kahvaltı benim vazgeçilmez tutkum,sabah karnım guruldayarak kalkıyorum,sabahları çok iştahlı oluyom,eşim de yapıyo benle ama benim kadar yiyemiyo,binde bir geç bile kalacak olsam mutlaka bişeyler yiyom,eşime diyom,hadi çabuk yardım et bana,sen çay koy,ben yumurta pişireyim,aman domatessiz oturmam sofraya vs.
Evet canım bende ona dayanarak uyuyorum zatenama benim eşimin işi farklı sabah cok erken gıdıyor gunduzde 3-4gibi geliyor geç kalktıgım zaman ben huzursuz oluyorum Allahtan eşim cok anlayıslı yemek konusunda olsun ev ısı konusunda olsun o bakımdan sanslıyım ona kalsa aksama kdr yattım dınlenıım hıc ıs yapmıım yeterkş ben yorulmıım valla hıc bellı olmaz cnm bakarsın senın bebısde annesı uykuya doymadı dıye uykucunun bırı olabılır
kız adamı kahvaltısız mı gönderiyon,aaa benim için en önemli şey eşimle sabah kahvaltısı yapmak,kalk kahvaltınızı yapın,geri yat,iş yerinde elinde simitle dolaşan erkeklere acıyom ben yaaa
yine bu hafta biraz iyiyim,geçen hafta sonu,cuma gecesi 12 saat,3-4 saat öğlen,pazar yine 15-16 saat,hafta içi de 9-10 saat,dr. a sordum ya ben çok uyuyom normal mi diye,normal dedi,kocan bişey demiyosa bol bol uyu nolcak dedi
Ayy inşallah canım benim yaa aminn valla Allah herkese şifa versin benim geçen hafta çok baş ağrım olmuştu bu hafta iyiyim şükürUmarım bebişlerimiz bize şifa getirir
merhaba güzel annelerrr
biz doktordan geldik
doktor kız dedi:))))))))))))))))
ama yinede kesinleşmesi için öbür ayı bekliyelim dedi. bende çok emin değilim açıkcası. aynı doktor bi arkadaşıma kız demiş sonra dönmüştü. bende kız çok istiyordum. ama eşimin morali bozuldu birazcık. çok erkeğe adapte olmuştu:)))
böle haftalarca beklieyip ultrasona giriyoruz yaa böle sanki rüya gibi geçiyor . tam anlayamıyorum. doyamıyorumda.
sizde öle oluyormu zaten yan baktığımız için tam seçemiyormuyuz ne. bir dahaki ayna ayrıntılı ultrasonda bakıcaz dedi.omirliğini saydı. beynine baktı
ellerinii çok net gördüm uzun uzun parmakları vardı . annesinin kuzusunun
hayırlı olsun kızımız,kaç haftalık,renkli ultrasonsa dönmez canım,listeye ekleyeyim kızımızı maum yarış var,erkeker önde gidiyo,kıza ihtiyacımız var
Hayırlı osun canım...
Canım hadi hayırlı ugurlu olsun merak etme bebek dogunca eşin senden daha düşkün olur kızına annemin komşusuda seninle aynı durumdaydı cok uzulmustu esı erkek olmadıgını ogrenınce sımdı dunyalar tatlısı bır kızı var gozunden sakınıyo bana dıyokı artık benım kızım varken sana bu apartmana gırmek dusmez benım kızım senın yerını aldı bu apartmanın guzelı o artık dio
Maşallaah.Gözünüz aydın kızınız hayırlı evlat olsun inşallah.
cok buyuk gecmis olsun cnm,progestan mide bulantisindan cok siskinlik yapio guzelim,6 aylik gibi oluo insan:)) yat dinlen hareket etmemeye calis,temizlik felan artik esinin elinden oper...ama merak etme gecio,ayni durum bende de oldu,yorulmamaya ozen goster cnm,fazla ayakta durma..allahin izni ile hersey duzelio sonra:))yatmak zor biliorum,bende yatiorum paso,ama hersey bebisler icin tabi:))))
canım kan gelmiş sanırım bebeğin eşi yani plasenta rahim agzını ya çok aşırı yakın ya da tam rahim ağzında.cünkü tam gelişmiş o haftadasın .kan görünce aslında alttan muayene etmemesi gerekirdi ilaçla beklemesi gerekirdi .benim ablamda hamile benden 4 hafta ilerde yani 17 . haftasında ve aynı senin haftalarında pikniğe gitmiş ve eve geldiğinde bir damla kan görmüş direk doktora gitmiş ve korkulacak birşey yok plasenta tam rahim agzını kapamış durumda çok dikkat etmeliyiz agız iş yapmamalıyız demiş .ben olan kısmına gelicek olursak ki ben de 9. haftadan beri kan değil ama kahverengi ya da koyu sarı akıntı ile geçirdim bu haftaya kadar.ve hatta ara ara geliyor hatta bazen kanla karışık akıntı şeklinde geliyor sonuçta içerde olan bir kanama olayı var .bu olayda tamamen direk doktora gitmiştim 9 haftalıktım ve üstten direk kese çevresine bakılıyor ve progestan veriliyor.sonrasında istirahat verdi bana ve geçiyor gibi oldu ama 3 gün olmazsa birgün oluyordu beni korkuttuğu için nerdeyse 5 haftada 3 sefer koşa koşa gittim hatta alttan muayene edin dedim ve o aleti tam girdirmeden alttan muayene ile baktı çok aşırı bakmıcam dedi ve rahimdede birşey yok dedi .taki benim sorunum 12. haftamda netleşti plasentamız oluşmuş ve rahim agzına yakın bir yerdeymiş.ve bu plasentacık yukarı doğru ilerlemek için uğraşırken oradaki damarları incitiyormuş ve hafif kanama oluyormuş ve bu bana akıntı olarak görünüyormuş.
