hahahahahahaha:))))
benim bebiş sanırım kız olucak. 167 idi kalp atışı:))))))))
benim cocugun kalp atisi hep 167 civarinda,oglum olacak insallah.Bole seyleri okuyarak ben de iyice kendimi kiza alistirmisdim ama dogru diilmis
merhabalar...
bugün 3lü taramanın sonucunu almaya gittim, çok şükür herşey yolunda çıktı :) gitmişken, tatile çıkıcaz, uzun süre göremicez, bi baksak dedik doktora geçen hafta bakmış olmamıza rağmen... o da tabi tabi dedi :) 3 hafta önce erkek demişti cinsiyetine %90. ama geçen hafta da bugün de pozisyonu uygun değildi. ben de 3 boyutluda baktırsanız dedim. hastanede ayrı bakıyorlar ona. o da gönderdi sağolsun. pozisyon yine çok uygun olmamasına rağmen, bu doktor kız bu bebek dedi. eşimle ben şoktayız şuanda. kıyafet almaya başlamıştık. ama ben yarın doktoruma gidip "hani erkekti" demesini bilirim :)))) yine bakar belki, eheheheheheh!!!
durum böyle kızlar. kendimi erkeğe o kadar alıştırmıştım ki, şimdi kız fikri (hep kız istememe rağmen) çok garip geliyor. allahım sen sağlıksını, hayırlısını, akıllsını ver yine de!!!!!
herkese iyi akşamlar!!!!!
burda liste yapıyormusunuz hem cinsiyet hem kilo cetveli?
aaa ayıp etmiş walla .ama üzülme canım belki onundaalındğı bişeyler vardırahhhh ah adı üstünde kayınvalide ben birde yalnızım hiç kimsem yok burda yine de bir kez arayıp sormadı geçen aramış duymadım tekrar ben aradım yanlışlıkla aramışım dedi kapattı ben de gıcıktım iyiden iyiye iyice gıcık oldum
zaten şu bebek oknusunda tek canımı sıkan şey doğunca kayınvalideyle içli dışlı olmak. bazı şeylerde beni üzdükleri iiçin hiç affedemiyorum onlarıbenim kocam bile yanımda değil uzakta kayınvalidem 1 saat uzaklıkta öldün mü kaldın mı tek başınasın başına bir hal mi geldidiye bir ara sor değil mi nerdeeeeee önceleri ççok takıyordum çok ağladım ama artık umrumda değiller onlar için yapabileceğim hiç bir şey yok tayin isteyeceğim zaten uzaklara gidicem bukadar yakın olmaya bile tahammül edemiyorum benim eşimde çok üzülüyor ama onların olduğu yere tayin isteyelim demeden de geri kalmıyor geçen çok şiddetli kavga ettik ben alaıp başımı gidicem dedim ister gelirsin ister gelmezsin beni hiç bir zaman evlat olarak görmediler ki ben saygıda hiç kusur etmedim ama yok o da bir yere kadar
aaa ayıp etmiş walla .ama üzülme canım belki onundaalındğı bişeyler vardır
zaten şu bebek oknusunda tek canımı sıkan şey doğunca kayınvalideyle içli dışlı olmak. bazı şeylerde beni üzdükleri iiçin hiç affedemiyorum onları
Kızlar gebelik takip çizelgesi var nette biraz baktım gördüm exel de hazırlanmış bir program. İndirdim baktım çok hoş şimdi gebelikle ve bebeğimle ilgili tüm verileri buraya gireceğim.
size linkini vereyim dileyen indirsin kullansın..
Download 40 Hafta Gebelik Takip 0.4 - Bedava Deneyin - Annenin hamilelikte kilo takibi - Downloadarsivi.com
evet şimdi ben verilerimi gireyim bana müsaade. Zaten kendi kendime yazıp duruyorumGece ne kadar sessizmiş burası yahu..
görüşmek üzere
Kızlar gebelik takip çizelgesi var nette biraz baktım gördüm exel de hazırlanmış bir program. İndirdim baktım çok hoş şimdi gebelikle ve bebeğimle ilgili tüm verileri buraya gireceğim.
size linkini vereyim dileyen indirsin kullansın..
Download 40 Hafta Gebelik Takip 0.4 - Bedava Deneyin - Annenin hamilelikte kilo takibi - Downloadarsivi.com
evet şimdi ben verilerimi gireyim bana müsaade. Zaten kendi kendime yazıp duruyorumGece ne kadar sessizmiş burası yahu..
görüşmek üzere
canım bu çok güzelmiş teşekürler
İyi geceler mislinciğim ben çıkıyorum. Ben biraz film izleyeceğim. Ne zaman uyuyacağım artık Allah bilir...
Öpüyorum
tablo yu 2011 aralık anneleri tablosu diye aratırırsan çıkıyo
günaydın kızlar nasılsınız,geçmiş olsun demetciğim,benimde karnımda kasıklarımda hafif sancı var kabızlıktan dolayı,kaç gündür ekmek yemiyom,mısır gevreği,kayısı,yoğurt,süt vs. 2 gündür demiri de içmiyorum,ıkınmaktan ağrıyo benimki,olmazsa tek çare probiyotik yoğurtla,kepek ekmek alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?