2011 Aralık Anneleri

Teşekkürler canım bilgilendirmen için. Bilmiyordum:26:
Benimde migrenim ve sinüzütüm var ama hamilelikte pek tutmadı
Bazı hastalıklar hamilelik süresince tamir oluyormuş bu da bunun kanıtı sanırım ama böbreklerim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
Benim iki böbregimde de taş var ve bebek büyüdükçe taş yer değiştirirmiş ağrı yaparmış. Ben şimdiden bu ağrıları hissediyorum inşallah ilerki safhalarda durum vahimleşmez.
Birbirimize dua edelim arkadaşlar...

evet canım,4 gün önceydi yatıyodum,karnım tik tik atıyo,kumandayı koydum karnıma,hatta daha üste koydum nolcak diye,tıkırtıdan bi sağa bi sola aynı ritimde hareket ediyodu,karnıma bakıyom bezen sağ taraf seğiriyo,bazen sol,bunun başka bi tarifi yok işte,bebişlerimiz tekmeliyo

Allah şifa versin canım peki normal ağrıyla migren ağrısını ayırt edecek bir farklılık varmı.perşembe cuma cumartesi ensemden tutan ağrıyla yayılıyordu ağrı salı çarşamba şakaklardaydı geceden beriyse doğrudan beynimin içinde bişey var sanki doğrudan beynimden yayılıyor ağrı. yani her şekilde ağrıyor haftanın 5 günü 24 saat kalan 2 günün de gecesi ağrıyor hafiflediğinde zaten ağrıdan bie saymıyorum şiddeti çok kısa süreler azalıyor çünkü rabbim bu ağrıları ömür boyu çekenlere de acil şifa versin çok zormuş en azından doğumdn sonra gececeği için teselli buluyor insan

meyvelrin tümünü rahat yiyebiliyorum ve malesef hala süt hiç içemiyorum yoğurt ve peynirle takçiye ediyorum haklısınız ben tsh testini yaptırayım ona göre davranayım

kan şekeri ve kollestrolede baktır canım, hatta vaktin varsa git devlet hastanesinde komplesini yaptır tahlillerin

sende mi süt sevmeyenlerdinsinpeynir ye,hava sıcak soğuk ayran iç günde 3 brdk falan,ya da mis gibi bi kase yoğurt,marulda da bol kalsiyum var

Deryamcığım süt yumurta yoğurt ayran yiyip içiyorum ama dizlerim boşalıyor ve dönüyor. Bütün eklem kemiklerim ağrıyor. daha evvel yoktu. Dün sağlık ocağına gittim. Oradanrada gebeliğimi takip eden hemşire "doktoruna git kalsiyum magnezyum vericektir sana" dedi.
Allah aşkına ne kadar süt ayran içeceğiz kalsiyumu dengelesin diye!

maşallah bebişine annesine hissettirmeye başlamış varlığını. başağrında enkısa zamanda geçer inşllh.rabbim keyiflerinizidaim etsin bu arada geçmişte gözümden kaçtı sanırım senin cinsiyet belli oldumu

Bi süre sonra yediklerimiz yetmeyecek ilaçlarla takviye mutlaka gerekecek

Boynunun arka sol tarafı uyuşan karıncalanan varmı? bana arasıra oluyorda korkmaya başladım

korkma bende onlardan da var kocamı iyice bıktıracam zaten :) enseden başıma yayılan uyuşma kol bacak yururken bile uyusuyor biranda doktor normal dedi magnezyum verdi. benimdoktorum pek iyimser herşeye normal diyor zaten de :) ama magnezyum genelde iyi gelirmiş de bana gelmedi ilaçlar aynen devam ama sendromlarımda azalmadan ayenn devam

benım o uzun zamandır var annem hep o bebek derdı de yok anne derdım o damarmış..

sımdı ıcımde ıyıce hıssedıyorum resmen kelebek kanadı gıbı ..baloncuk patlaması gıbı..

ben nerede oldugunu bakarakta anlıyroum bır tarafımı sısırıyor sonra elımı koyuyorum bkaıyorum kı orada..

artık esımde oyle hanı nerde bebegımız dıyor elıyle yerını buluyor..

kahverengı cızgım ıyıce bellı oluyor ,gobek dleıgımın altından taaa bı yer var oraya kadar ..gobek dleıgımın ustunde cok bellı degıl ltında daha cok bellı :)

cok garıp ıcımde 'canım' var tekmelerı var Allahım herkese nasıp etsınk ımseyı bekletmesın ınsalalh

Sana da günaydın canım...
Ben en son üç gün evvel hissettim beişimi.. Elim sürekli karnımda ama inat etmiş sanırım.
Ha bu arada bu gün ben de sallandım ama kesinlikle zelzeleydi bebiş değil

sumak topiğin ilk annelerinden olmsına rağmen oda bizim gibi bahtsız bedevilerden Tam net öğrenemedin dimi Sumak bi kız dediler bir erkek bebişine

evt zaten bu haftalarda hıssedımeye baslarmıs..

