mobilya değil de ciciler,biberonlar,biiiii sürü ıvır zıvır bi alıncaklar listesi oluşturdum canım ama hangi marka kaçar tane filan burda tartışırız biraz hep beraber bütün anneler
ayyyyyyyyyyy içimde bişey oynadıoynadı oynadı sol tarafımda çok değişik bişeydi inanamıyorum yaaaaaa
slm arkadslar
ben 14 haftamı 3 gun gecıyorumm... acaba bu uclu test ıcın doğtu haftamı doktorumada bısı danısmadımm yarın gıdecem ama tam haftasında gıtmek ıstıyorum cunku yolda gıderken halsızlasıyrummm... üçlü test ıcın hangı haftada gıtmem doğru olur bana yardımcı olurmusunuz... sımıden tsk ederım...
saglık ocagındn aradılar kızdılar
sızınle gırusmemız vardı hazıran 20sınde dedı
cuma gunu gelıcem dedım bende konustuk kapattık :)
16 haftasını dolduranları ararlar artık
aranızda güzel bebek resimlerine bakan varmı kızlar?arkadaşım soruyor güzel bebklere bakıyomuusn diye:)
aranızda güzel bebek resimlerine bakan varmı kızlar?arkadaşım soruyor güzel bebklere bakıyomuusn diye:)
zuzuzu06 ve pokim;19975307 arkadaşlar sizin hatlar karışmış galiba..
Anlayamadım bir gariplik var:26:
cnm ankara fiyatlarını hiçç bilmiyorum ama istanbul alışveriş için en uygun yer bence. her çeşit ve kalitede ve istediğin fiyatta ürün bulabilirsin. ister avmlerden istersende
mahmutpaşadan alabilirsin.
ne mutlu canım sana . cinsiyeti neydi
ya öle mi yapmalıymışşş :) neler neler öğreniyoruz valla :)
[/COLOR]ayyyyyyyyyyy içimde bişey oynadıoynadı oynadı sol tarafımda çok değişik bişeydi inanamıyorum yaaaaaa
Selam kızlar yine geldim.
Dinlenme molası...
Ne mi yaptım. Pek kayda değer değil çünkü çok yavaşım ve çabuk yoruluyorum. Azcık ütü yaptım biraz çamaşır astım.
Birde evde gözüme batan fazlalıklardan kurtuldum..Bunca saat. Dedimya çabuk yoruluyorum..
Şimdi kurabiye yapacağım.. Bir tek onu bilirim zaten..
Bunları yaparken bebişimle Kur'an, yolculardan ilahi ve Vivaldiden Klasik müzik dinledik.
[SIZE=2]Evet canım aramalarını ve hatırlatmalarını yapıyorlar.sağlık oacakları çok ilgili. Özellikle gebelik ve sonrasının takibini çok iyi yapıyorlar.
Bu uygulamayla bebek ölümleri riskini azaltmayı planlıyor devlet. Ayrıca ilgili olmak zorundalar yoksa puanları düşüyormuş. Puan düşünce maaş da düşüyor...[/SIZE]
[/COLOR]
yaaaa. bak benimki senden 2 hafta buyuk sozde ama hala tik yok:44:
bana bak oglus oynamaya basla cabuk bozusucaz yoksammm
ayyy öyle deme sonra küserler. ben geçen hafta biraz az kıpırda şımarma diye kızdım ogün bu gündür kıpırdamıyor paşam. ay alınacağını bilsem hiçç dermiydim. sen kıpırda yeterki söz anne bi daha kızmıyacak.
ayyy öyle deme sonra küserler. ben geçen hafta biraz az kıpırda şımarma diye kızdım ogün bu gündür kıpırdamıyor paşam. ay alınacağını bilsem hiçç dermiydim. sen kıpırda yeterki söz anne bi daha kızmıyacak.
kızlar şu ferrum u nasıl kullanıyosunuz, sabah mı aç karnına mı tok karnınamı :26::26:
tok karnına ,aksam yatarken alyorum bn haplarımı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?