ankarada siteler var ben ordan almştım ilk beşiğimizi ,harika şeyler var gerçekten.mobilya içinse ankaraya git ama ciciler içinse istanbula gelistanbulda harika şeyler var
bizde bugün 16 haftalık olduk :)
benimde doktorum ikili iyi 3lü teste gerek yok dedi ama ben yaptıracağım yinede.benimde milupa setim c.tesi elime geçti...
mobilya değil de ciciler,biberonlar,biiiii sürü ıvır zıvır bi alıncaklar listesi oluşturdum canım ama hangi marka kaçar tane filan burda tartışırız biraz hep beraber bütün anneler
benimde doktorum ikili iyi 3lü teste gerek yok dedi ama ben yaptıracağım yinede.benimde milupa setim c.tesi elime geçti...
bende liste oluşturmaya çalışıyorum sürekli bişeyler ekliyorum.dışarı çıktığımda da alıyorum dayanamayıp,:) varmı acaba başka her çıktığında bişeyler alan...paylaş listeni de tartışalım :)
ooooo içtin mi yağ gibi gidecek seni serinetecek,boğazını acıtmayacak ama ferahlatacak,ben duş alırken de musluğun soğuk tarafıyla yıkanıyom,azcık sıcaktan katıyom,soğuğa yakın ılık,ohhhhhhhh günün güm yorgunluğunu,ayaklarımdaki şişliği alıyo,rahatlatıyo beni
Bu milupa paketi ben hariç herkese ulaştımı ne
Tebrik ederim hayırlı olsun paketin.. Bu arada ne var paketin içinde canım?
Bir de kızlar ben de anormallik mi var acaba..
Ben ne liste yapıyorum, ne herhangi bir şey alma isteği içindeyim hatta vitrin önünden geçerken bile bebek şeylerine dönüp bakmıyorum:26::26:
Bir şeye baksam bile direk yeğenlerim için bakıyorum onlar geliyor aklıma...
Hiç bebişime bir şey alma heyecanı yok içimde...
belki de düşük tehlikesi ve hala devam eden bazı risklerimin sonucu içimdeki korkulardan dolayı bu heyecana cesaret edemiyorumdur..
Bilmiyorum ne? Uf ya
aman be güzelim derdine bak..annene kadir gecesi doğurmuş farkında değilsin.... boşver iyiki yoklar.. olması ayrı dert emin olll...ya benimde kayınvalidemler bu şehirde değiller.
zaten doğru düzgün bi çevreleri yok.benimde zaten aram yok kayınvalidemle
keşke eşiminde kuzeni falan olsaydı bende onalra doğuya gitseydim onlar gelseydi.
bende bu konuda çok yalnızlık çekiyorum((
Endişe edilecek bişey yoktur Allah'ın izniyle benimde geçen kontrolümde pek oynamadı sabah erken saatte ve 1 tane poğaça yiyerek gitmiştim.Hem karnım tam doymamaıştı hemde sabah olduğu için oynamıyo die düşündüm.Dediğin gb kalp atışlarını çok güzel duyuyosun ama bebek oynamayınca insan korkuyo nedense.Sonra 1 hafta sonra cinsiyeti teyit ettirmek için başka bir doktora öğlen saatlerinde ve karnım tokken gittiğimde bebeğim sanki jimlastik yapıyodu.
O an ki durumla ilgili bişey,hep gittiğin saatin dışında bir saatte ve çikolata yiyerek gidersen,senin miniğin neler yaptığını görürsün bence.İçini ferah tut,uslu olacak demekki
Hafiften serinletecek ama üşütmeyecek.
Zaten ben hayatımda ilk defa bu yıl soğuk sıcak su karıştırıp içiyorum.. O da burası bodrum içerde su resmen ısınıyor.. Yoksa dolabın kapağını açmazdım..
Neyse bu konuda da anormal olan benimdir...