magnezyum verdi ve progestan bitirdim bir kutu.aslında progestan kullanmazsan geçer demişti ama biz yinede içelim dedik belki ara ara gelen akıntılarımın sebebi bu ilaçtır.bakalım cuma günü kontrolüm var ve ilacı keseceğiz magnezyumla devam edeceğiz.magnezyum benim tavsiyemle ablamın doktoruda verdi hem erken doğumu engelliyor hem düşüğü hem de krampları engelliyor canım.allah bebişlerimizi korusun .azcık akıntım gelse ,ya da az karnım agrısa acaba düşük mü yapyorum demeden kendimi alamıyorum.rabbim sağlık sıhhat versin ,sağlıcakla kucaklarımıza alırız inşallah.bu arada bana alttan kullanmak için vermedi direk 200 mg hap verdi .alttan müdehale etmemeliyiz ,cinsel yaşamı erteliyoruz bile dedisende dikkat et bir süre dinlen seninki geçer çünkü seninki direk bir seferlik kan gelmiş ablamda şuan çok şükür hiçbirşey yok ama bende bu ilaçtan mı bilem ara ara akıntım oluyor işte . çok uzun ve açıklayıcı yazdım bilgileri paylaşmaktan hoşlanıyorum.ve özellikle yatarken yanlara yat ayaklar dizleri çek karnına doğru düşük tehlikesi olan kadınların yatma pozisyonu bu olmalıymış,banyonu asla çok aşırı sıcak su ile yapmayacaksın ve karnına ve rahmine direk sıcak su çok temas ettirmiyorsun.nane,maydanoz yemiyoruz canım.ay ne kadar uzun yazdım .
cnm kansızlık sürekli varsa. akdeniz anemisi testi yaptır. benimde çocukluğumdan sürekli kansızlığım vardı 20 yaşındayken bir doktora sürekli kansızım deyince akdeniz anemisi testi yaptı.vee akdenzi anemesi minör teşhisi kondu. yani genetik kansızlık ve çocuğumuza aktarma ihtimalimiz yüksek. sağlık ocağı hem kan sayımı, hem kolestrol, şeker,v etsh testi yaptırabilirsin. ama akdeniz anemi testini yaparmı sağlık ocağı bilmem. bu arada çocukluğundan beri kansız arkadaşlar eğer eşinizde kansızsa akdeniz anemi testini hem eşiniz hem siz yaptırın. şöyle ki eğer hem anne hem baba minör se çocukta çok ağır kan hastalığı ile doğma riski % 50'den fazla oluyor. ama kansız olmama rağmen baş ağrısı çok sık olmuyor cnm bende. dedikleri gibi bebeğin sıvısından kaynaklıda olabilir.
Allah yardımcın olsun cnm, seninde işin çok zor gerçekten.
Kalsiyum hapı bende isteyeceğim bu sefer çünkü yoğurt, ayran ve sütü sevmiyorum. ve tüketmiyorum. dişlerim kırıldı hatta geçen uyuşturulmadan dolğu yaptırmıştım oda düştü. Şimdi tekrar dişçiye gitmeye çekiniyorum.
