2011 Aralık Anneleri

ooo ne güzelmiş, sabah kahvaltıları önemli tabi, şimdi bende kendimi zorluyorum işyerine domates, peynir falan getidim yemeğe çalışıyorum sabahları

Allah herkese anlayışlı becerikli eşler nasip etsin. Benim eşiminde eilinden her şey geliyor. Hele o düşük tehlikesinden yattığım zaman Allah razı olsun yemek yaptı evi süpürdü sildi bulaşı çamaşır.. Tabi ben budurmu kullanmıyorum. İyiysem hiç bir şey yaptırmıyorum ona.. Böylece karşılıklı tadını çıkarıyoruz...

kız adamı kahvaltısız mı gönderiyon,aaa benim için en önemli şey eşimle sabah kahvaltısı yapmak,kalk kahvaltınızı yapın,geri yat,iş yerinde elinde simitle dolaşan erkeklere acıyom ben yaaa

Haklısın deryamcığım bende çok üzülürüm öyle manzaralara... Ama arkadaşımız baya kötü anlaşılan...

yine bu hafta biraz iyiyim,geçen hafta sonu,cuma gecesi 12 saat,3-4 saat öğlen,pazar yine 15-16 saat,hafta içi de 9-10 saat,dr. a sordum ya ben çok uyuyom normal mi diye,normal dedi,kocan bişey demiyosa bol bol uyu nolcak dedi

Canım çalışıyorsunuz ya siz daha bir yorulursunuz. Evde olup dilediğin zaman uzanmak çok başka... Demek ki vucut ancak dinleniyor.

Ayy inşallah canım benim yaa aminn valla Allah herkese şifa versin benim geçen hafta çok baş ağrım olmuştu bu hafta iyiyim şükür Umarım bebişlerimiz bize şifa getirir

amin inşallah canım...

Maşallaah.Gözünüz aydın kızınız hayırlı evlat olsun inşallah.

hayırlı olsun kızımız,kaç haftalık,renkli ultrasonsa dönmez canım,listeye ekleyeyim kızımızı maum yarış var,erkeker önde gidiyo,kıza ihtiyacımız var

Hayırlı osun canım...

Maşallaah.Gözünüz aydın kızınız hayırlı evlat olsun inşallah.

teşekkür ederim arkadaşlar. hepimizinki hayırlı evlatlar olur inşallah.

deryamcın17+1 haftalıkdı

Kızlar biraz oyun oynayacağım... Bebişimin hafızası için biraz hafıza oyunları oynayayım :))
Kadınlar oyun kulübündeki bazı oyunlara fena takdım bu arada...

1 hafta ya belki şişmem hemen heheheheh şişkinlikte iniyomuş sonra hemen öle dedi kızlar şişkinlik derken kilo değil dimi

Haklısın deryamcığım bende çok üzülürüm öyle manzaralara... Ama arkadaşımız baya kötü anlaşılan...

canım ama arkadaşımızın dediği gibi kahvaltı alışkanlığı olmayan,sabahın erken saatinde ağzıma lokma koymam diyen çok insan var,bana farketmez sabahn 5 i de olsa bayıla bayıla hergün kahvaltı yaparım,ramazanda sahurda görcen beni,yemeğimi yerim,tatı mı yerim,meyvemi yerim,suyumu içerim 4-5 brdak,öyle yatarım,kimisi kalkar bi bardak su içer,2 lokma bişey yer yatar

Canım çalışıyorsunuz ya siz daha bir yorulursunuz. Evde olup dilediğin zaman uzanmak çok başka... Demek ki vucut ancak dinleniyor.

yorulmaktan değil ya canım,alışkanlık,huyum bu benim,bi keresinde gezimiz vardı,ona gittik yorulduk sabahına sınav vardı,baktım uykum var,amann dünyanın sonu değil ya finalde kurtarrım dedim,4 kredilik ezber dersiydi,ezberimde çok iyi olduğu için,uykuyu seçtim,paşa paşa kaldım,finalde 96 alınca,hoca o kaldığım vizeye 20 puan eklemiş,demekki bi mazereti var diye düşünmüş ve en yüksek notla geçmiştim o dersten,hoca bilse uykuma kıymayıp kaldığımı vermezdi 20 puanı

cnm teşekkür ederim yazdıkların için kanamanın devamı varmı diye baktı o aletle baya biiçeri girdi sonra yok bişey dedi vajinal ult la zaten az giriyo içeri sonra karından baktı bebek iyidi zaten bugün de bişey gelmedi ama kahvaltıyı yediğim gibi dışarı çıkardım ilaç yapabilir demişti ondan herhalde bu güne kadar bi kez çıkarmıştım sadece inş atlatıcam

kötü değilim luveylacım sadece durum,ve şartlar böyle, hamileliğe özgü değil biz hep böyleydik

annecikler sizede bazen oluyormu bana ben bazen hamile olduğumu unutuyorum bursaya giiğimde çocuklarlarla botanikte bişiklet kiraladık pedal çevirdikçe karnımın altında ağrı hissettim. kendi kendime heralde enfeksiyonum var ondan dedim kardeşim bana bisikletiyle yaklaşıp abla bebeğe bişey olmaz demi dediğinde aklıma geldi hemen inip geri teslim ettim bisikleti. 2*3 hafta öncede kızım anne sen kaç kere iple atlayabilirsin dedi. elime aldım gstrmk için biran aklıma geldi bıraktım sizede böyle unuttuğunuz oluyormu

Buselicim bende de akdeniz anemisi var.. Bununla ilgili ozel bisey yaptın mı gebelik icin ? Ben bir hematolog ile gorustum demir seviyesine baktırdı, demir fazla bile cıktı ama emilemedigi icin demir takviyesi yapmanın anlamı yok denildi. Kan degerleri anemiye baglı olarak dusuk ama bununla da ilgili yapacakları bisey yok sanıyorum.

kızlar bişey sorcam bu nicklerimizin yanındaki kalpler bazılarında var bazılarında hiç yok, neye göre oluyor yada artıyor ? dikkatimi çekti:26::26:

cnm tabii ne kadar olsa çıkartılmak zor oluyor ama tazminatı ve işsizlik maaşı süper olur. hem evde yatar hamişliğin keyfini sürersin, hemde işsizlkten maaş alırsın. bende istiyorum en azındna ağustostan sonra evde olsam diye. gelçi kış oluyor o zaman daha iyi sıcak yatağımdan çıkıp soğuk yollara düşmem.

benimkide aynı cnm. hafta sonu şöyle rahat bir uyutmaz illa acıktım illa kalkıcam. sabah ve akşam uzandığımda benimkide aynen daha hareketli. annesi iş için kalkıyor oda hemen uyanıyor. Rabbim onları korusun. Rabbimize emanet..

tebrik ederim kızını:) allah analı babalı büyütsün

Son düzenleme:
Şimdi listeye baktım deryam 14:21 de güncellemiş:)

105 kişi var 40 tanesi cinsiyetlerini öğrenmiş gözüküyor
23 erkek 17 kızımız olmuş
maşallah, maşallah

ay neyse çok şükür sen de bebiş de iyiymiş tatili ertelemekle çok iyi yapmışsın peki bu durumda patrona kayınvalideye falan sölediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…