2011 Aralık Anneleri

ehh aile olunca oyle oluyor tabii. iyi olmus oglun sana cok dusmustu sunnet sonra biraz dinlenmis olursun. bizim de oglumuz olacak hayirlisiyla. biraz arastirdim sanirim 2. haftasinda yenidogan sunneti yaptirmak istiyorum. tabii daha erken bunlari dusunmek icin hele bi saglicakla gelsin de minigim :)

hosgeldim, hayirli ugurlu olsun kizin. saglikla kucagina alirsin insallah :)

canim gecmis olsun. ne kadar sonunda is guc beklese de tatil yine tatildir. bakalim biz yine her seneki gibi bi kac durakla bir tatil yapmak niyetindeyiz. insallah bebis de memnun kalir :)

yok cnm baştan eşime tmm hüseyin olsun demiştim taa evlenmeden önce. Söylediğm sözden dönmekten çok imtina ederim ben. bir kere ok dedim yapacak bişey yok.

canim benim de esimin babasinin adi huseyin. ve biz bebisimizi onun vefatindan 2 gun sonra ogrendik. basta esim ister mi acaba diye endise ediyordum ismini koymayi. eger oyle olursa huseyin eren olur diyordum.

sordu koyarmiyiz diye. ben de cekincelerimi anlattim. ben ogluma huseyin demeyecegim neticede. yarin obur gun neden kullanmiyorsunuz dediklerinde laf anlatmaya ugrasmaktan cekismektense ben koymamayi tercih ederim dedim. sagolsun anlayis gosterdi. simdi benim tercihim erenden yana hala ama ne eren olacak bilmiyorum. esim kendi koyacagi isim konusunda henuz karar vermedi :)

ben 16+5 oldum bugün canım..dr hiçbirşey demedi test için c tesi yine gidecem idrar tahlili vercem yine duruma bakacak.... uyandırmak için bişey yapamdı zaten idrar görünüyor dedi o kadar..

canim cikolata falan ye girmeden. biz bu cuma kontroldeydik. randevumuz 12:40taydi. 20 gece ordaydik hemen actim cikolatami yemeye basladim. esime de verdim bir tane. daha cikolatayi bitirmeden cagardi doktorumuz. beni elimde homini girtlak cikolatayi bitirmeye calisirken gorunce guldu. ardimdan esimi yine elince cikolatayla gorunce bu kez koptu. `sen de mi bebek oynasi diye yiyorsun` diyor esime :)

daha once bir gidisimizde sormustuk doktorumuz dogrulamisti cikolatanin bebegi hareketlendirdigini :)

aa buselicim çok ilginç,bnm serbest bhcg de 25. ama kalp atımı 143 .bu durumda tahminen erkek mi kız mı :)) ha bi de çin takvimi de erkek diyo ama bugün de rüya gördüm .kızım oluyormuş...:)) 2 hafta sonra kontrole gidip öğrenene kadar meraklan dur bakalım şimdi :))))

aile hekimime gittim kızlar tetanoz aşımı olup geldim üstelik bebişimin kalp atışlarını dinledim yine:)))

kızlar sıze bırsey danısıcam sımdı benım esımın dayısınız kızı dogum yaptı kayınvaldemler hastaneye gıttı kızıyla fln ben gıtmedım kendı kuzenıme bıle gıdemedım bırde kayınvaldemın ve gorumcemın bu konudakı tavrı hosuma gıtmedı bana araypta biz gidicez sende gelmezsen kimse onlarda sana gelmez fln dediler bende sinir oldum inadına bahane uydurdum ve gitmedim herşeyin bir söyleniş tarzı var dimi sende gelmek istermisin kzım dese giderdim cok yufka yureklıyımdır boyle konularda hiçde art niyet düşünmem ama beni mecburmuşum gibi göstermeleri sinir etti her neyse yarında evine gideceklermiş ben evine gelirim demiştim söylediler onlar birer çeşit yapıp götüreceklermiş orada yemek için bana hoş gelmedi kız dogum yapalı daha 1hafta olmuş yemeye içmeye gider gibi daha kız toplamamstır bıle kendını ne gerek varkı cumbur cemaat anlayıssızlık bana gore en azından 2-3hafta gecmelıydı yanlıs mı dusunuyorum birde kayınvaldem bana dıokı sen hamılesın bısey yapmada ıstersen tavuk fln al ben bunları dusunemeyecek kdr aptal degılım heraldekı boyle benı yonlendırmeye calısmasına sınır oluyorummm sızce ne yapmalıyım kızlar gıderken bırsey yapsam mı dıe de dusunmuo degılım vıcdanım elvermıo :97:

