2011 Aralık Anneleri

hayırlı olsun oğluşun bizimde öğrenmemize az kaldı.gel çarşamba gel

bendee perşembe gunu 3lü tarama yaptırcam...çok heycanlı inşallahh ıyı sonuç alırız...sonra ultrasyon randevusu sonra şeker yuklemesı falan......allahım ınşallahh hepimizz
hayırlı haberler alırız..ben 18 haftalık oldum....banadayazın kızlarrrrr yaawww :)))

Hamilelikte tüylenmede artış malesef oluyor canım. En iyisini yapmışsım bende doğumdan sonra laser yaptıracağım inşallah...

offf ya hiç yemek yemek istemiyorum mide bulantısı yapmasa hiç yemiycem ne oldu bana ya

Geçmiş olsun. Bende de hiç iştah yok sırf kahvaltı ve meyve yiyiyorum.. Güya doktor iştah hapı verdi:26::26:
Kendini zorlama ama yemeye çalış yinede bebiş için...

benımde onceden oyleydı ama geçti çok şükür cubuk krakerden başka bişi yıyemıyordum....senınkı nekadarlık canım:86::86:

Sevgili zuzuzu seni ihmal ediyoruz. :)

İnşallah canım hayırlı haberlerle dönersin perşembe günü..

Zuzuzucuğum senin çizelgen yok. Sende hazırla siteye ekle seninde gününü bilelim canım.

bende dıyorumkı benım tuylerım nıye arttı bukadar meğer hamılelıktenmışş :))))) bacaklarımda hiç tuy yoktu bugune kadar hiç almadım ama gecen bi baktım fena artmış şok geçirdim :)))))

Sevgili zuzuzu seni ihmal ediyoruz. :)

İnşallah canım hayırlı haberlerle dönersin perşembe günü..

Zuzuzucuğum senin çizelgen yok. Sende hazırla siteye ekle seninde gününü bilelim canım.

çizelge nasıl oluyo ben bılmıyorumkııı :=))) olsun canımbende kendı kendıme yazıyorum işte burda sesımı duyurmaya çalışıyorum işte :))))

Prensesim olucak benimde adını Ela koyucaz inşallah çok mutluyum sonunda bebişim cinsiyetini gösterdi

ayyy maşallah çok şeker yaa hayırlı olsun canım saglıklı hayırlı bı kız olur inşallah ayy darısı da bızee bakalım bızmkı napacak 25 ınde kont var ınş gosterır o zzmana kadar 4 ayın içinde oluoruz hatta bıtmeya yakın:90:

benımde onceden oyleydı ama geçti çok şükür cubuk krakerden başka bişi yıyemıyordum....senınkı nekadarlık canım:86::86:

15+3 olduk bugün...6-10 hafta arası resmen zehir gibi oluyodu. Yiyeceği daha yerken acı tükürük tadı bastırıyodu...Şimdi ise yerken tadını alabiliyorum ama hemen yemeği kestim mi kötü bi tat kalıyo ağzımda...Hiç geçmicek gibi gelyo. İnş geçer

epilatörü bacaklarımı falann alırım aslında temiz hızlı ama benimki kırıyomudur nedir çok çabuk çıkıyor canım yaa. hiç azaltmadıda. vaktim olursa sir ağda yapıyorum geç çıkıyor tertemizde oluyor. yaz geldiğinden beri
makina yaptım ama

kızlarr gögüs uçlarınızın rengı koyulaşmaya başladımı ya benım baya koyu oldu normal galıba:26: çok tırsak oldum ben yaaaaaa

Bende canım yemek yemeyi sevenlerdendim. Şimdiyse yediğim lokma ağzımda öyle büyüyorki yutmak için savaşıyorum adeta..
her geçen gün biraz daha yemekten uzaklaşıyorum. Sabahları kahvaltı yapıyorum başkada akşama kadar meyve yiyiyorum Allahtan. Eşimle akşam çok zorluyorum kendimi bebek için. Daha doğrusu eşim zorluyor beni.. Sanırım sıcaklardan. Et ve etli yemeklerin lafı bile pişman ediyor...

cnm sakin ol stres yapma inş hayırlı sağlıklı sonuçlar alırsın, benm daktırım bizden 3 lü istemedi gerek yok dedi sadece detaylı usg de organlarına bakıcak o kadar 10 günümüz var inş

cnm sende ihmal etme sonuçta kendimiz için değil bebek için ama saatlerce yemesem aklıma gelmiyo bi ara hiç durmuyodum ne bulsam yiyodum şimdi hem kilo verdim hemde yemek yemiyorum,mide bulantım oluyo yemeyince ama şükür çıkarmıyorum

geçer canım merak etme benımde oyleydı hiçgemiycek zannedıyodum ama şimdi geçti bazen oluyo ara ara..bunada şükür:))) az kalmış geçicek

inşallah canımmmm bakalım neler olucak :) senınkı nekadarlık.inşallahh senınkıde ıyı geçer ultrasyonun..neyın olucak.

