2011 Aralık Anneleri

rus takvimini de yeni duydum valla:)) benim f-bhcg 67.9 :) çin e göre de erkek :))

isim ve cinsiyet topiğinde var. anne ve babanın kan yenilenmesi bilmeme ne bişilere göre bakılıyo.bence seninki kız olacak. çinin yanıldığına çok şahit oldum ben.

allahın gücüne gitmesin eşimde bende hep kız istiyorduk, içimiz burkuldu erkek duyunca. eşimin hala ümidi var %20 kız ihitmaline inanmaya çalışıyor. nasip herşey tabi.

iyi akşamlar kızlar
bende kısmetse aralık 13 te bebeğimi bekliyorum
2 gün önce öğrendim bi oğlum olcakmış
tüp bebek topiğinde hep kız bekliyor arkadaşlar burda durular nasıl merak ediyorum genellikle erkekmi yoksa kız bebeklermi hakim?

bi hafta öncesine kadar erkekler açık ara önden gidiyorlardı ama kızlar bayaa yaklaştı. ama yine de galip olan erkekler :))))

bi hafta öncesine kadar erkekler açık ara önden gidiyorlardı ama kızlar bayaa yaklaştı. ama yine de galip olan erkekler :))))

ohhh maşallah yaşasın erkekler
beni kıskandırıyorlar kızımıza pembe patikler alcaz tokalar alcaz süslücez die
şaka bi yana bebeğime anca kavuşmuş biiri olarak kız erkek farketmez diyordum hala öle diyorum Allah sağlıkk versin herkesin bebişine

bebeğinizin kalp atışı 140 civarlarında ise genelde erkek oluyormuş. 150 den yukarı ise kız diyorlar. bunu doktorumda onayladı. genelde dişilerin kalp atım hızı daha yuksek olurmuş.

ahhhh ah adı üstünde kayınvalide ben birde yalnızım hiç kimsem yok burda yine de bir kez arayıp sormadı geçen aramış duymadım tekrar ben aradım yanlışlıkla aramışım dedi kapattı ben de gıcıktım iyiden iyiye iyice gıcık oldum

bebeğinizin kalp atışı 140 civarlarında ise genelde erkek oluyormuş. 150 den yukarı ise kız diyorlar. bunu doktorumda onayladı. genelde dişilerin kalp atım hızı daha yuksek olurmuş.

hahahahahahaha:))))
benim bebiş sanırım kız olucak. 167 idi kalp atışı:))))))))

az önce aradı yine benimki naptın kızım falan diyo iyim evdeydim bütün gün tek başıma yattım dedim kayınpederim aramadı beni dünden beri halaaa, bende dedim baba niye aramadı sinirliyim ona, kocam da öle denir mi bilmem ne mırmırlandı bende telefon çekmiyo fazla neyse görüşürüz dedim kapadım teli tabiiii kocamında yuvasını yaptım ne varki bu kelim:82:ede sanki kimle konuşuyorum dedim altı üstü annen baban yaaa deli mi ne şimdi wc de yüz saat takılır şimdi orda eeeee böle sinir edersen orda yaşarsın :82::82::82::82::82:

valla harikasın tülayyyy... doğru olanı yapıyorsun bence, tam gaz yola devam...

valla harikasın tülayyyy... doğru olanı yapıyorsun bence, tam gaz yola devam...

hayır ben soğuk konuşunca soğuk konuştun diyo e samimi olduk işte samimi samimi dedim sinirlendim diye yoksa ben bi dakka bile konuşmadan kapamasını da bilirim ne istediğini anlamıyorum yaaaa ben bi bahçeye çıkıyım de hava alıyım gerçekten bütün gün evde tek başımaydım sıkıldım valla zaten kıçımın üstünde oturamadığımdan başıma geldi ne geldiysede neyyyyyseeeee geççek inşaalllaaahhh

eminim burada ki herkes cok sabırsızlanıyordur. inşallah senin doğumun bizden önce. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize

benim kocam bile yanımda değil uzakta kayınvalidem 1 saat uzaklıkta öldün mü kaldın mı tek başınasın başına bir hal mi geldidiye bir ara sor değil mi nerdeeeeee önceleri ççok takıyordum çok ağladım ama artık umrumda değiller onlar için yapabileceğim hiç bir şey yok tayin isteyeceğim zaten uzaklara gidicem bukadar yakın olmaya bile tahammül edemiyorum benim eşimde çok üzülüyor ama onların olduğu yere tayin isteyelim demeden de geri kalmıyor geçen çok şiddetli kavga ettik ben alaıp başımı gidicem dedim ister gelirsin ister gelmezsin beni hiç bir zaman evlat olarak görmediler ki ben saygıda hiç kusur etmedim ama yok o da bir yere kadar

evet sizlere göre biraz daha önce ama bana yıl varmış gibi gelio hem eşimin gelişini hemde bebişimin gelişini sabırsızlıkla bekliyorum bugün dr kontrolüm vardı ve biz prenses baya büyümüş 22+4 günlük hamileyim 517 gr olmuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…