2011 Aralık Anneleri

ya kızlar,kanıtı izleyen var mı,geçen hafta evde misafir vardı yatılı,izleyemedim netten fragmanı izledim,selim,orhan ölmedi,ayça yoğun bakımdaydı,şimdi ayça öldü mü öyle yazıyo,izleyen varsa bana son bölümü anlatsn,dün oynamadı yeni bölüm

mobilya içinse ankaraya git ama ciciler içinse istanbula gel istanbulda harika şeyler var
ankarada siteler var ben ordan almştım ilk beşiğimizi ,harika şeyler var gerçekten.

mobilya değil de ciciler,biberonlar,biiiii sürü ıvır zıvır bi alıncaklar listesi oluşturdum canım ama hangi marka kaçar tane filan burda tartışırız biraz hep beraber bütün anneler[/QUOTE]biberon vs gibi şeyler markalı alacaksan özellikle limango kids bölümünü takip etmeni öneririm .ben ordan alacağım .zaten fiyatlar hep seridir.mesela oto koltuğu gibi şeyler.

bende liste oluşturmaya çalışıyorum sürekli bişeyler ekliyorum.dışarı çıktığımda da alıyorum dayanamayıp,:) varmı acaba başka her çıktığında bişeyler alan...paylaş listeni de tartışalım :)[/QUOTE]
henüz daha erken değil mi canım bu alışverişler için özellikle son 2 ay alınıcak şeyler bir bebek magazasına gidince hepsini alıverirsin .ben kıyafetler ve beşikler vs alışverişimi 7 aylıkken başlamıştım .şimdide hiç birşey almadım henüz

Dur!
Şaka bir yana suyu çok soğuk içme canım harmanla.. Hafif bir serinlik veriyorsa kafi.. Hem soğuk suyun tadı yok nasıl içiyorsunuz:26:
Ben muhakkak karıştırıyorum çünkü su çok soğuk olunca tad alamıyorum yeterince içemiyorum tıkanıyorum. benim formulumu deneyin daha fazla su tüketisiniz... Nacizene tavsiyemdir[/QUOTE]

ooooo içtin mi yağ gibi gidecek seni serinetecek,boğazını acıtmayacak ama ferahlatacak,ben duş alırken de musluğun soğuk tarafıyla yıkanıyom,azcık sıcaktan katıyom,soğuğa yakın ılık,ohhhhhhhh günün güm yorgunluğunu,ayaklarımdaki şişliği alıyo,rahatlatıyo beni

Bu milupa paketi ben hariç herkese ulaştımı ne
Tebrik ederim hayırlı olsun paketin.. Bu arada ne var paketin içinde canım?

Bir de kızlar ben de anormallik mi var acaba..
Ben ne liste yapıyorum, ne herhangi bir şey alma isteği içindeyim hatta vitrin önünden geçerken bile bebek şeylerine dönüp bakmıyorum:26::26:
Bir şeye baksam bile direk yeğenlerim için bakıyorum onlar geliyor aklıma...
Hiç bebişime bir şey alma heyecanı yok içimde...
belki de düşük tehlikesi ve hala devam eden bazı risklerimin sonucu içimdeki korkulardan dolayı bu heyecana cesaret edemiyorumdur..
Bilmiyorum ne? Uf ya

Hafiften serinletecek ama üşütmeyecek.
Zaten ben hayatımda ilk defa bu yıl soğuk sıcak su karıştırıp içiyorum.. O da burası bodrum içerde su resmen ısınıyor.. Yoksa dolabın kapağını açmazdım..
Neyse bu konuda da anormal olan benimdir...
Duş evet Deryamcığım, serin duş çok rahatlatıcı bu konuda hem fikirim canım... Daha doğrusu bu konuda normalim

henüz daha erken değil mi canım bu alışverişler için özellikle son 2 ay alınıcak şeyler bir bebek magazasına gidince hepsini alıverirsin .ben kıyafetler ve beşikler vs alışverişimi 7 aylıkken başlamıştım .şimdide hiç birşey almadım henüz[/QUOTE]

canım erken ama dayanmıyorum pamidor mağazası evime çok yakın
dışarı çıktığımda önünden geçerrken bir bakıyorum içerdeyim :) olsun ufak tefek almaktan birşeycik olmaz...toplu alışverişede çıkılacak tabide onun içinde ağustosu düşünüyorum ben.

teşekkürler canım pakette6 adet huggıes yenidoğan bez,pişik kremi,gögüs pedi,numune ıslak mendil,bilgilendirme cd leri,emziren anneler için bitki çayı,bilgilendirme kitapçığı bulunmakta...

kötü şeyler getirme aklına,heyecanın olsun hep..

aman be güzelim derdine bak..annene kadir gecesi doğurmuş farkında değilsin.... boşver iyiki yoklar.. olması ayrı dert emin olll...

her zaman erken saatte gidiyorum bu sefer 1 de gittim yine göremedim.. dr ayaklarını oynattı dedi ama ben görmedim... bu haftada 8 de gidecem bakarmı bilmiyorum.. idrar testi için gidiyorum çünkü.. artık bebeğim uslu mu olur yoksa şimdi dinleniyor doğuncamı acısını çıkartır bilmiyorum....

günaydınnnnnn cicişlerrrrrr:))))):86:

Aynen bende buzdolabından çıkarıp öylece içemiyorum, sıcak soğuk karıştırıp içiyorum, ılık duşta evet çok iyi geliyo

kızlar bu arada bebelac ın sitesine üye olmuştum her ay bebeğin gelişimi ile ilgili cep telefoonunuza ücretsiz mesaj gönderiyor,sizlerde olabilirsiniz..

Kızlar sizlere iyi sohbetler ve hayırlı günler diliyorum.
Biraz iş güç yapayım. Evim "benimle ilgilen" diyor
Hepinizi kocaman öpüyorum...

Of o yalnızlığı gelin de bana sorun...
Ne eşimin tarafı ne benim tarafım kimse yok. Üstüne üstlük komşuluk da yok burda.. Artık yavaş yavaş eşimin arkadaşlarıyla tanışıyorum da biraz hareket geldi hayatıma.
Yine de ailenin akrabanın yeri bambaşka.
İnsan sevmediklerini bile görmek istiyor neredeyse...

bende öpüyorum canım. Hoş gelmiş anneciğin..
Mutlu günler diliyorum.

zuzuzu06 ve pokim;19975307 arkadaşlar sizin hatlar karışmış galiba..
Anlayamadım bir gariplik var:26:

selam kızlar..Size bugün yepyeni bir soruyla geldim :) Hepimiz hemen hemen aynı haftalarda olduğumuz için beni en iyi siz anlarsınız diye her şeyimi size soruyorum
Benim bebiş sabah kalktığımda yada gece yeni yattığımda sağa sola kayıyor..yumurta gibi sağ tarafım ya da sol tarafım şişiyor ve sertleşiyor ama genelde sağ tarafım..Eşim bana inanmıyordu dün gece farkettim ve hemen uyandırdım gösterdim..
Sizde de oluyor mu?..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…