2011 Aralık Anneleri

günaydın annecikler ve tatlı bebeleri.
ben çok hastaydım iyileştim çok şükür ama baş ağrılarımdayanılmaz oldu. dün gece sabah kdr saçlarımı yoldum.kesinlikle evde silah olsa o acıyla dinsin artık deyip beynime dayayacaktım o kadara kdr dayanılmaz oluyor.doktorlar bişeyler yapmıyorlar. Rabbim sıhhat versin cümlemize inan para mal mülk hiçbirşey sağlığı vermiyor hastayken yiyecek yemeğim olmasa ama şu ağrımda olmasa diye düşündüm.bu arada gece uyuduğum zamanlar sabah uyanınca gece ne kdr kısa ne cabuk sabah oldu diyordum bu aralar iyice anladım geceler hiçte kısa değil hatta sabah olmak bilmiyor.ve gün sayarken hiç gecmiyor diyordum bu aralar sayamadığımdan bugun bir baktım kaç haftalık olmuşuz dün gece ben kıvrandıkça ağrıda bebeğimde hareket etti durdu hiç uyutmadım ki yavrumu

allah kavuştursun canım, çok zor olur biliyorum ama yakında seni oyalayacak, yalnız hissettirmeyecek bir bebiş geliyor öyle düşün

bizler iyiyiz genelde aksi bir durum yok, aynı heyecanlarla devam ediyoruz.:79::79:

geçmiş olsun canım, bukadar uzun sürmesi normal mi? migrenin falan mı vardı? mutlaka bir çaresi olmalı umarım en kısa zamanda iyileşirsin

he birde hepinizi çokkkkk özledim geçmişi sabırla okudum bayağı birikmiş maşallah cinsiyetini öğrenmeyen pek kalmamış sanırım..Rabbim hayırlısıyla sağlıkla dünyaya getirmeyi kısmet etsin. ben dün dayanamadım idil bebeden alt açma havlu takımını aldım. alt açmayı kızım bir denedi öyle kaldırdık şimdiden kıskançlık hat safhada :) bizim yeni doğduğunda ilk 3 ay lazım olacak tüm eşyalar hazır gb bişey artık daha çok erken ama grnce dayanamıyorum.hem benim bir arkadaşım 27. haftada doğum yaptı hiç beklemediği bir anda hiçbirşey yoktu bebeği küvezdeyken kendini iyi hissedince gidip almış eşyalarını. o yuzden ben hazırladıp heran ne olacak belli değil die biraz zaman geçincede çantayı hzrlrm heralde oğlumda doktorum çok gezdiğinizi sylyrsnz çantanız hazr olsun dmşti 6. aydan itibaren gerçi oğlum 9 ay 10 gunde doğdu ama 3 ay hazır çanta durdu :)

çok geçmiş olsun minoset alıyormusun peki? benim doktorum günde 3 tane alabilirsin demişti. şu ara bende de çok baş ağrısı oluyor birde sana tavsiyem birer parça pamuğa bol kolonya dök ve kulaklarının arkasına koy hafif gözlerini dinlendir tamamen geçirmiyor ama inan çok hafifletiyor. tekrar geçmiş olsun

geçmiş olsun canım, bukadar uzun sürmesi normal mi? migrenin falan mı vardı? mutlaka bir çaresi olmalı umarım en kısa zamanda iyileşirsin

teşekkür ederim. oğlumdada 9 ay boyunca ağrımıstı başım ama bu kadar aşırı olduğunu hatırlamıyorum bu çok çok fazla gzlrmden yaş glyr sızısında eşim çocuklar nedn ağlıyon diyorlr halbuki sızısından kendimi sıksamda gzlrmdn yaşgeliyor.hamile değilken hiç başım ağrıdığını bilmem sadece hamileyken ağrıyor nedense genelde kansızım beyine tam oksijenmi gtmyr anlamadım ki doktorlarda klayını bulmuş nedenini araştırmadan hamilesiniz ilaç veremeyiz nasılsa araştırın belki gerekli vitaminle hallolucak.

