2011 Aralık Anneleri

Teşekkür ederimm tatlımm inşallah bakalım çarsamba günü hayırlı haberler vericemm bende sizee bakalım civciv mi çıkacak kuş mu

ne guzel tatıllll...ben gidemıyorummmm eşim yasak dıyorr (( off offf seneye saklıyorum kendımı artık....nasıl geçtı tatıll
canım hoşgeldin... geçmişe bakıyordum sen yazmışsınDD
tatilim güzel geçti ama gittiğim yerde deniz soğuktu geldiğimiz akşamda koşa koşa teknede düğüne gittik artık hangisinden bilmiyorum 1 haftadır karnımda ağrı vardır c tesi kontole gittim 15 gün sonra gitmiş oldum ilk defa rekorumu kırdım dr idrar testi istedi düşündüğü gibi üşütmüşüm antibiyotik verdi.. kabız olmam da yanında cabası ve öyle böyle dedğil sanki içimde davul var... kabız içinde ayrıca ilaç verdi... bu arada 2 haftada 2 kg aldım.. anlayacağın tatilden sonrası burnumdan geldi...
o yüzden bence evinde güzel güzel otur... ne yol stresi çek nede geldikten sonra çamalır yıkama ve ütü yapma stresi

sen asıl utanmayı doğumda gör napcaz bilmiyorum. sadece bakmakla kalmayacaklar biliyorsun demi.. o konuda bende düşündükçe utanıyorum yaaa.

sevgili zuzu,
inşallah iyi sonuçlar alırız cnm. sana yazmıyor oluşumuz inan seni görmediğimiz veya burdaki diğer arkadaşlardan daha az sevdiğimiz için değil. ben kendi adıma söyliyim: genelde soru sorulduğunda cevap yazıyorum, veya direk bana hitap edildiğinde veya açılan konuda benimde söyleyeceğim olduğunda. yani şahsi algılama ne olur. öyle denk gelmiş sanırım. ama şunu billl seniiii ve göbişindeki bebişini çokkkkkk seviyoruz.

evet araştırmak lazım benimde iştahım yok.. bir tabak yemeği bile bitiremiyorum. kızıyorlar ama sanki karnım tıka basa dolu..neden acaba?

en guzelı oturuyum evımde doğru soyluyorsun....denıze gırdıysen mıkrop kapmış olabılrsın geçmiş olsuncanım...yat dınlen bıraz çıkma dışarıya bari düzelirsin.

kızlar bu arada c tesi doktora gittiğimde ultrasondan baktı ama bebekte bir hareket falan yok.. sadece kalp atımını duyduk.. ben artık korkmaya başladım neden hareket etmiyor... dr iyi olduğunu söylüyor ama içim rahat değil acaba bir sorun mu var yoksa benim gittiğim saatlerde hepmi uyuyor.... dr 3lü testle ilgili birşey demedi... bu arada cinsiyeti hala öğrenemedik tabiki.. merak etmiyorum diye sanırım bende öğrenemiyorum...

Kızlar yaff sabah kahvaltı yapıyordum tam doydum derken afedersınız ama yedıgım herseyı cıkardım :26::26: Şimdide aclıktan ölcem ama ne yicem bilmiyorum

en guzelı oturuyum evımde doğru soyluyorsun....denıze gırdıysen mıkrop kapmış olabılrsın geçmiş olsuncanım...yat dınlen bıraz çıkma dışarıya bari düzelirsin.

aslında deniz temizdi didime gittim ama çok soğuktu büyük bir ihtimalle soğuktan oldu....işteyim çalışıyorum canım dinlenmek benim için hayal artık....

tetenoz aşısı bende 19. haftamdayım ama sağlık ocağından çağırdılar öle gittim ama 20. hafta olması şart değilmiş 3. aydan sonra yapılıyormuş..

hımmmmm benımde az kaldı onlarmı arıyolar yoksa ben unuturr gıderım yanı..aile hekımın dımı

Canım korkmana gerek yok benim bu gittiğimdede bebeğim uyuyordu cinsiyete bakacaktı doktor baya ugrastı uyandı en sonunda salladı baya göbeğimi bastırdı fln ama göremedi cinsiyetini senin doktorun uyandırmak için ugrastımı peki kac haftalık oldun 16.haftadan ıtıbaren yapılıyormus 3lü tarama benımde tam 16.haftamda yapıldı carsamba göstericez doktora inşallah

ben 16+5 oldum bugün canım..dr hiçbirşey demedi test için c tesi yine gidecem idrar tahlili vercem yine duruma bakacak.... uyandırmak için bişey yapamdı zaten idrar görünüyor dedi o kadar..

geçmiş olsun cnm

Senin o kaynananın aynından bende de var Her şeyi kafasına göçe kurar planlar, öyle bi ayarlar ki hayır da diyemezsin, tersleyemezsin de görünürde karşı çıkman için bi sebep bırakmaz

3-5 günlüğüne buraya geldi, 2gün bizde 2gün kaynımgilde kaldı(maalesef çok yakın oturuyoruz), onlardayken her akşam biz, bizdeyken her akşam onları çağırmaya çabaladı. Yemeğe alcakmışım illa!!!Hamileyim, bi hafta sonum var iş güç yapcam diye cnm çıkıyo, bi de üstüne ders çalışmam gerek, kadının umrunda değil...İşe güce yardım ediyo ama sonuçta o iş yaparken ben oturmuyorum. akşamına da dinlenmek istiyorum di mi! Yokk, illa diğer oğluyla gelini de gelecek..Bir gün çağırdım ertesi gün söylendim artk. Onu bile anlamazlıktan gelip, duymamış gibi eşimi iknaya çalışıyo

