çizelge nasıl oluyo ben bılmıyorumkııı :=))) olsun canımbende kendı kendıme yazıyorum işte burda sesımı duyurmaya çalışıyorum işte :))))
15+3 olduk bugün...6-10 hafta arası resmen zehir gibi oluyodu. Yiyeceği daha yerken acı tükürük tadı bastırıyodu...Şimdi ise yerken tadını alabiliyorum ama hemen yemeği kestim mi kötü bi tat kalıyo ağzımda...Hiç geçmicek gibi gelyo. İnş geçer
Walla ben ömrüm boyu çok çekmişimdir o tüylerden. Haftasonları evin işi gücü temizliği yetmez bi de benim temizlik çıkar...O kadar emek çeker en az 3saatimi temizliğe ayırırım, 1haftdan sonra makinayla güncelleme yapmazsam etek giyemem...Ama artık kararlıyım. Doğumdan sonra lazer paklar beni
Şimdi de arttı mı artmadı mı ayırdedemiyorum
kızlarr gögüs uçlarınızın rengı koyulaşmaya başladımı ya benım baya koyu oldu normal galıba:26: çok tırsak oldum ben yaaaaaa
msjları gormek ıcın resmen kendımle savaşıyorum
bendee perşembe gunu 3lü tarama yaptırcam...çok heycanlı inşallahh ıyı sonuç alırız...sonra ultrasyon randevusu sonra şeker yuklemesı falan......allahım ınşallahh hepimizz
hayırlı haberler alırız..ben 18 haftalık oldum....banadayazın kızlarrrrr yaawww :)))
Tatlışş Anneciklerr merhaba herkese yorucu bir haftasonu geçirdik bebikimle 3lü test sonucumuz cıkmıs carsamba günü doktora göstericez ayrıyetten cinsiyette belli olacak inşallah artıkın bebişim göstersin yaff cinsiyetini öğrenmek istiyorummmmAslında salı gidecektik doktora eşimin kuzeni dogum yapmıs beni hastaneye götürememişti kaynanam bebek görmeye eve gideceklermiş oraya gidiyim bari dedim bizim doktor işide carsambaya kaldı
Walla ben ömrüm boyu çok çekmişimdir o tüylerden. Haftasonları evin işi gücü temizliği yetmez bi de benim temizlik çıkar...O kadar emek çeker en az 3saatimi temizliğe ayırırım, 1haftdan sonra makinayla güncelleme yapmazsam etek giyemem...Ama artık kararlıyım. Doğumdan sonra lazer paklar beni
Şimdi de arttı mı artmadı mı ayırdedemiyorum
" deryam160510 kullanıcısından alıntı"
canım google daisypath yaz,türkçeye çevir,gebelik başlığını seç,uzun boy ticker ı seç,son olarak 1. ye tahmini doğum tarihini,2. ye son adet tarihini,3. ye bebişine notunu,ş,ç,ğ,ı yerine s,c,g,i kullan,sonra bb codun son http yle başlayıp png yle biten yerini,profilindeki çizelge bölümüne yapıştır.
aşağıda deryam arkadaşımızın verdiği sitenin türkçeleşmiş linki var bu linke tıkla gebelik bölümüne gir ve diğer işlemleri yukarıdaki açıklamadaki gibi takip et.
Google Google Translate
Profiline kopyalayacağın linke dikkat et canım. sadece; http://lbdf.lilypie.com/F88qp3.png kısımlı olan bölgeyi al. Başnnda ve sonundaki kısmı sil.. Hemen hepimiz önce bu sorunu yaşadık da :)
Kolay gelsin. Hadi yapda kaç günlük haftalık olduğunu hergün anons yapmak zorunda kalma
yaptımda nasıl yapıtırıcam buraya onu tam anlamadım bıde 16 haftalık gözukuyo ama benımkı 18 hafta oldu anlamadımkı :)))
slm:))ben bu topic i yeni buldum....ve hemen okumaya başladım,bende 18 haftalığım,ve geçen cuma bi kızım olcağını öğrendim,çook mutluyum,duygularımı paylaşmak istedim,izmirden yazyrm ben,çook öptm
Neden ki cnm?Niye savaşıyosun?
goremıyorum msjları yada ben bakamıyorum..siz napıyorsunuz sayfayımı yenılıyorsnuz bi tuşamı basıyorsunuz neyy:)))
Canım profil bölümünde çizelge kutucuğu var oraya kopyala bu linki.. Profilimi değiştir kısmına gireceksin....
hadi hayırlı olsun:))
F5'e bas, sayfa yenilenir:)
kızlar aşı ağrı yapmadı vurulurken küçük bişey ağrım yok şimdilik inşallah olma korkmayın iğneden korkarsak doğumu nasıl yapacazalıştırmamız lazım kendimizi
selam güzel anneler...
umarım hepiniz ve bebişleriniz çok iyidir.
yine geçmişi okuyamıyorum ara ara bakacam.. iyiki tatile gittim bir düzene koyamadım kendimi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?