2011 Aralık Anneleri

bu arada seninle aynıyız 17+2

yok canım,zeytin ağacından aldım,annemin kolestrolü 400 dü,ilaç kullanıyodu,perhiz yapıyodu,yarım lahmacun yese,yığılıp kalıyodu,burnu kanıyodu,hatta bi keresinde bayıldı,bi kadın söylemiş anneme de,annem 3 gün üst üste birer fincan içti,sonra dr. a gitti kontrole,dr. dedi benimki bile bundan yüksektir dedi,çünkü 400 den 215 e düşmüştü,şeker sınırdaydı o da düzelmişti,yani bu çay fazla içmeyeceksin çok etkili 1 su brdağı içersen miğdene zarar verirsin,haftadan haftaya 1 fincan yeter,benim de ayarlar bozulunca,suyu kaynattım,5-6 yaprak attım cezveye,rengi sarı olunca kapattım içtim,geçti başımın ağrısı çok şükür

demir alırken c vitaminiyle almak demirin emilimini artırıyor, kırmızı et, yumurta, ıspanak, semizotu benim bildiğim en yüksek demir kaynakları ama demir eksikliğinde mutalaka ilaç kullanılmalı. Kansızlık ödem şişme baş ağrısı elde titreme saç dökülmesi birçok şekilde kendini belli ediyor. Kan sayımı, kollestrol, tshların tahlilini yaptırıp doktora başvursan diyorum

maşallah göbiş çok çıkmasada benzemeye başladık hamişlere artık bence. bazen yuruyuşume dikkat ediyorum da kendime guluyorum. sanki 9 aylığımda yorgun gdyrm gb

canım benimki de yemeyle pek artmıyo,işte hemoglobinin yapısı bozulduğundan,tsh yi ölçtürdün mü hiç,bak odüzelince hızlı bişekilde ilaçla artmaya başladı benimki,yani beyne az oksijen giderken,demir de depolayamıyosun doğru dürüst,sen sürekli ayaklarını havada tut,demir ilacını alırken,yanında c vitamini al,bu portakalda olur,mevsimlik meyvelerde,süt ürünüyle birlikte alma,ben süt ürünlerini sabah-öğlen-ikindi alıyom,demiri gece yatarken mesela

Kiraz ye canım. Birde keçi boynuzu pekmezi diğer pekmezlerden daha kan yapıcı. Benimde çocukluğumdan beri kansızlık sorunum var. Şuan hamilelikte de belirginleşti malesef.. Deryam arkadaşında söyledikleri çok doğru gerçekten.
Çok dikkat et.
Derin nefes al sık sık o da oksijeni beyne götürür şu şekilde yapacaksın canım; Yere uzan kollarını yanına uzat avuçların göğe baksın düz. Derin burnundan nefes al bir iki saniye tut ağzından ver. Beş on kere tekrarla. Her gün bunu yap hatta bütün arkadaşlar yapsın..Ben yapıyorum. beyne çok güzel oksijen sağlayan kolay bir egzersizdir..

haklsıın testlerimi lab. yaptrp öyle gdym doktorumabelki igsini çekip bişeyler yapar.kan hapı kullanıyorum ama yetmiyor sanırım iğnesi oluyormuş çok etkili kırıp içiliyormuş kullanan varmı acaba aramızda

meyvelrin tümünü rahat yiyebiliyorum ve malesef hala süt hiç içemiyorum yoğurt ve peynirle takçiye ediyorum haklısınız ben tsh testini yaptırayım ona göre davranayım

bunuda deniyeceğim öğleden sonra çıkıcam aktardan bakayım.rabbim herkese acil şifa sağlıkla gecireceği hamilelik versin inşllh

canım diyorum ya,demir eksikliği diğer problemlerin sadece bi sonucu,sebebi çözmeden kullanılan ilaç pek te işe yaramıyo,ben 300 tane içtim zamanında,sınıra yakaştı,ama hiç bizaman normal aralıkta olmadı,şuan 3-4 haftadır kullanıyom sadece,hemoglobin düzelmiş,yeni bunca yıl benim gibi dikkat etmişsin,ben de ne kilo kilo pekmezler içtim,ama işe yaramadı,şu tsh düzelince hayatım düzeldi,bi dahiliyeciye git,şikayetlerini anlat,kan,şeker,kolestrol,tsh hepsine bakarlar

Evet canım... Çok güzel bir duygu. aralık anneleriyle birlikteyiz birde kendi içinde denk gelen günlerin olduğu arkadaşlar. Sevimli bir duygu

evet kesinlikle
aynı gün olanlarla farklı daha bir heyecan verici glyr bana. bu siteyi yapanlardan allah razı olsun tek başıma bir hamilelik gecirecektim ağrınıda mutluluklarınıda kimseyle paylaşmayınca olmuyor ki

bunuda deniyeceğim öğleden sonra çıkıcam aktardan bakayım.rabbim herkese acil şifa sağlıkla gecireceği hamilelik versin inşllh

aktarda olur mu bilmem ki,ben ağaçtan kopardım,burda zeytin ayacı çok,bence sen bişey kullanma,şimdi şekerin,kolestrolün,tansiyonun belki de normaldir,bi dahiliyeciye git,sonuca göre hareket et,bişey mişey olur,vebal altında kalmak istemem,sen bi kontrole git canm

çok teşekkürler yarın sabah erkenden ilk işim bu olacak şuan netteyim ama yatar pozisyondayım başımı taşıyacak güç yok iyi hissedersem birazdan gdrm yada.bu arada evde 3 yaşında bir hemşirem var zorla su içiriyor ateşime bakıp bakıp.

ahh o baş ağrıları bende hep camdan atmak istedim kendimi.. migrenim var benimde çok fena.. 3 gün sürdü benim.. allah kolaylık versin bizlere.. daha önce başı ağrımayan arkadaşlar bebeğin içinde bulunduğu sıvı arada baş ağrısı yaparmış.. bilginize..

Çok haklısın canım. Tek başına hamilelik gerçekten zor. Benim kimsem de yok burda. Eşim işe çıkıyor "sen neyapacaksın" diyor bende "annelerle konuşacağım" diyorum. Zavallı adam ben sizinle tanıştıktan sonra çok rahatladı. Bütün hamilelik sendromumu ona yansıtıyordum. Ve ne yapacağını şaşırıyordu...
Şimdi o da memnun

gunaydın cıci anneler :)

bız bugun pek keyıflıyız gun gectıkce daha cok hareket hıssedıyorum ..ama cok degıl hep degıl ama su an hıssedıyorum mesela

bagırsak hareketı degıl kesınlıkle..aksamları yatarkende karnımda segırme oluyor sız de anlıyorsunuzdur onu zaten ,ona atardamar dıyorlar ama bılemıyorum cok guclu

bı de dun aksam kalp atısımı ıkı kat hızlı hıssettım yatarken kanepe de uyuyakalmısım bı baktım kı sallanıyorum esıme dıyorum sallanıyoruz o dıyor sallanmıyoruz

bır baktım kı ben kalp atısımı hissedıyorum ama cok guçluydu garıp :)

baska bırsey yok bugun boyleyız ıste bırazcık basım agrıyor ama gecer ınsalalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…