aynı benım kızım ya okadar benzıyorkı boyle bı fotoğrafı varmı diye düşündüm
çok tatlı bir kızın varmış o zaman ama senin kızın olduğunu sanmam bebek dergisi gibi bir linkten aldım öyle yerlere fotoğraf veriyorsan o zaman senin kızın bile olabilir
sonunda bebişimin cinsiyetini öğrendim bir kızım olacak :))
maviş allah kavuştursun.annesi gibi güzel bi kız olur inş.canım
Teşekkür ederim canım benimmmm... senin bebişin cinsiyeti belli oldumu canım??
kac aylıkken ögrendin cinsiyeti canım , ben 4 aylık hamıleyım hala öğrenemedim de
maviş allah kavuştursun.annesi gibi güzel bi kız olur inş.canım
Teşekkür ederim canım benimmmm... senin bebişin cinsiyeti belli oldumu canım??[/QUOTE
yok canım önümüzdeki çarşambaya doktora gidicem.4 lü testimiz var.ozaman öğrenicem inş.
sonunda bebişimin cinsiyetini öğrendim bir kızım olacak :))
kızınız hayırlı olsun.bu hafta kızlar atağa geçti.peş peşe kız haberleri geliyo.
kızlarr
bebeğin kaç gr olduğunu söyleyen doktorunuz oldumu aranızda
ya ben de sürekli kabızım ıkınmamaya dikkat ediyorum ama bazen olmuyor işte bir de benim kuyruk sokumum oturunca çok acıyor ya kemiğim acıyor bu şekilde rahatsızlığı olan var mı aranızda
benim de çok acıyor cnm yaa.... ilk başlarda korkmuştum ama sonradan öğrendim ki olması çok normalmiş...
bu arada herkese merhaba... sonunda geçmişi de bitirip geldim:)) ya ben bişi sorucam size... cinsiyeti öğrenen arkadaşlarıma aslında sorum:)) cinsiyetler cin astrolojisine uydu mu??? bunlarla alakası yok diyenler olacak biliyorum, olmadığını ben de biliyorum ama sadece merak... bi de f-bhcg değerlerini de yazarsanız sevinirim. :))) ben de inşallah haftaya öğrenirim ama haftaya kadar oyalanacak bişeler bulmam lazım. yoksa orta yerimden çatlicam meraktannnn...
benim de çok acıyor cnm yaa.... ilk başlarda korkmuştum ama sonradan öğrendim ki olması çok normalmiş...
bu arada herkese merhaba... sonunda geçmişi de bitirip geldim:)) ya ben bişi sorucam size... cinsiyeti öğrenen arkadaşlarıma aslında sorum:)) cinsiyetler cin astrolojisine uydu mu??? bunlarla alakası yok diyenler olacak biliyorum, olmadığını ben de biliyorum ama sadece merak... bi de f-bhcg değerlerini de yazarsanız sevinirim. :))) ben de inşallah haftaya öğrenirim ama haftaya kadar oyalanacak bişeler bulmam lazım. yoksa orta yerimden çatlicam meraktannnn...
canım benim %80 erkek.
freehcg 33 uydu.
çin takvimi rus takvimi yani şu kan yenileme bilmem ne kız diyordu uymadı.
kilo almadım basen genişlemedi, o da uydu.
merhaba.nasılsın cnm. az kaldı sabret. 4 ayda bekleyen biz değilmiydi. bende c.tesi gidicem nasip olursa öğreneceğim o zaman paylaşırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?