2011 Aralık Anneleri

arkadaşlar izmir de yaşayan hamişler acaba sizler hangi hastanelere gidiyorsunuz.bu arada bende 16+6 yım hala oğlumu hissetmiyoruuummmm:2:

canım bende ultrasona göre 16+2 yim..sadece arada seğirmeler hissediyorum..bugün dr. a gittim 20 gün sonra hissedersin dedi..korkma yani..

arkadaşlar izmir de yaşayan hamişler acaba sizler hangi hastanelere gidiyorsunuz.bu arada bende 16+6 yım hala oğlumu hissetmiyoruuummmm:2:

canım ben özel kent hastanesine gidiyorum,izmir'de doğru dürüst özel bir hastane de yok sanırım İstanbul bu konuda süper tabi...

YOK CNM benim daha belli değil çarş inş dedim ya sana yaawwwww irkek demedi dr ikisini de düşün diyip duruyo ne demekse bende 2sini de düşünüyom asla 3.ihtimali düşünmüyom hehehehehe

canım bende çarşamba gitmeyi düşünüyorum 16+2 olacağım.seninle aynı kaderi paylaşıyoruz :)) bana da önce erkek dedi,sonra dönebilir dedi.sonra bekle daha dedi :))) bakalım bu hafta ne olacak senin kaç hafta oldu?

ben varım canım..ben dokuz eylül hastanesine gidiyorum memnunum...bende hissetmiyorum galiba bazaen bir kıpırtı var gibi psikolojik herhalde :)))

YOK CNM benim daha belli değil çarş inş dedim ya sana yaawwwww irkek demedi dr ikisini de düşün diyip duruyo ne demekse bende 2sini de düşünüyom asla 3.ihtimali düşünmüyom hehehehehe

pardon kaçıncı haftanda gideceksin tekrar üçlü test yapmayacak doktorun sanırım öyle okuduğumu anımsıyorum.benimkide gerek görmedi 2 li iyiydi gerek yok dedi.direk ultrasona sokarız seni dedi.ama ben yaptırıcam 3 lü testi de.bişey kaybetmem ya...

ben 16+4 olcam çarşamba günü cnm

ben çarşambadan vaz geçtim yarın gidicem doktora.kaynanam eve dönmeden cinsiyet öğrenmek istiyor.benim doktor artık 3 lü test yapmadığını 4 lü testin daha güvenilir olduğunu söyledi.inş.cinsiyetinide öğrenirim

hımmmmm benımde az kaldı onlarmı arıyolar yoksa ben unuturr gıderım yanı..aile hekımın dımı
beni aradılar.tetanos aşısını doktorumla konuşup eğer uygun görürse gitmemi söyledi

benim doktorum bikere uyuyodu bana gidip tatlı bişeyler yee oynasın demişti.çikolatanın 5 dk ardından yerinde durmuyodu

benimde göğüslar 75 olmazken şimdi 85 ler.südyen takmadığımda silikonlu gibi oldular.

yok cnım ıkı doktora gıdıyorum bırısı 17+5 ıken kıza benzetıyorum ben dedı..dha onceden de bu doktorum 12+4 ıken kız demıstı
ama dıger doktorum 16 +O ıken erkek olabılır dedıgı ıcın bellı degıl dıorum

ben tıckerımı degıstırmıstım ya ..doktor bana yenı bır sat belırledı ,tahmını dogum tarıhını de degıstırdı..bır hafta one aldı
bende yenı tıcker ypArken bebege gore duzenlıyım dedım snra da vazgectım dedım 3 gun öne alayım barı ..
oyle kaldı cınsıyet tam kesınlesınce eskı halıne alıcam yanı sata gore yenıden duzenlıyecegım..
o yuzden 3 gun onde..

günaydın kızlar sağlık ocağından geldim çok ilgilendiler sağolsunlar ilk tetenoz aşımızı olduk. beni gören herkes erkek dedi o kadar belli oluyormuş yani

benı de aradılar ,gelın yapalım fılan ..ben de doktora sorayım dedım gelırım..kaldı oyle..
cuma gunu randevum var doktorumla ona sorup yaptırıcam bende..

bız doktordaydık yıne uclu testımızın sonucu cok guzel cıktı..ama benım en cok sevındıgım kan degerlerım duzelıyor ..az kaldı normal olmasına..
doktor dedı cok ıyı bakıyorsun demek kı kendıne.

