inşallah cnm. eşimde çok sevindi. şimdi havaya girdi artık. oğlum deyip duruyor. tesadüfen bana seminerde de mavi emzik denk gelmişti. hatta sizden briininde maviydi ama kimin hatırlamıyorum. tülayın net değil cnm o biraz rahatsız (kafadan) ama bence tülayında erkek olucak. inşallah sizinde gözlünüzden ne geçiyorsa o olsun cnm.
benimde maviydi emziğim ama niye bana kafadan rahatsız dedinki sen şimdi((((((
evde yat yat kafayı yedin diye düşündüm.
ama ama seninlede şakalaşmıyacaksam kimle şakalaşıyım.
küstün mü?
arkadaşlar izmir de yaşayan hamişler acaba sizler hangi hastanelere gidiyorsunuz.bu arada bende 16+6 yım hala oğlumu hissetmiyoruuummmm:2:
arkadaşlar izmir de yaşayan hamişler acaba sizler hangi hastanelere gidiyorsunuz.bu arada bende 16+6 yım hala oğlumu hissetmiyoruuummmm:2:
evde yat yat kafayı yedin diye düşündüm.
ama ama seninlede şakalaşmıyacaksam kimle şakalaşıyım.
küstün mü?
pekü o zaman kızmadım hem bugün yatmadımki işe döndüm ama biraz daha yatsaydım dediğin gibi bi durum olcaktı heheheh kayınvalidemin ağar tahrikleri sonucu hiçte bişey anlamadım zaten hergün halimi hatrımı sormak için arıyodu sözde sinirlerimi altüst ediyodu artık tellerine çıkmıcam karar aldım onla mı uğraşcam yaaa meşgule vercem direk arasın oğlundan alsın haberlerimi çok merak ediyosa böööööööööööööööööööööööö
YOK CNM benim daha belli değil çarş inş dedim ya sana yaawwwww irkek demedi dr ikisini de düşün diyip duruyo ne demekse bende 2sini de düşünüyom asla 3.ihtimali düşünmüyom hehehehehe
canım bende çarşamba gitmeyi düşünüyorum 16+2 olacağım.seninle aynı kaderi paylaşıyoruz :)) bana da önce erkek dedi,sonra dönebilir dedi.sonra bekle daha dedi :))) bakalım bu hafta ne olacak senin kaç hafta oldu?
ben varım canım..ben dokuz eylül hastanesine gidiyorum memnunum...bende hissetmiyorum galibabazaen bir kıpırtı var gibi psikolojik herhalde :)))
bendee perşembe gunu 3lü tarama yaptırcam...çok heycanlı inşallahh ıyı sonuç alırız...sonra ultrasyon randevusu sonra şeker yuklemesı falan......allahım ınşallahh hepimizz
hayırlı haberler alırız..ben 18 haftalık oldum....banadayazın kızlarrrrr yaawww :)))
beni aradılar.tetanos aşısını doktorumla konuşup eğer uygun görürse gitmemi söyledihımmmmm benımde az kaldı onlarmı arıyolar yoksa ben unuturr gıderım yanı..aile hekımın dımı
benim doktorum bikere uyuyodu bana gidip tatlı bişeyler yee oynasın demişti.çikolatanın 5 dk ardından yerinde durmuyoduCanım korkmana gerek yok benim bu gittiğimdede bebeğim uyuyordu cinsiyete bakacaktı doktor baya ugrastı uyandı en sonunda salladı baya göbeğimi bastırdı fln ama göremedi cinsiyetini senin doktorun uyandırmak için ugrastımı peki kac haftalık oldun 16.haftadan ıtıbaren yapılıyormus 3lü tarama benımde tam 16.haftamda yapıldı carsamba göstericez doktora inşallah
selam kızlar ben bugun öğrencilerimle yaylaya çıktım. dönerken midem allak bullak oldu. başım desen çatlıyor. eve zor attım kendimi.
size bişey sorcam. göğüsleriniz çok büyüdü mü? ya ben 75 takıyodum, geçen hafta 85 aldım, bu hafta olmuyor. valla nolduğunu anlamadım. bana çok büyüdüler gibi geliyor. sizinki de öyle mi?
sizin cinsiyet kesinleşmedi mi hala , benim ticekrda mı seninkinde mi var bi tuhaflık , aynıydık diye hatırlıyorum şimdi sen bana göre 3 gün önde gibisin :44:benim dr. 19+larda yaptır dedi , 10 temmuzdan sonra yaptırıcam İst.a dönünce sanırım , belki de İzmirdeyken yaptırırım .. hatta beni hamileliğimin neredeyse tümünde sinir eden yere gideyim gıcıklığınabiz hala değinemedik deniz olayına , kısmetse yarın inşallah
günaydın kızlar sağlık ocağından geldim çok ilgilendiler sağolsunlarilk tetenoz aşımızı olduk. beni gören herkes erkek dedi o kadar belli oluyormuş yani
Havuzlar sakıncalımı bilmiyorum ama ben güvenmiyorum açıkcası.. Deniz suyu daha güvenli kendinden klorlu ve tuzlu mikrop kapma şansın yok..
Eğer istanbulda oturuyorsan benim istanbuldayken gittiğim bayanı önerebilirim fatihte. Kadın örtü altında bakmadan temizliyor.. Çok eli hafif.