Duş evet Deryamcığım, serin duş çok rahatlatıcı bu konuda hem fikirim canım... Daha doğrusu bu konuda normalim
pamuklu zıbın,bodyler,bebek takımı alt üst ayrı,dışarısı için mevsime ve ayına uygun kıyafetler,pijama,patik ve çorap,eldiven,şapka,hırka yelek,bebek montu eldiven şapka(12-18 ay),önlükler,ayakkabılar,mama tabağı,kaşık ve çatalı,alıştırma bardağı,mama sandalyesi,şampuan,sabun,küvet ve filesi,banyo süngeri,başlıklı pamuklu banyo havlusu,yüzebilir oyuncak,plastik ve cam biberon biberon emzikleri,biberon fırçası,emzik,diş ka.ıyıcı,alt değiştrme örtüsü,bebek bezi,alkolsüz ıslak mendil,pişik kremi,vücut termometresi,burun aspiratörü,makyaj pamuğu,nemlendirci krem,bebe yağı,furça tarak seti,tırnak maksı,yorgan takımı,battaniye,piknevresim takımı,lastikli çarşaf,telsiz,oda nemlendirci,dönence,oyuncak sandığı,park yatak,bebek arabası,malzeme çantası,oto koltuğu....arkadaşlar bu listeyi sanırım chicco nun sitesinden aldım aam bazı şeyleri eledim lüzumsuz geldi bana.bunların içinde de almıycağınız şeyler olabilir ama beraber tartışalım,hangi marka hangi özellikler daha iyidir konuşalım diye bu listeyi koyuyorum.
pamuklu zıbın,bodyler,bebek takımı alt üst ayrı,dışarısı için mevsime ve ayına uygun kıyafetler,pijama,patik ve çorap,eldiven,şapka,hırka yelek,bebek montu eldiven şapka(12-18 ay),önlükler,ayakkabılar,mama tabağı,kaşık ve çatalı,alıştırma bardağı,mama sandalyesi,şampuan,sabun,küvet ve filesi,banyo süngeri,başlıklı pamuklu banyo havlusu,yüzebilir oyuncak,plastik ve cam biberon biberon emzikleri,biberon fırçası,emzik,diş ka.ıyıcı,alt değiştrme örtüsü,bebek bezi,alkolsüz ıslak mendil,pişik kremi,vücut termometresi,burun aspiratörü,makyaj pamuğu,nemlendirci krem,bebe yağı,furça tarak seti,tırnak maksı,yorgan takımı,battaniye,piknevresim takımı,lastikli çarşaf,telsiz,oda nemlendirci,dönence,oyuncak sandığı,park yatak,bebek arabası,malzeme çantası,oto koltuğu....arkadaşlar bu listeyi sanırım chicco nun sitesinden aldım aam bazı şeyleri eledim lüzumsuz geldi bana.bunların içinde de almıycağınız şeyler olabilir ama beraber tartışalım,hangi marka hangi özellikler daha iyidir konuşalım diye bu listeyi koyuyorum.
oda telsızını onermıyorlar arkadşlar haberınız olsun...
Hafiften serinletecek ama üşütmeyecek.
Zaten ben hayatımda ilk defa bu yıl soğuk sıcak su karıştırıp içiyorum.. O da burası bodrum içerde su resmen ısınıyor.. Yoksa dolabın kapağını açmazdım..
Neyse bu konuda da anormal olan benimdir...
Duş evet Deryamcığım, serin duş çok rahatlatıcı bu konuda hem fikirim canım... Daha doğrusu bu konuda normalim
nedenki :26::26::26:
nedenki :26::26::26:
dalgalar yayıyormuş oda çoçuga zaralıymış...
liste güzel evet bende oda telsizinin zararlı olduğunu biliyorum.bu arada çok güzel uyku setleri var,ben yorganı yün yaptıracağım kış günü evin içi sıcak olsada bebek hep üşür.hatta evin içinde bile penye çok sıkı olmayan şapka bere takmak gerekiyormuş bebeğe,tüm soğuğu kafadan alıyorlar.bazen alışveriş merkezlerinde dikkat ediyorum 1/2 aylık çocuk kafası açık klima çarpar diye hiç mi düşünmez anneleri derim...
ya benimde kayınvalidemler bu şehirde değiller.
zaten doğru düzgün bi çevreleri yok.benimde zaten aram yok kayınvalidemle
keşke eşiminde kuzeni falan olsaydı bende onalra doğuya gitseydim onlar gelseydi.
bende bu konuda çok yalnızlık çekiyorum((
Kızlar ben cıkıorum bebişimin anneannesii benimde bitanecik annem şehir dışından gelio onu karşılamaya gidicez 8 günlüğüne gitti ama çok özledim anacugumuuuAnnelerin yeri bir başka ya kimse onların yerini tutamaz Hepinizi öpüyorum kocaman kendinze ve bebişlerinize dikkat edin öptümmm hepinizii
Uzman değilim ama ben de önermiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?