2011 Aralık Anneleri

peki sabah bulantı yapıyomu :26:

İÇENLER VAR CNM YAPIYOR DİYEN VAR YAPMIYOR DİYEN VAR. banada doktor magnezyum, kan hapı, vitamin bişey daha verdi onu unttum. şimdi eşim eczaneden alıyor onları gelince tekrar yazarım. hepsini ne arar içicem bilmiyorum. hapçı olduk.ama istersen sen sabah birkez dene olmadı akşam içersin.

s.a. anneler ve bebişler nasılsınız bakalım bu gün sonunda doğru bi doktora gittik. doktorumuz çok iyi biriydi. çok da güzel ilgilendi bebişimin cinsiyeti ile ilgili de bi tahminde bulundu:) ben çoooooooooooook sevindim tabi duyduklarıma. hadı bakalım hayırlısı

bi de bebişimi ultrasonda izlerken çok heyecanlandım heyecandan tansiyonum 15/10 çıkmış. doktor şaşırdı.

teyzeleri ellerini havaya kaldrıyordu sanki bişi yakalamaya çalışıyor gibi. kafasını soluma ayaklarını da sağıma yaslamış duruyodu. çok hoş bir duyguydu yaaa. süper süper. rabbim olmayanlara da versin. bi arkadaşım ile gittim dua edin onlar da çocuk için tedavi sürecindeler çok zor çooook. herkesi öptük. artık cici almaya başlayabiliriz. kafam rahatladı. merakım gitti yaww. ama eşime sölemedim daha net olmadığı için. ne mi cinsiyetimiz KIZZZZZZZZZZZZZZZZ
PEMBİŞLERİ ALMAK İSTİYORUM ARTIKKK

bu arada bebikleriniz kaç gram arkadaşlar bana doktor 92 gr dedi şok oldum. defalarca maşallah gelişimi çok iyi önden gidiyor. çok sağlıklı falan dedi. şimdi neden mi şoktayım. internette 14 haftalık bebek 45 gr olur diyo yaaaa . doktor 92 gr diyooo. hadi üç aşağıı beş yukarı olsa neyse ama 2 katı. sizde durum nedir?

güzelll anneler hepinize mavi kentimden kucak dolusu sevgiler....
tatildeyim o yüzden giremedim nete... ve geçmişi okuyamadım.. umarım bebişleriniz ve sizler iyisinizdir..
biraz önce kontrolden geldik biz...
veeeeeeeee
bizimde bebeğimiz bir prenses :)
kızımız oluyor...
haber vereyim dedim.. hepinizi öpüyorum..
rabbim bebeklerinizi ve sizi korusun

canım benim dün kontrolüm vardı..133 gr dedi..16. haftadayım..her bebeğin tabii farklıdır ama ....internet bilgilerine pek takılma istersen..ben de 2li test zamanı boyuna takmıştım bebeğimin..niye böyle yazıyo diye..dr. gayet normal hatta uzun boylu dedi..

saol içimi ferahlattım. internete bakana kadar herşey normaldi. gramı fazla görünce eşim obez bebek istemem ben demeye başladı. o da yangına körükle gidiyor. sanki prensesime içerde egzersiz yaptırcam

prensesler atakta. az önce bir prenses daha foruma bildirilmiş. bu aralık kız ayı mı olcak ne? son durumda kaç kız kaç erkek vardı? gerçi benim için kız yılı.
herkese kendi bebişinin yılı olcak. ayyyy inşallah değişmez cinsiyeti sonradan. yanı ya bu erkekmiş demesin sonra doktor
ben kıs istiyommmm

ayyy evet bende pat diye cevap veremem sonra kendi kendimi yerim bunu neden demedim diye. ama en gıcık olduğum sonradan laf sokmaktır onuda yapmam. yapanada sinir olurum, bir diyeceğin varsa dobra dobra konuş en öyle lafın kıvırma payını bırakıp konuşuyorsun, dansözmüsün sen. (pardon görümcem böyle yaparda)

düşünme....[/QUOTE]

