- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
selam kızlar..Size bugün yepyeni bir soruyla geldim :) Hepimiz hemen hemen aynı haftalarda olduğumuz için beni en iyi siz anlarsınız diye her şeyimi size soruyorum
Benim bebiş sabah kalktığımda yada gece yeni yattığımda sağa sola kayıyor..yumurta gibi sağ tarafım ya da sol tarafım şişiyor ve sertleşiyor ama genelde sağ tarafım..Eşim bana inanmıyordu dün gece farkettim ve hemen uyandırdım gösterdim..
Sizde de oluyor mu?..
dalgalar yayıyormuş oda çoçuga zaralıymış...
evet doğru düşünmemiştimmm
zuzuzu06 ve pokim;19975307 arkadaşlar sizin hatlar karışmış galiba..
Anlayamadım bir gariplik var:26:
oluyor cnım ...yukardan bakınca goruyorum nerede oldugunu ..
hatta esım gorumcem arkama gecıp yukarıdan bakıyorlar nerede bebiş diye..
ee olucak tabı en son gıttıgımde 15 cm ıdı ..3 hafta ıcınde daha da uzamıstır bıryerlerı sısırıyorlar boyle :)
Bu milupa paketi ben hariç herkese ulaştımı ne
Tebrik ederim hayırlı olsun paketin.. Bu arada ne var paketin içinde canım?
Bir de kızlar ben de anormallik mi var acaba..
Ben ne liste yapıyorum, ne herhangi bir şey alma isteği içindeyim hatta vitrin önünden geçerken bile bebek şeylerine dönüp bakmıyorum:26::26:
Bir şeye baksam bile direk yeğenlerim için bakıyorum onlar geliyor aklıma...
Hiç bebişime bir şey alma heyecanı yok içimde...
belki de düşük tehlikesi ve hala devam eden bazı risklerimin sonucu içimdeki korkulardan dolayı bu heyecana cesaret edemiyorumdur..
Bilmiyorum ne? Uf ya
bizde bugün 16 haftalık olduk :)
pamuklu zıbın,bodyler,bebek takımı alt üst ayrı,dışarısı için mevsime ve ayına uygun kıyafetler,pijama,patik ve çorap,eldiven,şapka,hırka yelek,bebek montu eldiven şapka(12-18 ay),önlükler,ayakkabılar,mama tabağı,kaşık ve çatalı,alıştırma bardağı,mama sandalyesi,şampuan,sabun,küvet ve filesi,banyo süngeri,başlıklı pamuklu banyo havlusu,yüzebilir oyuncak,plastik ve cam biberon biberon emzikleri,biberon fırçası,emzik,diş ka.ıyıcı,alt değiştrme örtüsü,bebek bezi,alkolsüz ıslak mendil,pişik kremi,vücut termometresi,burun aspiratörü,makyaj pamuğu,nemlendirci krem,bebe yağı,furça tarak seti,tırnak maksı,yorgan takımı,battaniye,piknevresim takımı,lastikli çarşaf,telsiz,oda nemlendirci,dönence,oyuncak sandığı,park yatak,bebek arabası,malzeme çantası,oto koltuğu....arkadaşlar bu listeyi sanırım chicco nun sitesinden aldım aam bazı şeyleri eledim lüzumsuz geldi bana.bunların içinde de almıycağınız şeyler olabilir ama beraber tartışalım,hangi marka hangi özellikler daha iyidir konuşalım diye bu listeyi koyuyorum.
oda nemlendirici gereksiz. gereksizden ote temizligi duzgun yapilamadigi icin nemle birlikte alerjenler de yayabiliyor. doktorlar daha ziyade kaloriferin uzerine islak biseyler koyun diyorlar
ayakkabiyi da bebikolar yurumeden once giydirmemek gerekiyormus. ille cici ayakkabilar alacaksak tabani bukulebilen seyler olmasini oneriyorlar.
biberon da hemen alinacaklar arasinda olmayabilir. bakarsiniz bebis uzun sure anneyi somurmeyi tercih eder. cam biberonu da ilerleyen zamanlarda bebegin eline vermek mumkun olmuyormus.
emzik konusunda da kafam karisik. milyon cesit emzik var. damakli damaksiz silikon kaucuk hangisi sevcegini bilmeden birsuru doldurmamak lazim eve. bi tane alin en kotu ihtimal derim kendimce.
bu arada kızlar 18 e girdim hala bi harelet hissetmiyorum.
