ilginç,bi kan tahlili yapmadan belli olmaz,düşük müki kalsiyum değerim,ben de o kadar tahlil sonucu varki,dosyada duruyo hepsi,yok sgot,yok alfa protein,yok kalsiyun,demir,çinko,klor,b12,folik asit,kortizol hormonu,tsh,kolestrol,şeker,mikrobiyolojik testler vs. vs..
günaydın güzel anneler geçmişi okurken anca yetiştim sizene güzel sizlerde bebişlerinizin hareketlerini hissetmeye başlamışsınız.ben bu gün çok mutluyum.uzun zamandır göremediğim bi arkadaşlarım yarın evime misafirliğe gelicek.birazdan temizlik,kek,pasta falan yapıcam.arkadaşlarım ırakta oturuyolardı istanbula tatile geliyolar.benim bebiş bu günlerde geceleri oynuyo genelde .doğduğunda inş.gündüz uyuyup gece uyanık kalmaz.
ınsalalh saglıklı olsunda ..evet bende artık hıssettsem hıssetsem dıyordum artık hıssedılıyor ıcımde cok garıp ,anlatamıyorum da vurup kacıyor gıbı degısık :)
sagsalım gelsek su gunlere bı sagsalım alsak kucagımıza..su40 dıye de bır arkadas var oda onde bıraz ..ılk dogumu kım yapacak bakalım benım kı kasım 22 dendı ama korkarsam dogrumama hehe : )
:) amin inşllh canım çok sevindim senin adına ben ağrı esnasında hissettiğimden ilgilenemedim bile bebişle heyecanını bile yaşayamadım.tamamen sık sık hissetsek en azından iyi olduğunu bilir içimiz rahat eder.benim oğlum 30 kasım inşllh kardeşide 30 kasım olsun istiyorum.kardeşi abisini bana kavuşturdu o yuzden daha bir fazla seviyorum günleride aynı olsun istiyorum ama kısmet sezeryan olursa denk getirilirde normal olursa kısmete artık
merhaba hoşgeldin arkadaşım
İki hafta evvel tam kan tahlili yaptırdım sadece kansız olduğumu söyledi Deryamcığım... Sanırım doktorumu değiştirme vakti geldi.. Zaten bana amniotik bant tanısı koyduğundan beri içime sinmiyor...Her geçen gün o doktora gitme isteğim zayıflıyor..
demekki kalsiyundan değil,olsa çıkardı tahlilde,mağnezyum eskikliğini de bilmiyom ki nası bişey,benimki normaldi,peki ne dedi şikayetlerin için
ya nasıl oluyor anlamıyorum. :26: Ben hiç bir şey hissetmiyorum. en son üç gün evvel azıcık hissettim. Bütün formülleri deniyorum, uzanıyorum, şekerli yiyyorum vs.. Elim sürekli karnımda.. bende 17+2 yim benide tekmelesin bebeğim
Herkese merhaba tatlışşş Anneciklerrrr nihayet topiği kalabalık yakalayabildim ben genelde geceleri giriyorum kimse olmuyor
gunaydın kızlarrrr
bugun sersem gibiyim gece hiç uyuyamadım desem yeridir, ne sağımda ne solumda rahat edemedim, yuzustu zaten yatamıyorum,
uykusuz ve gerginim, ayrıca 2 gundur kasıklarımda bitmeyen bi agrı var, ara ara bıcak saplanır gibi sancıyoo
bu agrılar için erken değilmi henuz, yoksa bendemi bi sorun var
günaydın arkadaşlar;
bu mide bulantıları kaşınca haftada hafifliyor genel bir haftası var mıgece gündüz kusuyorum halsizim. yarın 11.hafta biitecek, 12 den sonra biraz rahatlama ihtimalimiz var mıdır acep :)
2li, 3lü ve 4lü testlerle ilgili:2li ve 3lü aynı diyorlar bir çok yer ikisini birden yapmayı bıraktı sadece 2 li ve 4 lü yapıyorlar.