Güzl Aralık anneleri herkese mrb bebeğinin cinsiyetini öğrenenleri tebrik ediyorum..darısı biz öğrenmeyenlere inş..son randevumuzda bebeğim göstermedi hatta pozisyonundanmıdır nedir yüzünü falan da pek göremedim ikili testteki kadar, bi sonraki randevuya kaldık..free hcg değeri ikili test sonucuna göre 18 di..ama bu seferde 11 haftalıkken yapılınca hcg doğru çıkıyomuş 11. haftadan sonra tutmuyomuş diye duydum..ben 14. haftada yaptırmıştım ikiliyi..siz ne dersiniz ?

canımm gözün aydınn oğlun hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah..
her gittiğimde çikotayı düşünüyorum ama yemiyorum.. bu sefer de saat 8 de gidecem ilk idrarı vermek için artık aç karnına giderim.. bakalım ultrasondan dersede çikolata yiyeyim sonra derim...

aslında deniz temizdi didime gittim ama çok soğuktu büyük bir ihtimalle soğuktan oldu....işteyim çalışıyorum canım dinlenmek benim için hayal artık....

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNM AMAN DİKKAT ET KENDİNE. geçmişi okuyamıyorsun diye yazayım benim oğlum olucakmış. (görmemişin bir oğlu olmuş çekmiş şeyini koparmış gibi oldum bende.)

aman cnm yavrunu düşün takma kafana. nasılsa uzaktaymış 3-5 gün idare et nolcek. bak benimki tepemde oturuyor yetmiyor bide gündüz de telefon ediyor sürekli oğluna. ayyy bizde mi böyle olucaz. yada şimdiki kayınvalideler kendi kayınvalidelerinden iyler ya eskisi gibi eli sopalı felan değiller ya. bizde şimdiki kayınvalidelerden iyi oluruz. öyle haftada bir felan ararız oğlumuzu. (biz hergün aramalrına gıcık oluyoz diye) eee biz kendimizce iyi kaynana olduk derken o zamane gelinleri bunu bile kaldıramıyor telefonu oğlumun elinden alıyormuş " bana bak kaynana o artık benim sakın bi daha bizi arama. ne bu ya herhafta herhafta çekemem ben" diyomuş. biz dumur tabiii. olur mu, olurrrr.

benim doktorum 3lü için gittim yapmadı. 2li iyiyse gerek yok dedi. yinede sen bilirsin tabii. bu senin verebileceğin bir karar.

anlayamıyorum bu insanları.. akılları sıra sana yardımcı olmaya çalışıyorlar ama krıdıkalrının farkında değiller.. sonuçta evlenmişsin bebeğin olacak böyle şeyleri bilmiyormusun.. söylemenin ne anlamı var... yada kendin yap..tavuk al ne demek yaa... birşey yapamayacak durumdaysan pasta alır gidersin bu kadar basit.. yorum yapmaya ne gerek var anlamıyorum..
sen ya bir kek yap yada güzel bir pastaneden pasta al öyle git canım... ama asla tavuk alma...

anammm senindemi erkekkk... gözün aydın canım.... allah sağlıkla hayırlı birşekidle kucağına almayı nasip etsin inşallah.. eşin ne yaptı çok merak ediyorum.. tülayın da erkek sıra benimle bahara geldi bizimde erkektir belki DD

Evet canım valla bende tavuk almıcam inadına yani sırf beni yönlendirmeye çalışmaması gerektiğini öğrensin biraz artık sinir olmaya başladım çünkü bu daha birşey değil mesela görümceme gidilecek ya akşam yemegine kendi annesi olarak tabiki bir çeşit yapacak ama benim adıma da konuşmayı sever Burcuda bir çeşit yapıversin der Ya ben zaten yapıcam kız bana her geldıgınde yapıo tabıkı bende yapıcam aptal degılım ama sen ne dıe benım adıma konusup benı zorunlu kılıosun gercekten sınır edıcı bı durum bende yok dıyemıoyrum asla laf flnda sokamam soyleyememde nefret edıorum ama bu huyumdan

ya benimde kayınvalidemler bu şehirde değiller.
zaten doğru düzgün bi çevreleri yok.benimde zaten aram yok kayınvalidemle
keşke eşiminde kuzeni falan olsaydı bende onalra doğuya gitseydim onlar gelseydi.
bende bu konuda çok yalnızlık çekiyorum ((

