- 12 Nisan 2011
- 566
- 151
- 323
kızlarrrr... hatırlayan vardır ama yine yazıcam ben. ikili testim ii çıktı diye doktor gerek görmedi. benimle aynı durumda olan ya da kendiliğinden 3lüyü yaptırmayacak olan kaç kişi var çok merak ettim. acaba yaptırmalı mıydım??? amannn yaaa niye bu kadar pimpirikli oldum ki ben yaaaaaa???:26::26::26:
kızlarrrr... hatırlayan vardır ama yine yazıcam ben. ikili testim ii çıktı diye doktor gerek görmedi. benimle aynı durumda olan ya da kendiliğinden 3lüyü yaptırmayacak olan kaç kişi var çok merak ettim. acaba yaptırmalı mıydım??? amannn yaaa niye bu kadar pimpirikli oldum ki ben yaaaaaa???:26::26::26:
belirli riskleri atlatan anneler genelde bisey olacak mi korkusundan o telasli sevinci daha sonralari yasiyorlar. hatta hic bir risk yasamamis olmasina ragmen bebisin kipirtilarini hissedene kadar o duygu yogunlugu olusmuyor saniyorum. butun anneler cocuklarini sever ister ve onlar icin heyecanlanirlar. boyle dusunup uzme kendini bosuna :) insallah riskli zamanlari atlatip sen de keyifle kendini bebek magazalarina atacaksin... hiiic uzak degil o gunler emin ol
emzik olarak damaklı ve silikon emzik tavsiye ediliyor canım kauçuk asla almayın .oda nemlendirici gereksiz. gereksizden ote temizligi duzgun yapilamadigi icin nemle birlikte alerjenler de yayabiliyor. doktorlar daha ziyade kaloriferin uzerine islak biseyler koyun diyorlar
ayakkabiyi da bebikolar yurumeden once giydirmemek gerekiyormus. ille cici ayakkabilar alacaksak tabani bukulebilen seyler olmasini oneriyorlar.
biberon da hemen alinacaklar arasinda olmayabilir. bakarsiniz bebis uzun sure anneyi somurmeyi tercih eder. cam biberonu da ilerleyen zamanlarda bebegin eline vermek mumkun olmuyormus.
emzik konusunda da kafam karisik. milyon cesit emzik var. damakli damaksiz silikon kaucuk hangisi sevcegini bilmeden birsuru doldurmamak lazim eve. bi tane alin en kotu ihtimal derim kendimce.
1 numara alıcaksınız 6 ayda bir yenisini veriyorsunuz.yenidoğan bebeğe ek besine geçene kadar su bile verilmiyor onun için biberon gereksiz ilk alışveriş için .sonrasında da suyu kaşıkla verin diyorlar ama biberon daha rahat oluyor.ayakkabı süs olarak ben almıştım tam deri ve tabanı yumuşak sadece süs amaçlıydı hala duruyor bu bebişede kullanacağım .özellikle ev içinde toz vs gibi şeylerden cocuk rahatlıklık dyabilir o yüzden birçok doktor evi nemlendirmesi için öneriyor malesef .benim oğlum 4 aylıkken bronşiyolit geçirmişti ve evde toz torbalı süpürge yasaktı ve oda nemlendirilmeli mutlaka her gün havalandırılıp kalorifer gece kapatılmalı demişti doktor.
canım ben de ikili tarama testi yaptırdım doktorum çok güzel dedi ama 4 lüyü de istedi .gerek yok ya falan dedim ama olmaz yaptıracağız onda ikilide bakılmayan değerleri göreceğiz dedi .kızlarrrr... hatırlayan vardır ama yine yazıcam ben. ikili testim ii çıktı diye doktor gerek görmedi. benimle aynı durumda olan ya da kendiliğinden 3lüyü yaptırmayacak olan kaç kişi var çok merak ettim. acaba yaptırmalı mıydım??? amannn yaaa niye bu kadar pimpirikli oldum ki ben yaaaaaa???:26::26::26:
kızlar şu ferrum u nasıl kullanıyosunuz, sabah mı aç karnına mı tok karnınamı :26::26:[/QU
ferrum fort u bana sabah aç karnına almamı söyledi doktorum,elevitide gece yatarken alıyorum canım
bende paylaşmıştım burda benimde ikilim iyi çıktı doktor üçlüye gerek görmedi,0.haftada detaylı ultrasona girersin dedi..ama ben yarın başka doktora gidiyorum üçlü test ve cinsiyeti için.ben yapılsın istiyorum bişey kaybetmem,1 tüp kan vermekle,,doktorun gerek görmemiş senin için rahat etmiyorsa yaptır.