Ayy canım valla olabilir yada bu ara kayınvaldemin davranışları bana batıyor olabilir bebeğimin cinsiyetini her seferinde erkeğe yorumladığı için Aslında bende asla kötü niyetli düşünmem her zaman olumluyumdur hiçbir zaman laf sokmam söylemem birşey deseler bile öyle demek istememişlerdir diye düşünürüm birşey söyleyeceğim zaman 10defa düşünür söylesemde acaba yanlış mı söyledim söylemesemiydim diye kendimi yerim Ama bazı konularda gerçekten düşünzesiz davranıyorlar yada bizim kdr ince düşünemiyorlar Nyse biz yine iyi niyetimizden taviz vermeyelim Yarın doktora gidicez umarım bebişim bu sefer gösterir cinsiyetini 3lü test sonucuda çıkmış inşallah güzel haberlerle gelicez Teyzeleriiiii :26:

çok geçmiş olsun canım yaa tabiki ederiz sen bize etmesendetabiki hep yatmacaksın bir dönem sonuçta kanaman filanda yok değil mi[/QUOTE]

yok çok şükür cnm iyim dinlenmeye çalışıyorum işte zaman buldukça yarın bu saatlerde bebeği inş görücem hemdeee belki decinsiyetini bile öğrenicem dediğim gibi dua edin cinsiyetini öğrenmesemde olur ii olsun noluuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrr

merhaba arkadaşlar ben ocak anneleri topiğindeyim bulantısı olan arkadaşlar ne zman geçti bulantılarınız benim hala devam ediyor bulantı ve kusmalar umarım sonuna kadar sürmez..

Ayy canım valla olabilir yada bu ara kayınvaldemin davranışları bana batıyor olabilir bebeğimin cinsiyetini her seferinde erkeğe yorumladığı için Aslında bende asla kötü niyetli düşünmem her zaman olumluyumdur hiçbir zaman laf sokmam söylemem birşey deseler bile öyle demek istememişlerdir diye düşünürüm birşey söyleyeceğim zaman 10defa düşünür söylesemde acaba yanlış mı söyledim söylemesemiydim diye kendimi yerim Ama bazı konularda gerçekten düşünzesiz davranıyorlar yada bizim kdr ince düşünemiyorlar Nyse biz yine iyi niyetimizden taviz vermeyelim Yarın doktora gidicez umarım bebişim bu sefer gösterir cinsiyetini 3lü test sonucuda çıkmış inşallah güzel haberlerle gelicez Teyzeleriiiii :26:[/QUOTE]

inşallah cnm benim. Rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin. İşte napcan insanlar karşıdaki ne hisseder demiyip kendi isteklerini öne sürmekten çekinmiyorlar. ama mühüm olan bebişinin iyi ve sağlıklı olması. gerisi boşş. çok öptüm yarın sevinçli haberlerini bekliyoruz cnm.

Selam annecikler... Yine ben
Kurabiyeyi yaptım taş gibi oldu.. sukutu hayale uğradım. Sonra belim böbreğim ağrıdı biraz yattım..
eşim dışarı çıktı bakayım dedim kim var kim yok...

[/COLOR]

kolay gelsin canim. ne guzel her yonden beslemissin ufakligin ruhunu. ben klasik muzikten bayiliyorum resmen. apocaliptica dinlesem olmaz mi diye sormustum doktora :) bi tek ona tahammulum var galibaaaa

Sağol canım hergün yapmaya çalışıyorum.
Klasik müzik çok güzel ama. Oldukça dinlendirici..
Kısık sesle bir şeylerle meşgulken dinle rahatladığını ve gevşediğini hissedeceksin..
Bir de ses sisiteminin çok iyi olması lazım keyif vermesi için...

