2011 Aralık Anneleri

evet bende 10:30 en geç. tabii eve gitmişsem. sabah güneş dpğunca uyuyamazdım. şimdi gözüme eşarp bağlıyorum uykuya devam. geçen gün bir uyumuşuz saat 8:30 da işte olmamız gerekirken saat 8:45 idi. ama uyku çok tatlı napıyım.

kız adamı kahvaltısız mı gönderiyon,aaa benim için en önemli şey eşimle sabah kahvaltısı yapmak,kalk kahvaltınızı yapın,geri yat,iş yerinde elinde simitle dolaşan erkeklere acıyom ben yaaa

ayyy evet 2 yıldır bir kez bile kocamla kahvaltı yapmadan çıkmazdım. oda alışık değilde alıştı. ama hamiş olunca maalesef kalkamıyorum. oda zaten yeni işyerinden dolayı çok geç geliyor. kahvaltı için bile olsa erken kalkmıyor. ama ben naptım. işyerine getirdim kahvaltılıkları bide çay yapıyorum burda yapıyoruz kahvaltıyı.

selam güzel anneler nasılsınız biz kaç gündür kpss tecihleri ile uğraşıyoruzyarın son gün ama ben hala bir karar veremedim off ya nekadarzor işler bunlar yeni bir şehir taşınmaz telaşı yeni bir iş ortamı umarım bebeğim hayırlar getirir de hakkımızda hayırlısı olur

selam güzel anneler...
umarım hepiniz iyisinizdir.
uzun zamandır giremedim.
hepinizi öpüyoruzzz...

ay kızlar ya ben tatilden dönünce en yakın oarkadaşımın düğünü var
ne giyeceğimi de bilmiyorum geldiğimde nerden elbise almam gerektiğini de bilmiyorum amaaannnnn

canım burdamısın artık, bende merak ediyordum seni..

arkadaşlar selam

benim sat 27 mart. ilk doktora gittiğimde 3 ocak idi doğum tarihi,ben de ocak anneleri grubundayım. ama muhtemelen bebeğim aralık ayında da doğabilir. ultrason çıktısı 28 aralık veriyor bu aralar.

eee bazen oluyor tabii. işe veya başka bişeylere dalınca ama çok kısa süreli 1-2 kere olmuştur.

sadece heray kan sayımı yaptırıp kanımın bebiş ve benim için yeterli olup olmadığına baktırıyorum. eşin kansızsa ona baktır tabii.

selam güzel anneler...
umarım hepiniz iyisinizdir.
uzun zamandır giremedim.
hepinizi öpüyoruzzz...

nerelerdesin sen kaçak...

kızlar kötü bişi yaşadım ocak annelerine yazdım burayada yazayım ibret olsun sizler benim yaptığım hatayı yapmayın.

benim gebeliğim gayet sorunsuz iyi gidiyordu maşallah sadece 3 hafta bulantım oldu 7-8-9.haftalarda. ama hiç kusmadım. sadece akşam yemeklerinde az yememe rağmen hazımsızlık yaşadım, yemek sonrası 1 saat yürüyüşle çözdüm hazımsızlığımı da. salatalık bulgur kısır çiğköfte kavun gibi şişkinlik yapan yemekleri yemedim vs. bu sabah kanamam oldu. 3-4 gündür kabızdım. sabah uyandım sanki tuvalete çıkacak gibiydim. oturdum klozete, bi yandan elimde telefon kandil mesajlarımı temizliyorum, ne yaptığıma hiç bakmıyorum. baya zorlandım ıkındım vs azcık yaptım. sonra temizlenirken peçetede kan gördüm, heralde anüsü çatlattım derken klozete bir baktım kan gölüüüüüüüüüüüüüüüüü. kontrol ettim kan arkadan gelmemiş , vagenden gelmiş. eşimi bile uyandırmadan evden fırladım arabaya atladığım gibi hastaneye. o yol bitmek bilmedi ağla ağla. doktor hemen ultrasondan baktı bebek dünyadan bi haber oynuyo hopluyo, kalbi atıyo. alttan muayene etti, iğrenç bişi. önce plastik bi alet soktu saç tokası gibi, sonra eliyle baktı, hem alet hem parmakları kanlı çıktı. haznende kan var, çok ıkınmışsın rahimde kanama olmuş ama bebek iyi dedi. 3 boyutlu ultrasona yolladı. bebek iyi. hatta 14+5 çıktı sıpa.75 gram, 86 mm. pipisi yok ama oğlan. nasıl oluyosa anlamadım. pipi yok daha belli değil ama erkek bebeğe benziyor , 1 ay sonra netleşir dedi iki doktor da. serum yedim. seruma vitamin vs yüklediler. progeston iğnesi oldum. 15 gün progeston içicem. 4 gün rapor. sırt üstü yatıyorum.ptesi kontrole gidicem. kabızlık için de duphalac içicem.
siz siz olun beni ibret alın ve sakın sakın kabız olmayın, olsanızda IKINMAYIN arkadaşlar.
ALlahım bebeğini kaybeden arkadaşlarımıza sabır versin, Allah kimseye yaşatmasın o kaybetme korkusunu. o yol boyu ne çektim bir ben bilirim bir ALlah.

Çok çok geçmiş olsun canım,bi korku yaşamışsın son olsun inşallah.Allah kimseyi korkutmasın.Paylaştığın için saol kabızlık bu dönemde çoğu annenin sorunu malesef.

ay kızlar ya ben tatilden dönünce en yakın oarkadaşımın düğünü var
ne giyeceğimi de bilmiyorum geldiğimde nerden elbise almam gerektiğini de bilmiyorum amaaannnnn

göğüs altından bollaşan abiye elbiseler çok şık oluyor hamilelerde bi bak istersen

keesin aralıkta gelir senin bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…