gece gündüz uyanıkmısın,ya bi ben mi uykucuyum,evde misafir var,ama saat 10-10 buçuk gibi,size iyi geceler,ben yatıyorum diyorum,gidip hemencecik sızıyom,sabah kalkmak ta işkence gibi geliyo,kocam benden önce kalkıyo,çayı koyuyo,ekmek alıyo,üstümden battaniyeyi çekiyo,tembeller sizi kalkın hadi diyo,bence kızımız da senin gibi uykucu olcak diyoömrüm boyunca 4-5 saat uykuyla dolaştığımı hatırlamıyom,üniversitedeyken bile,millet sabahlardı,erkenden kalkıp tekrar yapar sınava gelirdi,bense sınava geç kalırdım,otobüste hızlıca tekrar ederdim,sınavda hoca gelene kadar,kulağımı tıkar tekrar ederdim,millet de beni inek sanırdı,halbuki deli gibi uykucuyum,dünya ateşe yansa umrumda değil
selamlar annişler
bende 13. haftamdayom. böööyyllee barıncalanma gibi bişeyler hissediyorum piskolojik mi yoksa kıpırtı mı anlayamıyorum :)
benim muhtemelen yeni yıl bebişi olacak daha belli değil ocak ta olabilir aralıkta... onbeşiyle otuzu arası olabilir dedi doktor.. ben nisan ayında doğum yaparım fln diye hesaplarken nisan ayında hamile kalmışım meğer.. rötarlı oldu birazcık. :))
gece gündüz uyanıkmısın,ya bi ben mi uykucuyum,evde misafir var,ama saat 10-10 buçuk gibi,size iyi geceler,ben yatıyorum diyorum,gidip hemencecik sızıyom,sabah kalkmak ta işkence gibi geliyo,kocam benden önce kalkıyo,çayı koyuyo,ekmek alıyo,üstümden battaniyeyi çekiyo,tembeller sizi kalkın hadi diyo,bence kızımız da senin gibi uykucu olcak diyoömrüm boyunca 4-5 saat uykuyla dolaştığımı hatırlamıyom,üniversitedeyken bile,millet sabahlardı,erkenden kalkıp tekrar yapar sınava gelirdi,bense sınava geç kalırdım,otobüste hızlıca tekrar ederdim,sınavda hoca gelene kadar,kulağımı tıkar tekrar ederdim,millet de beni inek sanırdı,halbuki deli gibi uykucuyum,dünya ateşe yansa umrumda değil
Hoşbulduk tatlımmm valla bende uykuya yeniliyorum saat 11e kdr uyuyorum ne olacak sonum bilmiyorum gece de saat 1e kdr fln kitap okuyup öyle yatıyorum ama geç uyanınca sabahda uyuşuk oluyorumBebişimde benim gibi uykucu zaten gecen kontrolde kilitledi bacaklarını açmadı keyfinide bozmadı gül gül öldük Babasıda dioki aynı annesi
Canım teşekkür ederim.. Bebek en son iyiydi. sanırım ben fazlalıklarımı verirken bebek gereken kiloyu alıyor. Öyle diyorlar.. Yemekle pek aram yok ama bol meyve yiyiyorum... Sabah zorluyorum kahvaltıda kendimi, onun dışında zorlamıyorum valla...
kızlar kalçamın bir tarafının kemiği ağrıyor.acaba üşüttüm mü ya .
bir de karnımın yanları agrıyor bel mi oluyor bilmiyorum ama yarın olan randevumu bugüne çektim.
cinsiyetimizde belli olmalı değil mi artık ya .erkek olsa çoktan belli olurdu.12. haftada kıza benziyor demişti.bakalım bugün görünücek mi birşeyler.