Hoşgeldin canım umarım tatilin iyi geçmiştir..
Prensesin hayırlı olsun canım. Allah kucağına almayı nasip etsin..

Tulaycığım çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine.. Bol bol dinlen..
Cinsiyet olarak beklentin varmı? Yada içine ne doğuyor?

merhaba arkadaşlar ben ocak anneleri topiğindeyim bulantısı olan arkadaşlar ne zman geçti bulantılarınız benim hala devam ediyor bulantı ve kusmalar umarım sonuna kadar sürmez..

Merhaba canım. Benim üçüncü ay bittikten 10 gün sonrasına kadar devam etti malesef..
Şükür geçti o seanslar. Umarım sen de en kısa zamanda bulantısız oksijenli günlere kavuşursun

Allah kucağına almayı nasipetsin canım..
Tüp bebekler genelde ikiz ya da üçüz oluyor sen de öyle bir durum varmı?
İçim bir hoş oldu valla. Rabbimizin mucizeleri sonsuz..

[Tulaycığım çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine.. Bol bol dinlen..
Cinsiyet olarak beklentin varmı? Yada içine ne doğuyor?

beklenti değilde belli olsun isteği baskın bana 12 haftalıkken erkek dedi o gün üzüldüm kız daha ii olcaktı daha hayırlıydı falan dedim 1 hafta sonra ikiside olabilir dedi o zamanda sanki kendimi erkeğe alıştırmıştım diye düşündüm sonra yine ikiside olabilir dedi böle gitti işte şimdi belli olsun istiyorum sadece, bişeyler alıyorum ama şuysa bende kalır buysa başkasına veririm falan her renk aldım hehehehe e netleşsin de onu düşünerek alıyım yaaa isim bakıyım falan dimi ama inş kendim görürümde dr a güvenim yok benim yaaaa

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bu gün kaynanamla doktora gittik.cinsiyeti tam kesin olmamakla kız olabilir dedi.kıza benziyomuş.eşime haberi verdim çok sevindi.toktor kendini kaptırma haftaya gel tekrar bakalım dedi.4 lü test için de haftaya kan vericez.cinsiyette kesinleşecek.ama bence de kız olucak.bebiş bacaklarını tam açmadı.boyunu bilmiyom ama kilosu 135 gr mış.

merhaba öncelikle bebeğin hayırlı olsun rabbim sağlıkla dünyaya gtrmeyi kısmet etsin.bulantı kişiden kişiye değişiyor diye biliyorum.benim çok kötüydü belli saati yoktu bulantılarımın.7/24 ve çıkaramazdım bulanr dururdu artık geçmez9 ay sürecek derken sanırım 11 yada 12. haftada bir anda kesildi. çok şükür.biraz daha sabredin inşllh yakın zamanda sizinde geçer bulantılarınız.

merhaba nasıllar güzel annelerle dünya tatlısı bebekleribende konuyu okuyunca yazmak geldi biranda :) bana eleviti sabah kahvaltıyla beraber. kan hapımı aç karına . tok karınada magnezyumu almamı yazmış kutularına:) ben magnezyumu alamıyorum midemde zaten fazla olan asit miktarını daha da fazlalaştırıyor ağrı yapıyor 1 saat kadr sonrada boğazım yanarak çıkarmk zorunda kalıyorum.bu aralar meyveli yoğurdu bayağı fazla yiyorum sütte meyveli olarak alıyorum içmeye başladım inşllh kalsiyum ihtiyacını telafi edebilirim.

kızlarrrr... hatırlayan vardır ama yine yazıcam ben. ikili testim ii çıktı diye doktor gerek görmedi. benimle aynı durumda olan ya da kendiliğinden 3lüyü yaptırmayacak olan kaç kişi var çok merak ettim. acaba yaptırmalı mıydım??? amannn yaaa niye bu kadar pimpirikli oldum ki ben yaaaaaa???:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…