hayırlı olsun oğluşun bizimde öğrenmemize az kaldı.gel çarşamba gel
kızlar imkanınız varsa bence lazer yaptırın benim 1 seansım kalmıştı hamile olduğumu öğrendim bıraktım ama çok faydasını gördüm,gerçi ince tüyler uzun sürede yok oluyor ve doğuma kadar bende ip ağda filan yapıyorum bişeyler şimdiden kalınlaşmaya başladı diye düşünüyorum doğumdan sonra ben devam edicem inş.
offf ya hiç yemek yemek istemiyorum mide bulantısı yapmasa hiç yemiycem ne oldu bana ya
Aynen ben de öyleyimYemek yemeyi çok seven bi insandım, eşime diyorum ki hayatımın tadı kalmadı:))
Mecbur olmasam bebeği düşünmesem yemiycem hiç...
Benim ağız tadım hala düzelmedi. Bişiler yiyince adeta ağzımın içi o tadı yokedicem diye savaş açıyo ve acılaştırıyo(Yediğime pişman oluyorum. Benim gibi olan var mı başka???Yoksa bende mi anormallik var?
bendee perşembe gunu 3lü tarama yaptırcam...çok heycanlı inşallahh ıyı sonuç alırız...sonra ultrasyon randevusu sonra şeker yuklemesı falan......allahım ınşallahh hepimizz
hayırlı haberler alırız..ben 18 haftalık oldum....banadayazın kızlarrrrr yaawww :)))
Hamilelikte tüylenmede artış malesef oluyor canım. En iyisini yapmışsım bende doğumdan sonra laser yaptıracağım inşallah...
Geçmiş olsun. Bende de hiç iştah yok sırf kahvaltı ve meyve yiyiyorum.. Güya doktor iştah hapı verdi:26::26:
Kendini zorlama ama yemeye çalış yinede bebiş için...
Sevgili zuzuzu seni ihmal ediyoruz. :)
İnşallah canım hayırlı haberlerle dönersin perşembe günü..
Zuzuzucuğum senin çizelgen yok. Sende hazırla siteye ekle seninde gününü bilelim canım.
Prensesim olucak benimde adını Ela koyucaz inşallah çok mutluyum sonunda bebişim cinsiyetini gösterdi
benımde onceden oyleydı ama geçti çok şükür cubuk krakerden başka bişi yıyemıyordum....senınkı nekadarlık canım:86::86:
ben jileti kesinlikle kullanamıyorum çok aşırı acelem vardı bir kereliğine kullandım tek kullanımlık jilet almıştım birsonraki gün maşallah hemen cıkıvermek için kaşıntıya başladı bir haftada epilatörle aldığımın üstünden biray geçmiş giib çıkmaya başladı .fena kaşıntı yaptı hart hart ayyy iğrendim hemen epilatörle başladım işe.jilet bana yaramıyor sanırım .hep epilatörle alırım gözümle görmeme bile gerek yok vın vın 10 dk tamamdır.
oğluma hamileyken bile doğumdan 2 gün öncesine kadar hep epilatörle aldım şimdide hala öyle alırım.
geçen veet agda bandı aldım bir denemek için tam bikini bölgesini rezedeledi minnacık minnacık derimi soydu sanırım :18: ona da tövbe ettim .epilatör zarar değil asla onu kullanıyorum tavsiye ederim.yarım saatte her yeri süpürüp geçiyorum
Aynen ben de öyleyimYemek yemeyi çok seven bi insandım, eşime diyorum ki hayatımın tadı kalmadı:))
Mecbur olmasam bebeği düşünmesem yemiycem hiç...
Benim ağız tadım hala düzelmedi. Bişiler yiyince adeta ağzımın içi o tadı yokedicem diye savaş açıyo ve acılaştırıyo(Yediğime pişman oluyorum. Benim gibi olan var mı başka???Yoksa bende mi anormallik var?
bendee perşembe gunu 3lü tarama yaptırcam...çok heycanlı inşallahh ıyı sonuç alırız...sonra ultrasyon randevusu sonra şeker yuklemesı falan......allahım ınşallahh hepimizz
hayırlı haberler alırız..ben 18 haftalık oldum....banadayazın kızlarrrrr yaawww :)))
Hamilelikte tüylenmede artış malesef oluyor canım. En iyisini yapmışsım bende doğumdan sonra laser yaptıracağım inşallah...
Geçmiş olsun. Bende de hiç iştah yok sırf kahvaltı ve meyve yiyiyorum.. Güya doktor iştah hapı verdi:26::26:
Kendini zorlama ama yemeye çalış yinede bebiş için...
