2011 Aralık Anneleri

İki hafta evvel tam kan tahlili yaptırdım sadece kansız olduğumu söyledi Deryamcığım... Sanırım doktorumu değiştirme vakti geldi.. Zaten bana amniotik bant tanısı koyduğundan beri içime sinmiyor... Her geçen gün o doktora gitme isteğim zayıflıyor..

Sana da günaydın canım.. Ben misafir uğurladım sen ağarlıyorsun anlaşılan.. Evin şenlenecek desene..
Bebişin de inşallah uyku bakımından uslu bir bebiş olur.. bebek büyütürken en zor kısım bu bence. Uykusuz bir bebek
Yok yok hepimizin bebişi uslu olacak inşallah

Ben de tekmelenmek istiyorummmmmmm.....Tembel bebişlerimiz pek hissettirmiyo kendılerını ama olmaz kı boyle de.... Gaz veriyorum o kadar, hadı kızım bı tepik hadı dıye yok. kızıcam ama hadı annecım dıyorum yok.. Elim karnım da bı sınyal beklıyorum bakalım ne zaman gelecekk

bebisler artik gobek deligi hizamiza cikiyorlar. haliyle rahim kaslari esneme yapiyor. agrilar normal endiselenme :)

canim hayirli olsun bebislerin. cok zor ama cok heyecanli bir yolculuk seninki. cogul gebeliklerde hic bir test guvenilir degil malesef. bol dua et ve eger test yapilirsa da sonuclarina cok takilma. insallah saglicakla 3 minigini de kucagina alirsin. o zaman bol bol resim isteriz senden :)

canim allah kavustursun. ben de kilo almadim henuz. kafaya takilacak bir konu degil. kendini ac birakma yeter. nereye gidecegine birak kilolar kendi karar versin...

canim gecmis olsun. iyilesmene sevindim.

basagrisi bende de var ve gordugum kadariyla genele yayilan bir durum. hepimizdeki nedenler farkli olabilir. bence iyi bir doktora gitmeden kendi kendine birseyler yapma. kadin dogumcunun seni uzmana yonlendirmesi gerekiyor aslinda. o yonlendirmezse de sen git kesinlikle. coook gecmis olsunnnn..

işimden nefret ediyorum

seven var mi acaba? bazen ayrildigim isim ruyama falan giriyor da sabah bile beni huzursuz etmeyi basariyor :)

çok teşekkür ederim canım allah sanada şifa versin inşllh en çektiğin ağrı son dur bir daha hiç yaşamazsın.tavsiyelerine uyucam inşllh bir da hiçbirimiz ağrı yaşamayız

Merhaba canım... Hoşgeldin.. Ben gece gündüz uyanığım... Gecede girerim birileri varsa

Hoşbulduk tatlımmm valla bende uykuya yeniliyorum saat 11e kdr uyuyorum ne olacak sonum bilmiyorum gece de saat 1e kdr fln kitap okuyup öyle yatıyorum ama geç uyanınca sabahda uyuşuk oluyorum Bebişimde benim gibi uykucu zaten gecen kontrolde kilitledi bacaklarını açmadı keyfinide bozmadı gül gül öldük Babasıda dioki aynı annesi

selamlar annişler
bende 13. haftamdayom. böööyyllee barıncalanma gibi bişeyler hissediyorum piskolojik mi yoksa kıpırtı mı anlayamıyorum :)
benim muhtemelen yeni yıl bebişi olacak daha belli değil ocak ta olabilir aralıkta... onbeşiyle otuzu arası olabilir dedi doktor.. ben nisan ayında doğum yaparım fln diye hesaplarken nisan ayında hamile kalmışım meğer.. rötarlı oldu birazcık. :))

