sonunda bebişimin cinsiyetini öğrendim bir kızım olacak :))
evet doktora gittik geldik .sata göre 13+6 ama ultrasona göre 15 haftalığız.ikili tarama sonuçlarım çok güzelmiş. 2 hafta sonra 4 lüyü yaptıracağız dedi.cinsiyetimiz belli oldu prenses dedi .2 hafta önce takla açan erkek tipli bebiş yerine daha uslu akıllı kız görünümü kazanmışişte böyle arkadaşlar.
herkese iyi akşamlar. Ben yeni bir üyeyim. bebeğimin cinsiyetini bu hafta öğrendim 13+4 haftalık bir kız bebek :)
iyi akşamlar kızlar
bende kısmetse aralık 13 te bebeğimi bekliyorum
2 gün önce öğrendim bi oğlum olcakmış
tüp bebek topiğinde hep kız bekliyor arkadaşlar burda durular nasıl merak ediyorum genellikle erkekmi yoksa kız bebeklermi hakim?
allahın gücüne gitmesin eşimde bende hep kız istiyorduk, içimiz burkuldu erkek duyunca. eşimin hala ümidi var %20 kız ihitmaline inanmaya çalışıyor. nasip herşey tabi.
burda liste yapıyormusunuz hem cinsiyet hem kilo cetveli?
hayır ben soğuk konuşunca soğuk konuştun diyo e samimi olduk işte samimi samimi dedim sinirlendim diye yoksa ben bi dakka bile konuşmadan kapamasını da bilirim ne istediğini anlamıyorum yaaaa ben bi bahçeye çıkıyım de hava alıyım gerçekten bütün gün evde tek başımaydım sıkıldım valla zaten kıçımın üstünde oturamadığımdan başıma geldi ne geldiysede neyyyyyseeeee geççek inşaalllaaahhh
günaydın güzel anneler ve onların cennet kokulu melekleri ne güzel ya bebeklerin cinsiyetleri belli olmaya başladı kız anneleri çoğalmaya başladı rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bugün itibariyle 4,ayımız bitti rabbime şükürler olsun yarın kontrolümüz var dörtlü yaptıracaz inşallah
4 lüde mi yapıyorlar, güzel sonuçlarını bekleriz
Hey günaydın güzel annecik adayları hayırlı cumalar herkese :))
dörtlü yeni çıkmış bende 3 lü der diye bekliyordum ama dörtlü yapacaz dedi görecez yarın artık
ben de hem 2 li hem 4 lü yaptırdım sonuçlar iyi çıktı inşallah sizinki de iyi çıkar
hayırlı cumalar cnm :82:nassın ???
canım liste nerede bende katılmak istiyorum .aralık annesi olacağım ama en sondan 30 aralık tahmini doğum tarihi geçen 21 aralık çıktı.tüm bilgilerini deryam1605 arkadaşımıza gönderirsen başka bir sayfada listemiz var
deryacığım seni oraya ekler
canım liste nerede bende katılmak istiyorum .aralık annesi olacağım ama en sondan 30 aralık tahmini doğum tarihi geçen 21 aralık çıktı.
Hangi bilgileri göndericez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?