2011 Aralık Anneleri

aynı benım kızım ya okadar benzıyorkı boyle bı fotoğrafı varmı diye düşündüm

çok tatlı bir kızın varmış o zaman ama senin kızın olduğunu sanmam bebek dergisi gibi bir linkten aldım öyle yerlere fotoğraf veriyorsan o zaman senin kızın bile olabilir

çok tatlı bir kızın varmış o zaman ama senin kızın olduğunu sanmam bebek dergisi gibi bir linkten aldım öyle yerlere fotoğraf veriyorsan o zaman senin kızın bile olabilir

yok cnm değil zaten ama benziyo cok tatlı işallah senınde böyle şirin bi kızın olur kime bakarsan ona benzermiş bebek

kac aylıkken ögrendin cinsiyeti canım , ben 4 aylık hamıleyım hala öğrenemedim de

canım 18. haftadayım bugün öğrendim geçen hafta da doktora gitmiştim görememişti. bu hafta doktorumu değiştirdim dört boyutlu ultrasondan baktı %100 kız ben bile gördüm :)

evet doktora gittik geldik .sata göre 13+6 ama ultrasona göre 15 haftalığız.ikili tarama sonuçlarım çok güzelmiş. 2 hafta sonra 4 lüyü yaptıracağız dedi.cinsiyetimiz belli oldu prenses dedi .2 hafta önce takla açan erkek tipli bebiş yerine daha uslu akıllı kız görünümü kazanmış işte böyle arkadaşlar.

kızlar gerçekten atağa geçti. cinsiyet öğrenen tüm annelere hayırlı olsun. darısı bize c.tesi bizde gideceğiz. ama arkadaşlar geç öğrenenin hep kız olacağını söylemişlerdi gerçekten öyle oldu. ben cinsiyetini hiç sormamıştım, doktorda bişey dememişti. yani saklıyor diye bir durum yok. bakalım kısmetimzide hangi evlat var. Allah hayırlı, sağlıklı ve güzel bahtlı evlat nasip etsin hepimize inşallah.

13+6 sata göre 15+1 ultrasona göre kilomuz 114 gram
ikinci bebekler ilk bebeklere göre daha kilolu doğuyormuş bu bıdığın kilosu oğlumunkinden fazla.nasıl olsa yer hazır

ya ben de sürekli kabızım ıkınmamaya dikkat ediyorum ama bazen olmuyor işte bir de benim kuyruk sokumum oturunca çok acıyor ya kemiğim acıyor bu şekilde rahatsızlığı olan var mı aranızda

benim de çok acıyor cnm yaa.... ilk başlarda korkmuştum ama sonradan öğrendim ki olması çok normalmiş...

bu arada herkese merhaba... sonunda geçmişi de bitirip geldim:)) ya ben bişi sorucam size... cinsiyeti öğrenen arkadaşlarıma aslında sorum:)) cinsiyetler cin astrolojisine uydu mu??? bunlarla alakası yok diyenler olacak biliyorum, olmadığını ben de biliyorum ama sadece merak... bi de f-bhcg değerlerini de yazarsanız sevinirim. :))) ben de inşallah haftaya öğrenirim ama haftaya kadar oyalanacak bişeler bulmam lazım. yoksa orta yerimden çatlicam meraktannnn...

canım benim %80 erkek.
freehcg 33 uydu.
çin takvimi rus takvimi yani şu kan yenileme bilmem ne kız diyordu uymadı.
kilo almadım basen genişlemedi, o da uydu.

merhaba.nasılsın cnm. az kaldı sabret. 4 ayda bekleyen biz değilmiydi. bende c.tesi gidicem nasip olursa öğreneceğim o zaman paylaşırım.

herkese iyi akşamlar. Ben yeni bir üyeyim. bebeğimin cinsiyetini bu hafta öğrendim 13+4 haftalık bir kız bebek :)

merhaba.nasılsın cnm. az kaldı sabret. 4 ayda bekleyen biz değilmiydi. bende c.tesi gidicem nasip olursa öğreneceğim o zaman paylaşırım.

iim bitanem saol. sen de iyisindir inşallah... ya ben kendime çok kızıyorum bu cinsiyet konusunda. koca karı muhabbetleriydi çin astrolojisiydi falandı filandı derken kendimi çok alıştırdım nedense erkeğe. aslında erkek istiyorum diye olmadı bunlar ama alıştım işte bu fikre(( ki hiç ayrım yapan biri olmadım bugüne kadar... ne olacak çok merak ediyorum. Rabbim hepimiz için hayırlısını versin inşallah. bi de Allah'ım ben böyle erkek diye düşünüyorum diye kızmaz inşallah banaa(97::97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…