son adet tarihin,beklenen doğum tarihi ultrasona göre 3-5 gün değişebilir,yaşın,hamile kaldığın kilo,13+ lı kilon,bebeğin cinsiyeti,adı
İyidir fıstık hamdolsun . Ya sen nörüyon ?
23 erkek,20 kız,tülay seninki kesin olmadığından sildim eee bize kız lazımmm,dderya canım senin irkeği de kız yaptım,hayırlısı böyleymiş,gelsin kızlarrrrrr
hayırlı olsun canım oğluşun ama pembeden vazgeçme güzel toz pembeler var tşört olarak giydiriyorum ben .lilamsı fala açık renkleri hiç ayırt etmeden bulabiliyorum .tavsiye ederim özellikle us.polo alabilirsin bıdığa.kızlaaaaaaaaaarrrrrrrr günaydınnnnnnnn :79::79::79::79::79:
dün akşam doktor randevumuz vardı eşimle birlikte gittik. girerken bile eşim görürsün erkek dedi durdu bende hayır kız dedim.
neyse doktor amca uzun uzadıya ölçtü biçti sonra bi ara karnımı salladı ama nasıl benim bile canım yandı yaniii ve bebişim iki bacağınıda öyle bir tepti ki sinirli sinirli doktor amca dedi ki ahanda kızdı bana
veeee bacaklarını upuzun uzattı ayırdı ve biz üstten görüyoruz bebişimi.... aaaaaaaaaahhhhh diye bi çığlık attım çünkü bacaklarının arasında ufacık bi sivrilik vardı hemen kocişe baktım o da görmüştü ve sırıtıyodu
doktor amca da aaaa evet erkeğimiz var burda dedi
neyyyse çıktık eşim takılıyo bana durmadan ya gördünmü oğlum gösterdi sana çüküsünü filn
yani artık tüm pembişli cicili bicili şeylerden oğluşum için vazgeçiyorum
günaydın kızlar nasılsınız,geçmiş olsun demetciğim,benimde karnımda kasıklarımda hafif sancı var kabızlıktan dolayı,kaç gündür ekmek yemiyom,mısır gevreği,kayısı,yoğurt,süt vs. 2 gündür demiri de içmiyorum,ıkınmaktan ağrıyo benimki,olmazsa tek çare probiyotik yoğurtla,kepek ekmek alcam
cnm kepek ekmeği yardımcı olmaz prebiyotik yoğurdu düzenli kullan hergün ara vermeden bide semiz otu tüketmeye çalış faydasını göreceksin inş,taze kayısıda pek faydalı olmaz sabah aç karnına 5 tane kuru kayısı ve bi bardak ılık suda içebilirsin,ben bu konularda çok rahatım hiç sıkıntım olmadı çok şükür dün geceki sancıda farklıydı bi yere yani sağ tarafıma toplandı taş gibi oldu dayanılmazdı sancısı bugün takip edeyim akşama kadar tekrarlarsa doktora gidicem olmaz inş.
hayırlı olsun canım oğluşun ama pembeden vazgeçme güzel toz pembeler var tşört olarak giydiriyorum ben .lilamsı fala açık renkleri hiç ayırt etmeden bulabiliyorum .tavsiye ederim özellikle us.polo alabilirsin bıdığa.
hahahahahahaha:))))
benim bebiş sanırım kız olucak. 167 idi kalp atışı:))))))))
yok yok güzel valla kuşum aydın olmyorlaraa öylemi hiç gözüme çarpmadı bak varsa bende alırım vallahi kuşum aydın gibi olsun oğluşum
kızlaaaaaaaaaarrrrrrrr günaydınnnnnnnn :79::79::79::79::79:
dün akşam doktor randevumuz vardı eşimle birlikte gittik. girerken bile eşim görürsün erkek dedi durdu bende hayır kız dedim.
neyse doktor amca uzun uzadıya ölçtü biçti sonra bi ara karnımı salladı ama nasıl benim bile canım yandı yaniii ve bebişim iki bacağınıda öyle bir tepti ki sinirli sinirli doktor amca dedi ki ahanda kızdı bana
veeee bacaklarını upuzun uzattı ayırdı ve biz üstten görüyoruz bebişimi.... aaaaaaaaaahhhhh diye bi çığlık attım çünkü bacaklarının arasında ufacık bi sivrilik vardı hemen kocişe baktım o da görmüştü ve sırıtıyodu
neyyyse çıktık eşim takılıyo bana durmadan ya gördünmü oğlum gösterdi sana çüküsünü filn
yarın bende öğreneceğim belki pzt 23-21 oluruz inşallah kızım olsun istiyorum birtane oğlum var ama allahımdan hayırlsı erkek de olsa hiç üzülmem allahım iyi yazılar yazmış olsun..