herkesin bu kkonuda bir hikayesi var ama ;abimin bebeğinin 2li testte ihtimali çok yüksek çıkmıştı, amniosentezin de kendine göre zararları olduğundan yaptırmamam kararı aldı annesi, bir hamilelik böyle geçti ama bize sorun, doğunca direk yüzüne baktık bebeğin iyi mi diye, binlerce şükür olsun çok sağlıklı olğlumuz var. bunun üzerine ilk hamileliğimde eşim bu testleri yaptırmamakararı almıştı, 10. hafta kaybettik bebeğimizi.
Çoğul gebeliklerde bu testler yapılamıyormuş. sadece ense kalınlığı ölçülecek ve detaylı ultrason yapılacak. 11 Temmuzda gideceğiz bizde inşallah büyümüş olurlar rahat ölçülür ve temiz çıkar hepsi. Bu işlerin içine girdikçe iş çıkıyor, herkesin bir hikayesi oluyor anlatacak. Aslında rahat olmak lazım ama o da kişilik meselesi herkes yapamıyor. Ben dahil. Sağlıkla kucağımıza alalım minikleri inşallah.
Günaydın kızlar.. Hepinizi öpüyorum...
Nasılsınız?
Kaç gündür yoktum olağanüstü bir hal var mı? Her şey iyidir inşallah..
Annemler istanbula döndüler. Rüya gibi geldi geçti. Şimdi evim bomboş. Gece ağlaya ağlaya yattım. Gurbet ne zormuş ya!
Bu arada dün tartıldım hala 65 kiloyum. Hiç kilo almamışım normalmi? Tedirgin olmaya başladım:26:
günaydın annecikler ve tatlı bebeleri.
ben çok hastaydım iyileştim çok şükür ama baş ağrılarımdayanılmaz oldu. dün gece sabah kdr saçlarımı yoldum.kesinlikle evde silah olsa o acıyla dinsin artık deyip beynime dayayacaktım o kadara kdr dayanılmaz oluyor.doktorlar bişeyler yapmıyorlar. Rabbim sıhhat versin cümlemize inan para mal mülk hiçbirşey sağlığı vermiyor hastayken yiyecek yemeğim olmasa ama şu ağrımda olmasa diye düşündüm.bu arada gece uyuduğum zamanlar sabah uyanınca gece ne kdr kısa ne cabuk sabah oldu diyordum bu aralar iyice anladım geceler hiçte kısa değil hatta sabah olmak bilmiyor.ve gün sayarken hiç gecmiyor diyordum bu aralar sayamadığımdan bugun bir baktım kaç haftalık olmuşuz dün gece ben kıvrandıkça ağrıda bebeğimde hareket etti durdu hiç uyutmadım ki yavrumu
işimden nefret ediyorum
sende mi süt sevmeyenlerdinsinpeynir ye,hava sıcak soğuk ayran iç günde 3 brdk falan,ya da mis gibi bi kase yoğurt,marulda da bol kalsiyum var[/QUOTE
Doktorum bana 11. haftamda verdi kalsiyum hapını,o haftalar kabus gibiydi zaten ne yesem çıkartıyodum.14.haftadan sonra rahatladım kusmalar bitti,süt hala içemiyorum ama peynir ve yoğurt yiyorum,doktora da söyledim yemeye başladım die ama hapı kesmedi kalsiyuma devam dedi.Acaba 2.gebeliğim depolarım boştur die mi verio bu hapı.Herhalde zararı yoktur,Oğluşumun kemikleri sağlam olsun
Yeşillikler ve kedilerde bulunan o mikrobada bağışıklığım yokmuş,dışarıda salata yememi yasakladı,ewde de sirkeli suda bekletip yememi söyledi,ama ben pipirikli domates salatalıktan yana kullanılıyorum tercihimi,marulda yemıyorum yani deryacım.
