2011 Aralık Anneleri

dediğine katılıyorum benim şuan asıl sıkıntım zaten onlar değil. eşim. benim kayınvalidemde görümcemlerde okumamış, cahiller. eşimle ben ünüversite mezunuyuz ama eşim o cahillerden akıl ala ala onlar gibi cahil davranışlar sergiliyor. yani görseniz bu adam üniv. mezunu demezsiniz. ve her zaman benim haklı olduğumu bildiği halde annesinin tarafını tutar, kızkardeşi laf dese kızkardeşinin tarafını tutar. neymiş kardeşi boşanmış acısı varmış, babası ölmüş annesinin acısı varmış iyide herksein acısının ceremesini niye ben çekiyorum ki. dediğin gibi benim kocam cahil. Akşam gittik eve saat 12 açız evde yemek yok. ben bir kase yoğurt yedim oda yukarı çıktı annesinde yemek yedi. aşağı geldi ohhh mis gibi karnıyarık vardı diyor. gece 12 ben hamileyim ve açım. dedim ki söyleme bari. nedenmiş dedi yoksa canınmı çeker.(annesine çıkmıyorum ya yemek yeme hakkımda olmuyor.) beni boşver ben yabancıyım ama karnımda senin çocuğunu taşıyorum dedim, burda hamile komşun olsa onun yanında böyle konuşabilecekmisin. ona acırsın hamile kadın belki canı çeker diye. amannnnnnn neyse düştük cehalete çırpınıp duruyoruz işte.bu arada bizde evlendik beraber yiyorduk, bende evimde yemek yapmak istiyorum dedim diye kıyamet kopmuştu.ahhhh ahhh mübarek cuma günü Rabbime havale ediyorum ve susuyorum.[/QUOTE]

sen sıkma canını tatlım karşındakiler iyi niyetli davranmıyorlar, kafanı takıp sinir harbi yaşayacağına sallama sende onları

37 ye mi atandı,benimki 39 numara zaten,şişince 40 ı buluyo,boyum da 1.64

aaa bu kaynanalarda bugün çok oldular ama

ya sumakcım benim de acayip kaşınıyolar acaba çatlıycaz mı yawww.benim 85 di ancak 90 oldu ama çok şişler ve kaşınıyorlar,bebe yağını her akşam süryim bari ben iki günde bir duştan sonra sürüyordum sadece

benimki de 75 ti,şuan 85 olmuyo,ama daha çatlamadı,ama ben eminim çatlayacağına,çünkü taaa 13-14 yaşından beri çatlaklarım vardı,yıllar geçtikçe arttı,ben de normal nemlendirici sürüyom,bol sıvı tüketiyom ama biliyorum ki nafile

kabızlık çok zor canım Allah kolaylığını versin ama düz kaslar dilate oluyor hamileleikte biraz da ondan.aman sakın ıkınma çok zorlama kendini.

aaa bu kaynanalarda bugün çok oldular ama

kafasına gore mısafır cagırıo ya acaba musaıtmıyım malzemem varmı yokmu gelmelerini istiyomuyum dusunce namına bısey yok belım agrıdan kopuyo boyle kosturunca ( annemde yokkı yardım etsın sehır dısında o olsaydı sımdı elım ayagım olmustu Kİmse annelerim yerini tutamaz

gerçektende öğle canım, herkes kendi yavrusunu düşünüyor galiba, benim annem çok fazla uzakta oturmuyor, bazen hafta sonu gelir kalır, temizlik bir haftalık yemek, herşeyi yapar kıyamaz bana, seninde durumun belli canım hamilesin çok yorma kendini, millet şaheserler yapmanı beklemesin zaten havalarda sıcak, birkaç çeşit yeterli bence, kasma kendini, bende biraz ev işi/ütü yapıyım belim kopuyor sanki

Kolay gelsin işin zor görünüyor,olduğu kadar yapıver canım hem sen hamile bir bayansın

Kolay gelsin işin zor görünüyor,olduğu kadar yapıver canım hem sen hamile bir bayansın

İşim zor ki ne zor kızlar gerçekten annelerin yeri doldurulmaz sabahtan gelmişti burda olsaydı kayınvaldemde yemege son dakıka kala gelır gorumcemle esıde gelecek ustelık oda annesine gelmiş az erken gıdıp kıza yardım edelım deemek yok aman gelmesi-nlerde mumkunse erken gelıncede her ıse mudahele edıyorlar ben her işimi tamamlıım oyle gelırler inşallah dua edin kızlar bana cok cesıt yapmıcam ama yıne anayemegı suluyemegı corbası salatası baya zorlayacak tek belım agrımasında yaparım herseyı

kızlar amma çene yapmışsınız ha

bisürü şey sölicektim hepsini unuttum herşeyi unutuyorum:18: yarın öbürgün benim beyin yüzünü görsem hatırlamicaamdan korkuyorum:18:

bişiler sorcam size 1. ben meyeli yoğurt yiorum zararlı mı
2. uludağın limonatasını içiyorum zararlı mı
3. et yemeyeli 5 gün oluyordur zararlı mı
4. karnımın üstüne yatıyorum zararlı mı

evet bunlara cevap istiyorum

aslında daha çok sorcaktım da sorularımı unuttum:18:

valla kaynanam,görümcem,3 çocuğu,k.babam bizde,dün yorgun argın geldiler denizden,ben de işten gelmiştim,ama eşim,ablam güzel yemek yapar,sen gel otur dediyemekten sonra da ablası ben yıkarım bulaşığı,sen sağı solu topla yeter dedi,arkamda kocam var ya gerisi vız gelir,tırıs gider