Kızlar ben cıkıorum bebişimin anneannesii benimde bitanecik annem şehir dışından gelio onu karşılamaya gidicez 8 günlüğüne gitti ama çok özledim anacugumuuu Annelerin yeri bir başka ya kimse onların yerini tutamaz Hepinizi öpüyorum kocaman kendinze ve bebişlerinize dikkat edin öptümmm hepinizii

YOK CNM benim daha belli değil çarş inş dedim ya sana yaawwwww irkek demedi dr ikisini de düşün diyip duruyo ne demekse bende 2sini de düşünüyom asla 3.ihtimali düşünmüyom hehehehehe

Endişe edilecek bişey yoktur Allah'ın izniyle benimde geçen kontrolümde pek oynamadı sabah erken saatte ve 1 tane poğaça yiyerek gitmiştim.Hem karnım tam doymamaıştı hemde sabah olduğu için oynamıyo die düşündüm.Dediğin gb kalp atışlarını çok güzel duyuyosun ama bebek oynamayınca insan korkuyo nedense.Sonra 1 hafta sonra cinsiyeti teyit ettirmek için başka bir doktora öğlen saatlerinde ve karnım tokken gittiğimde bebeğim sanki jimlastik yapıyodu.
O an ki durumla ilgili bişey,hep gittiğin saatin dışında bir saatte ve çikolata yiyerek gidersen,senin miniğin neler yaptığını görürsün bence.İçini ferah tut,uslu olacak demekki

saol cnm hüseyin erende güzel isim listeme ekleyeceğim. senin oğluşunda hayırlı olsun cnm. ama sünnet işine ben hemen cesaret edebileceğimi sanmıyorum. zaten ilk çocuğum bir tutmaya, yıkamaya felan alışmadan birde yara olursa hepten elim ayağıma dolanır.

erkek gibi gözüküyor cnm. Rabbim gönlüne göre hayırlı evlat versin.

cnm benim biraz da hormonlardan sanırım olmusuz düşüncelere kapılmışsın gibi. acaba diyorum bir çeşit yemeği yemek için mi yoksa orda kız yemek yapamz diye bırakmak için mi gidiyorlar. ikisi çok farklı. sana tehditvari konuşmaları yalnış tabii ama sanırım briaz cahiller dam derken baca demişler. bence sen yarın git evine bir çeşit sen yap götür. onlar ne derlerse desinler sen ufacık bri bebişin doğumu için git. bu arada belki doğum için bazı tecrübeler edinirsin. kim ne konuşursa konuşsun seni iyilik yapmaktan alıkoymasın cnm. ben kayınvalidemle konuşmasan bile yukarı gelen misafire bir hoşgeldine çıkardım (gelçi artık onuda yasakladırlar misafir içinde çıkamıyorum.) ama ben hala misafir perver biriyim bunu değiştiremeyecek ancak bir gün kendi yaptıklarından utanacaklar.

inşallah cnm. eşimde çok sevindi. şimdi havaya girdi artık. oğlum deyip duruyor. tesadüfen bana seminerde de mavi emzik denk gelmişti. hatta sizden briininde maviydi ama kimin hatırlamıyorum. tülayın net değil cnm o biraz rahatsız (kafadan ) ama bence tülayında erkek olucak. inşallah sizinde gözlünüzden ne geçiyorsa o olsun cnm.

ayyy evet bende pat diye cevap veremem sonra kendi kendimi yerim bunu neden demedim diye. ama en gıcık olduğum sonradan laf sokmaktır onuda yapmam. yapanada sinir olurum, bir diyeceğin varsa dobra dobra konuş en öyle lafın kıvırma payını bırakıp konuşuyorsun, dansözmüsün sen. (pardon görümcem böyle yaparda)

YOK CNM benim daha belli değil çarş inş dedim ya sana yaawwwww irkek demedi dr ikisini de düşün diyip duruyo ne demekse bende 2sini de düşünüyom asla 3.ihtimali düşünmüyom hehehehehe

düşünme....

arkadaşlar izmir de yaşayan hamişler acaba sizler hangi hastanelere gidiyorsunuz.bu arada bende 16+6 yım hala oğlumu hissetmiyoruuummmm:2:

selam kızlar ben bugun öğrencilerimle yaylaya çıktım. dönerken midem allak bullak oldu. başım desen çatlıyor. eve zor attım kendimi.

size bişey sorcam. göğüsleriniz çok büyüdü mü? ya ben 75 takıyodum, geçen hafta 85 aldım, bu hafta olmuyor. valla nolduğunu anlamadım. bana çok büyüdüler gibi geliyor. sizinki de öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…