Merhaba canım... Hoşgeldin.. Ben gece gündüz uyanığım... Gecede girerim birileri varsa

gece gündüz uyanıkmısın,ya bi ben mi uykucuyum,evde misafir var,ama saat 10-10 buçuk gibi,size iyi geceler,ben yatıyorum diyorum,gidip hemencecik sızıyom,sabah kalkmak ta işkence gibi geliyo,kocam benden önce kalkıyo,çayı koyuyo,ekmek alıyo,üstümden battaniyeyi çekiyo,tembeller sizi kalkın hadi diyo,bence kızımız da senin gibi uykucu olcak diyoömrüm boyunca 4-5 saat uykuyla dolaştığımı hatırlamıyom,üniversitedeyken bile,millet sabahlardı,erkenden kalkıp tekrar yapar sınava gelirdi,bense sınava geç kalırdım,otobüste hızlıca tekrar ederdim,sınavda hoca gelene kadar,kulağımı tıkar tekrar ederdim,millet de beni inek sanırdı,halbuki deli gibi uykucuyum,dünya ateşe yansa umrumda değil

çok teşekkür ederim canım allah sanada şifa versin inşllh en çektiğin ağrı son dur bir daha hiç yaşamazsın.tavsiyelerine uyucam inşllh bir da hiçbirimiz ağrı yaşamayız

Aminn cnm aminn valla migren hastalarını cogu gebelikten sonra iyileşiyorlar diye kaç yerde duydum umarım doğrudur sanada Allah şifa versin cnm valla zor baş ağrısı bebişler gelsin ağrımız kesilsinnnn

rabbim hayırlısıyla dünyaya getirmeyi kısmet etsin.benim ilk haftalarda çimde damar çekilip bırakılıyor gb hissediyordum artık onuda hissetmediğimden ne yaptığından haberim yok benden habersiz içerde sevimli bişey buyuyor hasta olduğum akşam geçen hafta ultrasonda elleriyle ayakalarını yakalamaya çalışıyordu bilinçsizce elini kapatıp açıyordu bu kdr hareket edipte benim hissetmemem çok garip glyr

Aminn cnm aminn valla migren hastalarını cogu gebelikten sonra iyileşiyorlar diye kaç yerde duydum umarım doğrudur sanada Allah şifa versin cnm valla zor baş ağrısı bebişler gelsin ağrımız kesilsinnnn

bence o zamanda uykusuzluktan ağrır :) gerçi sağlıkla doğsunda razıyım uykusuzluğa relaks olucam sakin sakin boş bulduğum yerde uyuyacağım. bebekte beni göre göre uyumayı sevsin

canım herseyin hayırlısı.. Esinde destek olmus ne guzel. Bebeginle stressiz bol bol zaman gecirirsin keyfini cıkarırsın. Dusunsene sadece bebişe odaklanacaksın, hicbirseyini kacırmamız olacaksın. Bi yerlerden para falan cıksa bırakcam bende hic dusunmeden, aksam bi super loto oyniim : ))

bence o zamanda uykusuzluktan ağrır :) gerçi sağlıkla doğsunda razıyım uykusuzluğa relaks olucam sakin sakin boş bulduğum yerde uyuyacağım. bebekte beni göre göre uyumayı sevsin

Ayy valla onu bende cok ıstıyorum bebegımde benım gıbı uyumayı sevsın sakın bır bebek olsun yattıgı yerde uyuyakalsın oyle sallamaya fln gerek olmasın kucaga alışmasın istek cok valla inşallah güzel yetiştirebiliriz bebeklerimizi :26::26:

Kızlar merhaba;Kalsiyum hapı verdi mi size doktorunuz???
canım ben süt içemiyorum bulantıdan dediğimde vermişti .al evde dursun gün içinde kalsiyum almazsan bu hapı at suya erisin iç demişt.
ben oğluma hamileyken süt içsemde günde bir tane almaya başlamıştım 6.aydan sonra.şuan ayran,peynir ve yoğurt tüketiyorum süt içemiyorum ama hala başlamadım hapa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…