canım kan değerlerin nasıl,benim de ara ara akşamları başım ağrıyodu,yemekten sonra,kolestrolüm aç karnına 187 çıktı,normalde 100-120 civarında olur,hamilelikte hormonlara bağlı olarak değişebiliyomuş,troit ilacı da aynı etkiyi yapabilirmiş,sanırım yağı yemek,mercimek,bulgur pilavı,etli,yağlı yiynce oluyo onu farkettim,zeytin yaprağı kaynattım,bi fincan içtim,nar ekşisi falan yedim,çok şükür geçti

çok teşekkür ederim. minosetide denedim 3 kere gnde aldım ama 1 saniye bile azaltmadı. kolonya önerini deniyeceğim çok sağol

ben mi doktoruna denk gelmiyorum yada bendemi sorun var anlamadım.ölü gb gdyrm acile ama bişey yapamayız diyorlar. kolestrolunu hamileykenmi ölçmüşlerdi. zeytin yaprağını aktardanmı almıştın yan etkisi yoksa bende yapayım birde düzgün bir hastane ve doktor arastırayım en iyisi

canım ayaklarını yükseğe kaldır,doğrudur,ben 5-6 ay önce başım sürekil döndüğü için doktora gitmiştim,ayaklarım şişiyodu,adetlerim ağrılıydı,sürekli kilo alıyodum,hazımsızlık vardı,hemoglobin kaç yıldır düşüktü,3-4 yıldır kıllarım tüylerim artmıştı,göğüslerimde bile vardı,bi düşük yapmıştım,test çift çizgi çıkmıştı,gününden 2 gün önce gelen yoğun kanamayla gitti bebişim,sonra da 2-3 ay hamile kalamadm,dr. yumurtalıkların temiz,rahim temiz,hatta heray çift yumurta üreten vücudn var nasıl hamile kalmazsın dedi,bütün şikayetlerimin altından tsh nin yüksek olması,yani hipotroit çıktı,dr. ayaklarını yükseğe kaldır,beyne oksijen fazla gitmediğinden başın dönüyo,ayakların şişiyo,boşuna dolaşım bozukluğu ilacı kullanmışın dedi,beyne oksijen az gidince haliyle hemoglobinin oksijen-demir kapasitesi bozuluyo,demir eksikliği çıkıyo,düşün 300 tane kulanmıştım yine de tam düzelmemişti,sadece şişirdi beni,troit ilacını kullandığımın 3. 4. günü baş dönmem geçti,hazımsızlığım geçti,değer düzeldiği zaman hamile kaldım ve ikizdi,ama tutunamadı biri,sağık olsun,şimdi 3-4 haftadır demir iacı kullanıyom ve hemoglobin değerim düzelmiş,demir de gittikçe artıyo çok şükür,yani ufacık bi hormon hem vücudumuzu,sağlığımızı,hayatımızı nasıl etkiliyo anlatabildim mi

Maşallah canım gönlünden nasıl geçiyorsa öyle hareket et ama benim içimden hiç bir şey almak gelmiyor.. Normalmi bu acaba?:26:
allah kavuştursun canım, çok zor olur biliyorum ama yakında seni oyalayacak, yalnız hissettirmeyecek bir bebiş geliyor öyle düşün

bizler iyiyiz genelde aksi bir durum yok, aynı heyecanlarla devam ediyoruz.:79::79:

İnşallah canım vakit bulursam geçmişi okuyacağım ama o kadar çok birikmişki kestirmeden öğreneyim dedim... Çoğunuz cinsiyeti öğrenmiş darısı başıma inşallah..

