kocama okutucam bunu
hafta hafta mı sayıyorsunuz ..ben 20.haftamda olunca 5 aylık dıyecektım..
22.haftada 5 aylık olacaksın sumakşimdi 4,5 falansın sanırım
ben hafta hafta sayıyırum ama başka insanlara söliyince kafaları karışıyor ondan başkalarına aya göre sölüyorum.senin dördüncü ayın dolmuş,öylede diyebilirsin dördüncü ayım bitti beşinci ayımızdayız diyebilirsin ben 18 e bastığım gün öyle diycem
herkese mnerhaba kizlar...
bugun kaynanalar gunu sanirim,bende de durum farksiz deil aslinda sinir bozuolar arada..ama 2 cumlem yetio onlara,esirgemiorum hic lafimi..asabi gelinim azciksimdi de bebegimizin erkek oldugunu ogrendik ya isim krizi cikti:)) kayinpederimin adini koymaliymisim,oda istio:))ismi guzel olsa ok de ismi eski ve cirkin..hangi zamanda yasioruz artik bence yeni isimler olmali,ayni isimlere takilip gidioruz,bu yeni bi hayat sonucta:)) allahtan esim beni cok desteklio,benim istedigim herseyden once gelio,benim yerime tartisir artik ailesiyle:))...hersey cidden kocanizda bitio,o desteklerse hicbisey yapamiolar...esimde ezdirmeyecegimi bilior aslinda,gozum kara,sinirlenince yorgani yakabiliorum...:))) isim krizi nasil bitecek,gorecez:))
herkes bı farklı soyluyor ya
Doldurmadan söyleme canım sonra bu çocuk niye doğmuyor diye sorulara maruz kalırsın
yok cnım ben zaten hep 4.5 aylık dıyordum
burada bı kac arkadas 4 ay bıttı 5 aylık olduk yazmıstı..
ben 4 ay bıtınce 4.5 aylık dıyorum ..
bu aynı yaş konusundaki polemik gibi 1 yaşının içinde 0 yaş oluyorsun 1 yaşın bittikten sonra 1 yaşında olmuş oluyorsun gibi
aslında hepimizde aynı şeyi söylüyoruz sizler 5. ayınızdan gün aldınız doldurmadan 5 aylık olmuyor ama içinde olmuş oluyorsunuz
sen içimizdeki haftası en büyük annnelerden birisin zaten sen 5 ayını doldurmadan kimse beş aylık olamaz
sumakcım beni yanlış anlamışsın sanırım ben beş aylığız demedim dördüncü ayımız doldu beşinci ayımızın içindeyiz dedim
oğluşun hayırlı olsun, lafını esirgememek en iyisiİsim önemli umarım kırmadan kimseyi atlatırsınız
bu aynı yaş konusundaki polemik gibi 1 yaşının içinde 0 yaş oluyorsun 1 yaşın bittikten sonra 1 yaşında olmuş oluyorsun gibi
aslında hepimizde aynı şeyi söylüyoruz sizler 5. ayınızdan gün aldınız doldurmadan 5 aylık olmuyor ama içinde olmuş oluyorsunuz
sen içimizdeki haftası en büyük annnelerden birisin zaten sen 5 ayını doldurmadan kimse beş aylık olamaz
yok yok dogru anladım 5 ayın ıcındeyız zaten dıcem ,uvvv 5 aylık olduk desem 6 aya gecmesı lazım ..
ama hala 4,5 aylık dıyım gıtsın oturup onu hesaplamazlar herhalde ya..yarısı bıttı fılan dıyorum bazen..
bırde şunu buldum forumda..
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
çok güzelmiş bu sürekli hesaplamak zorunda kalmıycaz saool su
5.aylık desem dolmuş olur zaten
ama mesela annem soruyor ne kadarlık 4 bıttı ıste anne dıyorum 5 olmus o zaman dıyor işte 5e girdik dıyorum fılan boyle karısıp gıdıyor..
5 deyız artık dıcem gecıcem 4.5 aylık demıyım barı :)
dıyorlardır zaten ne zaman sorsak 4.5 diyor bu kız dıye :)))
sumak sen nezaman 18+3 oldun kııııııııııaynı değilmiydik seninle
4,5 bitti 5 den gün alıyorum
canım 4 ay 1 haftalıksın daha,17x7=119+1=120,yani 17+1 de 4 aylık oldun,şimdi 4 ay 1 haftalık,haftaya 4.5 dersin
yok yok dogru anladım 5 ayın ıcındeyız zaten dıcem ,uvvv 5 aylık olduk desem 6 aya gecmesı lazım ..
ama hala 4,5 aylık dıyım gıtsın oturup onu hesaplamazlar herhalde ya..yarısı bıttı fılan dıyorum bazen..
bırde şunu buldum forumda..
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?