2011 Aralık Anneleri

Prensesini tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün

Hayırlı olsun oğluşun, allah analı babalı büyütsün

allahın gücüne gitmesin eşimde bende hep kız istiyorduk, içimiz burkuldu erkek duyunca. eşimin hala ümidi var %20 kız ihitmaline inanmaya çalışıyor. nasip herşey tabi.

Sağlıklı olsun simran, ikiside evlat birşey farketmiyor ve doğunca çok seviliyor görüceksin iyiki oğluşum olmuş diyeceksin, sonradan hep öyle oluyor

günaydın güzel anneler ve onların cennet kokulu melekleri ne güzel ya bebeklerin cinsiyetleri belli olmaya başladı kız anneleri çoğalmaya başladı rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bugün itibariyle 4,ayımız bitti rabbime şükürler olsun yarın kontrolümüz var dörtlü yaptıracaz inşallah

Tülaycım tabiki aile meselerine karışmak istemem ama biraz daha iyi davranabilirsin (eşin için) fazla görüşmedikten sonra problem olmaz tatlım, onlarıda öyle kabul etmek lazım, melek tülay cici gelin ol tamam mı

4 lüde mi yapıyorlar, güzel sonuçlarını bekleriz

Günaydın anneler ve tatlı bıcırıkları,Hepinize hayırlı cumalarr.Bu sabaha karşı benimde kasıklarım çok sancıdı,bu aralar elim ayağım yanıyor,hep açık yatıyorum belkide üşütüyorum ondan bu ağrılar bilemedim..

günaydın fıstıklar:79::79:

nasılsınız?

dün çok feci rüyalar gördüm, tuvalete gidiyorum bakıyorum kanamam olmuş, bir sürü hastane dolaşıyoruz eşimle, ama gece vakti doktor bulamıyoruz falan sabah uyandığımda gerçek değilmiş diye içim rahatladı :)

neyseki bugün son günümüz, bu akşam tatile çıkıyoruz bir hafta işten uzak ( aramazlarsa tabi ) iyi gelecek bizede, ama yolculuk için endişeleniyorum umarım herşey yolunda gider

tüm bilgilerini deryam1605 arkadaşımıza gönderirsen başka bir sayfada listemiz var
deryacığım seni oraya ekler
canım liste nerede bende katılmak istiyorum .aralık annesi olacağım ama en sondan 30 aralık tahmini doğum tarihi geçen 21 aralık çıktı.
hangi bilgileri göndericez

canım liste nerede bende katılmak istiyorum .aralık annesi olacağım ama en sondan 30 aralık tahmini doğum tarihi geçen 21 aralık çıktı.
Hangi bilgileri göndericez

son adet tarihin,beklenen doğum tarihi ultrasona göre 3-5 gün değişebilir,yaşın,hamile kaldığın kilo,13+ lı kilon,bebeğin cinsiyeti,adı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…