ınsalalh gecer bas agrım hap ıcmek ıstemıyorum bı ara bende dayanamayacak agrılar cektım neydı o oyle ya kafamı resmen duvara vurasım gelıyordu

sımdı kı oyle degıl allahtan

yok cnım ya cınsıyet tam blelı degıl ..ıkı doktorum var bırısı ıkı sefer kıza benzetıyorum ben dedı ..hep gıttıgım doktorda erkek olabılır dedı

o yuzden bılemıyorum ..bırısı 16 haftada erkek olabılır dedı dıgerı ıse 17 haftada kıza benzetıyorum bne dedı

sımdı haftaya cuma gunu erkek olabılı dıyene gıdıcegım bkalım ne dıyecek ..o zaman 19 bıtmıs oluyor ..

kı bebekte benden bır hafta önde bellı olur o zmaan dımı ..

bu haftalarda ogrenmeyen bı ben kaldım snaırım ogrendım de kesın degıl..

bu arada bebegım de gosterıyor ynı bacaklar her daım acık edepsız bebegımın ama bakalım ..ayrıntılı usg zamanı gelıyor zaten olmazsa orada ogrenıcez :)

bende söylüyümde doktora banada magnezyum versinler, çok teşekkür ederim canım

RABBİM HEPİMİZİN YARIMCISI OLSUN ben aklıma geldikçe sizlerede dua ediyorum insan canı acıyınca hemen kendi durumunda olanları ve tabi bende hamile arkadaşlarımı düşünüyorum.böbrek zor allah yardımcın olsun. masum bebeğin hatırına vesilesyle şifa bulmayı nasip etsin.

Ben en son üç gün evvel hissettim beişimi.. Elim sürekli karnımda ama inat etmiş sanırım.

yaa bende hissetmek istiyorum bebişimi, benimki ne zaman hissettircek:76::76::76:

slm kızlar.buseli ve mojo (bahar) işten çıkartılıyorum yaa.geç kaldığım için.zaten 3 ay sonra ben çıkçaktım.hayırlısı bakalım.belki daha iyidir benim ve bebişim için.strestense evde yatar dinlerim doğuma kadar.hiç üzülmüyorum.sonunda olacağı buydu.geç kalmak geç kalmak yetti artık böyle bir derdim kalmadıııııııı (
yarın son olacak,ay başı hesabın neyse halleder konuşuruz dedi patronum.yarında ayın 1 i son günüm yarın burda.evdeyken takılırım artık bol bol sizlerle ( ilginize teşekkür ettik güzel teyzeler ( hakkımda hayırlısı buymuş stres olmuyorum bile.eşim sakın üzülme dedi.bebeğimizi düşün dedi (

dun aksamdı ıste..bızde sallanıyoruz bu aarlaar o zannettım ama esım dedı sallanmıyoruz baktım kı gercekten sallanmıyoruz :))

sumak topiğin ilk annelerinden olmsına rağmen oda bizim gibi bahtsız bedevilerden Tam net öğrenemedin dimi Sumak bi kız dediler bir erkek bebişine

sorma ya ..tek doktora gıtseydım kız dıye ınanırdım bende aama kendı doktorum erkek olabılır dıyınce kafam karıstı

ogrenemedım ya dertlıyım baksana bırısı bır sorsa ben on anlatıyorum

neyse kı bır hafta sonra kendı doktorumla gorusucez kız deerse kesınlesıcek artık ..sonra da tatıle gıdıcez tatıl donusu de ayrıntılı usg..

ama bellı olsun artık neden bebısımı anlmıyorlar ya kuzum acıyor bacakları bence kız ..cıkıntısı kayboldu sankı ama bakalım kısmet tabı gec olsun da barı sonradan degısmesın

oyle avutuyorum kendıım

boşver hayırlısı olsun, işsizlik maaşı alacaksın dimi? oda olursa süper olur üstüne birde tazminat:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…