım,ara ara olur,ben de anca bir iki defa çok hafif olmuştur,kısa sürmüştüreğer ağır bişey kaldırmadıysan,çok yormadıysan kendini normaldir canım

canım hadi hayırlı olsun, yarın gosterir insallah kendini... isten neden ayrılıyosun bu arada, hamilelikle mi ilgili ? Adaşımsın bu arada benim adım da bahar : ))

rahim kasları genişliyo canım,ara ara olur,ben de anca bir iki defa çok hafif olmuştur,kısa sürmüştüreğer ağır bişey kaldırmadıysan,çok yormadıysan kendini normaldir canım

yok be canım, bişeye elimi sürmüorum, yemekleri eşim yapıyo, yemekten sonra mutfaga tabak bile taşımıyorum
umarım geçer :26:

canım uçakla gidebiolsan git derim ama gidecek durumun yoksada.. otobüste muavinde rica et.. 2 saatte bir kalk biraz yürü koridorda.. kan dolaşımı için gerekliymilş.. yine de dr. una danış tabiki.. ama ben bişi diyeceğini sanmıyorumççç

yok yok o ağrılar bendede var.. dr. um normal ddi.. karının yanlarıda ağrıo benim.. karnımız büyüyor geriliyor.. içerdeki organlar neye uğradığını şaşırıp yer değiştiriyorlar falan ilgili sancılar ondan cnm korkma:) bilge kadın hande:)

günaydın arkadaşlar;
bu mide bulantıları kaşınca haftada hafifliyor genel bir haftası var mı gece gündüz kusuyorum halsizim. yarın 11.hafta biitecek, 12 den sonra biraz rahatlama ihtimalimiz var mıdır acep :)

2li, 3lü ve 4lü testlerle ilgili:2li ve 3lü aynı diyorlar bir çok yer ikisini birden yapmayı bıraktı sadece 2 li ve 4 lü yapıyorlar.
herkesin bu kkonuda bir hikayesi var ama ;abimin bebeğinin 2li testte ihtimali çok yüksek çıkmıştı, amniosentezin de kendine göre zararları olduğundan yaptırmamam kararı aldı annesi, bir hamilelik böyle geçti ama bize sorun, doğunca direk yüzüne baktık bebeğin iyi mi diye, binlerce şükür olsun çok sağlıklı olğlumuz var. bunun üzerine ilk hamileliğimde eşim bu testleri yaptırmamakararı almıştı, 10. hafta kaybettik bebeğimizi.

Çoğul gebeliklerde bu testler yapılamıyormuş. sadece ense kalınlığı ölçülecek ve detaylı ultrason yapılacak. 11 Temmuzda gideceğiz bizde inşallah büyümüş olurlar rahat ölçülür ve temiz çıkar hepsi. Bu işlerin içine girdikçe iş çıkıyor, herkesin bir hikayesi oluyor anlatacak. Aslında rahat olmak lazım ama o da kişilik meselesi herkes yapamıyor. Ben dahil. Sağlıkla kucağımıza alalım minikleri inşallah.

saol canım içime su serptin

deryacım biz de dün gittik doktora,cinsiyetimiz uzun çabalardan sonra netleştiiiiiiiii veeee bizimki de erkeknormalde ben kız delisiydim,geçen doktorum erkek olabilir dediğinde baya bozulmuştum ama bu süre içinde kendimi öyle bi kaptırmışımki oğluma bu seferde erkek çıkar umarım dedim.kek yiyip gitmeme rağmen o kadar uğraştıki doktor karnımı salladı durdu sonunda gördü valla bu sefer ben bişey görmedim desem yeridim sadece beyaz bi nokta sözde o pipiymiş pek inanamadım ama tam 172 gr olmuş yavru kuşumüçlü test de istersen yaptır sen bilirsin dedi ben gerek yok dedim eşim de tutturdu yaptıralım diye yaptırdık bakalım haftaya belli olcakk.böleeee işteeee

canım benim bulantım olmadı hic ama bildigim kadarıyla 14. haftaya kadar surebiliyormus. Umarım onumuzdeki hafta rahatlarsın biraz.

Cnm ben 13. hafta bitince rahatladım.. azalarak 13. haftaya kadar geldim.. o hafta toplasan 2-3 kere çıkardım.. şimdi mide bulantımdan eser yok.. (nazar değmesin).. en geç 14-15. de düzelirsin inşş... yani 4 ay bitenee kadar en geç bulantılarında geçmesi lazım.. ha rivayete göre.. 5. aylarda falan aşırı kusma mide yanması bebeğin çok saçlı olacağına işaretmiştir ama doktorlar bunun hiçbir alakası olmadığını söylüyorlar... bilemeyeceğim cnm.. sıkma canını güzel günler yakında.. çünkü bende hiç güze günüm olmaycak sanıyordum.. ama çok şükür şimdi zevkle karnımın büyümesine içimde kıpraşmasına şahitlik ediyorum..

Günaydın kızlar.. Hepinizi öpüyorum...
Nasılsınız?
Kaç gündür yoktum olağanüstü bir hal var mı? Her şey iyidir inşallah..
Annemler istanbula döndüler. Rüya gibi geldi geçti. Şimdi evim bomboş. Gece ağlaya ağlaya yattım. Gurbet ne zormuş ya!
Bu arada dün tartıldım hala 65 kiloyum. Hiç kilo almamışım normalmi? Tedirgin olmaya başladım:26:

Ben de rahat edemiyordum. Simdi mutlaka yatarken yastık kullanıyorum. Ayaklarımın altına yastık koyunca karnımda cok basınc hissetmiyorum, o gerginlik azalıyor. Ayaklar biraz yuksekte olacak yani, bir de sol tarafa yatarken bacaklarımın arasına bir yastık koyuyorum cok rahat ediyorum. Sag tarafa yastıklıda olsa hic yatamıyorum zaten, neden bilemedim..

merhaba bende diğer annelere kesinlikle ktılıyorum. şimdi daha doğarken ne alınacağına karışılıyorsa. inan ben oğlumdan biliyorum okulundan sünnetine kadar her şeye karışılıyor bir kere taviz vermeye gör. biz kırlmasınlar gönülleri olsun diye düşünürken onlar kendilerini en doğruyu bilen olarak algılıyorlar ve her adımında karışılıyor gezmeye gdrken ne giyeceğinealt değiştirirken kullanacağın alt değiştirmeden ne zaman amzireceğine kadar inan komik ama o kadar sinir bozucu oluyorki bu karışmalar öyle anlar geliyor al sen buyut ben yenisini doğurayım bari deyesi geliyor çünkü bebeğini kendi bebeği gryrlar artık.kısacası istemizyorsan senin zevkine uymuyorsa kimse istedi diye 1 iğne dahi alma derim alan istediğini alsın bence herkes sınırını yerini bilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…