ahh o baş ağrıları bende hep camdan atmak istedim kendimi.. migrenim var benimde çok fena.. 3 gün sürdü benim.. allah kolaylık versin bizlere.. daha önce başı ağrımayan arkadaşlar bebeğin içinde bulunduğu sıvı arada baş ağrısı yaparmış.. bilginize..
gunaydın cıci anneler :)
bız bugun pek keyıflıyız gun gectıkce daha cok hareket hıssedıyorum ..ama cok degıl hep degıl ama su an hıssedıyorum mesela
bagırsak hareketı degıl kesınlıkle..aksamları yatarkende karnımda segırme oluyor sız de anlıyorsunuzdur onu zaten ,ona atardamar dıyorlar ama bılemıyorum cok guclu
bı de dun aksam kalp atısımı ıkı kat hızlı hıssettım yatarken kanepe de uyuyakalmısım bı baktım kı sallanıyorum esıme dıyorum sallanıyoruz o dıyor sallanmıyoruz
bır baktım kı ben kalp atısımı hissedıyorum ama cok guçluydu garıp :)
baska bırsey yok bugun boyleyız ıste bırazcık basım agrıyor ama gecer ınsalalh
ahh o baş ağrıları bende hep camdan atmak istedim kendimi.. migrenim var benimde çok fena.. 3 gün sürdü benim.. allah kolaylık versin bizlere.. daha önce başı ağrımayan arkadaşlar bebeğin içinde bulunduğu sıvı arada baş ağrısı yaparmış.. bilginize..
meyvelrin tümünü rahat yiyebiliyorum ve malesef hala süt hiç içemiyorum yoğurt ve peynirle takçiye ediyorum haklısınız ben tsh testini yaptırayım ona göre davranayım
sende mi süt sevmeyenlerdinsinpeynir ye,hava sıcak soğuk ayran iç günde 3 brdk falan,ya da mis gibi bi kase yoğurt,marulda da bol kalsiyum var
bız bugun pek keyıflıyız gun gectıkce daha cok hareket hıssedıyorum ..ama cok degıl hep degıl ama su an hıssedıyorum mesela
bagırsak hareketı degıl kesınlıkle..aksamları yatarkende karnımda segırme oluyor sız de anlıyorsunuzdur onu zaten ,ona atardamar dıyorlar ama bılemıyorum cok guclu
bı de dun aksam kalp atısımı ıkı kat hızlı hıssettım yatarken kanepe de uyuyakalmısım bı baktım kı sallanıyorum esıme dıyorum sallanıyoruz o dıyor sallanmıyoruz
Deryamcığım süt yumurta yoğurt ayran yiyip içiyorum ama dizlerim boşalıyor ve dönüyor. Bütün eklem kemiklerim ağrıyor. daha evvel yoktu. Dün sağlık ocağına gittim. Oradanrada gebeliğimi takip eden hemşire "doktoruna git kalsiyum magnezyum vericektir sana" dedi.
Allah aşkına ne kadar süt ayran içeceğiz kalsiyumu dengelesin diye!
Boynunun arka sol tarafı uyuşan karıncalanan varmı? bana arasıra oluyorda korkmaya başladım
evet canım,4 gün önceydi yatıyodum,karnım tik tik atıyo,kumandayı koydum karnıma,hatta daha üste koydum nolcak diye,tıkırtıdan bi sağa bi sola aynı ritimde hareket ediyodu,karnıma bakıyom bezen sağ taraf seğiriyo,bazen sol,bunun başka bi tarifi yok işte,bebişlerimiz tekmeliyo
maşallah bebişine annesine hissettirmeye başlamış varlığını. başağrında enkısa zamanda geçer inşllh.rabbim keyiflerinizidaim etsin bu arada geçmişte gözümden kaçtı sanırım senin cinsiyet belli oldumu
maşallah bebişine annesine hissettirmeye başlamış varlığını. başağrında enkısa zamanda geçer inşllh.rabbim keyiflerinizidaim etsin bu arada geçmişte gözümden kaçtı sanırım senin cinsiyet belli oldumu
korkma bende onlardan da var kocamı iyice bıktıracam zaten :) enseden başıma yayılan uyuşma kol bacak yururken bile uyusuyor biranda doktor normal dedi magnezyum verdi. benimdoktorum pek iyimser herşeye normal diyor zaten de :) ama magnezyum genelde iyi gelirmiş de bana gelmedi ilaçlar aynen devam ama sendromlarımda azalmadan ayenn devam
Teşekkürler canım bilgilendirmen için. Bilmiyordum:26:
Benimde migrenim ve sinüzütüm var ama hamilelikte pek tutmadı
Bazı hastalıklar hamilelik süresince tamir oluyormuş bu da bunun kanıtı sanırım ama böbreklerim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
Benim iki böbregimde de taş var ve bebek büyüdükçe taş yer değiştirirmiş ağrı yaparmış. Ben şimdiden bu ağrıları hissediyorum inşallah ilerki safhalarda durum vahimleşmez.
Birbirimize dua edelim arkadaşlar...
Sana da günaydın canım...
Ben en son üç gün evvel hissettim beişimi.. Elim sürekli karnımda ama inat etmiş sanırım.
Ha bu arada bu gün ben de sallandım ama kesinlikle zelzeleydi bebiş değil
Sana da günaydın canım...
Ben en son üç gün evvel hissettim beişimi.. Elim sürekli karnımda ama inat etmiş sanırım.
Ha bu arada bu gün ben de sallandım ama kesinlikle zelzeleydi bebiş değil
sumak topiğin ilk annelerinden olmsına rağmen oda bizim gibi bahtsız bedevilerdenTam net öğrenemedin dimi Sumak bi kız dediler bir erkek bebişine
slm kızlar.buseli ve mojo (bahar) işten çıkartılıyorum yaa.geç kaldığım için.zaten 3 ay sonra ben çıkçaktım.hayırlısı bakalım.belki daha iyidir benim ve bebişim için.strestense evde yatar dinlerim doğuma kadar.hiç üzülmüyorum.sonunda olacağı buydu.geç kalmak geç kalmak yetti artık böyle bir derdim kalmadıııııııı (
yarın son olacak,ay başı hesabın neyse halleder konuşuruz dedi patronum.yarında ayın 1 i son günüm yarın burda.evdeyken takılırım artık bol bol sizlerle (ilginize teşekkür ettik güzel teyzeler ( hakkımda hayırlısı buymuş stres olmuyorum bile.eşim sakın üzülme dedi.bebeğimizi düşün dedi (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?