Allah utanma duygumuzu almasın canım... Doğumdan sonra da değişeceğini sanmam. Edepli olan edeplidir daima :)
Veeeee tabiki sen de buyur gel bodruma, aramızdasın canım.. Teklifim tüm arkadaşlar için geçerli ayrıca. Ağustos ayı boyunca yalnızım. eşim yok. Olsada farketmez sabah gider akşam gelir o, olmasa gider teknede yatar
Teşekkürler samimiyetin için canım. Ağustosun sonuna kadar yolu var. İnşallah izin alabilirsin.. Bekliyorum.
kızlarr gögüs uçlarınızın rengı koyulaşmaya başladımı ya benım baya koyu oldu normal galıba:26: çok tırsak oldum ben yaaaaaa
gözünüz aydın kıslar , Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ..
teşekkürler canımmmailenin yanında olunca paşamla ilgilenecek hayli kişi var bana gelinceye kadar , biraz nefes aldım galiba ben de
bu arada tickerından oğluşun olacağını anladım , sağlıkl gelsin paşamız
17. haftadan sonra pek değişmez ama hep bahsettiğim bir arkadaşımın 19. haftada erkek dedikleri bebeğe 22. haftada ve sonrasında kız dediler = kızı oldu .. bizimse 12+6dan beri ikisi de erkek
16.haftadan beri hissediyorum , ki bu doğal çünkü 2. hamileliğim .. ilk hamileliğini yaşayanlar en erken 18de hissedermiş ( erkekse daha erken de olabiliyormuş ve oldu da tecrübeyle sabit o da) .. ilk hamileliğimi sürerken o dönem arkadaşlarımızdan ilk 20li haftalardayken bile hissedemeyenler vardı , onların da kızı oldu hep diyebilirim ..
öksürük pek masum değil bebiş için , boğazını ıslak tut sürekli ..
hiç ağda yapmayanların özellikle ileri haftalarda yaptırmaları sakıncalı , kasılmayı tetikler çünkü .. ben hamileliklerimden önce de gittiğim için rahatım , hele doğumdan hemen önce yaptırınca 1 ay oh çok rahat ettim .. enf. felan kapmıyo ya erden çıktı ogeçen hamileliğimde ilk defa yaptıracak arkadaşlar vardı , utana sıkıla gittiler , " oh be dünya varmış şimdiye kadar boşuna sıkılmışız uğraşmışız " dediler , hatta halen devam ettiklerini biliyorum ...
kızlar bu arada c tesi doktora gittiğimde ultrasondan baktı ama bebekte bir hareket falan yok.. sadece kalp atımını duyduk.. ben artık korkmaya başladım neden hareket etmiyor... dr iyi olduğunu söylüyor ama içim rahat değil acaba bir sorun mu var yoksa benim gittiğim saatlerde hepmi uyuyor.... dr 3lü testle ilgili birşey demedi... bu arada cinsiyeti hala öğrenemedik tabiki.. merak etmiyorum diye sanırım bende öğrenemiyorum...
ilk zamanlarda kıstırmadım değilcanım sen tecrübelisin ama ben yapsam kesin hep kıstırırım oramı :26::26::26::26:
canım en alt kademede yavaş yavaş ilerle .ben de ilk zamanlarda hızlı en süratlı şekilde yapyordum hep kırıyordu .şimdi hiç kırmıyor yavaş ve seri şekilde bir noktadan dümdüz yukarı çıkıyorum .öyle öyle bitiyor kolaylıkla.ne kadar sık yapılırsa tüylerde azalmada oldu bende.epilatörü bacaklarımı falann alırım aslında temiz hızlı ama benimki kırıyomudur nedir çok çabuk çıkıyor canım yaa. hiç azaltmadıda. vaktim olursa sir ağda yapıyorum geç çıkıyor tertemizde oluyor. yaz geldiğinden beri
makina yaptım ama
selam kızlar ben bugun öğrencilerimle yaylaya çıktım. dönerken midem allak bullak oldu. başım desen çatlıyor. eve zor attım kendimi.
size bişey sorcam. göğüsleriniz çok büyüdü mü? ya ben 75 takıyodum, geçen hafta 85 aldım, bu hafta olmuyor. valla nolduğunu anlamadım. bana çok büyüdüler gibi geliyor. sizinki de öyle mi?
günaydın annişlerr... dün aslında hala kendime gelemediğim için size havadisleri yazmamıştım. hep etrafın etkilendim ve bebişimi nedense hep erkekmiş gibi düşündüm. ama inan istek değildi bu. bütün belirtiler erkek gibi olduğundan ben de kaptırdım kendimi. gerçi hala kesinliği yok ama dün doktorumuz tam bu bebek kız derken, "ay sözümü geri aldım, ben burda bişi gördüm" dedi. ki bana da gösterdi sivri bişey. ama o anda benim minik sıpam ellerini bacak arasına soktu. sanki hissetti oraya baktığımızıı:))) bu durumda yumurtalarıyla birlikte göremeyince emin olamadım dedi. yani korktuğum başıma geldi aslında...kız mı erkek mi belli olmadı( haaa... şunu da ekledi ama doktor, kendini çok hazırlama ama kız diyelim biz buna dedi. bu durumda nasıl hazırlamayacaksam:))) artık Rabbimden hayırlısı diyelim...
şimdi size sorum şu. daha dün doktordaydım ama ben bu merakla yaşayamam:)) yarın tekrar gitsem bebişime zarar vermiş olmam di mi????
hepinize şimdiden tşklerr... öptüm kocamannnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?