Şimdi memleketinde, evinde. Telefona eşime kardeşingillle görüşüyo musunuz diyo!Sana ne be kadın ya, ta ordan bizi yönetmeye çalışıyo.

bu arada inanmadığım için daha önce bakmadığım çin ve rus takvimine baktım. nasılsa doktor erkek demişti bakem bunlar de deyoo bilebilmişler mi diye.
rsu takvimi : erkek
çin takvimi : erkek
beta hcg :37 erkek
kalp atışı : 120 erkek (Sanırım bunda 140-170 arası belirsiz oluyor çünkü bu rakamlar arası kayıyor diğer cinsiyete.)

durum bu hepsi bilmiş gibi gözüküyor ama tesadüftür bence. Geleceği yalnız Rabbim bilir.

ya daha önceden de yazmıştım. benmki de hareketsiz . geçen hafta hastalandım aadanaya gitmiştik orda gittim. yine haeketsz.sordum sağlıksız olduğnu mu gösterir böyle hareketsiz olması diye yok dedi.kafam karışık oynamıyo ne zman gitsem. karnımda da çok nadiren hissediyorum. niye böyle oluyo bilmiyorum. burdaki doktorum%97 erkek demesine rağmen orda sorduğumda cinsiyetini söylemek için daha erken dedi:S bu arada drum da tatile çıkmış en erken 25ine veriolar randevu. o da 3lü için çok geç. acaba diyorum yaptırmasam mı? ikili maşallah çok iyi çıkmıştı. 19. haftamda da detaylı ultrason var inşallah.bi fikir verin kızlar ya.

canım hareketlerını hıssetmen ıcın daha erken zatenn..telaşa kapılma bebişin iyidir..benım ablamın bebeğine kontrole gidiyorlardı hiç harket etmıyordu anllıyormuşşş ama doktordan çıktıktan sonra hareket edıyomruş...senınkıde hareket edıyordur ama hissedememen çokkk normall..birde tek doktora git aşak doktora gıtme hepsi başka seyler dıyo..3lüyüde yaptır bence 2liden daha onemlı bı testmış...içini ferah tut hıssetmene az bi zaman kalmış...bende hissetmıyorum daha..erken çunkı korkma canım

bide 3lünü yaptır sonucunu doktor gelınce gösterırsın...10gunde anca çıkıyo zaten ozamana kadarda gelır doktorun

canım sen tecrübelisin ama ben yapsam kesin hep kıstırırım oramı :26::26::26::26:
aynen ,ben epilasyon aletimi sadece koltuk altım için kullanıyorum.diğerleri hep agdayla.ha bi de alışmayanlar cok dikkatli olsun epilasyon aletleri konusunda ,ananemin bir arkadası kıstırmış özel bölgesini,doktorların elinde oyuncak olmuş!! kaza işte!ama bunu duyduktan sonra arkadaslarıma anlatıyorum ki böyle şeyler olabilir yani maksimum dikkatt!!

ben 16+5 oldum bugün canım..dr hiçbirşey demedi test için c tesi yine gidecem idrar tahlili vercem yine duruma bakacak.... uyandırmak için bişey yapamdı zaten idrar görünüyor dedi o kadar..

Anladım canım bu cumartesi gittiğnde 3lü testi sor bakalım bi eger saglıklı dedıyse doktorun hıcbır problem yoktur hıc sıkma canını sadece bıraz uykucudur senınkı o kadar gölünü ferah tut canım gereksiz yere takma kafanı böyle şeylere bir sonraki gidişinde çikolata ye dene bakalım hareketlenir birde vişne suyunu duymuştum ben onunda etkisi varmış

Böyle düşüncesiz davranmaları hiç hoş değil ama malesefki benim kaynanamda biraz düşüncesiz özünde çok iyi tatlı bir kadın ama düşüncesizliği tutuyo bu konularda demiyo ki bu kız hamile biz gidioruz zaten birde ne die kalabalık toplayalımda yoralım daha fazla demio birde benim salonum zaten küçük fazla kalabalıgı kaldırmıo ama bir gün başka şekilde lafımı sokcam zaten salonum kucuk fazla kalabalıgı sevmıorum gerılıorum dıe normalde hıc huyum degıldır laf sokmak ama baska turlu olmayacak yanı

Canım birden cok doktora gidince insanın kafası karısabılıyor sen kendı doktoruna guven bence hareketsız olması da kesınlıkle moralını bozmasın cıkolata ve vısne suyunu dene bakalım ama doktora gıtmeden hemen once hatta yolda ye ne kadar gec yersen o kdr tesırı olurmus bak 2li testın cok guzel cıkmıs masallah Doktorun gerek duymadıysa 3lü testı bıle yaptırma bence benım doktorum 2liyi gerek gormedı 3lü yapıldı sonuc cars cıkacak hayırlısıylaa ...kalbım ferah kotu dusunmeyelım kızlar hıc gerek yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…