boyun fıtığın felan varmı cnm? uyuşma ondan olur diye biliyorum. yinede doktora görün istersen
slm kızlar.buseli ve mojo (bahar) işten çıkartılıyorum yaa.geç kaldığım için.zaten 3 ay sonra ben çıkçaktım.hayırlısı bakalım.belki daha iyidir benim ve bebişim için.strestense evde yatar dinlerim doğuma kadar.hiç üzülmüyorum.sonunda olacağı buydu.geç kalmak geç kalmak yetti artık böyle bir derdim kalmadıııııııı (
yarın son olacak,ay başı hesabın neyse halleder konuşuruz dedi patronum.yarında ayın 1 i son günüm yarın burda.evdeyken takılırım artık bol bol sizlerle (ilginize teşekkür ettik güzel teyzeler ( hakkımda hayırlısı buymuş stres olmuyorum bile.eşim sakın üzülme dedi.bebeğimizi düşün dedi (
aynen canım,bakarak anlaşılıyo benimki de inip inip kalkıyo bi taraf,elimi koyuyum bakıyom ki cümbüş var içerde,sabahları uyandğım da oluyo daha çokbazen akşamları yemekten sonra uzandığımda,bugün baktım yok kıpırtı,dedim uyuyo galiba bebişim
cnm kansızlık sürekli varsa. akdeniz anemisi testi yaptır. benimde çocukluğumdan sürekli kansızlığım vardı 20 yaşındayken bir doktora sürekli kansızım deyince akdeniz anemisi testi yaptı.vee akdenzi anemesi minör teşhisi kondu. yani genetik kansızlık ve çocuğumuza aktarma ihtimalimiz yüksek. sağlık ocağı hem kan sayımı, hem kolestrol, şeker,v etsh testi yaptırabilirsin. ama akdeniz anemi testini yaparmı sağlık ocağı bilmem. bu arada çocukluğundan beri kansız arkadaşlar eğer eşinizde kansızsa akdeniz anemi testini hem eşiniz hem siz yaptırın. şöyle ki eğer hem anne hem baba minör se çocukta çok ağır kan hastalığı ile doğma riski % 50'den fazla oluyor. ama kansız olmama rağmen baş ağrısı çok sık olmuyor cnm bende. dedikleri gibi bebeğin sıvısından kaynaklıda olabilir.
bursaya gdnce tamamen kontrolden geceyim ddm ama fırstaım olmadı ki hemen dndm istanbulda da özel hastanlere guvenim kalmadı devlette sıra bekleyecek mecal yok netten araştrırp bir üni hastanesinden randevu alsam en iyisi değilmi en iyi onlar araşırıyorlar.Allah korusun kansızlık çok zor inşllh öyle çıkmaz.
bu arada alkışı hakettim ben17 haftadır ilk defa sit içtim şuan bir yudum su bir yudum süt içerek bitirdimm yuppi
süper bende süt içebildiğim nadir zamanlarda kendimi kutluyorum. en iyisi bir ünüversite hast gitmen cnm. orda araştırırp sorunu bulurlar. belkide çok basit bişeydir. ama sen bilmediğinden çekiyorsundur. inşallah bulurlar cnm.
kızlar bişey sorcam bu nicklerimizin yanındaki kalpler bazılarında var bazılarında hiç yok, neye göre oluyor yada artıyor ? dikkatimi çekti:26::26:
merhaba güzel annelerrr
biz doktordan geldik
doktor kız dedi:))))))))))))))))
ama yinede kesinleşmesi için öbür ayı bekliyelim dedi. bende çok emin değilim açıkcası. aynı doktor bi arkadaşıma kız demiş sonra dönmüştü. bende kız çok istiyordum. ama eşimin morali bozuldu birazcık. çok erkeğe adapte olmuştu:)))
böle haftalarca beklieyip ultrasona giriyoruz yaa böle sanki rüya gibi geçiyor . tam anlayamıyorum. doyamıyorumda.
sizde öle oluyormu zaten yan baktığımız için tam seçemiyormuyuz ne. bir dahaki ayna ayrıntılı ultrasonda bakıcaz dedi.omirliğini saydı. beynine baktı
ellerinii çok net gördüm uzun uzun parmakları vardı . annesinin kuzusunun
kızlar bişey sorcam bu nicklerimizin yanındaki kalpler bazılarında var bazılarında hiç yok, neye göre oluyor yada artıyor ? dikkatimi çekti:26::26:
1 hafta ya belki şişmem hemen heheheheh şişkinlikte iniyomuş sonra hemen öle dedi kızlar şişkinlik derken kilo değil dimi
ay neyse çok şükür sen de bebiş de iyiymiş tatili ertelemekle çok iyi yapmışsın peki bu durumda patrona kayınvalideye falan sölediniz mi?KIZLAR GELDİM BEN cinsiyeti görünmedi biiiirrrr
beklerken bi nokta kadar kırmızı bi kan geldi dra dedim vajinal ultrasonla baktı bişey yok dedi ama bebek tam sınırda duruyomuş o yüzden prostegan verdi sabah akşam 1 hafta kullancam mide bulantısı yaparmış bakalım tatil iptal onlarla uğraştım tatili iptal ettim tabi durum böle olunca cinsiyeti çokta merak etmedim ne yalan söliiimm yarın öbür gün gelmem işe patrona dedim yatarım h.sonu da gezmem yatarım derken 4 gün böle geçer haftaya kontrole gitcem inş düzelir yeri
haberler böle çok süper olmamakla birlikte çok şükür bebeğin durumu ii 16 haftanın içinde görünüyo kalbi gümbür gümbür hareketli ama gösterme konusunda utangaçız sorunda değil zaten bekleris biz işimiz ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?