- 24 Şubat 2009
- 1.345
- 89
- 318
rus takvimini de yeni duydum valla:)) benim f-bhcg 67.9 :) çin e göre de erkek :))
herkese iyi akşamlar. Ben yeni bir üyeyim. bebeğimin cinsiyetini bu hafta öğrendim 13+4 haftalık bir kız bebek :)
iim bitanem saol. sen de iyisindir inşallah... ya ben kendime çok kızıyorum bu cinsiyet konusunda. koca karı muhabbetleriydi çin astrolojisiydi falandı filandı derken kendimi çok alıştırdım nedense erkeğe. aslında erkek istiyorum diye olmadı bunlar ama alıştım işte bu fikre(( ki hiç ayrım yapan biri olmadım bugüne kadar... ne olacak çok merak ediyorum. Rabbim hepimiz için hayırlısını versin inşallah. bi de Allah'ım ben böyle erkek diye düşünüyorum diye kızmaz inşallah banaa ( 97::97::97:
iyi akşamlar kızlar
bende kısmetse aralık 13 te bebeğimi bekliyorum
2 gün önce öğrendim bi oğlum olcakmış
tüp bebek topiğinde hep kız bekliyor arkadaşlar burda durular nasıl merak ediyorum genellikle erkekmi yoksa kız bebeklermi hakim?
kızlarr
bebeğin kaç gr olduğunu söyleyen doktorunuz oldumu aranızda
bi hafta öncesine kadar erkekler açık ara önden gidiyorlardı ama kızlar bayaa yaklaştı. ama yine de galip olan erkekler :))))
patrona söledim bugün yarın işe gitmicem iş konuşuyoduk çok havaya giremedik böle bi haberde :)))
kayınvalideme gitcedik uzak ya bize yolda kocam onlara yetişcez diye hızlı kullanıyo arabayı gitmicez dedim kocam aradı söledi kayınvalidem aradı hayırladı bugünde aradı iyimisin falan diye soğuk konuştum sorana kadar kaldır kıçını gel bak 1-2 saat dimi ama
bebeğinizin kalp atışı 140 civarlarında ise genelde erkek oluyormuş. 150 den yukarı ise kız diyorlar. bunu doktorumda onayladı. genelde dişilerin kalp atım hızı daha yuksek olurmuş.
bebeğinizin kalp atışı 140 civarlarında ise genelde erkek oluyormuş. 150 den yukarı ise kız diyorlar. bunu doktorumda onayladı. genelde dişilerin kalp atım hızı daha yuksek olurmuş.
ahhhh ah adı üstünde kayınvalide ben birde yalnızım hiç kimsem yok burda yine de bir kez arayıp sormadı geçen aramış duymadım tekrar ben aradım yanlışlıkla aramışım dedi kapattı ben de gıcıktım iyiden iyiye iyice gıcık oldum
az önce aradı yine benimki naptın kızım falan diyo iyim evdeydim bütün gün tek başıma yattım dedim kayınpederim aramadı beni dünden beri halaaa, bende dedim baba niye aramadı sinirliyim ona, kocam da öle denir mi bilmem ne mırmırlandı bende telefon çekmiyo fazla neyse görüşürüz dedim kapadım teli tabiiii kocamında yuvasını yaptım ne varki bu kelim:82:ede sanki kimle konuşuyorum dedim altı üstü annen baban yaaa deli mi ne şimdi wc de yüz saat takılır şimdi orda eeeee böle sinir edersen orda yaşarsın :82::82::82::82::82:
valla harikasın tülayyyy... doğru olanı yapıyorsun bence, tam gaz yola devam...
az önce aradı yine benimki naptın kızım falan diyo iyim evdeydim bütün gün tek başıma yattım dedim kayınpederim aramadı beni dünden beri halaaa, bende dedim baba niye aramadı sinirliyim ona, kocam da öle denir mi bilmem ne mırmırlandı bende telefon çekmiyo fazla neyse görüşürüz dedim kapadım teli tabiiii kocamında yuvasını yaptım ne varki bu kelim:82:ede sanki kimle konuşuyorum dedim altı üstü annen baban yaaa deli mi ne şimdi wc de yüz saat takılır şimdi orda eeeee böle sinir edersen orda yaşarsın :82::82::82::82::82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?