Canım cok gecmıs olsun benımde migrenim var malesef ki ve dayanılacak gibi birşey değil Allah hepimize kolaylık versin ceryanda kalmamaya saclarını ıslak bırakmamaya cok dıkkat et migren ağrısı enseden başlıyor bende gözlerime vuruyor ışık ses çileden çıkarıyor beni karanlık odaya gidip gözlerimi kapatmam lazım enseden buz kompresi yapmakda rahatlatıyor
Merhaba canım... Hoşgeldin.. Ben gece gündüz uyanığım... Gecede girerim birileri varsa
Merhaba canım... Hoşgeldin.. Ben gece gündüz uyanığım... Gecede girerim birileri varsa
demekki kalsiyundan değil .!.:son kontrolümden sonra başladı bu kemik şikayetleri. Bende daha kontrole zaman olduğu için sağlık ocağına gittim. Oradan doktora gitmem gerektiğini söylediler. Bende gideceğim işte bakalım. Çok değişik ama, ayaktayken birden dizim boşalıyor düşüyorum günde 4-5 kere oluyor... Dediğim gibi eczacım bir doktor tavsiye etti ona gideceğim bu doktor beni korkuttu bir kere küstüm ona
çok teşekkür ederim canım allah sanada şifa versin inşllh en çektiğin ağrı son dur bir daha hiç yaşamazsın.tavsiyelerine uyucam inşllh bir da hiçbirimiz ağrı yaşamayız
selamlar annişler
bende 13. haftamdayom. böööyyllee barıncalanma gibi bişeyler hissediyorum piskolojik mi yoksa kıpırtı mı anlayamıyorum :)
benim muhtemelen yeni yıl bebişi olacak daha belli değil ocak ta olabilir aralıkta... onbeşiyle otuzu arası olabilir dedi doktor.. ben nisan ayında doğum yaparım fln diye hesaplarken nisan ayında hamile kalmışım meğer.. rötarlı oldu birazcık. :))
Aminn cnm aminn valla migren hastalarını cogu gebelikten sonra iyileşiyorlar diye kaç yerde duydum umarım doğrudursanada Allah şifa versin cnm valla zor baş ağrısı bebişler gelsin ağrımız kesilsinnnn
seven var mi acaba? bazen ayrildigim isim ruyama falan giriyor da sabah bile beni huzursuz etmeyi basariyor :)
ben seviyorum çok şükür,2 sene saçma sapan işlerde çalıştıktan sonra kpss son atamalarında yerleştim geçen yıl,şükürler osun,kadro da geldi,süt izni 3 saat,1 saat te öğlen arası,evi de iş yerine yakın tuttum mu,3 çocuk yaparım vallaa
slm kızlar.buseli ve mojo (bahar) işten çıkartılıyorum yaa.geç kaldığım için.zaten 3 ay sonra ben çıkçaktım.hayırlısı bakalım.belki daha iyidir benim ve bebişim için.strestense evde yatar dinlerim doğuma kadar.hiç üzülmüyorum.sonunda olacağı buydu.geç kalmak geç kalmak yetti artık böyle bir derdim kalmadıııııııı (
yarın son olacak,ay başı hesabın neyse halleder konuşuruz dedi patronum.yarında ayın 1 i son günüm yarın burda.evdeyken takılırım artık bol bol sizlerle (ilginize teşekkür ettik güzel teyzeler ( hakkımda hayırlısı buymuş stres olmuyorum bile.eşim sakın üzülme dedi.bebeğimizi düşün dedi (
bence o zamanda uykusuzluktan ağrır :) gerçi sağlıkla doğsunda razıyım uykusuzluğarelaks olucam sakin sakin boş bulduğum yerde uyuyacağım. bebekte beni göre göre uyumayı sevsin
canım ben süt içemiyorum bulantıdan dediğimde vermişti .al evde dursun gün içinde kalsiyum almazsan bu hapı at suya erisin iç demişt.Kızlar merhaba;Kalsiyum hapı verdi mi size doktorunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?