2011 Aralık Anneleri

gunaydin herkeseeee

bu arada doktorum ikili ii çıkmış die 3lü istemedi. ben de tamam o zaman dedim. çünkü sonuç çıkana kadar stresten mahvoluyorum((

ayy bi dee milupa setim geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)))

gozun aydin canim. saglikla kucagina alirsin insallah. benim milupa paketimden hala ses yok ama beklemedeyim. 6. aya kadar gelmezse o zaman ataga gecerim herhalde

GÜNAYDIN ANNİŞLER VEE BEBİŞLER. HEPİNİZİ KOCAMAN ÖPÜYORUM.

ayy cnm hakkatten zor bir durummuş. ama dur bakalım Mevlam neyler o neylerse güzel eyler. Eminim sana da hepimize olduğu gibi hakkında hayırlı olan evladı nasip edecektir Rabbim. Azcık sabret hemen gitme bence. bizde seni öptük sıkma canını gülüm.

kızlar faranjitim azdı çok öksürüyorum. acaba bugün özel hastaneye gidip baktırsammı ultrasonda. bende endişelnemeye başladım[/QUOTE]

cnm sen daha iyi bilirsin ama çocuğu görme değilde kendi öksürüğüne çare bulmaya gitsen doktora bebiş için daha iyi olur gibi. birde ballı sütü dene.ılık bişeyler iç. Allah acil şifalar versin cnm.

cnm sen daha iyi bilirsin ama çocuğu görme değilde kendi öksürüğüne çare bulmaya gitsen doktora bebiş için daha iyi olur gibi. birde ballı sütü dene.ılık bişeyler iç. Allah acil şifalar versin cnm.[/QUOTE]

saol canım . öksürdükçe bebeğe bişey olmuşmudur diye endişelendim

cnm sen daha iyi bilirsin ama çocuğu görme değilde kendi öksürüğüne çare bulmaya gitsen doktora bebiş için daha iyi olur gibi. birde ballı sütü dene.ılık bişeyler iç. Allah acil şifalar versin cnm.[/QUOTE]

günaydın buseli,ben eylül gibi bebek için büyük alışverişe çıkmayı düşünüyorum ama ankaraya mı gitsem isitanbula mı gitsem bilemiyorum senin bir fikrin varmı istanbulda daha mı ucuza kapaırız acaba

ya sorma cnm ya ben bu kadar olacaklarını tahmin edemezdim geceleri yatamıyorum sağa sola dönerken çok acıyolaryürürkende bıngıl bıngıl çok ağrıyolar

cnm ultrasonun bi zararı olmaz ama şimdi içine dert olacağına git başka bi doktora bunda bişey yok,ama başka doktorlar genelde ilk defa gittiğin için sölemezler yinede sen bilirsin

Günaydın bebişimin teyzeleriii

Şükür bu gün tünaydın demedim ramak kalmış gerçi ama ilk günaydınım yine de he he

günaydın buseli,ben eylül gibi bebek için büyük alışverişe çıkmayı düşünüyorum ama ankaraya mı gitsem isitanbula mı gitsem bilemiyorum senin bir fikrin varmı istanbulda daha mı ucuza kapaırız acaba[/QUOTE]

mobilya içinse ankaraya git ama ciciler içinse istanbula gel istanbulda harika şeyler var

yani bişeyler oluyo ama gazmıdır psikolojikmidir çözemiyorum.

gaz ile tekmeleme çok ayrı elinin altında bi nokta da karnını sarsan bişey var,bakarken bile karnımın bi tarafının inip inip kalktığını görüyorum,elimi koyduğumda daha kuvvetli hissediyom,gün içinde bile oturduğum yerde karnımdaki tıkırtıları hissediyom,gaz olsa sancı olur,şişkinlik olur,yani çok alakasız şeyler ikisi

mobilya içinse ankaraya git ama ciciler içinse istanbula gel istanbulda harika şeyler var [/QUOTE]

mobilya değil de ciciler,biberonlar,biiiii sürü ıvır zıvır bi alıncaklar listesi oluşturdum canım ama hangi marka kaçar tane filan burda tartışırız biraz hep beraber bütün anneler

ayyyyyy günaydın demeyi unuttum günaydınlar efendim

Günaydın Demetciğim.
Bu arada avatar resmin çok şeker...

biraz sabret canım . bana da dr kız dedi ama ben de hiç emin değilim.

kızlar faranjitim azdı çok öksürüyorum. acaba bugün özel hastaneye gidip baktırsammı ultrasonda. bende endişelnemeye başladım

Dikkat et canım... Ilık bir şeyler iç. Bunu demişlerdi değil mi:))
İçin rahat edecekse öksürüğün rahatsız ediyorsa git doktora bence...

durmadan soğuk su içiyorum biri bana dur desinnn

Dur!
Şaka bir yana suyu çok soğuk içme canım harmanla.. Hafif bir serinlik veriyorsa kafi.. Hem soğuk suyun tadı yok nasıl içiyorsunuz:26:
Ben muhakkak karıştırıyorum çünkü su çok soğuk olunca tad alamıyorum yeterince içemiyorum tıkanıyorum. benim formulumu deneyin daha fazla su tüketisiniz... Nacizene tavsiyemdir

günaydın kızlar nasılsınız?biz bugün 16 haftalık olduk öğrendiğimde 5 haftalıktı ne çabuk geçti 11 hafta anlayamadım

bizde bugün 16 haftalık olduk :)

bu arada doktorum ikili ii çıkmış die 3lü istemedi. ben de tamam o zaman dedim. çünkü sonuç çıkana kadar stresten mahvoluyorum((
ayy bi dee milupa setim geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)))

benimde doktorum ikili iyi 3lü teste gerek yok dedi ama ben yaptıracağım yinede.benimde milupa setim c.tesi elime geçti...

mobilya içinse ankaraya git ama ciciler içinse istanbula gel istanbulda harika şeyler var

mobilya değil de ciciler,biberonlar,biiiii sürü ıvır zıvır bi alıncaklar listesi oluşturdum canım ama hangi marka kaçar tane filan burda tartışırız biraz hep beraber bütün anneler[/QUOTE]

bende liste oluşturmaya çalışıyorum sürekli bişeyler ekliyorum.dışarı çıktığımda da alıyorum dayanamayıp,:) varmı acaba başka her çıktığında bişeyler alan...paylaş listeni de tartışalım :)

Herkese hayırlı ve güzel günler
bu arada bu milupa paketi dediğiniz nedir neler var içinde acaba

Sana da hayırlı günler canım...
Milupa sitesine kaydoluyorsun sana bebeğin için bir şeyler gönderiyorlarmışmışmış.. İki ay oldu bana bir şey gelmedi.. Ama gönderilen arkadaşlar var.

Deryamcığım maşallahı var senin bebişinin. Ben bir kaç kez dışında hiç hissetmedim daha. Belki de hissettiğimi zannetiğim şeyler gazdı..

Dediğin doğru elimi her ne kadar göbeğimden indirmesemde sanırım ben de 22. haftada net hissedecek olanlardanım
Burda bir bebek var karnımda o bebek benim bebeğimdir tekmelemese de hissetmesem de o bebiş.... böyle gider işte...

herkese günaydın,güzel bir gün geçirmenizi dilerim

Sağol canım sanada...
aslında dünü kötü bitirip güne kötü başladım ama umurumda değil. bebişimi germeye hiç niyetim yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…