cnm sen daha iyi bilirsin ama çocuğu görme değilde kendi öksürüğüne çare bulmaya gitsen doktora bebiş için daha iyi olur gibi. birde ballı sütü dene.ılık bişeyler iç. Allah acil şifalar versin cnm.
yaaa bende geçen haftaya kadarhisseidyordum ama şimdi hissetmiyorum bir haftadır niye acaba doktora gideli 3 gün olmazsa korkucam ama ultrasyında gayet iyiydi.
nedne hissetmiyorum acaba.
günaydın buseli,ben eylül gibi bebek için büyük alışverişe çıkmayı düşünüyorum ama ankaraya mı gitsem isitanbula mı gitsem bilemiyorum senin bir fikrin varmı istanbulda daha mı ucuza kapaırız acaba
yaaa bende geçen haftaya kadarhisseidyordum ama şimdi hissetmiyorum bir haftadır niye acaba doktora gideli 3 gün olmazsa korkucam ama ultrasyında gayet iyiydi.
nedne hissetmiyorum acaba.
günaydın buseli,ben eylül gibi bebek için büyük alışverişe çıkmayı düşünüyorum ama ankaraya mı gitsem isitanbula mı gitsem bilemiyorum senin bir fikrin varmı istanbulda daha mı ucuza kapaırız acaba
mobilya içinse ankaraya git ama ciciler içinse istanbula gelistanbulda harika şeyler var
ya kızlar,kanıtı izleyen var mı,geçen hafta evde misafir vardı yatılı,izleyemedim netten fragmanı izledim,selim,orhan ölmedi,ayça yoğun bakımdaydı,şimdi ayça öldü mü öyle yazıyo,izleyen varsa bana son bölümü anlatsn,dün oynamadı yeni bölüm
Bu milupa paketi ben hariç herkese ulaştımı ne
Ben ne liste yapıyorum, ne herhangi bir şey alma isteği içindeyim hatta vitrin önünden geçerken bile bebek şeylerine dönüp bakmıyorum:26::26:
belki de düşük tehlikesi ve hala devam eden bazı risklerimin sonucu içimdeki korkulardan dolayı bu heyecana cesaret edemiyorumdur..
Bilmiyorum ne? Uf ya
Hafiften serinletecek ama üşütmeyecek.
Zaten ben hayatımda ilk defa bu yıl soğuk sıcak su karıştırıp içiyorum.. O da burası bodrum içerde su resmen ısınıyor.. Yoksa dolabın kapağını açmazdım..
Neyse bu konuda da anormal olan benimdir...
Duş evet Deryamcığım, serin duş çok rahatlatıcı bu konuda hem fikirim canım... Daha doğrusu bu konuda normalim
aman be güzelim derdine bak..annene kadir gecesi doğurmuş farkında değilsin.... boşver iyiki yoklar.. olması ayrı dert emin olll...
her zaman erken saatte gidiyorum bu sefer 1 de gittim yine göremedim.. dr ayaklarını oynattı dedi ama ben görmedim... bu haftada 8 de gidecem bakarmı bilmiyorum.. idrar testi için gidiyorum çünkü.. artık bebeğim uslu mu olur yoksa şimdi dinleniyor doğuncamı acısını çıkartır bilmiyorum....
arkadaşlar bende bugün 16 haftalık oldum,
son 2-3 gündür alt karın bölgemin değişik yerlerinde rahatsız edici bişey hissediyorum, acıyo sanki...
bi süre 3-5 cm lik bi bölgeye oluyo sonra geçiyo
acaba bu bebeğin hareketleri mi?
bilen arkadaşlar varsa yardım lütfen:18:
selam kızlar..Size bugün yepyeni bir soruyla geldim :) Hepimiz hemen hemen aynı haftalarda olduğumuz için beni en iyi siz anlarsınız diye her şeyimi size soruyorum
Benim bebiş sabah kalktığımda yada gece yeni yattığımda sağa sola kayıyor..yumurta gibi sağ tarafım ya da sol tarafım şişiyor ve sertleşiyor ama genelde sağ tarafım..Eşim bana inanmıyordu dün gece farkettim ve hemen uyandırdım gösterdim..
