2011 Aralık Anneleri

22.haftada 5 aylık olacaksın sumak şimdi 4,5 falansın sanırım

herkes bı farklı soyluyor ya

oğluşun hayırlı olsun, lafını esirgememek en iyisi İsim önemli umarım kırmadan kimseyi atlatırsınız

Doldurmadan söyleme canım sonra bu çocuk niye doğmuyor diye sorulara maruz kalırsın

yok cnım ben zaten hep 4.5 aylık dıyordum

burada bı kac arkadas 4 ay bıttı 5 aylık olduk yazmıstı..

ben 4 ay bıtınce 4.5 aylık dıyorum ..

sumakcım beni yanlış anlamışsın sanırım ben beş aylığız demedim dördüncü ayımız doldu beşinci ayımızın içindeyiz dedim

bu aynı yaş konusundaki polemik gibi 1 yaşının içinde 0 yaş oluyorsun 1 yaşın bittikten sonra 1 yaşında olmuş oluyorsun gibi
aslında hepimizde aynı şeyi söylüyoruz sizler 5. ayınızdan gün aldınız doldurmadan 5 aylık olmuyor ama içinde olmuş oluyorsunuz
sen içimizdeki haftası en büyük annnelerden birisin zaten sen 5 ayını doldurmadan kimse beş aylık olamaz

4,5 bitti 5 den gün alıyorum

sumakcım beni yanlış anlamışsın sanırım ben beş aylığız demedim dördüncü ayımız doldu beşinci ayımızın içindeyiz dedim

yok yok dogru anladım 5 ayın ıcındeyız zaten dıcem ,uvvv 5 aylık olduk desem 6 aya gecmesı lazım ..

ama hala 4,5 aylık dıyım gıtsın oturup onu hesaplamazlar herhalde ya..yarısı bıttı fılan dıyorum bazen..

bırde şunu buldum forumda..

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

oğluşun hayırlı olsun, lafını esirgememek en iyisi İsim önemli umarım kırmadan kimseyi atlatırsınız

Cok cok tesekkurderim cnm,zaten onu dusunuorum,yoksa koymam yani kayinpederin adini ama kirmadan halledelim de torunlarina hasret yasamasinlar,sonucta ilk torun:))

5.aylık desem dolmuş olur zaten
ama mesela annem soruyor ne kadarlık 4 bıttı ıste anne dıyorum 5 olmus o zaman dıyor işte 5e girdik dıyorum fılan boyle karısıp gıdıyor..

5 deyız artık dıcem gecıcem 4.5 aylık demıyım barı :)

dıyorlardır zaten ne zaman sorsak 4.5 diyor bu kız dıye :)))

Son düzenleme:

çok güzelmiş bu sürekli hesaplamak zorunda kalmıycaz saool sumak

Son düzenleme:

sumak sen nezaman 18+3 oldun kıııııııııı aynı değilmiydik seninle

merhaba annişlerr....

ya ben deli olucam yakında sanırım. bebeğimin olacağını 7 nisanda öğrendim ve öğrendiğim gün sigarayı bıraktım. ki 10 yıllık tiryakiydim. ama işin garip tarafı şu ki hiç tiksinmedim sigaradan. aksine sigaraya aşeriyorum desem yeridir. bi nefes çekeyim de nefsim körelsin de diyemiyorum vicdan azabından... ahh bebeğim ahh... annelik böyle birşeymiş demek kiii... zaten annem yanımda ya şimdi:) geçen şakayla karışık tükürdü suratıma. "gördün di mi analık nasıl bişeymiş. ben sana yıllardır yalvarıyordum" dedi:))) hakikaten ne kadar haklıymış yaaaaaaaaaaaaaaaaa

ya işte 1 ay 30 gün,dolunca ay dersin,7 gün fazlaysa 4ay 1 haftalık dersin,10-15 gün fazlaysa 4 buçuk aylık dersin yuvarlar söylersin 3 aşağı 5 yukarı,şimdi 17+1 de tam 4 aylık oluyoz,o zaman gelince 4 aylık deriz,2 hafta sonra 4 buçuk aylık deriz,bu kadar işte

sumak sen nezaman 18+3 oldun kıııııııııı aynı değilmiydik seninle

ya aynıyız da

benım bebik bir hafta önden gıdıyordu bende burada kı degıstıren arkadasları gordum bır kac kısı usg ye gore yaptı tıckerlerı bende yapayım dedım

ama 3 gun mü ne öne aldım sadece, bir hafta degılde ...

sonradan yanlıs oldugunu anladım ama degıstırmedım ,cınsıyet bellı olunca yenı tıcker yapıp o zaman duzenlıyecegım

bu sata gore degıl yanı bebişe gore de degıl oylesıne :))

usgeye gore degısır dururmuş benım hıc degısmedı zaten dogum tarıhı de degıstı ama en ıyısı satı baz almakmış oyle yaparmış doktorlar falan fılan

o yuzden ıste..

ay cok uzun yazdım.

çok güzelmiş benimde ay mevzusuna kafam basmıyo bitürlü bu güzel oldu çünkü genelde hep kaç aylıksın diye soruluyo kaç haftalıksın diyen pek yok, bende 4 aylığım hesaba göre daha çoook var, Allah sağlıkla sıhhatle haftaları doldurmak nasip etsin hepimize inşallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…