2011 Aralık Anneleri

oluyor cnım ...yukardan bakınca goruyorum nerede oldugunu ..

hatta esım gorumcem arkama gecıp yukarıdan bakıyorlar nerede bebiş diye..

ee olucak tabı en son gıttıgımde 15 cm ıdı ..3 hafta ıcınde daha da uzamıstır bıryerlerı sısırıyorlar boyle :)

ben daha hiiiç hissedemiyorum kızlar sizler ne güzel kaydığını bile hissedebiliomussunuz.. ben de bebek ve çocuk bakımıyle ilgili kitaplar aldım,onları okuyorum.en azından daha bilinçli olmak adına,ama tabi anne olunca bizzat öğrenicez :)

ayy çok heyecanlı ya..inşallah tekme attığını da görürüz

belirli riskleri atlatan anneler genelde bisey olacak mi korkusundan o telasli sevinci daha sonralari yasiyorlar. hatta hic bir risk yasamamis olmasina ragmen bebisin kipirtilarini hissedene kadar o duygu yogunlugu olusmuyor saniyorum. butun anneler cocuklarini sever ister ve onlar icin heyecanlanirlar. boyle dusunup uzme kendini bosuna :) insallah riskli zamanlari atlatip sen de keyifle kendini bebek magazalarina atacaksin... hiiic uzak degil o gunler emin ol

slm arkadslar

ben 14 haftamı 3 gun gecıyorumm... acaba bu uclu test ıcın doğtu haftamı doktorumada bısı danısmadımm yarın gıdecem ama tam haftasında gıtmek ıstıyorum cunku yolda gıderken halsızlasıyrummm... üçlü test ıcın hangı haftada gıtmem doğru olur bana yardımcı olurmusunuz... sımıden tsk ederım...

bu arada kızlar 18 e girdim hala bi harelet hissetmiyorum.

yaaa bende geçen haftaya kadarhisseidyordum ama şimdi hissetmiyorum bir haftadır niye acaba doktora gideli 3 gün olmazsa korkucam ama ultrasyında gayet iyiydi.
nedne hissetmiyorum acaba.

günaydın buseli,ben eylül gibi bebek için büyük alışverişe çıkmayı düşünüyorum ama ankaraya mı gitsem isitanbula mı gitsem bilemiyorum senin bir fikrin varmı istanbulda daha mı ucuza kapaırız acaba[/QUOTE]

cnm ankara fiyatlarını hiçç bilmiyorum ama istanbul alışveriş için en uygun yer bence. her çeşit ve kalitede ve istediğin fiyatta ürün bulabilirsin. ister avmlerden istersende
mahmutpaşadan alabilirsin.

cnm ankara fiyatlarını hiçç bilmiyorum ama istanbul alışveriş için en uygun yer bence. her çeşit ve kalitede ve istediğin fiyatta ürün bulabilirsin. ister avmlerden istersende
mahmutpaşadan alabilirsin.[/QUOTE]

canım ankara sıtelersde super mobılyalar var imkanın varsa gel burdan al fıyatlarda fena dıl yanı kolay gelsın tatlı telaş başlamış sızde

kızlarr sızlerde de halsızlık varmı kendımı hiç ii hıssetmıorum ben psıkolojım bı tuhaf oldu canım hiç bişi istemıo canım her şeye sıkılmaya başladı ne iş yapmak ne dışarı çıkıp gezmek ne de en onmelısı alışverş yapmak kı en mutlu oldugum şey buydu ama yok yok.hamılelık sendromumu yoksa sıcaklardan mı anlmadım yaaaaaaaa:96:

mahmutpaşadan alabilirsin.[/QUOTE]

mahmutpaşayı çok ösledim ben((( annemle gider 3-5 saat gezerdik yine giderim dimi hep yat demez bana dr dimi pekte bişey almamıştım mahmutpaşaya saklamıştım kendimi orda daha çok çeşit var diye herkes bana dua etse olurmu şimdi yarın dr ii bebek yerine oturmuş desin tmm mıııııııııııııııı? bende size dua ederim he ne dersiniz:)