Tülaycım tabiki aile meselerine karışmak istemem ama biraz daha iyi davranabilirsin (eşin için) fazla görüşmedikten sonra problem olmaz tatlım, onlarıda öyle kabul etmek lazım, melek tülay cici gelin ol tamam mı
GÜNAYDINNN, HAYIRLI CUMALAR... UMARIM HEPİNİZ VE BEBİŞLERİMİZ İYİDİR. YARIN RANDEVUM VAR VE ÇOKK HEYECANLIYIM. EN SON 27 MAYISTA GÖRMÜŞTÜM. BİRKAÇ GÜNDÜRDE HİASSEDEMİYORUM HAREKETLERİNİ. UMARIM İYİDİR. NE OLUR DUA EDİN İYİ OLSUN CNM BENİM. ONU ÇOK ÖZLEDİM YA.
ahhh be cnm belki hatırlarsın hamiş kaldığımdan beri çekiyorum o kabızlığı. ne yaptıysam fayda etmedi. dünde bri arkadaşın fazla ıkınmaktan rahmim kanadı yazısıyla iyice pimpiriklendim ve dün akşam ilk defa doktorun verdiği kabızlık şurubunu içtim. bakalım olmazsa artık 2-3 günde bir ondan içeceğim. çünkü hakkkatten başa çıkamadım bu kabızlıltan. ve ben hiçç kabız olmayan biriydim. bu günümüze de şükür. bebişlerimiz iyi olsunda. Rabbim yavrularımızı korusun inşallah.
cnm o birazda bebk harektidir. sen yinede git doktora ama. ben ilk öyle hissettim hareketini. çok gergindim birden sağ tarafıma toplandı taş gibi kesildi. sonra farkettim ki ben gergin olunca veya acıkıp yemeyince kızıyor kasıyor kendini. yaramaz bunlar gerçekten. ama çok ağrın olursa mutlaka ihmal etme git.
günaydın kızlar nasılsınız,geçmiş olsun demetciğim,benimde karnımda kasıklarımda hafif sancı var kabızlıktan dolayı,kaç gündür ekmek yemiyom,mısır gevreği,kayısı,yoğurt,süt vs. 2 gündür demiri de içmiyorum,ıkınmaktan ağrıyo benimki,olmazsa tek çare probiyotik yoğurtla,kepek ekmek alcam
cnm olabilirmi ama hareket için erkendir diyicem ama sende de olduysa normaldir o zaman:26:yalnız bende dün akşam eşimin annesiyle kavga ettim baya baya içimi döktüm,şimdi benim gözümde kocaman bir sıfır,5 senedir saygısızlık yapmamak için elimden geleni yaptım artık sabrımı zorladılar yani,yüzüne terbiyesiz ahlaksız olduğunu söyledim hiçte pişman değilim önceleri yapmadığıma pişmanım asıl,ama tartışmadan dolayı hiç sinirlenmedim hatta daha iyi oldum sanırım bundanda olmadı ve şu anda da var toplanıyo bi yerde taş gibi kalıyo dışardan da çok belli akşamı beklemem belki bide sağ ayağımı çekemiyorum yürürken zorlanıyorum
kızlaaaaaaaaaarrrrrrrr günaydınnnnnnnn :79::79::79::79::79:
23 erkek,20 kız,tülay seninki kesin olmadığından sildim eee bize kız lazımmm,dderya canım senin irkeği de kız yaptım,hayırlısı böyleymiş,gelsin kızlarrrrrr
Tülaycım tabiki aile meselerine karışmak istemem ama biraz daha iyi davranabilirsin (eşin için) fazla görüşmedikten sonra problem olmaz tatlım, onlarıda öyle kabul etmek lazım, melek tülay cici gelin ol tamam mı
Tebrik ederim oğluşunu, erkek çocuklarıınında çok güzel kıyafetleri oluyor, onlarla idare edeceeksiniz artık, maşallah oğluşuna
Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı, hayırlı, iyi bahtlı olsun evladın cnm.
Aslına bakarsanız ben her ne kadar kayınvalidemle şuan küs olsamda ben kayınvalideleri severim. yaşlı insnaları ekstra bir severim. ve aslında iyi bir gelinimde bence. hiç kötü lafımda olmadı. Ancak benim anlamadığım şu görümceler. Şimdi kayınvalide tmm onunla aramızda çok yaş farkı var, kuşak farkı var bide onların zamanında çocuğunu kucağına alıp sevemezmişsin bile. tabii onlarda bunların yumuşatılmış halini bize yansıtıyorlar. onlara kalsa kendilerinin yaptığı kaynanalık bile değil. ve ben bu durumu anlıyorum. haklılar. Ancak benim anlamadığım şu görümcelere ne oluyor. kendisi benden 6 yaş küçük, gayet modern giyinen, saçları her zaman sarı ve permalı bakımlı ancak kafasının içi kayınvalidemde daha örümcekli bir görümcem var. kayınvalidem kızım giderken bana haber verin diyorsa o "mecbursun bu evde kurallar böyle bizim dediğimiz gibi yaşayacaksın" diyebiliyor. (boşanıp bir kızıyla yerleşti de) birkere ben o sarı saçlarını yolarım senin. git önce kafan gibi giyin o zaman. sana bunu biri dayatsa ay ne kadar banal dersin ki herkese ay ne kadar banalsiniz diye dalga geçen biridir. ee kaynanda ondan gaz alıyor bir kışkırtıyor sorma sana böyle yapamazlar, öyle yapamazlar. kaynanamda aldığı gazla saldırıyor ikide bir bana.vel hasılı kelam 2 görümcem var 2 side kaynanamdan beterler. ben kaynnamla iyi geçinirdim ancak baktım ki oda onlara uyuyor. 3ü bir olup habire laf sokmalar, bağırmlar, hakaretler. eee yeter dedim. görüşmeyelim. şimdi bunun kötü gelinlikle alakası nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?