hiç sorma deryacım özellikle popom agrıyor benim of falan diyorum oğlumda hiç yaşamadım .karnımın yan boşlukları agrıyor sanırım üşüttüm diyorumben de böbrek sanmıştım canım,üşüttüm mü demiştim,kaçam ağrıyodu,çıka çıka bizim cadı kız çıktı,annesinin tipini bozacak,yan tarafa doğru çekiyo,gören ne kadar göbeklenmiş der,ama kızımız yapıyo annesini böyle
bende senin gibiyim deryacım akşam 10:30 oldumu kendimi yatağa zor atıyorum, zaten o saate kadarda kanepede yatıyorum, uykuya doyamıyorum hiçallahtan çalışıyorumda zorda olsa sabah kalkıyorum, evde olsam sürekli uyuyup, miskinleşirdim herhalde eşim benden yaklaşık bir saat önce kalkıyor onun işyeri biraz uzakta 3 yıldır hersabah onu geçirirdim ama artık kapıya kadar bile kalkamıyorum beni öpüyor ve gidiyor 1:
:) Maşallah bebişe... Uyu canım uykunun zararı yok. Bebeğe faydalı zaten... Ben yandım eğer annenin uykusu nasılsa bebeğinki de öyleyse benim bebişimden çekeceğim var
Evet canım bende ona dayanarak uyuyorum zatenama benim eşimin işi farklı sabah cok erken gıdıyor gunduzde 3-4gibi geliyor geç kalktıgım zaman ben huzursuz oluyorum Allahtan eşim cok anlayıslı yemek konusunda olsun ev ısı konusunda olsun o bakımdan sanslıyım ona kalsa aksama kdr yattım dınlenıım hıc ıs yapmıım yeterkş ben yorulmıım valla hıc bellı olmaz cnm bakarsın senın bebısde annesı uykuya doymadı dıye uykucunun bırı olabılır
hiç sorma deryacım özellikle popom agrıyor benim of falan diyorum oğlumda hiç yaşamadım .karnımın yan boşlukları agrıyor sanırım üşüttüm diyorumbenim sanki vücudumda simit oluşumu olacak gibi.halka gibi genişliyorum basenlerim genişliyor bir de.bakalım tek kızcağız agrıtsın birşey mi oldu diye korkup duruyorum .karın agrısı gebelikte düşük tehlikesi demekmiş aslında düşük tehlikem yoktu ama plasentacık kaynaklı kahverengi akıntım oluncada iyice endişeleniyordum.otururkene değil kalkarken agrımaya başlıyo popiş
Aminn cnm aminn valla migren hastalarını cogu gebelikten sonra iyileşiyorlar diye kaç yerde duydum umarım doğrudursanada Allah şifa versin cnm valla zor baş ağrısı bebişler gelsin ağrımız kesilsinnnn
merhaba güzel annelerrr
biz doktordan geldik
doktor kız dedi:))))))))))))))))
ama yinede kesinleşmesi için öbür ayı bekliyelim dedi. bende çok emin değilim açıkcası. aynı doktor bi arkadaşıma kız demiş sonra dönmüştü. bende kız çok istiyordum. ama eşimin morali bozuldu birazcık. çok erkeğe adapte olmuştu:)))
böle haftalarca beklieyip ultrasona giriyoruz yaa böle sanki rüya gibi geçiyor . tam anlayamıyorum. doyamıyorumda.
sizde öle oluyormu zaten yan baktığımız için tam seçemiyormuyuz ne. bir dahaki ayna ayrıntılı ultrasonda bakıcaz dedi.omirliğini saydı. beynine baktı
ellerinii çok net gördüm uzun uzun parmakları vardı . annesinin kuzusunun
merhaba güzel annelerrr
biz doktordan geldik
ama yinede kesinleşmesi için öbür ayı bekliyelim dedi. bende çok emin değilim açıkcası. aynı doktor bi arkadaşıma kız demiş sonra dönmüştü. bende kız çok istiyordum. ama eşimin morali bozuldu birazcık. çok erkeğe adapte olmuştu:)))
böle haftalarca beklieyip ultrasona giriyoruz yaa böle sanki rüya gibi geçiyor . tam anlayamıyorum. doyamıyorumda.
sizde öle oluyormu zaten yan baktığımız için tam seçemiyormuyuz ne. bir dahaki ayna ayrıntılı ultrasonda bakıcaz dedi.omirliğini saydı. beynine baktı
Evet canım sanırım öyle bende de migren var hamileliğimde pek tutmadı başağrım.İnşallah tamamen geçer. Rahatsızlığı olan tüm hastalar iyileşsin hamileliğinde inşallah..
kız adamı kahvaltısız mı gönderiyon,aaa benim için en önemli şey eşimle sabah kahvaltısı yapmak,kalk kahvaltınızı yapın,geri yat,iş yerinde elinde simitle dolaşan erkeklere acıyom ben yaaa
merhaba güzel annelerrr
biz doktordan geldik
bende eşimde o simitçilerin kategorisine giriyoruz canımeşim gebzede çalışıyor biz bostancı tarafında oturuyoruz sabah 6:30 da evden çıkıyor o, kendiside çok erken bir saat olduğundan kahvaltı yapmak istemiyor 5 dk daha fazla uyusa kar gibi geliyor, (bende o saatte kalkıp hazırlayabilirmiydim bilmiyorum gerçekten ) zaten bekarkende yapmazmış yormuyor sağolsun beni :) bende 8 de evden çıkıyorum ama sabah kalkınca bir iki saat birşey yiyemiyorum durum boyle olunca simitlere talim , 3 yıllık evliyiz haftasonu haricinde kahvaltı yapılmıyor bizim evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?