ben antalya merkezdeyim
benim eşim karışmaz bizim ilişkimize, ben ters bi lafı olursa kaynanamın söyler söylemez terslerim tabi hımmm deyip alttan aldığımda oluyor ama fazla yakın davranmayınca hiç problem olmuyor ayda bir iki kerede çekiyorum derdini, birşey yapmadığım halde benden iyisi yok
Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı, hayırlı, iyi bahtlı olsun evladın cnm.
Allah gönlüne göre versin cnm. bende bir oğlum olsun çokk istiyorum ama baaklım kısmet. Allah hayırlı, sağlıklı, iyi bahtlı ve analı babalı büyütsünde. sonuçta hepsi bizim kanımızdan, canımızdan bir parça olacaklar. kucağımıza aldığımızda cinsiyeti aklımıza bile gelmeyecek.
Aslına bakarsanız ben her ne kadar kayınvalidemle şuan küs olsamda ben kayınvalideleri severim. yaşlı insnaları ekstra bir severim. ve aslında iyi bir gelinimde bence. hiç kötü lafımda olmadı. Ancak benim anlamadığım şu görümceler. Şimdi kayınvalide tmm onunla aramızda çok yaş farkı var, kuşak farkı var bide onların zamanında çocuğunu kucağına alıp sevemezmişsin bile. tabii onlarda bunların yumuşatılmış halini bize yansıtıyorlar. onlara kalsa kendilerinin yaptığı kaynanalık bile değil. ve ben bu durumu anlıyorum. haklılar. Ancak benim anlamadığım şu görümcelere ne oluyor. kendisi benden 6 yaş küçük, gayet modern giyinen, saçları her zaman sarı ve permalı bakımlı ancak kafasının içi kayınvalidemde daha örümcekli bir görümcem var. kayınvalidem kızım giderken bana haber verin diyorsa o "mecbursun bu evde kurallar böyle bizim dediğimiz gibi yaşayacaksın" diyebiliyor. (boşanıp bir kızıyla yerleşti de) birkere ben o sarı saçlarını yolarım senin. git önce kafan gibi giyin o zaman. sana bunu biri dayatsa ay ne kadar banal dersin ki herkese ay ne kadar banalsiniz diye dalga geçen biridir. ee kaynanda ondan gaz alıyor bir kışkırtıyor sorma sana böyle yapamazlar, öyle yapamazlar. kaynanamda aldığı gazla saldırıyor ikide bir bana.vel hasılı kelam 2 görümcem var 2 side kaynanamdan beterler. ben kaynnamla iyi geçinirdim ancak baktım ki oda onlara uyuyor. 3ü bir olup habire laf sokmalar, bağırmlar, hakaretler. eee yeter dedim. görüşmeyelim. şimdi bunun kötü gelinlikle alakası nedir?
ayak parmaklarıma oje sürebilmek için kırk şekle girdim yawakarnım büyüynce ne olcak nasıl yıkancam bacaklarımı nasıl sabunlucam.. nasıl ayakkabı giycem.. nası oje sürcem ben yaw...
bende bende ,ayagımı oyle koydum olmadı boyle koydum olmadı egıldım büküldüm olmadı cok zorlandım..
bunları nasıl cıkartıcam dıye dusundum bende ..bır de kırmızı uvvvv ..
esım evde olsaydı ona surdurecektım valla cıkarma ıslemı ona kaldı
Aslına bakarsanız ben her ne kadar kayınvalidemle şuan küs olsamda ben kayınvalideleri severim. yaşlı insnaları ekstra bir severim. ve aslında iyi bir gelinimde bence. hiç kötü lafımda olmadı. Ancak benim anlamadığım şu görümceler. Şimdi kayınvalide tmm onunla aramızda çok yaş farkı var, kuşak farkı var bide onların zamanında çocuğunu kucağına alıp sevemezmişsin bile. tabii onlarda bunların yumuşatılmış halini bize yansıtıyorlar. onlara kalsa kendilerinin yaptığı kaynanalık bile değil. ve ben bu durumu anlıyorum. haklılar. Ancak benim anlamadığım şu görümcelere ne oluyor. kendisi benden 6 yaş küçük, gayet modern giyinen, saçları her zaman sarı ve permalı bakımlı ancak kafasının içi kayınvalidemde daha örümcekli bir görümcem var. kayınvalidem kızım giderken bana haber verin diyorsa o "mecbursun bu evde kurallar böyle bizim dediğimiz gibi yaşayacaksın" diyebiliyor. (boşanıp bir kızıyla yerleşti de) birkere ben o sarı saçlarını yolarım senin. git önce kafan gibi giyin o zaman. sana bunu biri dayatsa ay ne kadar banal dersin ki herkese ay ne kadar banalsiniz diye dalga geçen biridir. ee kaynanda ondan gaz alıyor bir kışkırtıyor sorma sana böyle yapamazlar, öyle yapamazlar. kaynanamda aldığı gazla saldırıyor ikide bir bana.vel hasılı kelam 2 görümcem var 2 side kaynanamdan beterler. ben kaynnamla iyi geçinirdim ancak baktım ki oda onlara uyuyor. 3ü bir olup habire laf sokmalar, bağırmlar, hakaretler. eee yeter dedim. görüşmeyelim. şimdi bunun kötü gelinlikle alakası nedir?
