2011 Aralık Anneleri

ya ben de sürekli kabızım ıkınmamaya dikkat ediyorum ama bazen olmuyor işte bir de benim kuyruk sokumum oturunca çok acıyor ya kemiğim acıyor bu şekilde rahatsızlığı olan var mı aranızda

çok geçmiş olsun bizlede paylaşdığın için teşekkür. Hepimiz dikkat edelim ve bol su içelim kızlar

ay neyse çok şükür sen de bebiş de iyiymiş tatili ertelemekle çok iyi yapmışsın peki bu durumda patrona kayınvalideye falan sölediniz mi?

patrona söledim bugün yarın işe gitmicem iş konuşuyoduk çok havaya giremedik böle bi haberde :)))

kayınvalideme gitcedik uzak ya bize yolda kocam onlara yetişcez diye hızlı kullanıyo arabayı gitmicez dedim kocam aradı söledi kayınvalidem aradı hayırladı bugünde aradı iyimisin falan diye soğuk konuştum sorana kadar kaldır kıçını gel bak 1-2 saat dimi ama

ya ben de sürekli kabızım ıkınmamaya dikkat ediyorum ama bazen olmuyor işte bir de benim kuyruk sokumum oturunca çok acıyor ya kemiğim acıyor bu şekilde rahatsızlığı olan var mı aranızda

bazen benimde acıyor o zamanda şişkinliğim olduğu halde zorlamıyorum olduğu kadar idare ediyoruz hemen kalkıyorum.

haklısın işte şu kaynanalar:) Soracağına gelsin baksın ilgilensin ama belkide çekiniyordur senden o yüzden gelmiyordur

kuruk sokumunda değil de bazen baldırımda oluyor sancı. kabızsan doktorum her sabah kuru incir ye kuru kaysı ye bol su iç dedi. eğer fayda etmez 2 -3 gün çıkamazsan DUPHALAC iç dedi, bitkisel şurupmuş. gece yatarken iç sabaha çıkarsın dedi. kabızlık kesinlikle istemiyoruz hamilelikte dedi.

cnm hamişlikte leğen kemikleri birbrinden yarılırmış. tabii bu ayrım kuyruk sokumuna kadar olurmuş. ee kuyyruk sokumundaki kemikler ayrılırkende orda bulanan sinirler gerilirmiş ve ağrı, acı yaparmış. ben böyle biliyorum yani normalmiş diye biliyorum.

canım be buseli yorumunu yapmışsın:) Teşekkür ederiz:)

geçmişi ancak bitirebildim. cinsiyet öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum. tülaycım geçmiş olsun dikkat et kendine. nanan baş ağrıların insallah gecer. benim de bazen çok ağrıyor. gözlerime şakaklarıma vuruyor. acaba sinüzit mi oldum diyorum. bi de benim saçlar kıvırcık, her sabah yıka jöle sür. ıslak ıslak çık dışarı. gerçi on senedir hergün böyle ama hamilelikte vücut biraz daha hassas savunmasız oluyor. belki de sinüzit oldum diyorum :2:

bende de var aynı sorun ya o hattaki bütün kemikler acıyo yere oturunca özellikle

geçmiş olsun tülaycım..
bebek iyiyse sorun yoktur zaten..progestan verdiyse zamanla atlatılır..dikkat et kendine ve bebişine..

arkadaşlar söyledi bebeğin sıvısından ve hormanlardanda oluyormuş inşallah sinüzit değildir canım

biopelin neden yazmıyorsun çok zamandır kendini özlettin ve merak ettirdin

canım..çalışıyorum..işten gel..yemek telaşı,dinlenme derken..vakit bulamıyorum..bi de bugünlerde arka arkaya düğünler var arkadaşların,akrabaların..kendimi unuttum resmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…