bu arada doktorum ikili ii çıkmış die 3lü istemedi. ben de tamam o zaman dedim. çünkü sonuç çıkana kadar stresten mahvoluyorum((
ayy bi dee milupa setim geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)))
günaydın annişlerr... dün aslında hala kendime gelemediğim için size havadisleri yazmamıştım. hep etrafın etkilendim ve bebişimi nedense hep erkekmiş gibi düşündüm. ama inan istek değildi bu. bütün belirtiler erkek gibi olduğundan ben de kaptırdım kendimi. gerçi hala kesinliği yok ama dün doktorumuz tam bu bebek kız derken, "ay sözümü geri aldım, ben burda bişi gördüm" dedi. ki bana da gösterdi sivri bişey. ama o anda benim minik sıpam ellerini bacak arasına soktu. sanki hissetti oraya baktığımızıı:))) bu durumda yumurtalarıyla birlikte göremeyince emin olamadım dedi. yani korktuğum başıma geldi aslında...kız mı erkek mi belli olmadı( haaa... şunu da ekledi ama doktor, kendini çok hazırlama ama kız diyelim biz buna dedi. bu durumda nasıl hazırlamayacaksam:))) artık Rabbimden hayırlısı diyelim...
şimdi size sorum şu. daha dün doktordaydım ama ben bu merakla yaşayamam:)) yarın tekrar gitsem bebişime zarar vermiş olmam di mi????
hepinize şimdiden tşklerr... öptüm kocamannnnn...
GÜNAYDIN ANNİŞLER VEE BEBİŞLER. HEPİNİZİ KOCAMAN ÖPÜYORUM.
ayy cnm hakkatten zor bir durummuş. ama dur bakalım Mevlam neyler o neylerse güzel eyler. Eminim sana da hepimize olduğu gibi hakkında hayırlı olan evladı nasip edecektir Rabbim. Azcık sabret hemen gitme bence. bizde seni öptük sıkma canını gülüm.
kızlar faranjitim azdı çok öksürüyorum. acaba bugün özel hastaneye gidip baktırsammı ultrasonda. bende endişelnemeye başladım
bu arada kızlar 18 e girdim hala bi harelet hissetmiyorum.
gerçekten mi,ilk çocukta geç hissedeliebiliyomuş,hatta bazen 22. haftaya kadar hissedilmeyebiliyomuş,ben ilk 15+3 te hissettm,şuan 18+1 im,19. haftaya girmiş oldum tıkırtılar devam ediyo,eskisinden daha kuvvetli
GÜNAYDIN ANNİŞLER VEE BEBİŞLER. HEPİNİZİ KOCAMAN ÖPÜYORUM.
ayy cnm hakkatten zor bir durummuş. ama dur bakalım Mevlam neyler o neylerse güzel eyler. Eminim sana da hepimize olduğu gibi hakkında hayırlı olan evladı nasip edecektir Rabbim. Azcık sabret hemen gitme bence. bizde seni öptük sıkma canını gülüm.
kızlar faranjitim azdı çok öksürüyorum. acaba bugün özel hastaneye gidip baktırsammı ultrasonda. bende endişelnemeye başladım
ya sorma cnm ya ben bu kadar olacaklarını tahmin edemezdim geceleri yatamıyorum sağa sola dönerken çok acıyolarselam kızlar ben bugun öğrencilerimle yaylaya çıktım. dönerken midem allak bullak oldu. başım desen çatlıyor. eve zor attım kendimi.
size bişey sorcam. göğüsleriniz çok büyüdü mü? ya ben 75 takıyodum, geçen hafta 85 aldım, bu hafta olmuyor. valla nolduğunu anlamadım. bana çok büyüdüler gibi geliyor. sizinki de öyle mi?
günaydın annişlerr... dün aslında hala kendime gelemediğim için size havadisleri yazmamıştım. hep etrafın etkilendim ve bebişimi nedense hep erkekmiş gibi düşündüm. ama inan istek değildi bu. bütün belirtiler erkek gibi olduğundan ben de kaptırdım kendimi. gerçi hala kesinliği yok ama dün doktorumuz tam bu bebek kız derken, "ay sözümü geri aldım, ben burda bişi gördüm" dedi. ki bana da gösterdi sivri bişey. ama o anda benim minik sıpam ellerini bacak arasına soktu. sanki hissetti oraya baktığımızıı:))) bu durumda yumurtalarıyla birlikte göremeyince emin olamadım dedi. yani korktuğum başıma geldi aslında...kız mı erkek mi belli olmadı( haaa... şunu da ekledi ama doktor, kendini çok hazırlama ama kız diyelim biz buna dedi. bu durumda nasıl hazırlamayacaksam:))) artık Rabbimden hayırlısı diyelim...
şimdi size sorum şu. daha dün doktordaydım ama ben bu merakla yaşayamam:)) yarın tekrar gitsem bebişime zarar vermiş olmam di mi????
hepinize şimdiden tşklerr... öptüm kocamannnnn...
cnm sen daha iyi bilirsin ama çocuğu görme değilde kendi öksürüğüne çare bulmaya gitsen doktora bebiş için daha iyi olur gibi. birde ballı sütü dene.ılık bişeyler iç. Allah acil şifalar versin cnm.
yani bişeyler oluyo ama gazmıdır psikolojikmidir çözemiyorum.
durmadan soğuk su içiyorumbiri bana dur desinnn
günaydın buseli,ben eylül gibi bebek için büyük alışverişe çıkmayı düşünüyorum ama ankaraya mı gitsem isitanbula mı gitsem bilemiyorum senin bir fikrin varmı istanbulda daha mı ucuza kapaırız acaba
ayyyyyy günaydın demeyi unuttumgünaydınlar efendim
biraz sabret canım . bana da dr kız dedi ama ben de hiç emin değilim.
durmadan soğuk su içiyorumbiri bana dur desinnn
günaydın kızlar nasılsınız?biz bugün 16 haftalık olduk öğrendiğimde 5 haftalıktı ne çabuk geçti 11 hafta anlayamadım
bu arada doktorum ikili ii çıkmış die 3lü istemedi. ben de tamam o zaman dedim. çünkü sonuç çıkana kadar stresten mahvoluyorum((
ayy bi dee milupa setim geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)))
mobilya içinse ankaraya git ama ciciler içinse istanbula gelistanbulda harika şeyler var
Herkese hayırlı ve güzel günler
bu arada bu milupa paketi dediğiniz nedir neler var içinde acaba
gaz ile tekmeleme çok ayrı elinin altında bi nokta da karnını sarsan bişey var,bakarken bile karnımın bi tarafının inip inip kalktığını görüyorum,elimi koyduğumda daha kuvvetli hissediyom,gün içinde bile oturduğum yerde karnımdaki tıkırtıları hissediyom,gaz olsa sancı olur,şişkinlik olur,yani çok alakasız şeyler ikisi
herkese günaydın,güzel bir gün geçirmenizi dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?