2011 Aralık Anneleri

İyidir fıstık hamdolsun . Ya sen nörüyon ?

nörim cnm ya o düğün senin bu düğün benim gidip tepiniyom ana bi oynadım bi oynadım dermişimmm :95::95::95:ayağa kalktıp herkes arkamda otur yerine diye halay başı gibi dolandım valla bütün düğün boyunca hahahah bi abla ne dese beğenisiniz sen oynama dedi neden dedim zıplama tehkikeli dedi bende gayet iyiyim hiç bişey olmaz dedim cvp şu ; sen önemli değilsin bebeğe bişey olmasında şimdiden gözden çıkardılar beni

kızlaaaaaaaaaarrrrrrrr günaydınnnnnnnn :79::79::79::79::79:

dün akşam doktor randevumuz vardı eşimle birlikte gittik. girerken bile eşim görürsün erkek dedi durdu bende hayır kız dedim.
neyse doktor amca uzun uzadıya ölçtü biçti sonra bi ara karnımı salladı ama nasıl benim bile canım yandı yaniii ve bebişim iki bacağınıda öyle bir tepti ki sinirli sinirli doktor amca dedi ki ahanda kızdı bana
veeee bacaklarını upuzun uzattı ayırdı ve biz üstten görüyoruz bebişimi.... aaaaaaaaaahhhhh diye bi çığlık attım çünkü bacaklarının arasında ufacık bi sivrilik vardı hemen kocişe baktım o da görmüştü ve sırıtıyodu
doktor amca da aaaa evet erkeğimiz var burda dedi

neyyyse çıktık eşim takılıyo bana durmadan ya gördünmü oğlum gösterdi sana çüküsünü filn

yani artık tüm pembişli cicili bicili şeylerden oğluşum için vazgeçiyorum

23 erkek,20 kız,tülay seninki kesin olmadığından sildim eee bize kız lazımmm,dderya canım senin irkeği de kız yaptım,hayırlısı böyleymiş,gelsin kızlarrrrrr

yarın bende öğreneceğim belki pzt 23-21 oluruz inşallah kızım olsun istiyorum birtane oğlum var ama allahımdan hayırlsı erkek de olsa hiç üzülmem allahım iyi yazılar yazmış olsun..

kızlar dün oğlumuza ilk eşyasını aldık babasıyla:)

bir tane minicik önlük aldık çok şeker şeyler var ama.. biz şimdiden almak istemedik.. bugünde tatile gidiyoruz. artık 5 aydan sonra yavaş yavaş ağır ağır alırız eksiklerini.. şu 3 lü testimizid geçelim hayırlısı ile.. :)

hayırlı olsun canım oğluşun ama pembeden vazgeçme güzel toz pembeler var tşört olarak giydiriyorum ben .lilamsı fala açık renkleri hiç ayırt etmeden bulabiliyorum .tavsiye ederim özellikle us.polo alabilirsin bıdığa.

GÜNAYDINNN, HAYIRLI CUMALAR... UMARIM HEPİNİZ VE BEBİŞLERİMİZ İYİDİR. YARIN RANDEVUM VAR VE ÇOKK HEYECANLIYIM. EN SON 27 MAYISTA GÖRMÜŞTÜM. BİRKAÇ GÜNDÜRDE HİASSEDEMİYORUM HAREKETLERİNİ. UMARIM İYİDİR. NE OLUR DUA EDİN İYİ OLSUN CNM BENİM. ONU ÇOK ÖZLEDİM YA.

ahhh be cnm belki hatırlarsın hamiş kaldığımdan beri çekiyorum o kabızlığı. ne yaptıysam fayda etmedi. dünde bri arkadaşın fazla ıkınmaktan rahmim kanadı yazısıyla iyice pimpiriklendim ve dün akşam ilk defa doktorun verdiği kabızlık şurubunu içtim. bakalım olmazsa artık 2-3 günde bir ondan içeceğim. çünkü hakkkatten başa çıkamadım bu kabızlıltan. ve ben hiçç kabız olmayan biriydim. bu günümüze de şükür. bebişlerimiz iyi olsunda. Rabbim yavrularımızı korusun inşallah.

cnm o birazda bebk harektidir. sen yinede git doktora ama. ben ilk öyle hissettim hareketini. çok gergindim birden sağ tarafıma toplandı taş gibi kesildi. sonra farkettim ki ben gergin olunca veya acıkıp yemeyince kızıyor kasıyor kendini. yaramaz bunlar gerçekten. ama çok ağrın olursa mutlaka ihmal etme git.

aa öylemi hiç gözüme çarpmadı bak varsa bende alırım vallahi kuşum aydın gibi olsun oğluşum

aa öylemi hiç gözüme çarpmadı bak varsa bende alırım vallahi kuşum aydın gibi olsun oğluşum
yok yok güzel valla kuşum aydın olmyorlar
geçen dr giderken açık lilamsı ,pembemsi giydirdim oğluşu doktorum diyor pembeleri giydiriyorsun oğlana diyor bende diyorum oğlan kumralken giysin bakalım kararırsa zor giyer diyorum . her renge alışsın diye giydiriyorum aslında.ben oğluma alırken hep evde giyecei kıyafetleri ortak renk aldım bakalım ayakkabılar hep krem rengi ,saklıyorum kıza giydireceğim.
daha yepyeni duruyorlar kıyamadım kimseye veremedim de değerlendireceğiz bakalım.

Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı, hayırlı, iyi bahtlı olsun evladın cnm.

yarın bende öğreneceğim belki pzt 23-21 oluruz inşallah kızım olsun istiyorum birtane oğlum var ama allahımdan hayırlsı erkek de olsa hiç üzülmem allahım iyi yazılar yazmış olsun..

