[
Çok çok çok geçmiş olsun canım. Ablam hamileyken aynı olmuştu. Hamilelik baş ağrışı sendromu malesef... Ablamı gördüğüm için benim de en büyük korkum baş ağrısıydı... Umarım sık tekrarlanmaz. Hiç bir şeye sıkılmaman ö zellikle sinirlenmemen gerekiyor..
Zaten zaman kavramı diye bir şey yok o insanların ruh halinin algısına göre değişiyor...
ben mi doktoruna denk gelmiyorum yada bendemi sorun var anlamadım.ölü gb gdyrm acile ama bişey yapamayız diyorlar. kolestrolunu hamileykenmi ölçmüşlerdi. zeytin yaprağını aktardanmı almıştın yan etkisi yoksa bende yapayım birde düzgün bir hastane ve doktor arastırayım en iyisi
teşekkür ederim canım bu aralar hersey çok yolunda çok şükür huzurluyumda ilk zamanlar uzulunce oluyor sanıyordum şimdi neredeyse hergün ağrıdığına yada bir şekilde hasta olduğumdan sanırım derya arkadaşımın da yazdığı ve benimde tahminim gb beynime yeterli oksijen gtmyr.her duyduğumuda uygulamaya çalışıyorum kendimi bildim bileli kansızım bekarken iyi hatrlrm babam pekmez getirtirdi içirrlerdi yada ısırgan otu gtrtrdi annem kaynatıp suyunu içerrdi ama sanırım kana dönüşmyr benm yediklerimede o kdr dikkat ederimki şeker hç kullanmam ya bal ya pekmez kullnrm yada ne bileyim netten arastırıp kan yapıcı seyler yemeğe çalışıyorum. başka bildiğiniz var mı kan yapıcı.ilginiz ve önerileriniz için Allah razı olsun iyiki varsınız
Biz şişmeyelim de göbişimiz şişsin.
Annemler geldi beni eskisinden zayıf buldular... Göbişimde yoktu... Bana hamile kıyafeti getirmişler onu giydim biraz haileye benzeyeyim diye... Göğüslerim büyüdüğü için benzedim valla
Amiiin... Benim daha doktora gitmeme var ama gitsemmi diyorum. Burada arkadaşlarbeişlerinin cinsiyetini söyledikçe hevesim artıyor valla
teşekkür ederim canım bu aralar hersey çok yolunda çok şükür huzurluyumda ilk zamanlar uzulunce oluyor sanıyordum şimdi neredeyse hergün ağrıdığına yada bir şekilde hasta olduğumdan sanırım derya arkadaşımın da yazdığı ve benimde tahminim gb beynime yeterli oksijen gtmyr.her duyduğumuda uygulamaya çalışıyorum kendimi bildim bileli kansızım bekarken iyi hatrlrm babam pekmez getirtirdi içirrlerdi yada ısırgan otu gtrtrdi annem kaynatıp suyunu içerrdi ama sanırım kana dönüşmyr benm yediklerimede o kdr dikkat ederimki şeker hç kullanmam ya bal ya pekmez kullnrm yada ne bileyim netten arastırıp kan yapıcı seyler yemeğe çalışıyorum. başka bildiğiniz var mı kan yapıcı.ilginiz ve önerileriniz için Allah razı olsun iyiki varsınız
demir alırken c vitaminiyle almak demirin emilimini artırıyor, kırmızı et, yumurta, ıspanak, semizotu benim bildiğim en yüksek demir kaynakları ama demir eksikliğinde mutalaka ilaç kullanılmalı. Kansızlık ödem şişme baş ağrısı elde titreme saç dökülmesi birçok şekilde kendini belli ediyor. Kan sayımı, kollestrol, tshların tahlilini yaptırıp doktora başvursan diyorum
