Günaydın kızlar.. Hepinizi öpüyorum...
Nasılsınız?
Kaç gündür yoktum olağanüstü bir hal var mı? Her şey iyidir inşallah..
Annemler istanbula döndüler. Rüya gibi geldi geçti. Şimdi evim bomboş. Gece ağlaya ağlaya yattım. Gurbet ne zormuş ya!
Bu arada dün tartıldım hala 65 kiloyum. Hiç kilo almamışım normalmi? Tedirgin olmaya başladım:26:
günaydın annecikler ve tatlı bebeleri.
ben çok hastaydım iyileştim çok şükür ama baş ağrılarımdayanılmaz oldu. dün gece sabah kdr saçlarımı yoldum.kesinlikle evde silah olsa o acıyla dinsin artık deyip beynime dayayacaktım o kadara kdr dayanılmaz oluyor.doktorlar bişeyler yapmıyorlar. Rabbim sıhhat versin cümlemize inan para mal mülk hiçbirşey sağlığı vermiyor hastayken yiyecek yemeğim olmasa ama şu ağrımda olmasa diye düşündüm.bu arada gece uyuduğum zamanlar sabah uyanınca gece ne kdr kısa ne cabuk sabah oldu diyordum bu aralar iyice anladım geceler hiçte kısa değil hatta sabah olmak bilmiyor.ve gün sayarken hiç gecmiyor diyordum bu aralar sayamadığımdan bugun bir baktım kaç haftalık olmuşuz dün gece ben kıvrandıkça ağrıda bebeğimde hareket etti durdu hiç uyutmadım ki yavrumu
ben çok hastaydım iyileştim çok şükür ama baş ağrılarımdayanılmaz oldu. dün gece sabah kdr saçlarımı yoldum.kesinlikle evde silah olsa o acıyla dinsin artık deyip beynime dayayacaktım o kadara kdr dayanılmaz oluyor.doktorlar bişeyler yapmıyorlar. Rabbim sıhhat versin cümlemize inan para mal mülk hiçbirşey sağlığı vermiyor hastayken yiyecek yemeğim olmasa ama şu ağrımda olmasa diye düşündüm.bu arada gece uyuduğum zamanlar sabah uyanınca gece ne kdr kısa ne cabuk sabah oldu diyordum bu aralar iyice anladım geceler hiçte kısa değil hatta sabah olmak bilmiyor.ve gün sayarken hiç gecmiyor diyordum bu aralar sayamadığımdan bugun bir baktım kaç haftalık olmuşuz dün gece ben kıvrandıkça ağrıda bebeğimde hareket etti durdu hiç uyutmadım ki yavrumu
geçmiş olsun canım, bukadar uzun sürmesi normal mi? migrenin falan mı vardı? mutlaka bir çaresi olmalıumarım en kısa zamanda iyileşirsin
çok geçmiş olsun minoset alıyormusun peki? benim doktorum günde 3 tane alabilirsin demişti. şu ara bende de çok baş ağrısı oluyorbirde sana tavsiyem birer parça pamuğa bol kolonya dök ve kulaklarının arkasına koy hafif gözlerini dinlendir tamamen geçirmiyor ama inan çok hafifletiyor. tekrar geçmiş olsun
canım kan değerlerin nasıl,benim de ara ara akşamları başım ağrıyodu,yemekten sonra,kolestrolüm aç karnına 187 çıktı,normalde 100-120 civarında olur,hamilelikte hormonlara bağlı olarak değişebiliyomuş,troit ilacı da aynı etkiyi yapabilirmiş,sanırım yağı yemek,mercimek,bulgur pilavı,etli,yağlı yiynce oluyo onu farkettim,zeytin yaprağı kaynattım,bi fincan içtim,nar ekşisi falan yedim,çok şükür geçti
teşekkür ederim. oğlumdada 9 ay boyunca ağrımıstı başım ama bu kadar aşırı olduğunu hatırlamıyorum bu çok çok fazla gzlrmden yaş glyr sızısında eşim çocuklar nedn ağlıyon diyorlr halbuki sızısından kendimi sıksamda gzlrmdn yaşgeliyor.hamile değilken hiç başım ağrıdığını bilmem sadece hamileyken ağrıyor nedense genelde kansızım beyine tam oksijenmi gtmyr anlamadım ki doktorlarda klayını bulmuş nedenini araştırmadan hamilesiniz ilaç veremeyiz nasılsa araştırın belki gerekli vitaminle hallolucak.
