- 15 Mart 2011
- 2.280
- 2.937
- 333
teşekkürler canımmmailenin yanında olunca paşamla ilgilenecek hayli kişi var bana gelinceye kadar , biraz nefes aldım galiba ben de
bu arada tickerından oğluşun olacağını anladım , sağlıkl gelsin paşamız
ehh aile olunca oyle oluyor tabii. iyi olmus oglun sana cok dusmustu sunnet sonra biraz dinlenmis olursun. bizim de oglumuz olacak hayirlisiyla. biraz arastirdim sanirim 2. haftasinda yenidogan sunneti yaptirmak istiyorum. tabii daha erken bunlari dusunmek icin hele bi saglicakla gelsin de minigim :)
slm:))ben bu topic i yeni buldum....ve hemen okumaya başladım,bende 18 haftalığım,ve geçen cuma bi kızım olcağını öğrendim,çook mutluyum,duygularımı paylaşmak istedim,izmirden yazyrm ben,çook öptm
hosgeldim, hayirli ugurlu olsun kizin. saglikla kucagina alirsin insallah :)
canım hoşgeldin... geçmişe bakıyordum sen yazmışsınDD
tatilim güzel geçti ama gittiğim yerde deniz soğuktu geldiğimiz akşamda koşa koşa teknede düğüne gittik artık hangisinden bilmiyorum 1 haftadır karnımda ağrı vardır c tesi kontole gittim 15 gün sonra gitmiş oldum ilk defa rekorumu kırdım dr idrar testi istedi düşündüğü gibi üşütmüşüm antibiyotik verdi.. kabız olmam da yanında cabası ve öyle böyle dedğil sanki içimde davul var... kabız içinde ayrıca ilaç verdi... bu arada 2 haftada 2 kg aldım.. anlayacağın tatilden sonrası burnumdan geldi...
o yüzden bence evinde güzel güzel otur... ne yol stresi çek nede geldikten sonra çamalır yıkama ve ütü yapma stresi
canim gecmis olsun. ne kadar sonunda is guc beklese de tatil yine tatildir. bakalim biz yine her seneki gibi bi kac durakla bir tatil yapmak niyetindeyiz. insallah bebis de memnun kalir :)
yok cnm baştan eşime tmm hüseyin olsun demiştim taa evlenmeden önce. Söylediğm sözden dönmekten çok imtina ederim ben. bir kere ok dedim yapacak bişey yok.
canim benim de esimin babasinin adi huseyin. ve biz bebisimizi onun vefatindan 2 gun sonra ogrendik. basta esim ister mi acaba diye endise ediyordum ismini koymayi. eger oyle olursa huseyin eren olur diyordum.
sordu koyarmiyiz diye. ben de cekincelerimi anlattim. ben ogluma huseyin demeyecegim neticede. yarin obur gun neden kullanmiyorsunuz dediklerinde laf anlatmaya ugrasmaktan cekismektense ben koymamayi tercih ederim dedim. sagolsun anlayis gosterdi. simdi benim tercihim erenden yana hala ama ne eren olacak bilmiyorum. esim kendi koyacagi isim konusunda henuz karar vermedi :)
ben 16+5 oldum bugün canım..dr hiçbirşey demedi test için c tesi yine gidecem idrar tahlili vercem yine duruma bakacak.... uyandırmak için bişey yapamdı zaten idrar görünüyor dedi o kadar..
canim cikolata falan ye girmeden. biz bu cuma kontroldeydik. randevumuz 12:40taydi. 20 gece ordaydik hemen actim cikolatami yemeye basladim. esime de verdim bir tane. daha cikolatayi bitirmeden cagardi doktorumuz. beni elimde homini girtlak cikolatayi bitirmeye calisirken gorunce guldu. ardimdan esimi yine elince cikolatayla gorunce bu kez koptu. `sen de mi bebek oynasi diye yiyorsun` diyor esime :)
daha once bir gidisimizde sormustuk doktorumuz dogrulamisti cikolatanin bebegi hareketlendirdigini :)