canım benimki de yemeyle pek artmıyo,işte hemoglobinin yapısı bozulduğundan,tsh yi ölçtürdün mü hiç,bak odüzelince hızlı bişekilde ilaçla artmaya başladı benimki,yani beyne az oksijen giderken,demir de depolayamıyosun doğru dürüst,sen sürekli ayaklarını havada tut,demir ilacını alırken,yanında c vitamini al,bu portakalda olur,mevsimlik meyvelerde,süt ürünüyle birlikte alma,ben süt ürünlerini sabah-öğlen-ikindi alıyom,demiri gece yatarken mesela
bu arada seninle aynıyız 17+2
yok canım,zeytin ağacından aldım,annemin kolestrolü 400 dü,ilaç kullanıyodu,perhiz yapıyodu,yarım lahmacun yese,yığılıp kalıyodu,burnu kanıyodu,hatta bi keresinde bayıldı,bi kadın söylemiş anneme de,annem 3 gün üst üste birer fincan içti,sonra dr. a gitti kontrole,dr. dedi benimki bile bundan yüksektir dedi,çünkü 400 den 215 e düşmüştü,şeker sınırdaydı o da düzelmişti,yani bu çay fazla içmeyeceksin çok etkili 1 su brdağı içersen miğdene zarar verirsin,haftadan haftaya 1 fincan yeter,benim de ayarlar bozulunca,suyu kaynattım,5-6 yaprak attım cezveye,rengi sarı olunca kapattım içtim,geçti başımın ağrısı çok şükür
haklsıın testlerimi lab. yaptrp öyle gdym doktorumabelki igsini çekip bişeyler yapar.kan hapı kullanıyorum ama yetmiyor sanırım iğnesi oluyormuş çok etkili kırıp içiliyormuş kullanan varmı acaba aramızda
Evet canım... Çok güzel bir duygu. aralık anneleriyle birlikteyiz birde kendi içinde denk gelen günlerin olduğu arkadaşlar. Sevimli bir duygu
bunuda deniyeceğim öğleden sonra çıkıcam aktardan bakayım.rabbim herkese acil şifa sağlıkla gecireceği hamilelik versin inşllh
canım diyorum ya,demir eksikliği diğer problemlerin sadece bi sonucu,sebebi çözmeden kullanılan ilaç pek te işe yaramıyo,ben 300 tane içtim zamanında,sınıra yakaştı,ama hiç bizaman normal aralıkta olmadı,şuan 3-4 haftadır kullanıyom sadece,hemoglobin düzelmiş,yeni bunca yıl benim gibi dikkat etmişsin,ben de ne kilo kilo pekmezler içtim,ama işe yaramadı,şu tsh düzelince hayatım düzeldi,bi dahiliyeciye git,şikayetlerini anlat,kan,şeker,kolestrol,tsh hepsine bakarlar
günaydın annecikler ve tatlı bebeleri.
ben çok hastaydım iyileştim çok şükür ama baş ağrılarımdayanılmaz oldu. dün gece sabah kdr saçlarımı yoldum.kesinlikle evde silah olsa o acıyla dinsin artık deyip beynime dayayacaktım o kadara kdr dayanılmaz oluyor.doktorlar bişeyler yapmıyorlar. Rabbim sıhhat versin cümlemize inan para mal mülk hiçbirşey sağlığı vermiyor hastayken yiyecek yemeğim olmasa ama şu ağrımda olmasa diye düşündüm.bu arada gece uyuduğum zamanlar sabah uyanınca gece ne kdr kısa ne cabuk sabah oldu diyordum bu aralar iyice anladım geceler hiçte kısa değil hatta sabah olmak bilmiyor.ve gün sayarken hiç gecmiyor diyordum bu aralar sayamadığımdan bugun bir baktım kaç haftalık olmuşuz dün gece ben kıvrandıkça ağrıda bebeğimde hareket etti durdu hiç uyutmadım ki yavrumu
evet kesinlikle
aynı gün olanlarla farklı daha bir heyecan verici glyr bana. bu siteyi yapanlardan allah razı olsun tek başıma bir hamilelik gecirecektim ağrınıda mutluluklarınıda kimseyle paylaşmayınca olmuyor ki
Kızlar merhaba;Kalsiyum hapı verdi mi size doktorunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?