detaylı usg ıcın hala 21 .22 haftada yapılacak dıyor..

cuma gunu kendı doktorumla randevum var bakalım ne dıyecek cınsıyet kesınlesıcek o zaman ..keısnlesır dımı artık ya

sonra da ver elını tatıl...

yok cnm ya ist. da değilim. ve sanırım haklısın. ben hep utanıcam :))

kızlarr gögüs uçlarınızın rengı koyulaşmaya başladımı ya benım baya koyu oldu normal galıba:26: çok tırsak oldum ben yaaaaaa

evetttt:)) hem de kahverengi kısım genişlemeye başladııı:)))

starimu neden karşılaşamıyoruz biz hiççç((

cnm benim bebek de hep hareketsizdi. bugün ilk kez hareketli dedi doktor. senin bebiş de uyuyordur hep benimki gibi:))

ben agdaayı hıc bırakmadım onceden de yaptırıyordum sımdı de yaptırıyorum..

doguma ınsallahn yetıstırebılırım bazen olmayacak zamanda gelıyormuş ya bebısler :)

canım sen tecrübelisin ama ben yapsam kesin hep kıstırırım oramı :26::26::26::26:
ilk zamanlarda kıstırmadım değil ama artık ustalaştım 2,3 parmakla kapatıyorum gerdiriyorum vın vın diyorum hoppala bitiyor canım .kocaman karnımla bile doğumdan bir ay öndesine kadar her hafta aldım.
üstelik aniden suyum geldi doktorum öyle görünce agdayada gidilmiş dedi yoo ben agna nedir hiç bilmem dedim epilatörle aldım diyince bu karınla mı diye şaşırmıştı

canım en alt kademede yavaş yavaş ilerle .ben de ilk zamanlarda hızlı en süratlı şekilde yapyordum hep kırıyordu .şimdi hiç kırmıyor yavaş ve seri şekilde bir noktadan dümdüz yukarı çıkıyorum .öyle öyle bitiyor kolaylıkla.ne kadar sık yapılırsa tüylerde azalmada oldu bende.

günaydın annişlerr... dün aslında hala kendime gelemediğim için size havadisleri yazmamıştım. hep etrafın etkilendim ve bebişimi nedense hep erkekmiş gibi düşündüm. ama inan istek değildi bu. bütün belirtiler erkek gibi olduğundan ben de kaptırdım kendimi. gerçi hala kesinliği yok ama dün doktorumuz tam bu bebek kız derken, "ay sözümü geri aldım, ben burda bişi gördüm" dedi. ki bana da gösterdi sivri bişey. ama o anda benim minik sıpam ellerini bacak arasına soktu. sanki hissetti oraya baktığımızıı:))) bu durumda yumurtalarıyla birlikte göremeyince emin olamadım dedi. yani korktuğum başıma geldi aslında...kız mı erkek mi belli olmadı( haaa... şunu da ekledi ama doktor, kendini çok hazırlama ama kız diyelim biz buna dedi. bu durumda nasıl hazırlamayacaksam:))) artık Rabbimden hayırlısı diyelim...

şimdi size sorum şu. daha dün doktordaydım ama ben bu merakla yaşayamam:)) yarın tekrar gitsem bebişime zarar vermiş olmam di mi????

hepinize şimdiden tşklerr... öptüm kocamannnnn...

aynen canım,gittim eskiler olmuyo diye 85 aldım,eve gidiyorum her taraf izi içinde,das dar oluyo sığmıyo,azcık daha sabredip,90 penye alcam heralde

biraz sabret canım . bana da dr kız dedi ama ben de hiç emin değilim.

kızlar faranjitim azdı çok öksürüyorum. acaba bugün özel hastaneye gidip baktırsammı ultrasonda. bende endişelnemeye başladım

günaydın kızlar nasılsınız?biz bugün 16 haftalık olduk öğrendiğimde 5 haftalıktı ne çabuk geçti 11 hafta anlayamadım

bu arada doktorum ikili ii çıkmış die 3lü istemedi. ben de tamam o zaman dedim. çünkü sonuç çıkana kadar stresten mahvoluyorum((

ayy bi dee milupa setim geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…