CNM SAKIN KAŞIMA.. kaşıdıkça yarılıyor ve çatlıyormuş daha çok.. kolonya sür bişi sür ama kaşıma cnm..

bılyıorum kasıdıkca artarmıs ama dayanamıyorum kı ..ancak kıyafetlerımın ustunden kasıyorum fılan
su suruyorum fılan kolonya da suruyorum cok fecıler ya..

sür sür sabah aksam sur ben catlak onleyıcı de suruyordum ama nafıle ıste ..
kasınmasalr barı hadı catladılar..

benım ılk catlagım hıc catlagım yok sımdıye kadar ..neyse kı gorunmeyen yerde bu kadar olsa barı daha da buyurlerse daha da catlarlar eminim..
ben de su cok ıcıyorm fılan ama yok yanı catladı ıste

ay Alalhım ya sende hazır al bırseyler koy ya yorma kendını bı pıde yaptır bı de ayran oldu bıttı
ne oyle cesıt cesıt yemek
gelsın yaptsın o zmaan

walla ben ne kutu meyvsuyu- ne gazlı içeçek- yani sıkma olmayan doğal olmayan hiçbişi içmiyorum dr um pek tavsiye etmiyorum çok istersen azıcık kola içebilirsin ama 1 kutu değil dedi..iş toplantın olursa 1 kadeh şarap içebilirsin dedi mesela.. et yemen lazım protein açısından bir şekilde.. karnının üstüne yatabiliosan ne mutlu sana ama yatmasan daha ii.. sonuçta orada bebek var sen ona öle ya da böle baskı uyguluyorsun.. bence.. ama dr. una sor.. ben her seferinde liste ile gittim ilk görüşmelerde şimdi artık liste apmıyorum:)

canım bende kendimce cevaplamaya çalıştım sorularını, umarım yardımcı olabilmişimdir:

1. meyveli yoğurdunu kendin yap hazır olanları az yemekten zararı olmaz ama katkı maddesi var
2. limonatada koruyucu maddeler olabilir ara sıra bir çay bardağı iç yada hiç içme
3. haftada en az 3 öğün kırmızı et 3 öğün tavuk ve 2 öğün balık yemelisin yemezsen yetersiz beslenirsin
4. bu aylarda karnının üstüne yatmanın zararı yok sanırım yanlış hatırlamıyorsam 28. haftadan sonra zaralı

meyveli yoğurt dediğin aktivia mı,yaşasın tuvalete gittim onla,mısır gevreğini karıştırdım yedim,oleyyyy benden mutlusu yok,10 dk bile sürmedi arası tuvalete gitmemin,limonata iç,ama içinde sitrik asit,aksorbik asit olanları fazla içmiyom ben,taze sıkılmış olancan içiyom,çarşıya gidersem,benim gibi kolestrolün çıkmadıysa,benim normalde yoktu,şimdi çıktı,kırmızı et,yağı yemek,yükseltiyo kolestrolü,onun dışında haftada bir yemen yeterli,karnının üstüne yatma,sola dön yat canm

bu sıcakta bu kadar et tüketilir mi ya,bence abartmaya gerek yok,1 balık,bi tavuk,bi de kırmızı et yeter birer öğünde bence

yaaa bana dediler ki karnın hiç çıkmamış,hiç belli değil,ben de kız olduğu için yatık büyüyo dedim,erken çıkıp çatlayacağına,geç çıksn nolcak dedim,ya bu milet bi tuhaf ya,kızlar siz görgünüz göbüşümü,belli değil mi,eskiden göbeğim bu kadardı,zayıflayınca göbek gitti,sadece bebek kaldı

Canım benim kocişde gelince söyler söylemesine ama akşama daha çok var o zamana kadar ben herşeyi hallederim zaten onlarda erken gidip yardım etme yok bizim ailede öyledir erken gidilir elbirliğiyle yapılır ev sahibinede yük olmaz hem onlar son dk gelio Allah bana sabır versin

ay Alalhım ya sende hazır al bırseyler koy ya yorma kendını bı pıde yaptır bı de ayran oldu bıttı
ne oyle cesıt cesıt yemek
gelsın yaptsın o zmaan

Saolsun bana akşama bı cesıt yapacak cesıdıde hıc duymayın o kadar alakasız kı aksam yemegıyle anne aksam yemegıne olmaz sankı dıyorum aa olmaz olurmu ne guzel olur hemde dıo Cnınız cekmesın dıe soylemıorum ama benı sınır ettı heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…