- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
peki sabah bulantı yapıyomu :26:
peki sabah bulantı yapıyomu :26:
bu arada bebikleriniz kaç gram arkadaşlar bana doktor 92 gr dedişok oldum. defalarca maşallah gelişimi çok iyi önden gidiyor. çok sağlıklı falan dedi. şimdi neden mi şoktayım. internette 14 haftalık bebek 45 gr olur diyo yaaaa . doktor 92 gr diyooo. hadi üç aşağıı beş yukarı olsa neyse ama 2 katı. sizde durum nedir?
saol içimi ferahlattım. internete bakana kadar herşey normaldi. gramı fazla görünce eşim obez bebek istemem ben demeye başladı. o da yangına körükle gidiyor. sanki prensesime içerde egzersiz yaptırcamcanım benim dün kontrolüm vardı..133 gr dedi..16. haftadayım..her bebeğin tabii farklıdır ama ....internet bilgilerine pek takılma istersen..ben de 2li test zamanı boyuna takmıştım bebeğimin..niye böyle yazıyo diye..dr. gayet normal hatta uzun boylu dedi..
cnm benim biraz da hormonlardan sanırım olmusuz düşüncelere kapılmışsın gibi. acaba diyorum bir çeşit yemeği yemek için mi yoksa orda kız yemek yapamz diye bırakmak için mi gidiyorlar. ikisi çok farklı. sana tehditvari konuşmaları yalnış tabii ama sanırım briaz cahiller dam derken baca demişler. bence sen yarın git evine bir çeşit sen yap götür. onlar ne derlerse desinler sen ufacık bri bebişin doğumu için git. bu arada belki doğum için bazı tecrübeler edinirsin. kim ne konuşursa konuşsun seni iyilik yapmaktan alıkoymasın cnm. ben kayınvalidemle konuşmasan bile yukarı gelen misafire bir hoşgeldine çıkardım (gelçi artık onuda yasakladırlar misafir içinde çıkamıyorum.) ama ben hala misafir perver biriyim bunu değiştiremeyecek ancak bir gün kendi yaptıklarından utanacaklar.
mahmutpaşayı çok ösledim ben((( annemle gider 3-5 saat gezerdik yine giderim dimi hep yat demez bana dr dimi pekte bişey almamıştım mahmutpaşaya saklamıştım kendimi orda daha çok çeşit var diye herkes bana dua etse olurmu şimdi yarın dr ii bebek yerine oturmuş desin tmm mıııııııııııııııı? bende size dua ederim he ne dersiniz:)
lizzie hnm... cok tsk ederım alakanızacanım 16.haftada 3lü test yapılıyor.biraz daha beklemelisin.bu arada sürecimiz aynı seninle :)
ayyy evet bende pat diye cevap veremem sonra kendi kendimi yerim bunu neden demedim diye. ama en gıcık olduğum sonradan laf sokmaktır onuda yapmam. yapanada sinir olurum, bir diyeceğin varsa dobra dobra konuş en öyle lafın kıvırma payını bırakıp konuşuyorsun, dansözmüsün sen. (pardon görümcem böyle yaparda)
düşünme....
[/COLOR]
kolay gelsin canim. ne guzel her yonden beslemissin ufakligin ruhunu. ben klasik muzikten bayiliyorum resmen. apocaliptica dinlesem olmaz mi diye sormustum doktora :) bi tek ona tahammulum var galibaaaa
güzelll anneler hepinize mavi kentimden kucak dolusu sevgiler....
tatildeyim o yüzden giremedim nete... ve geçmişi okuyamadım.. umarım bebişleriniz ve sizler iyisinizdir..
biraz önce kontrolden geldik biz...
veeeeeeeee
bizimde bebeğimiz bir prenses :)
kızımız oluyor...
haber vereyim dedim.. hepinizi öpüyorum..
rabbim bebeklerinizi ve sizi korusun
yok çok şükür cnm iyim dinlenmeye çalışıyorum işte zaman buldukça yarın bu saatlerde bebeği inş görücem hemdeee belki decinsiyetini bile öğrenicem dediğim gibi dua edin cinsiyetini öğrenmesemde olur ii olsun noluuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrr
merhaba arkadaşlar ben ocak anneleri topiğindeyim bulantısı olan arkadaşlar ne zman geçti bulantılarınız benim hala devam ediyor bulantı ve kusmalar umarım sonuna kadar sürmez..
lizzie hnm... cok tsk ederım alakanızaozaman gelısmelerınızı bana yazarsanız memnun olurum benım ılk bebek aynı zamanda tup bebek ....herseyın hayırlısı olur ınsallah
acaba hangı doktora gıdıyorsunu??????
merhaba arkadaşlar ben ocak anneleri topiğindeyim bulantısı olan arkadaşlar ne zman geçti bulantılarınız benim hala devam ediyor bulantı ve kusmalar umarım sonuna kadar sürmez..
İÇENLER VAR CNM YAPIYOR DİYEN VAR YAPMIYOR DİYEN VAR. banada doktor magnezyum, kan hapı, vitamin bişey daha verdi onu unttum. şimdi eşim eczaneden alıyor onları gelince tekrar yazarım. hepsini ne arar içicem bilmiyorum. hapçı olduk.ama istersen sen sabah birkez dene olmadı akşam içersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?