2011 Aralık Anneleri

çizelge nasıl oluyo ben bılmıyorumkııı :=))) olsun canımbende kendı kendıme yazıyorum işte burda sesımı duyurmaya çalışıyorum işte :))))

" deryam160510 kullanıcısından alıntı"
canım google daisypath yaz,türkçeye çevir,gebelik başlığını seç,uzun boy ticker ı seç,son olarak 1. ye tahmini doğum tarihini,2. ye son adet tarihini,3. ye bebişine notunu,ş,ç,ğ,ı yerine s,c,g,i kullan,sonra bb codun son http yle başlayıp png yle biten yerini,profilindeki çizelge bölümüne yapıştır.

aşağıda deryam arkadaşımızın verdiği sitenin türkçeleşmiş linki var bu linke tıkla gebelik bölümüne gir ve diğer işlemleri yukarıdaki açıklamadaki gibi takip et.
Google Google Translate

Profiline kopyalayacağın linke dikkat et canım. sadece; http://lbdf.lilypie.com/F88qp3.png kısımlı olan bölgeyi al. Başnnda ve sonundaki kısmı sil.. Hemen hepimiz önce bu sorunu yaşadık da :)
Kolay gelsin. Hadi yapda kaç günlük haftalık olduğunu hergün anons yapmak zorunda kalma

msjları gormek ıcın resmen kendımle savaşıyorum

erkek ozaman canummmmm.....:))) şahzade gelıyooo

slm:))ben bu topic i yeni buldum....ve hemen okumaya başladım,bende 18 haftalığım,ve geçen cuma bi kızım olcağını öğrendim,çook mutluyum,duygularımı paylaşmak istedim,izmirden yazyrm ben,çook öptm

Sanada merhaba canım... Dünyamıza hoşgelmiş kuzenin bebeği..
Sende hayırlı haberlerle gel bakalım bebişin kız ı erkek mi? Burada kıyasıya bir rekabet var.. Kızlar bir kaç sayı aşağıda. Erkek bebişlr bastırmış durumda :))

Malesef hele etek sorunu varsa güncelle dur.
Neyseki ben genelde pantolon giyiyorum. eteği pek sevmiyorum.. Zaten türbanlıyım kısa etek de giymiyorum ama insan giymese de kendine temiz ve bakımlı olmak istiyor.
Öyleyse ne diyoruuuuz;
HAYDİ KIZLAR LASERE.....

yaptımda nasıl yapıtırıcam buraya onu tam anlamadım bıde 16 haftalık gözukuyo ama benımkı 18 hafta oldu anlamadımkı :)))

Kızlar sizlere iyi sohbetler ben çıkıyorum....
Gününüz güzel geçsin..
bebişlerinizle beraber Allaha emanet olun...
Hepinizi öpüyorum...

Canım sen de hoşgeldin. Kızın hayırlı olsun. Mutluluğun daim olsun.. sağlıkla doğsun inşallah..
Deryam arkadaşımız annelerin hamilelik çizelgesini takip ediyor bilgilerini onun açtığı sayfaya gir çizelgeye eklesin seni canım.
Öpüyorum...

kızlar aşı ağrı yapmadı vurulurken küçük bişey ağrım yok şimdilik inşallah olma korkmayın iğneden korkarsak doğumu nasıl yapacaz alıştırmamız lazım kendimizi

selam güzel anneler...
umarım hepiniz ve bebişleriniz çok iyidir.
yine geçmişi okuyamıyorum ara ara bakacam.. iyiki tatile gittim bir düzene koyamadım kendimi....

selam güzel anneler...
umarım hepiniz ve bebişleriniz çok iyidir.
yine geçmişi okuyamıyorum ara ara bakacam.. iyiki tatile gittim bir düzene koyamadım kendimi....

ne guzel tatıllll...ben gidemıyorummmm eşim yasak dıyorr (( off offf seneye saklıyorum kendımı artık....nasıl geçtı tatıll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…