2011 Aralık Anneleri

bu sıcakta bu kadar et tüketilir mi ya,bence abartmaya gerek yok,1 balık,bi tavuk,bi de kırmızı et yeter birer öğünde bence

en kaliteli demir ve protein ette var canım, kollestrolü olanlar yağsız yemeli haftada 3 er öğün çok değilki az az yiyeceksin hem mesala 1 biftek 1 öğün yanında salata olacak şekilde

kızlar ark. face de bir video koymuş şok oldum.. daha öncede ablamdan biliyorum anne karnında bebek bir tarafa kayar o taraf şişer el ayak izi belli olur falan ama hiç böyle hareket edeni görmedim.. ekli olanlar lütfen izlesin. burdan paylaşamıyorum...

bu sıcakta bu kadar et tüketilir mi ya,bence abartmaya gerek yok,1 balık,bi tavuk,bi de kırmızı et yeter birer öğünde bence

bende bu kadar et yiyemiyorum walla sıcakta hiç çekilmiyor, dün kayınvalidem sulu yemek yapmıştı etli sadece patateslerini seçtim yedim, et görmek istemiyorum çoğu zaman,

birde kızlar bence çok pimpirikli davranıyoruz, bazı eski alışkanlıkların-varsa- bırakılması yeterli (sigara, alkol, kahve,çok gazlı içeçekler, fast food) yoksa içinde katkı maddesi olmayan hiçbirşey yok, pazardan taze meyve sebze alıyorsunuz onlarda bile hormon var, herşeyin en organiğini bulmak pek mümkün değil, zaten bir yerde okumuştum vucüdumuz yararlı/ zararlı besinleri ayırıyor ve mümkün olduğunca yararlı olan besinleri bebeğe geçiriyor :) biz elimizden gelenin en iyisi yapmaya çalışıyoruz, ama çokta strese sokmayın yani kendinizi

senin hamiş olduğun her halinden belli deryacım

ben hakkaten çok pimpirikliyimdir; bizim yediklerimiz içtiklerimiz evladımızı bir ömür boyu etkileyecek elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmalıyız, birşeyi yiyemiyorsanız aşermeden dolayı zorlamanın manası yok tabiki

o kutu meyve sularından koladan falan ben de içmiyorum da limonata içimi serinletiyo evde yapamıyorum uludağınkini içiyorum içmiim bari onu da 2 ay bira aşerdim yazlığa gelince içtim dayanamadım:26: 1 kadeh de şarap içtim bozcaadada o kadar

etten bahsederken bile içim kıyılıyo
elevit alıyorum her sabah 1 tane offff benim doktorum kuzenim o da mavi turda bu hafta pazartesi aricam sorcam bakalım şu meyveli yoğurtları

ay teşekkür ederim
ama...
1. mutfaktan tiksindiğim için hiçbiş yapamıyorum
2. zaten 1 bardak kadar içip rahatlıyorum
3. of ne et ne tavuk ne balık walla hiç yemiyorum
4. oh iyi rahatladım çünkü en çok yüzüstü rahat ediyorum

Slm cici anneler çoğumuz 5. ayına girdi çatlaklar için ne tür bir önlem aldınız ben badem yağı kullanıyorum gece yatacağımda sürüyorum artık her gece kullanacağım boş yere pahalı krem kullanmayın dedi doktorum badem yağı etkili bir yağ dedi.

sola yatınca ya da sağa omuzlarım ağrıyor pef

yok activia değil bildiğin meyveli yoğurt ona da dikkat edeyim bari ay aman ne zor iş yahu bi de bunları aklımda tutcam:18:

o kadar unutkanım ki kaçıncı haftada olduğumuzu bile açıp eşime soruyorum:18:

ya ben 1.60 boya 74 kilo hamile kalınca 6 kilo verdim 68 oldum göbeğim bebek gibi değil de işte hala göbek gibi bu durumda tabi hahaha

ay merak ettim ne diyo allah aşkına
ben şimdi istanbulda evde olsam bana öyle misafir gelse söylerim 3 çeşit pide dışardan
otursunlar yesinler hiç uğraşamam walla

walla ben şimdi bebeğinizi beklerken sizi neler bekler diye bir kitap okuyorum çok içimi rahatlatıyor. onda da hani yediğiniz şeyin faydası zararından az mı çok mu hep bunu düşünerek yiin için diyor. yani anladığım şu:
mesela perişan ola ola sıkıntıya gire gire et yicek ve sinirlerini bozacaksan o eti yemeyip bebek için faydalı başka bi besin yersen yine faydası zararından çok olur diyor.
hep önemli olan sinirleri bozmamak kötü psikoloji bebeği daha çok etkiliyor diyor

ben mustela kullanıyorum birde bebe yağı banyodan sonra ben daha 4. ayımı doldurmadım 17 haftadan sonra dolduruyoruz herhalde

ben hala herkese 4,5 aylık diyorum ya

hele esım sen daha yenı 4 aylıksın dedı ..o gün gün sayıyor ..hafta hafta say dıyorum ama gün gün sayıyor ..

gün gün sayınca farklı hafta hafta sayınca farklı..

5.ay diyim bari ..

sen beşinci ayın içindesin canım

kocama okutucam bunu

hafta hafta mı sayıyorsunuz ..ben 20.haftamda olunca 5 aylık dıyecektım..

ben hafta hafta sayıyırum ama başka insanlara söliyince kafaları karışıyor ondan başkalarına aya göre sölüyorum.senin dördüncü ayın dolmuş,öylede diyebilirsin dördüncü ayım bitti beşinci ayımızdayız diyebilirsin ben 18 e bastığım gün öyle diycem

herkese mnerhaba kizlar...

bugun kaynanalar gunu sanirim,bende de durum farksiz deil aslinda sinir bozuolar arada..ama 2 cumlem yetio onlara,esirgemiorum hic lafimi..asabi gelinim azcik simdi de bebegimizin erkek oldugunu ogrendik ya isim krizi cikti:)) kayinpederimin adini koymaliymisim,oda istio:))ismi guzel olsa ok de ismi eski ve cirkin..hangi zamanda yasioruz artik bence yeni isimler olmali,ayni isimlere takilip gidioruz,bu yeni bi hayat sonucta:)) allahtan esim beni cok desteklio,benim istedigim herseyden once gelio,benim yerime tartisir artik ailesiyle:))...hersey cidden kocanizda bitio,o desteklerse hicbisey yapamiolar...esimde ezdirmeyecegimi bilior aslinda,gozum kara,sinirlenince yorgani yakabiliorum...:))) isim krizi nasil bitecek,gorecez:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…