günaydın kıslar
deryacım ii yapmışsın canım belki bu defa gittiğimde kesinleşir dicem ama inan hiç sorun değil evde oturmak hiç bana göre değilmiş işe gidesim var düşün yani hayırlısıyla atlatsam şu dönemi cinsiyeti beklerim daha yaaaa tek benimki eksik kalsın mesela o kadar yani hehehehe ii bi cuma olsun herkes için tatile çıkcaklara da gıcık olduğumu bildirmek isterim şaka şaka didim ii tatiller çok eğlenin bol bol yüzün benim içinde(((
Sen sabretceğin kadar sabretmişsin canım daha ne yapabilirisin ki 3 cadı bir arada olmuş başına ekşimişler, üzme hiç kendinisadece olabiliyorsa az görüşüp iyi davranıp mesafeli olmakta fayda var demek istiyorum eşlerimizin mutluluğu için ama seni bu durum canından bezdiriyorsa en iyisi hiç görüşmemek
ay benimkide kırmızı:) karnıma çektim karnım acıdı.. yan tuttum ayağımı göremedim.. ay bir zorlandımki sorma.. eşim çıkartırda.. sürermi bilmiyorum pek sanmam açıkcası:) bide ben takıntılıyım sürdükten sonra kenarlarını asetonlu pamuğu törpüye sarıp temizliorum oje kalıntılarını... ah walla karnım ağrıdı yaw:)
zor zor kadın olmak her koşulda zor :) hayır akşam yola çıkıyorum tatile gitcem.. açık ayakkabı terlik falan azıcık güzel gözüksün zaten ankarada henüz ne etek ne açık yakakkabı giyebildim:) bu arada ayaklarım bir numara büyüyerek şiştiğinden 37 ye atandılar:)
bizim de kalp atışımız 158 ama erkek bizimkisiii
ben de antalya merkezdeyim hangi doktora gidiyorsunuz siz
ay benimkide kırmızı:) karnıma çektim karnım acıdı.. yan tuttum ayağımı göremedim.. ay bir zorlandımki sorma.. eşim çıkartırda.. sürermi bilmiyorum pek sanmam açıkcası:) bide ben takıntılıyım sürdükten sonra kenarlarını asetonlu pamuğu törpüye sarıp temizliorum oje kalıntılarını... ah walla karnım ağrıdı yaw:)
zor zor kadın olmak her koşulda zor :) hayır akşam yola çıkıyorum tatile gitcem.. açık ayakkabı terlik falan azıcık güzel gözüksün zaten ankarada henüz ne etek ne açık yakakkabı giyebildim:) bu arada ayaklarım bir numara büyüyerek şiştiğinden 37 ye atandılar:)
Topiğin ilk çatlayanı benım herhalde
dün aksam farkettım gogüslerımden aldım ılk darbeyı
o kadar bebek yagları bosaymış,gogsümün yan alt rafında ıkı tane kırmızı ,boyle kılcal damar seklınde cızgıler var ..çatlakmış bunlar bugun ogrendım
ben dırekt beyaz olucak snaıyordum
ama bılıyordum catlıyacagını 75 bedenden 90 bedene cıkınca boyle oldu
gitti güzelim gögüsler ,üstlerden degıl allahtan allta kaldırınca gorunuyor..
bırde acayıp kaşınıyorum oyle boyle degıl goguslerımı koparıcam nerdeyse ,ucları ozellıkle kası kası oluyorum ..
sabah bı kasıdım o kadar hassas olmuslar kı kan topladı orası..
bır de esım dıyor ne olmus bunlara ucları zaten buyuktu daha da buyumus ,kahverengı halka kocaman olmus su toplamıs bunlar dıyor
baklım daha ne olucak ya ..
Bence herşey eşlerde bitiyor canım, kendi ailesi ve senin arandaki mesafeyi en iyi o ayarlar, bende eşimin ailesi ile aynı apartmanda oturuyorum altılı üstlü, biraz yaşlılar ve cahil insanlar, eşimde bende üniversite bitirdik ve ikimizde çalışıyoruz, ilk evlendiğimizde bizdede sorunlar yaşanmıştı, evlerimiz ayrı ama birlikte yemek yiyelim istemişlerdi bir misafirim gelse kayınvalidem hemen damlardı, eski usulden gelin gibi davranmamı, hizmet etmemi beklediler, ama eşim tatlılıkla hep arayı buldu ve mesafeyi koydu,ne ben onun annesi için kötü laflar söyleyebilirim nede annesi benim için ona şikayet edemez, müsade etmez hiçbir zaman. Şimdi haftada bir onlara yemeye çıkarız,(hamilelikte bu 3 ü 4ü de buldu hiç yemek yapmıyorum 3 aydır :)) üst katta oturmalarına rağmen kayınvalidem senede 1 ya da 2 kere iner bizim eve genelde biz uğrarız hep, eşimin 5 kız kardeşi var tek erkek eski usulde erkek çocuklar önemlidir ya, annesi babası bile ondan çekiniyor, bişey istediklerinde bana söylerler sanki eşim kötü polis ben aralarını buluyorum. Anlayacağınız ilk başta hiç bir isteklerini yapmamamıza rağmen şimdi benden iyisi yok, eşimin kız kardeşi evlenecek çeyiz alışverişi için bile kaynanam benden fikir alıyor o kadar kızı duruken, ama bende hiçbir zaman onlara laf çevirmem, kavma etmem, saygısızlık etmem ne zaman ihtiyaçları olsa yardımlarımızı esirgemeyiz, bence birbirine karşı kötü laflar söylendimi çok telafisi olmuyor, önemli olan iyi niyetli, güler yüzlü olmak, ama bir tarafın ezilmemesi içinde arayı malesef sadece kocalarımız bulabilir..
deryacım senin kan ilacının ismi ne bazı kan ilaçları kabız yapııyor ama mesela ben maltofer diye bi ilaç kullanıyorum beni felaket ishal yapıyor çok memnunum istersen doktoruna bi danış çok rahatım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?