he birde hepinizi çokkkkk özledim geçmişi sabırla okudum bayağı birikmiş maşallah cinsiyetini öğrenmeyen pek kalmamış sanırım..Rabbim hayırlısıyla sağlıkla dünyaya getirmeyi kısmet etsin. ben dün dayanamadım idil bebeden alt açma havlu takımını aldım. alt açmayı kızım bir denedi öyle kaldırdık şimdiden kıskançlık hat safhada :) bizim yeni doğduğunda ilk 3 ay lazım olacak tüm eşyalar hazır gb bişey artık daha çok erken ama grnce dayanamıyorum.hem benim bir arkadaşım 27. haftada doğum yaptı hiç beklemediği bir anda hiçbirşey yoktu bebeği küvezdeyken kendini iyi hissedince gidip almış eşyalarını. o yuzden ben hazırladıp heran ne olacak belli değil die biraz zaman geçincede çantayı hzrlrm heralde oğlumda doktorum çok gezdiğinizi sylyrsnz çantanız hazr olsun dmşti 6. aydan itibaren gerçi oğlum 9 ay 10 gunde doğdu ama 3 ay hazır çanta durdu :)
allah kavuştursun canım, çok zor olur biliyorum ama yakında seni oyalayacak, yalnız hissettirmeyecek bir bebiş geliyor öyle düşün
bizler iyiyiz genelde aksi bir durum yok, aynı heyecanlarla devam ediyoruz.:79::79:
ben mi doktoruna denk gelmiyorum yada bendemi sorun var anlamadım.ölü gb gdyrm acile ama bişey yapamayız diyorlar. kolestrolunu hamileykenmi ölçmüşlerdi. zeytin yaprağını aktardanmı almıştın yan etkisi yoksa bende yapayım birde düzgün bir hastane ve doktor arastırayım en iyisi
deryacım biz de dün gittik doktora,cinsiyetimiz uzun çabalardan sonra netleştiiiiiiiii veeee bizimki de erkeknormalde ben kız delisiydim,geçen doktorum erkek olabilir dediğinde baya bozulmuştum ama bu süre içinde kendimi öyle bi kaptırmışımki oğluma bu seferde erkek çıkar umarım dedim.kek yiyip gitmeme rağmen o kadar uğraştıki doktor karnımı salladı durdu sonunda gördü valla bu sefer ben bişey görmedim desem yeridim sadece beyaz bi nokta sözde o pipiymiş pek inanamadım ama tam 172 gr olmuş yavru kuşum üçlü test de istersen yaptır sen bilirsin dedi ben gerek yok dedim eşim de tutturdu yaptıralım diye yaptırdık bakalım haftaya belli olcakk.böleeee işteeee
merhaba arkadaşlar.herkese bol neşeli günler ((
uzun zamandır giremiyordum topiğe.işler yoğun zaten bu hafta son işten ayrılıyorum ((cinsiyet öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum bende allah nasib ederse yarın akşam doktora gideceğim.ve doktorumu değiştiricem.başka doktora gitçem yarın.bakalım bebeğim nasılmış keyfi nasılmış (paşamın demek geldi içimden niyeyse ( ) bebeğimin.benimde göbeğim çıktı sayılır ama yemekten sonra daha şişkin duruyor.yukarda ve yanları basık ortadan sivrilmiş gibi duruyor ( aynada bakınca komik geliyor bana göbeğe alışkın olmayınca tuhaf oluyorum ( ama allah olmayanlarada nasip etsin hayırlı zamanda hayırlı evlatlar.ayyy geçmez şimdi bu 1 gün yaa.ben cinsiyeti çok merak ediyordum ama artık etmiyorum nedense o merağım geçti.kız yada erkek sonuçta benim o.yanlış anlaşılmasın ben kendi durumumdan bahsediyorum.çünkü çok merak ediyordum,4 aylık olduk artık alıştım hamişliğe diye heralde artık doğduğu günün çabuk gelmesini bekliyorum.cinsiyeti unuttum yani ( ama yarın öğrenicez,heralde gösterir kendini paşam yada prensesim ( hepinizin bebişlerini öpüyorussssssss ((
Ben de rahat edemiyordum. Simdi mutlaka yatarken yastık kullanıyorum. Ayaklarımın altına yastık koyunca karnımda cok basınc hissetmiyorum, o gerginlik azalıyor. Ayaklar biraz yuksekte olacak yani, bir de sol tarafa yatarken bacaklarımın arasına bir yastık koyuyorum cok rahat ediyorum. Sag tarafa yastıklıda olsa hic yatamıyorum zaten, neden bilemedim..
teşekkür ederim. oğlumdada 9 ay boyunca ağrımıstı başım ama bu kadar aşırı olduğunu hatırlamıyorum bu çok çok fazla gzlrmden yaş glyr sızısında eşim çocuklar nedn ağlıyon diyorlr halbuki sızısından kendimi sıksamda gzlrmdn yaşgeliyor.hamile değilken hiç başım ağrıdığını bilmem sadece hamileyken ağrıyor nedense genelde kansızım beyine tam oksijenmi gtmyr anlamadım ki doktorlarda klayını bulmuş nedenini araştırmadan hamilesiniz ilaç veremeyiz nasılsa araştırın belki gerekli vitaminle hallolucak.
Günaydın kızlar.. Hepinizi öpüyorum...
Nasılsınız?
Kaç gündür yoktum olağanüstü bir hal var mı? Her şey iyidir inşallah..
Annemler istanbula döndüler. Rüya gibi geldi geçti. Şimdi evim bomboş. Gece ağlaya ağlaya yattım. Gurbet ne zormuş ya!
Bu arada dün tartıldım hala 65 kiloyum. Hiç kilo almamışım normalmi? Tedirgin olmaya başladım:26:
Tebrik ederim oğluşu:) Artık net birşekilde oğluşum diye sevebilceksin, darısı biz öğrenemeyenlerin başına:44:
Maşallah canım gönlünden nasıl geçiyorsa öyle hareket et ama benim içimden hiç bir şey almak gelmiyor.. Normalmi bu acaba?:26:
İnşallah canım vakit bulursam geçmişi okuyacağım ama o kadar çok birikmişki kestirmeden öğreneyim dedim... Çoğunuz cinsiyeti öğrenmiş darısı başıma inşallah..
Çok çok çok geçmiş olsun canım. Ablam hamileyken aynı olmuştu. Hamilelik baş ağrışı sendromu malesef... Ablamı gördüğüm için benim de en büyük korkum baş ağrısıydı... Umarım sık tekrarlanmaz. Hiç bir şeye sıkılmaman ö zellikle sinirlenmemen gerekiyor..
Zaten zaman kavramı diye bir şey yok o insanların ruh halinin algısına göre değişiyor...
normal normal canım,merak etme,artık kimimiz 4. aydayız,kimimiz 4. ayı tamamladık,artık şişecez mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?