2011 Aralık Anneleri

mobilya değil de ciciler,biberonlar,biiiii sürü ıvır zıvır bi alıncaklar listesi oluşturdum canım ama hangi marka kaçar tane filan burda tartışırız biraz hep beraber bütün anneler

Şu listeni paylaşırmısın cnm. bende başladım listeye ama 5-6 kalem geldi aklıma.bizimde bir fikrimiz olur senin sayende.

ayy hakkatten o bölümü bende merak ediyorum. şu hamişlik o saate kadar uturmama müsaade etmiyor. ama öğrenirsem yazarım cnm.

Allah yardımcın olsun cnm. inan insan öyle düşünüyor. benimde ilk başlarda risk vardı. şuan yok ama hala içimde titreme bişey almaya elim gitmiyor. Umarım tehliken kısa sürede geçer. bişey alman önemli değil bebişinin iyi olması önemli.

ilahi cnm. ne demek normalim. herkesin huyu suyu (suyunun derecesi) bir olmak zorunda değilki. yani herkesin farklı zevkleri olabilir ama bu onların anormla olduğunu göstermez. sende hayet normal ve iyi bir anneciksin..

cnm ya sende benim gibi ultrasyondan seçemiyorsun bence. doktor ayaklarını oynattı diyorsa çocuk hareket ediyordu. bende hiçbişey seçmiyorum. elini başının altına koydu diyor doktor ama anlayamıyorum. bence sende benim gibisin o yğzden bebiş hareket etmşyor deme. hareket lerini seçemiyorum de.[/QUOTE]

canım bi kaç sayfa geride listeyi paylaşmıştım

saglık ocagındn aradılar kızdılar

sızınle gırusmemız vardı hazıran 20sınde dedı

cuma gunu gelıcem dedım bende konustuk kapattık :)

16 haftasını dolduranları ararlar artık

Selam kızlar yine geldim.
Dinlenme molası...
Ne mi yaptım. Pek kayda değer değil çünkü çok yavaşım ve çabuk yoruluyorum. Azcık ütü yaptım biraz çamaşır astım.
Birde evde gözüme batan fazlalıklardan kurtuldum.. Bunca saat. Dedimya çabuk yoruluyorum..
Şimdi kurabiye yapacağım.. Bir tek onu bilirim zaten..
Bunları yaparken bebişimle Kur'an, yolculardan ilahi ve Vivaldiden Klasik müzik dinledik.

canım 16.haftada 3lü test yapılıyor.biraz daha beklemelisin.bu arada sürecimiz aynı seninle :)

saglık ocagındn aradılar kızdılar

sızınle gırusmemız vardı hazıran 20sınde dedı

cuma gunu gelıcem dedım bende konustuk kapattık :)

16 haftasını dolduranları ararlar artık

[SIZE=2]Evet canım aramalarını ve hatırlatmalarını yapıyorlar. sağlık oacakları çok ilgili. Özellikle gebelik ve sonrasının takibini çok iyi yapıyorlar.
Bu uygulamayla bebek ölümleri riskini azaltmayı planlıyor devlet. Ayrıca ilgili olmak zorundalar yoksa puanları düşüyormuş. Puan düşünce maaş da düşüyor...
[/SIZE]

aranızda güzel bebek resimlerine bakan varmı kızlar?arkadaşım soruyor güzel bebklere bakıyomuusn diye:)

Özellike zaman ayırıp bakmıyorum ama bir bebiş görünce resmini yada kendisini bakmaya doyamıyorum...
Hepsi çok güzel bebişlerin...Yerim ben onları...

cnm ankara fiyatlarını hiçç bilmiyorum ama istanbul alışveriş için en uygun yer bence. her çeşit ve kalitede ve istediğin fiyatta ürün bulabilirsin. ister avmlerden istersende
mahmutpaşadan alabilirsin.

mahmutpaşayı çok ösledim ben((( annemle gider 3-5 saat gezerdik yine giderim dimi hep yat demez bana dr dimi pekte bişey almamıştım mahmutpaşaya saklamıştım kendimi orda daha çok çeşit var diye herkes bana dua etse olurmu şimdi yarın dr ii bebek yerine oturmuş desin tmm mıııııııııııııııı? bende size dua ederim he ne dersiniz:)[/QUOTE]

çok geçmiş olsun canım yaa tabiki ederiz sen bize etmesendetabiki hep yatmacaksın bir dönem sonuçta kanaman filanda yok değil mi

ne mutlu canım sana . cinsiyeti neydi

cnm belli dğil henüz bu cumartesi öğrenebiliriz belki , ayyy çok tuhaf bişeydi yaböle pıt pıt pıt oynadı birden dinleniyodum ayaklarımı uzatmıştım,gaz da değil bağırsak hareketide değil insan anlıyo ayırt ediliyo zaten bu da anası gibi oynak olacak heralde

Son düzenleme:
ayyyyyyyyyyy içimde bişey oynadı oynadı oynadı sol tarafımda çok değişik bişeydi inanamıyorum yaaaaaa
[/COLOR]

yaaaa. bak benimki senden 2 hafta buyuk sozde ama hala tik yok:44:
bana bak oglus oynamaya basla cabuk bozusucaz yoksammm

kolay gelsin canim. ne guzel her yonden beslemissin ufakligin ruhunu. ben klasik muzikten bayiliyorum resmen. apocaliptica dinlesem olmaz mi diye sormustum doktora :) bi tek ona tahammulum var galibaaaa

aranızda güzel bebek resimlerine bakan varmı kızlar?arkadaşım soruyor güzel bebklere bakıyomuusn diye:)

evet cnm masaüstüne sarışın mavi gözlü bir prens koydum ona bakıyom. kime bakarsan ona benzer derler. gelçi olması uzak değil rahmetli dedesi ve halası mavi gözlü. öbür halası ve babası yeşil gözlü.

aaa öylemiymiş. çok şaşırdım. iyi bir sistem o zman bunu tüm hastanelere yaysınlar.

gercekten miii. yaww bunlar da cok diktator oluyo galibaa. yanlis tarafa yatsam hemen canimi yakiyo laf soylemeye gelmiyo kusuveriyor. bosuna pasam demiyomus millet :) ne isterlerse illa olacak. neyse bakalim gun gelir devran doner nasilsa

iyi akşamlar annişler ve bebişleri
kız anaları atağa geçmiş bakıyorum, kızlar hızla artıyo hadi hayırlısı
dün kontrole gittim, 3 boyutlu renkli gördüm bebişimi
kolunu bacağını oynatıyordu, elleriyle gözlerini kapatıyordu, utandı zaar
çok güzeldi yaaaaa, eşimde yanımdaydı dediki ; şu aletten evede mi alsak napsak
akşama doğruda kuzumun ikinci cicilerini aldık, önlük, eldiven, çorap, takım, ayakkabı, havlu, battaniye, çıtçıtlı bady
hepiciğide pembe
çokk güzeller çokkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…