Çok çok çok geçmiş olsun canım. Ablam hamileyken aynı olmuştu. Hamilelik baş ağrışı sendromu malesef... Ablamı gördüğüm için benim de en büyük korkum baş ağrısıydı... Umarım sık tekrarlanmaz. Hiç bir şeye sıkılmaman ö zellikle sinirlenmemen gerekiyor..
Zaten zaman kavramı diye bir şey yok o insanların ruh halinin algısına göre değişiyor...

canım sürekli zayıflayınca,kendimi çok yorgun hissedince,dudaklarım sürekli kuru olduğu için deli gibi su içmeme rağmen,troiti tekrar ölçtüreyim dedim,troit değerleri,şeker,kolestrol değerlerini de etkilediği için ayrıntılı kan tahlili istedi dahiliye dr. u,4 tüp kan aldılar,sonra dedi,tsh normal kan şekerin biraz düşüyo dikkat et dedi,onun da niye o kadar düştüğünü buldum,sıram geç geldi,ben açtım ve aç karnına gidip yarım kio böğürtlen aldım heveslendim yedim,aç karnına şekeri düşürürmüş böğürtlen,şeker hastaları için çok faydalıymış,şimdi kaç gündür öçüyom,evde eşimin yiğeninin otomatik cihazı var,çocuk şeker hastası,daha 13 yaşında,bir sürü tatlı yesem de 90-100 civarı,aç karnına 80 civari,yani nornal değerler,dr. a diyecem şeker yüklemesi yapma,ben evde yaptım,işte sonuçlar diyecem

Tebrik ederim oğluşu:) Artık net birşekilde oğluşum diye sevebilceksin, darısı biz öğrenemeyenlerin başına:44:

kızlar baş ağrısını önemseyin,şeker kolestrol ve tansiyon değerlerine bağlı da olabilir,akşam yağlı,etli yedikten sonra ağrıyosa,kolestroldenmiş

cnm hamiş olduğun için mi ayrılıyorsun işten?. umarım ufaklık gösteriri yeteneğini meteneğini.

evet yastık bacak arasında baskıyı azaltıyor. sırt üstü yatarkende ayak altıma koyuyorum ayağımdaki şişi azaltıyor. ama gel gör ki ben hep sağa yatmak istiyorum. sağda daha rahat yatıyorum. bir türlü sola alışamadım.

cnm Allah acil şifalar versin inşallah. googledan ara hamilelikte nefes eğzersizi diye. beyne daha fazla oksijen gitmesini sağlayan bir eğzersiz. seminerde gösterdiler ama ben pek anlamadım. googledan bulabilirsen dene eğer dediğin gibi beyin havasız kalıyorsa bu eğzersiz sana iyi gelir.

Geçmiş olsun, keşke elimizden birşey gelse Birazn önce baş ağrılarının geçmesini dilerim

normal normal canım,merak etme,artık kimimiz 4. aydayız,kimimiz 4. ayı tamamladık,artık şişecez mecburen

Tebrik ederim oğluşu:) Artık net birşekilde oğluşum diye sevebilceksin, darısı biz öğrenemeyenlerin başına:44:

Amiiin... Benim daha doktora gitmeme var ama gitsemmi diyorum. Burada arkadaşlarbeişlerinin cinsiyetini söyledikçe hevesim artıyor valla

teşekkür ederim canım bu aralar hersey çok yolunda çok şükür huzurluyumda ilk zamanlar uzulunce oluyor sanıyordum şimdi neredeyse hergün ağrıdığına yada bir şekilde hasta olduğumdan sanırım derya arkadaşımın da yazdığı ve benimde tahminim gb beynime yeterli oksijen gtmyr. her duyduğumuda uygulamaya çalışıyorum kendimi bildim bileli kansızım bekarken iyi hatrlrm babam pekmez getirtirdi içirrlerdi yada ısırgan otu gtrtrdi annem kaynatıp suyunu içerrdi ama sanırım kana dönüşmyr benm yediklerimede o kdr dikkat ederimki şeker hç kullanmam ya bal ya pekmez kullnrm yada ne bileyim netten arastırıp kan yapıcı seyler yemeğe çalışıyorum. başka bildiğiniz var mı kan yapıcı.ilginiz ve önerileriniz için Allah razı olsun iyiki varsınız

normal normal canım,merak etme,artık kimimiz 4. aydayız,kimimiz 4. ayı tamamladık,artık şişecez mecburen

Biz şişmeyelim de göbişimiz şişsin.
Annemler geldi beni eskisinden zayıf buldular... Göbişimde yoktu... Bana hamile kıyafeti getirmişler onu giydim biraz haileye benzeyeyim diye... Göğüslerim büyüdüğü için benzedim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…