bence ne kadar yazdığına bağlı canım,ben çok çenesizim heralde 3 kalp vermişler
canım yazdıkça ilerliyor o.
birde o kalbe göre çiçek ismi oluyotr.
beğenilmeylede ilgisi olabilir belki sizin mesajlarınızı beğen dediğimde bu kalp gibi bir kalp çıkıyor
süper bende süt içebildiğim nadir zamanlarda kendimi kutluyorum. en iyisi bir ünüversite hast gitmen cnm. orda araştırırp sorunu bulurlar. belkide çok basit bişeydir. ama sen bilmediğinden çekiyorsundur. inşallah bulurlar cnm.
bende senin gibiyim deryacım akşam 10:30 oldumu kendimi yatağa zor atıyorum, zaten o saate kadarda kanepede yatıyorum, uykuya doyamıyorum hiçallahtan çalışıyorumda zorda olsa sabah kalkıyorum, evde olsam sürekli uyuyup, miskinleşirdim herhalde eşim benden yaklaşık bir saat önce kalkıyor onun işyeri biraz uzakta 3 yıldır hersabah onu geçirirdim ama artık kapıya kadar bile kalkamıyorum beni öpüyor ve gidiyor 1:
kız adamı kahvaltısız mı gönderiyon,aaa benim için en önemli şey eşimle sabah kahvaltısı yapmak,kalk kahvaltınızı yapın,geri yat,iş yerinde elinde simitle dolaşan erkeklere acıyom ben yaaa
kızlar ben her gün iki yumurta yiyorum sizce bebeğe bir zararı olur mu
kızlar kalçamın bir tarafının kemiği ağrıyor.acaba üşüttüm mü ya .
bir de karnımın yanları agrıyor bel mi oluyor bilmiyorum ama yarın olan randevumu bugüne çektim.
cinsiyetimizde belli olmalı değil mi artık ya .erkek olsa çoktan belli olurdu.12. haftada kıza benziyor demişti.bakalım bugün görünücek mi birşeyler.
annecikler sizede bazen oluyormu bana ben bazen hamile olduğumu unutuyorum bursaya giiğimde çocuklarlarla botanikte bişiklet kiraladık pedal çevirdikçe karnımın altında ağrı hissettim. kendi kendime heralde enfeksiyonum var ondan dedim kardeşim bana bisikletiyle yaklaşıp abla bebeğe bişey olmaz demi dediğinde aklıma geldi hemen inip geri teslim ettim bisikleti. 2*3 hafta öncede kızım anne sen kaç kere iple atlayabilirsin dedi. elime aldım gstrmk için biran aklıma geldi bıraktımsizede böyle unuttuğunuz oluyormu
Buselicim bende de akdeniz anemisi var.. Bununla ilgili ozel bisey yaptın mı gebelik icin ? Ben bir hematolog ile gorustum demir seviyesine baktırdı, demir fazla bile cıktı ama emilemedigi icin demir takviyesi yapmanın anlamı yok denildi. Kan degerleri anemiye baglı olarak dusuk ama bununla da ilgili yapacakları bisey yok sanıyorum.
selam güzel anneler...
umarım hepiniz iyisinizdir.
uzun zamandır giremedim.
hepinizi öpüyoruzzz...
kızlar ben her gün iki yumurta yiyorum sizce bebeğe bir zararı olur mu
selam güzel anneler...
umarım hepiniz iyisinizdir.
uzun zamandır giremedim.
hepinizi öpüyoruzzz...
kızlar kötü bişi yaşadım ocak annelerine yazdım burayada yazayım ibret olsun sizler benim yaptığım hatayı yapmayın.
benim gebeliğim gayet sorunsuz iyi gidiyordu maşallahsadece 3 hafta bulantım oldu 7-8-9.haftalarda. ama hiç kusmadım. sadece akşam yemeklerinde az yememe rağmen hazımsızlık yaşadım, yemek sonrası 1 saat yürüyüşle çözdüm hazımsızlığımı da. salatalık bulgur kısır çiğköfte kavun gibi şişkinlik yapan yemekleri yemedim vs. bu sabah kanamam oldu. 3-4 gündür kabızdım. sabah uyandım sanki tuvalete çıkacak gibiydim. oturdum klozete, bi yandan elimde telefon kandil mesajlarımı temizliyorum, ne yaptığıma hiç bakmıyorum. baya zorlandım ıkındım vs azcık yaptım. sonra temizlenirken peçetede kan gördüm, heralde anüsü çatlattım derken klozete bir baktım kan gölüüüüüüüüüüüüüüüüü. kontrol ettim kan arkadan gelmemiş , vagenden gelmiş. eşimi bile uyandırmadan evden fırladım arabaya atladığım gibi hastaneye. o yol bitmek bilmedi ağla ağla. doktor hemen ultrasondan baktı bebek dünyadan bi haber oynuyo hopluyo, kalbi atıyo. alttan muayene etti, iğrenç bişi. önce plastik bi alet soktu saç tokası gibi, sonra eliyle baktı, hem alet hem parmakları kanlı çıktı. haznende kan var, çok ıkınmışsın rahimde kanama olmuş ama bebek iyi dedi. 3 boyutlu ultrasona yolladı. bebek iyi. hatta 14+5 çıktı sıpa.75 gram, 86 mm. pipisi yok ama oğlan. nasıl oluyosa anlamadım. pipi yok daha belli değil ama erkek bebeğe benziyor , 1 ay sonra netleşir dedi iki doktor da. serum yedim. seruma vitamin vs yüklediler. progeston iğnesi oldum. 15 gün progeston içicem. 4 gün rapor. sırt üstü yatıyorum.ptesi kontrole gidicem. kabızlık için de duphalac içicem.
siz siz olun beni ibret alın ve sakın sakın kabız olmayın, olsanızda IKINMAYIN arkadaşlar.
ALlahım bebeğini kaybeden arkadaşlarımıza sabır versin, Allah kimseye yaşatmasın o kaybetme korkusunu. o yol boyu ne çektim bir ben bilirim bir ALlah.
ay kızlar ya ben tatilden dönünce en yakın oarkadaşımın düğünü var
ne giyeceğimi de bilmiyorum geldiğimde nerden elbise almam gerektiğini de bilmiyorum amaaannnnn
canım burdamısın artık, bende merak ediyordum seni..
arkadaşlar selam
benim sat 27 mart. ilk doktora gittiğimde 3 ocak idi doğum tarihi,ben de ocak anneleri grubundayım. ama muhtemelen bebeğim aralık ayında da doğabilir. ultrason çıktısı 28 aralık veriyor bu aralar.
keesin aralıkta gelir senin bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?