15+3 olduk bugün...6-10 hafta arası resmen zehir gibi oluyodu. Yiyeceği daha yerken acı tükürük tadı bastırıyodu...Şimdi ise yerken tadını alabiliyorum ama hemen yemeği kestim mi kötü bi tat kalıyo ağzımda...Hiç geçmicek gibi gelyo. İnş geçer
günaydınnnnnnnnnn. bebişler ve tatlı annecikleri nasıllar.
cnm bencede ikiside güzel ama ben kerem ve akif isimlerini çok severim. akif kerem mi olsa.bende hüseyinin yanına bir isim arıyorum fazla uzun olmayan şöyle 4 harfli felan. çünkü hüseyin rahmetli kayınpederin ismi. 2. isminide ben koyacağım dedim eşime. ok dedi. hadi banada yardımcı olun lütfen
Aslında akif keremide düşünmedim değil:)) Bunu da isim listemize ekliycem saol tatlım. Hüseyin ömer olabilir hüseyin emre de kulağa hoş geliyo:))
cnm sakin ol stres yapma inş hayırlı sağlıklı sonuçlar alırsın, benm daktırım bizden 3 lü istemedi gerek yok dedi sadece detaylı usg de organlarına bakıcak o kadar 10 günümüz var inş
cnm sende ihmal etme sonuçta kendimiz için değil bebek için ama saatlerce yemesem aklıma gelmiyo bi ara hiç durmuyodum ne bulsam yiyodum şimdi hem kilo verdim hemde yemek yemiyorum,mide bulantım oluyo yemeyince ama şükür çıkarmıyorum
:130:benimde kızım oluyorçok mutluyum allahım herkesin gönlüne göre versin allah sağlıkla kucağımıza almak asip etsin
herkese günaydın :79::79:
bu akşam bir aksilik olmazsa bizde tatile çıkıyoruz 2 haftalığına
deryacım benim oğluşumu da listeye eklermisin müsait olduğunda
starimu canim yeniden seni gormek cok guzel. telaselerinizin bitmis olmasin cook sevindim :)[/B][/COLOR][/FONT]
kerem ismini çok severim
yaaa ölemi oluyo canım.bilmiyordum ben . banada doktor 5 hafta sonra ayrıntılı usg de bakıcaz dedi. yalnız sekreter kız 5,5 hafta gibi verdi. 5,5 haftada 22. haftası bitmiş oluyor.
kızlar size bi kaç soru sorsam doktor 17 haftalıkda kız dedi sizce 17. hafta kesinleşmiş bi haftamıdır cinsiyet için. kıza çok adapte oldum. inşallah değişmez.
2. si bebeğin hareketini hissediyormusunuz.
3. cüsü apartmanda tadilat var heryer toz duman sanırım faranjitim var . boğazım deli gibi gıcık oluyor ve çok öksürüyorum. bebeğe zararı varmıdır?
bebeği çokmu hoplatıyorumdur? kordon u falan dolanmaz değilmi
kızlar bu arada ağdaya sakıncalı demiştik daha önce ama özel bölge için zararlı di mi? kol ve bacaklar için sakıncası yok...
kendini kasmakla alakalı cnm ya. bi de kıl kökleri enfeksiyon kapmasın diye denilmişti. hem ben zaten maalesef hep jilet kullandım bugüne kadar. şimdi ağdaya dönmem çok zor olur ama kolları bacakları aldırayım en azından dedim...
bende özele ağdacıalrdanım.
en sağlıklısı bence .. yalnız son ay ne yapcaz bilmiyorum . ben gidip başkasınada yaprıramam
kızlarr gögüs uçlarınızın rengı koyulaşmaya başladımı ya benım baya koyu oldu normal galıba:26: çok tırsak oldum ben yaaaaaa
bende dıyorumkı benım tuylerım nıye arttı bukadar meğer hamılelıktenmışş :))))) bacaklarımda hiç tuy yoktu bugune kadar hiç almadım ama gecen bi baktım fena artmış şok geçirdim :)))))
cnm sende ihmal etme sonuçta kendimiz için değil bebek için ama saatlerce yemesem aklıma gelmiyo bi ara hiç durmuyodum ne bulsam yiyodum şimdi hem kilo verdim hemde yemek yemiyorum,mide bulantım oluyo yemeyince ama şükür çıkarmıyorum
inşallah canımmmm bakalım neler olucak :) senınkı nekadarlık.inşallahh senınkıde ıyı geçer ultrasyonun..neyın olucak.
Evet canım kocakarı laflarına göre erkek çocuğu olacaklar aşırı tüylenirmiş. Ben aşırı tüylendim bakalım neyim olacak
ay merak ettim ne diyo allah aşkına
ben şimdi istanbulda evde olsam bana öyle misafir gelse söylerim 3 çeşit pide dışardan
otursunlar yesinler hiç uğraşamam walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?