:130:benimde kızım oluyorçok mutluyum allahım herkesin gönlüne göre versin allah sağlıkla kucağımıza almak asip etsin

herkese günaydın :79::79:

bu akşam bir aksilik olmazsa bizde tatile çıkıyoruz 2 haftalığına

deryacım benim oğluşumu da listeye eklermisin müsait olduğunda

gözünüz aydın kıslar , Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ..

starimu canim yeniden seni gormek cok guzel. telaselerinizin bitmis olmasin cook sevindim :)[/B]
[/COLOR][/FONT]

teşekkürler canımmm ailenin yanında olunca paşamla ilgilenecek hayli kişi var bana gelinceye kadar , biraz nefes aldım galiba ben de
bu arada tickerından oğluşun olacağını anladım , sağlıkl gelsin paşamız

17. haftadan sonra pek değişmez ama hep bahsettiğim bir arkadaşımın 19. haftada erkek dedikleri bebeğe 22. haftada ve sonrasında kız dediler = kızı oldu .. bizimse 12+6dan beri ikisi de erkek
16.haftadan beri hissediyorum , ki bu doğal çünkü 2. hamileliğim .. ilk hamileliğini yaşayanlar en erken 18de hissedermiş ( erkekse daha erken de olabiliyormuş ve oldu da tecrübeyle sabit o da ) .. ilk hamileliğimi sürerken o dönem arkadaşlarımızdan ilk 20li haftalardayken bile hissedemeyenler vardı , onların da kızı oldu hep diyebilirim ..
öksürük pek masum değil bebiş için , boğazını ıslak tut sürekli ..

kızlar bu arada ağdaya sakıncalı demiştik daha önce ama özel bölge için zararlı di mi? kol ve bacaklar için sakıncası yok...

bende özele ağdacıalrdanım.
en sağlıklısı bence .. yalnız son ay ne yapcaz bilmiyorum . ben gidip başkasınada yaprıramam

hiç ağda yapmayanların özellikle ileri haftalarda yaptırmaları sakıncalı , kasılmayı tetikler çünkü .. ben hamileliklerimden önce de gittiğim için rahatım , hele doğumdan hemen önce yaptırınca 1 ay oh çok rahat ettim .. enf. felan kapmıyo ya erden çıktı o geçen hamileliğimde ilk defa yaptıracak arkadaşlar vardı , utana sıkıla gittiler , " oh be dünya varmış şimdiye kadar boşuna sıkılmışız uğraşmışız " dediler , hatta halen devam ettiklerini biliyorum ...

Son düzenleme:
kızlarr gögüs uçlarınızın rengı koyulaşmaya başladımı ya benım baya koyu oldu normal galıba:26: çok tırsak oldum ben yaaaaaa

Doğal döngü malesef
Evet bende çok korkuyorum sıçrıyorum. Geçen gün korktum dilim tutuldu. Ağlama krizi geçirdim. eşim ne oldu diye soruyor panikle ben yarım saat konuşamadım. "korktum" diyeceğim diyemedim.. Yarım saat "ko-ko-ko-ko-ko-ko-ko" diyip durdum Sonra sakinleşince ağzımı açmaya korktum bu sefer yine ko-ko-ko-ko-ko diyeceğim diye...

bende dıyorumkı benım tuylerım nıye arttı bukadar meğer hamılelıktenmışş :))))) bacaklarımda hiç tuy yoktu bugune kadar hiç almadım ama gecen bi baktım fena artmış şok geçirdim :)))))

Evet canım kocakarı laflarına göre erkek çocuğu olacaklar aşırı tüylenirmiş. Ben aşırı tüylendim bakalım neyim olacak

Sağol canım bebiş için zorluyorum. Kahvaltımı iyi yapmaya çalışıyorum zaten. Sağlık ocağından bol meyve yememin iyi olduğunu söylediler içim rahat. Bende hamileliğimden beri kilo verdim. 65 de kaldım iki aydır.
sende çok dikkat et kendine canım... Bebişlere iyi bakalım.

inşallah canımmmm bakalım neler olucak :) senınkı nekadarlık.inşallahh senınkıde ıyı geçer ultrasyonun..neyın olucak.

Arkadaşlarımdan birinin oğlunun adı Akif Kerem...Duyduğumda çok beğenmiştim. İkisinin anlamı da çok güzel...Hüseyin'den vazgeçebiliyosan bunu koy bence..

Evet canım kocakarı laflarına göre erkek çocuğu olacaklar aşırı tüylenirmiş. Ben aşırı tüylendim bakalım neyim olacak

Walla ben ömrüm boyu çok çekmişimdir o tüylerden. Haftasonları evin işi gücü temizliği yetmez bi de benim temizlik çıkar...O kadar emek çeker en az 3saatimi temizliğe ayırırım, 1haftdan sonra makinayla güncelleme yapmazsam etek giyemem...Ama artık kararlıyım. Doğumdan sonra lazer paklar beni

Şimdi de arttı mı artmadı mı ayırdedemiyorum

ay merak ettim ne diyo allah aşkına
ben şimdi istanbulda evde olsam bana öyle misafir gelse söylerim 3 çeşit pide dışardan
otursunlar yesinler hiç uğraşamam walla

Tatlışş Anneciklerr merhaba herkese yorucu bir haftasonu geçirdik bebikimle 3lü test sonucumuz cıkmıs carsamba günü doktora göstericez ayrıyetten cinsiyette belli olacak inşallah artıkın bebişim göstersin yaff cinsiyetini öğrenmek istiyorummmm Aslında salı gidecektik doktora eşimin kuzeni dogum yapmıs beni hastaneye götürememişti kaynanam bebek görmeye eve gideceklermiş oraya gidiyim bari dedim bizim doktor işide carsambaya kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…