arkadaşlar bende bugün 16 haftalık oldum,
son 2-3 gündür alt karın bölgemin değişik yerlerinde rahatsız edici bişey hissediyorum, acıyo sanki...
bi süre 3-5 cm lik bi bölgeye oluyo sonra geçiyo
acaba bu bebeğin hareketleri mi?
bilen arkadaşlar varsa yardım lütfen:18:

mobilya içinse ankaraya git ama ciciler içinse istanbula gel istanbulda harika şeyler var

mobilya değil de ciciler,biberonlar,biiiii sürü ıvır zıvır bi alıncaklar listesi oluşturdum canım ama hangi marka kaçar tane filan burda tartışırız biraz hep beraber bütün anneler[/QUOTE]

Şu listeni paylaşırmısın cnm. bende başladım listeye ama 5-6 kalem geldi aklıma.bizimde bir fikrimiz olur senin sayende.

ayy hakkatten o bölümü bende merak ediyorum. şu hamişlik o saate kadar uturmama müsaade etmiyor. ama öğrenirsem yazarım cnm.

Allah yardımcın olsun cnm. inan insan öyle düşünüyor. benimde ilk başlarda risk vardı. şuan yok ama hala içimde titreme bişey almaya elim gitmiyor. Umarım tehliken kısa sürede geçer. bişey alman önemli değil bebişinin iyi olması önemli.

ilahi cnm. ne demek normalim. herkesin huyu suyu (suyunun derecesi) bir olmak zorunda değilki. yani herkesin farklı zevkleri olabilir ama bu onların anormla olduğunu göstermez. sende hayet normal ve iyi bir anneciksin..

cnm ya sende benim gibi ultrasyondan seçemiyorsun bence. doktor ayaklarını oynattı diyorsa çocuk hareket ediyordu. bende hiçbişey seçmiyorum. elini başının altına koydu diyor doktor ama anlayamıyorum. bence sende benim gibisin o yğzden bebiş hareket etmşyor deme. hareket lerini seçemiyorum de.

Cnm benim de 15 haftalık.ara ara kasıklarda ve karnımda ağrı oluşuyor ama ben karnımın büyümeye başladığı için diye düşünüyorum doktora da sormadım...bence normal.çünkü ilk başlarda doktor normal demişti.
bu arada kızlar karın kaçıncı haftada belli olmaya başlıyor??benim 15 haftalık ve hala bişi yok sanki..

evet cnm mutlaka ben nereye dönsem oda otarafa meylediyor yerleşiyor beğenmezse ağrı yapıyor dönüyorum bende.

mahmutpaşadan alabilirsin.

mahmutpaşayı çok ösledim ben((( annemle gider 3-5 saat gezerdik yine giderim dimi hep yat demez bana dr dimi pekte bişey almamıştım mahmutpaşaya saklamıştım kendimi orda daha çok çeşit var diye herkes bana dua etse olurmu şimdi yarın dr ii bebek yerine oturmuş desin tmm mıııııııııııııııı? bende size dua ederim he ne dersiniz:)[/QUOTE]

inşallah cnm benim. dualarımız seninle. iyi olucak benim yeğenim Allah'ımın izniyle.

cnm doktorum dedi ki bebk göbek deliğihizasına çıkıyormuş dolayısıyla organlar ona yer açmak için yer değiştirdiklerinden ağrı normalmiş. ama çok olursa sen yinede görün.

bende daha çok hevesli değilim. birde ıvır zıvır herşeyi doldurmak istemiyorum. birde onlara şimdi yer bulmak lazım. sonbaharda yaparım ebn alışvwerişi

ayyyyyyyyyyy içimde bişey oynadı oynadı oynadı sol tarafımda çok değişik bişeydi inanamıyorum yaaaaaa

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…