2011 Aralık Anneleri

belkide süpriz yapmak istiyordur. inşllh öğrnrsnin en yakın zamanda Allah herkesin kalbine göre olanı sağlıla versin inşllh.çok şükür bugune kadar gelebildik ya gecen hafta ateşimde aynı anda yukseldi tansiyon yerlerde olunca bizim aklımıza acaba bebeğmi kaybettimde beni zehirliyor diye düşündük. harekette hissedilmedğnden içimden 27. haftaya bari gelsem bebeğin yaşama umudu olur diyordum ya ne zor bebğin hareketini grne kdr binlerce kez öldüm dirildim.bugune geldik yaradana çok şükür. inşllh 30. haftayı da hayırlısıyla bir atlatsak artık. sen bizden biraz daha öndesin seni takip ediyorum devamlı gelecek hamilelik haftasında neler yaşayacağımı öğrenmiş oluyorum.:)

cnm kansızlık sürekli varsa. akdeniz anemisi testi yaptır. benimde çocukluğumdan sürekli kansızlığım vardı 20 yaşındayken bir doktora sürekli kansızım deyince akdeniz anemisi testi yaptı.vee akdenzi anemesi minör teşhisi kondu. yani genetik kansızlık ve çocuğumuza aktarma ihtimalimiz yüksek. sağlık ocağı hem kan sayımı, hem kolestrol, şeker,v etsh testi yaptırabilirsin. ama akdeniz anemi testini yaparmı sağlık ocağı bilmem. bu arada çocukluğundan beri kansız arkadaşlar eğer eşinizde kansızsa akdeniz anemi testini hem eşiniz hem siz yaptırın. şöyle ki eğer hem anne hem baba minör se çocukta çok ağır kan hastalığı ile doğma riski % 50'den fazla oluyor. ama kansız olmama rağmen baş ağrısı çok sık olmuyor cnm bende. dedikleri gibi bebeğin sıvısından kaynaklıda olabilir.

Allah yardımcın olsun cnm, seninde işin çok zor gerçekten.

sende mi süt sevmeyenlerdinsinpeynir ye,hava sıcak soğuk ayran iç günde 3 brdk falan,ya da mis gibi bi kase yoğurt,marulda da bol kalsiyum var

Kalsiyum hapı bende isteyeceğim bu sefer çünkü yoğurt, ayran ve sütü sevmiyorum. ve tüketmiyorum. dişlerim kırıldı hatta geçen uyuşturulmadan dolğu yaptırmıştım oda düştü. Şimdi tekrar dişçiye gitmeye çekiniyorum.

Boynunun arka sol tarafı uyuşan karıncalanan varmı? bana arasıra oluyorda korkmaya başladım

boyun fıtığın felan varmı cnm? uyuşma ondan olur diye biliyorum. yinede doktora görün istersen

yaa bende hissetmek istiyorum bebişimi, benimki ne zaman hissettircek:76::76::76:
Bekleyeceğiz canım. Bende pek hissetmiyorum iki üç günde bir çok hafif belli belirsiz. Sen birazcık daha bekleyeceksin he he

dun aksamdı ıste..bızde sallanıyoruz bu aarlaar o zannettım ama esım dedı sallanmıyoruz baktım kı gercekten sallanmıyoruz :))

:) Ne kalp atışıymış öyle sallantı zannettirmiş bebiş

aynen canım,bakarak anlaşılıyo benimki de inip inip kalkıyo bi taraf,elimi koyuyum bakıyom ki cümbüş var içerde,sabahları uyandğım da oluyo daha çokbazen akşamları yemekten sonra uzandığımda,bugün baktım yok kıpırtı,dedim uyuyo galiba bebişim

neyse hayırlısı olsun canım,dinlenirsin evde,eşin çalışıyo nasılsa,3 aya bişey olmaz,bebiş doğduktan sonra bakarsn durumuna

ya nasıl oluyor anlamıyorum. :26: Ben hiç bir şey hissetmiyorum. en son üç gün evvel azıcık hissettim. Bütün formülleri deniyorum, uzanıyorum, şekerli yiyyorum vs.. Elim sürekli karnımda.. bende 17+2 yim benide tekmelesin bebeğim

günaydın güzel anneler geçmişi okurken anca yetiştim sizene güzel sizlerde bebişlerinizin hareketlerini hissetmeye başlamışsınız.ben bu gün çok mutluyum.uzun zamandır göremediğim bi arkadaşlarım yarın evime misafirliğe gelicek.birazdan temizlik,kek,pasta falan yapıcam.arkadaşlarım ırakta oturuyolardı istanbula tatile geliyolar.benim bebiş bu günlerde geceleri oynuyo genelde .doğduğunda inş.gündüz uyuyup gece uyanık kalmaz.

ınsalalh saglıklı olsunda ..evet bende artık hıssettsem hıssetsem dıyordum artık hıssedılıyor ıcımde cok garıp ,anlatamıyorum da vurup kacıyor gıbı degısık :)
sagsalım gelsek su gunlere bı sagsalım alsak kucagımıza..su40 dıye de bır arkadas var oda onde bıraz ..ılk dogumu kım yapacak bakalım benım kı kasım 22 dendı ama korkarsam dogrumama hehe : )

benım hep var kansızlık ama hep cocukluk genclık sımdı bı ara hap kullandım suruplar ama etkı etmedı sımdı yıne

doktor dedı emzırırken bıle kulanıcaksın ferrumu ..ıyı dedım bende

esımde yok kansızlık bı bende var ..o testı yapmıslardır herhalde ama yıneletme ıyı olucak hatırlattıgn ıyı oldu cnım ..

ilginç,bi kan tahlili yapmadan belli olmaz,düşük müki kalsiyum değerim,ben de o kadar tahlil sonucu varki,dosyada duruyo hepsi,yok sgot,yok alfa protein,yok kalsiyun,demir,çinko,klor,b12,folik asit,kortizol hormonu,tsh,kolestrol,şeker,mikrobiyolojik testler vs. vs..

Geçmiş olsun canım.. Evet üzülme tadını çıkar evde sağlıka hamilelik geçirmeye bak canım..

tekmeler annesi,uyku saati denk gelmiyodur belki,sen dinediğinde uyuyodur,uyurken tekmeliyodur belki,her sabah her akşam olmuyo mesela,bazen de noluyo ya diyosun,hafta sonu daha çok yatayım diyom,gözümü açıyom,küt küt vuruyo,eşim de diyo kalk kalk çocuk acıktı,kızıyo sana

Canım cok gecmıs olsun benımde migrenim var malesef ki ve dayanılacak gibi birşey değil Allah hepimize kolaylık versin ceryanda kalmamaya saclarını ıslak bırakmamaya cok dıkkat et migren ağrısı enseden başlıyor bende gözlerime vuruyor ışık ses çileden çıkarıyor beni karanlık odaya gidip gözlerimi kapatmam lazım enseden buz kompresi yapmakda rahatlatıyor

Herkese merhaba tatlışşş Anneciklerrrr nihayet topiği kalabalık yakalayabildim ben genelde geceleri giriyorum kimse olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…