2011 Aralık Anneleri

merhabalar...
bugün 3lü taramanın sonucunu almaya gittim, çok şükür herşey yolunda çıktı :) gitmişken, tatile çıkıcaz, uzun süre göremicez, bi baksak dedik doktora geçen hafta bakmış olmamıza rağmen... o da tabi tabi dedi :) 3 hafta önce erkek demişti cinsiyetine %90. ama geçen hafta da bugün de pozisyonu uygun değildi. ben de 3 boyutluda baktırsanız dedim. hastanede ayrı bakıyorlar ona. o da gönderdi sağolsun. pozisyon yine çok uygun olmamasına rağmen, bu doktor kız bu bebek dedi. eşimle ben şoktayız şuanda. kıyafet almaya başlamıştık. ama ben yarın doktoruma gidip "hani erkekti" demesini bilirim :)))) yine bakar belki, eheheheheheh!!!

durum böyle kızlar. kendimi erkeğe o kadar alıştırmıştım ki, şimdi kız fikri (hep kız istememe rağmen) çok garip geliyor. allahım sen sağlıksını, hayırlısını, akıllsını ver yine de!!!!!

herkese iyi akşamlar!!!!!

İyi geceler kızlar,
Nasılsınız?
Kaynanaları kaynatıyorsunuz bakıyorum
Canınızı sıkmayın diyeceğim ama olmuyordur eminim hele yakın olunca. Birde hamile olunca insan hiçbirşeyi kaldıramıyordur..

İyi akşamlar canım.. Hayırlı olsun bebişin. Kız fikrine de alışırsın merak etme.
Sağlıkla dünyamıza teşrif etsin inşallah

Kızlar gebelik takip çizelgesi var nette biraz baktım gördüm exel de hazırlanmış bir program. İndirdim baktım çok hoş şimdi gebelikle ve bebeğimle ilgili tüm verileri buraya gireceğim.
size linkini vereyim dileyen indirsin kullansın..
Download 40 Hafta Gebelik Takip 0.4 - Bedava Deneyin - Annenin hamilelikte kilo takibi - Downloadarsivi.com
evet şimdi ben verilerimi gireyim bana müsaade. Zaten kendi kendime yazıp duruyorum Gece ne kadar sessizmiş burası yahu..
görüşmek üzere

aaa ayıp etmiş walla .ama üzülme canım belki onundaalındğı bişeyler vardır
zaten şu bebek oknusunda tek canımı sıkan şey doğunca kayınvalideyle içli dışlı olmak. bazı şeylerde beni üzdükleri iiçin hiç affedemiyorum onları

ben de :)))) napalım herkes sağlıklı olsun yerinde olsun bana uzak olsun

bu arada ben de göbüşümü ekledim topiğeeeee.)))))

canım bu çok güzelmiş teşekürler

Kızlar biraz baktımda pek beğenmedim... Hayalimdeki gibi çıkmadı. Vasat geldi bana...

İyi geceler mislinciğim ben çıkıyorum. Ben biraz film izleyeceğim. Ne zaman uyuyacağım artık Allah bilir...
Öpüyorum

İyi geceler mislinciğim ben çıkıyorum. Ben biraz film izleyeceğim. Ne zaman uyuyacağım artık Allah bilir...
Öpüyorum

canım benim sana da iyi geceler ben işten gelince epey uyumuşum şimdi hiç uykum yok bakalım ben ne zaman uyuyacağım sana iyi seyirler görüşmek dileğiyle

günaydın güzel anneler nasılsınıkz?dün sağlık ocağına gittim 20 haftalık olunca gel tetenoz aşısı yapacağız dedi kilo ölçümleri yaptı kilo vermişsin yemiyor musun dedi hayır çok kusuyorum dedim oda 4 ay bitene kadar devam eder dedi az kaldı bakalım sizler nasılsınız?cinsiyetleri öğrenen arkadaşlar bebişlerinizi sağlıcakla kucaklarınıza alın

günaydın cicişler :92::92::92::92::92::92:3 gündür uykusuzluktan bide üstüne ay sonu olup çalışmaktan nevrim döndü bebişte bu tempoya dayanamadı sabah 5 e doğru çok sancı yaptı ağladım artık dayanamadım nasipse akşam doktora gitmeyi düşünüyorum ama bu sancılar yorgunluktan olabilirmi :26::26::26:

günaydın kızlar nasılsınız,geçmiş olsun demetciğim,benimde karnımda kasıklarımda hafif sancı var kabızlıktan dolayı,kaç gündür ekmek yemiyom,mısır gevreği,kayısı,yoğurt,süt vs. 2 gündür demiri de içmiyorum,ıkınmaktan ağrıyo benimki,olmazsa tek çare probiyotik yoğurtla,kepek ekmek alcam

cnm kepek ekmeği yardımcı olmaz prebiyotik yoğurdu düzenli kullan hergün ara vermeden bide semiz otu tüketmeye çalış faydasını göreceksin inş,taze kayısıda pek faydalı olmaz sabah aç karnına 5 tane kuru kayısı ve bi bardak ılık suda içebilirsin,ben bu konularda çok rahatım hiç sıkıntım olmadı çok şükür dün geceki sancıda farklıydı bi yere yani sağ tarafıma toplandı taş gibi oldu dayanılmazdı sancısı bugün takip edeyim akşama kadar tekrarlarsa doktora gidicem olmaz inş.

23 erkek,20 kız,tülay seninki kesin olmadığından sildim eee bize kız lazımmm,dderya canım senin irkeği de kız yaptım,hayırlısı böyleymiş,gelsin kızlarrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…