Allah gönlüne göre versin cnm. bende bir oğlum olsun çokk istiyorum ama baaklım kısmet. Allah hayırlı, sağlıklı, iyi bahtlı ve analı babalı büyütsünde. sonuçta hepsi bizim kanımızdan, canımızdan bir parça olacaklar. kucağımıza aldığımızda cinsiyeti aklımıza bile gelmeyecek.

Aslına bakarsanız ben her ne kadar kayınvalidemle şuan küs olsamda ben kayınvalideleri severim. yaşlı insnaları ekstra bir severim. ve aslında iyi bir gelinimde bence. hiç kötü lafımda olmadı. Ancak benim anlamadığım şu görümceler. Şimdi kayınvalide tmm onunla aramızda çok yaş farkı var, kuşak farkı var bide onların zamanında çocuğunu kucağına alıp sevemezmişsin bile. tabii onlarda bunların yumuşatılmış halini bize yansıtıyorlar. onlara kalsa kendilerinin yaptığı kaynanalık bile değil. ve ben bu durumu anlıyorum. haklılar. Ancak benim anlamadığım şu görümcelere ne oluyor. kendisi benden 6 yaş küçük, gayet modern giyinen, saçları her zaman sarı ve permalı bakımlı ancak kafasının içi kayınvalidemde daha örümcekli bir görümcem var. kayınvalidem kızım giderken bana haber verin diyorsa o "mecbursun bu evde kurallar böyle bizim dediğimiz gibi yaşayacaksın" diyebiliyor. (boşanıp bir kızıyla yerleşti de) birkere ben o sarı saçlarını yolarım senin. git önce kafan gibi giyin o zaman. sana bunu biri dayatsa ay ne kadar banal dersin ki herkese ay ne kadar banalsiniz diye dalga geçen biridir. ee kaynanda ondan gaz alıyor bir kışkırtıyor sorma sana böyle yapamazlar, öyle yapamazlar. kaynanamda aldığı gazla saldırıyor ikide bir bana.vel hasılı kelam 2 görümcem var 2 side kaynanamdan beterler. ben kaynnamla iyi geçinirdim ancak baktım ki oda onlara uyuyor. 3ü bir olup habire laf sokmalar, bağırmlar, hakaretler. eee yeter dedim. görüşmeyelim. şimdi bunun kötü gelinlikle alakası nedir?

cnm olabilirmi ama hareket için erkendir diyicem ama sende de olduysa normaldir o zaman:26:yalnız bende dün akşam eşimin annesiyle kavga ettim baya baya içimi döktüm,şimdi benim gözümde kocaman bir sıfır,5 senedir saygısızlık yapmamak için elimden geleni yaptım artık sabrımı zorladılar yani,yüzüne terbiyesiz ahlaksız olduğunu söyledim hiçte pişman değilim önceleri yapmadığıma pişmanım asıl,ama tartışmadan dolayı hiç sinirlenmedim hatta daha iyi oldum sanırım bundanda olmadı ve şu anda da var toplanıyo bi yerde taş gibi kalıyo dışardan da çok belli akşamı beklemem belki bide sağ ayağımı çekemiyorum yürürken zorlanıyorum

deryacım senin kan ilacının ismi ne bazı kan ilaçları kabız yapııyor ama mesela ben maltofer diye bi ilaç kullanıyorum beni felaket ishal yapıyor çok memnunum istersen doktoruna bi danış çok rahatım ben.

sen yinede bir görün doktoruna. o ayak çekmesi 3-4 gündür bende de başladı yarın gidince doktoruma bir sorayım. belkide dediğin gibi üstü açık yatıyoruz üşütüyoruz. bir kaç gündür sancım vardı benim dün ayağıma çorap giydim tüm gün yandı ayağım ama çıkarmadım. bugün sancım pek kalmadı belkide üşütmeydi. ayy çok karmaşık ne neydi acaba.

Tebrik ederim oğluşunu, erkek çocuklarıınında çok güzel kıyafetleri oluyor, onlarla idare edeceeksiniz artık, maşallah oğluşuna

23 erkek,20 kız,tülay seninki kesin olmadığından sildim eee bize kız lazımmm,dderya canım senin irkeği de kız yaptım,hayırlısı böyleymiş,gelsin kızlarrrrrr

günaydın kıslar

deryacım ii yapmışsın canım belki bu defa gittiğimde kesinleşir dicem ama inan hiç sorun değil evde oturmak hiç bana göre değilmiş işe gidesim var düşün yani hayırlısıyla atlatsam şu dönemi cinsiyeti beklerim daha yaaaa tek benimki eksik kalsın mesela o kadar yani hehehehe ii bi cuma olsun herkes için tatile çıkcaklara da gıcık olduğumu bildirmek isterim şaka şaka didim ii tatiller çok eğlenin bol bol yüzün benim içinde (((

öyleyim dimi cici gelinim melek gibiyim ben heheheeh ne güzel bişeyim yaaawwwwww

Tebrik ederim oğluşunu, erkek çocuklarıınında çok güzel kıyafetleri oluyor, onlarla idare edeceeksiniz artık, maşallah oğluşuna

hep kız hissettiğim için herşeyi ona göre hayal ediyodum ama olsun kardeşlerinin abisi olacak oğluşum benim.
internette erkek bebek giysilerine bakmaya başladım bile

Sen sabretceğin kadar sabretmişsin canım daha ne yapabilirisin ki 3 cadı bir arada olmuş başına ekşimişler, üzme hiç kendini sadece olabiliyorsa az görüşüp iyi davranıp mesafeli olmakta fayda var demek istiyorum eşlerimizin mutluluğu için ama seni bu durum canından bezdiriyorsa en iyisi hiç görüşmemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…