Sizde de oluyor mu?..
cnm ankara fiyatlarını hiçç bilmiyorum ama istanbul alışveriş için en uygun yer bence. her çeşit ve kalitede ve istediğin fiyatta ürün bulabilirsin. ister avmlerden istersende
mahmutpaşadan alabilirsin.
arkadaşlar bende bugün 16 haftalık oldum,
son 2-3 gündür alt karın bölgemin değişik yerlerinde rahatsız edici bişey hissediyorum, acıyo sanki...
bi süre 3-5 cm lik bi bölgeye oluyo sonra geçiyo
acaba bu bebeğin hareketleri mi?
bilen arkadaşlar varsa yardım lütfen:18:
bende daha çok hevesli değilim. birde ıvır zıvır herşeyi doldurmak istemiyorum. birde onlara şimdi yer bulmak lazım. sonbaharda yaparım ebn alışvwerişiBu milupa paketi ben hariç herkese ulaştımı ne
Bilmiyorum ne? Uf ya
ben daha alışveriş olayına çok girmedim. erken geliyor abna. önce dolabını yatağını ayarlamak lazımbizde bugün 16 haftalık olduk :)
pamuklu zıbın,bodyler,bebek takımı alt üst ayrı,dışarısı için mevsime ve ayına uygun kıyafetler,pijama,patik ve çorap,eldiven,şapka,hırka yelek,bebek montu eldiven şapka(12-18 ay),önlükler,ayakkabılar,mama tabağı,kaşık ve çatalı,alıştırma bardağı,mama sandalyesi,şampuan,sabun,küvet ve filesi,banyo süngeri,başlıklı pamuklu banyo havlusu,yüzebilir oyuncak,plastik ve cam biberon biberon emzikleri,biberon fırçası,emzik,diş ka.ıyıcı,alt değiştrme örtüsü,bebek bezi,alkolsüz ıslak mendil,pişik kremi,vücut termometresi,burun aspiratörü,makyaj pamuğu,nemlendirci krem,bebe yağı,furça tarak seti,tırnak maksı,yorgan takımı,battaniye,piknevresim takımı,lastikli çarşaf,telsiz,oda nemlendirci,dönence,oyuncak sandığı,park yatak,bebek arabası,malzeme çantası,oto koltuğu....arkadaşlar bu listeyi sanırım chicco nun sitesinden aldım aam bazı şeyleri eledim lüzumsuz geldi bana.bunların içinde de almıycağınız şeyler olabilir ama beraber tartışalım,hangi marka hangi özellikler daha iyidir konuşalım diye bu listeyi koyuyorum.
Cnm benim de 15 haftalık.ara ara kasıklarda ve karnımda ağrı oluşuyor ama ben karnımın büyümeye başladığı için diye düşünüyorum doktora da sormadım...bence normal.çünkü ilk başlarda doktor normal demişti.
bu arada kızlar karın kaçıncı haftada belli olmaya başlıyor??benim 15 haftalık ve hala bişi yok sanki..
normalde zayıfsan anca canım.bundan sonra çıkar artık
ayyyyyyyyyyy içimde bişey oynadıoynadı oynadı sol tarafımda çok değişik bişeydi inanamıyorum yaaaaaa
belirli riskleri atlatan anneler genelde bisey olacak mi korkusundan o telasli sevinci daha sonralari yasiyorlar. hatta hic bir risk yasamamis olmasina ragmen bebisin kipirtilarini hissedene kadar o duygu yogunlugu olusmuyor saniyorum. butun anneler cocuklarini sever ister ve onlar icin heyecanlanirlar. boyle dusunup uzme kendini bosuna :) insallah riskli zamanlari atlatip sen de keyifle kendini bebek magazalarina atacaksin... hiiic uzak degil o gunler emin ol
oda nemlendirici gereksiz. gereksizden ote temizligi duzgun yapilamadigi icin nemle birlikte alerjenler de yayabiliyor. doktorlar daha ziyade kaloriferin uzerine islak biseyler koyun diyorlar
ayakkabiyi da bebikolar yurumeden once giydirmemek gerekiyormus. ille cici ayakkabilar alacaksak tabani bukulebilen seyler olmasini oneriyorlar.
biberon da hemen alinacaklar arasinda olmayabilir. bakarsiniz bebis uzun sure anneyi somurmeyi tercih eder. cam biberonu da ilerleyen zamanlarda bebegin eline vermek mumkun olmuyormus.
emzik konusunda da kafam karisik. milyon cesit emzik var. damakli damaksiz silikon kaucuk hangisi sevcegini bilmeden birsuru doldurmamak lazim eve. bi tane alin en kotu ihtimal derim kendimce.
oda nemlendirici konusunda haklısın canım ama bence biberon mutlaka ilk günden olmalı,çünkü bazı bebekler anneyi emmeyi reddediyor,anne sağıp biberonla vermek zorunda kalıyor,elinin altında bi tane de olsa bulunsa ii olur bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?