lizzie hnm... cok tsk ederım alakanızaozaman gelısmelerınızı bana yazarsanız memnun olurum benım ılk bebek aynı zamanda tup bebek ....herseyın hayırlısı olur ınsallah
acaba hangı doktora gıdıyorsunu??????
canm benim de 2lim iyi çktı ççok şükür. 3lü konusunda kararsızdım. hastaneyi aradm drum izinliymiş en erken 25ine veriolar randevuyu. o da benim tarihim geçmiş oluyo. yaptrmicam yani. hem spina bfida detaylı ultrasonda da belli oluyomuş allah korusun. 3lüde farklı olarak bu var. bişi çıksa ne yapacaz hem. 19 haftalkken zaten gircez detaylya. öyle yani.
ben de haftaya detaylı ultrasona gircem dr geçen hafta öle dedi 3lüden bahsetmedi anladığım kadarıyla direk detaylı yani
zaten ben burda 3lü yaptranları çok az duydum kimi dr istemedi kimi anne yaptırmadı
belirli riskleri atlatan anneler genelde bisey olacak mi korkusundan o telasli sevinci daha sonralari yasiyorlar. hatta hic bir risk yasamamis olmasina ragmen bebisin kipirtilarini hissedene kadar o duygu yogunlugu olusmuyor saniyorum. butun anneler cocuklarini sever ister ve onlar icin heyecanlanirlar. boyle dusunup uzme kendini bosuna :) insallah riskli zamanlari atlatip sen de keyifle kendini bebek magazalarina atacaksin... hiiic uzak degil o gunler emin ol
emzik olarak damaklı ve silikon emzik tavsiye ediliyor canım kauçuk asla almayın .
1 numara alıcaksınız 6 ayda bir yenisini veriyorsunuz.yenidoğan bebeğe ek besine geçene kadar su bile verilmiyor onun için biberon gereksiz ilk alışveriş için .sonrasında da suyu kaşıkla verin diyorlar ama biberon daha rahat oluyor.ayakkabı süs olarak ben almıştım tam deri ve tabanı yumuşak sadece süs amaçlıydı hala duruyor bu bebişede kullanacağım .özellikle ev içinde toz vs gibi şeylerden cocuk rahatlıklık dyabilir o yüzden birçok doktor evi nemlendirmesi için öneriyor malesef .benim oğlum 4 aylıkken bronşiyolit geçirmişti ve evde toz torbalı süpürge yasaktı ve oda nemlendirilmeli mutlaka her gün havalandırılıp kalorifer gece kapatılmalı demişti doktor.
canım ben de ikili tarama testi yaptırdım doktorum çok güzel dedi ama 4 lüyü de istedi .gerek yok ya falan dedim ama olmaz yaptıracağız onda ikilide bakılmayan değerleri göreceğiz dedi .
kızlar şu ferrum u nasıl kullanıyosunuz, sabah mı aç karnına mı tok karnınamı :26::26:[/QU
ferrum fort u bana sabah aç karnına almamı söyledi doktorum,elevitide gece yatarken alıyorum canım
bende paylaşmıştım burda benimde ikilim iyi çıktı doktor üçlüye gerek görmedi,0.haftada detaylı ultrasona girersin dedi..ama ben yarın başka doktora gidiyorum üçlü test ve cinsiyeti için.ben yapılsın istiyorum bişey kaybetmem,1 tüp kan vermekle,,doktorun gerek görmemiş senin için rahat etmiyorsa yaptır.
benm de ıkılı guzel cıktı doktorum gerek yok yaptırma 3lu test dedı ama ben yıne de yaptırdım..
4lu test yaptırmayacagım cunku 4lü test ıkılı ve üçlünün bırarada oldugu testmış..
20 -22 hafta arası ıse ayrıntılı usg var bakalım..[/QUOTE
çok tşk ederim kızlar yorumlarınız için... insan nedense destek istiyor böle zamanlarda. sanırım ben de yaptırmamayı seçeceğim. bugün saat 10 da yine randevum var başka doktora. artık gösterse de rahatlasam pipisi mi var kukuşu mu varrrr:))))hepinize mutlu günler....
çok tşk ederim kızlar yorumlarınız için... insan nedense destek istiyor böle zamanlarda. sanırım ben de yaptırmamayı seçeceğim. bugün saat 10 da yine randevum var başka doktora. artık gösterse de rahatlasam pipisi mi var kukuşu mu varrrr:))))hepinize mutlu günler....
herkese günaydın..
bugün 17 haftalık oldukkk..
ve bugün evlilik yıldönümüm 3 yıl bitti... zaman ne kadar çabuk geçiyor...
herkese günaydın..
güzelll anneler hepinize mavi kentimden kucak dolusu sevgiler....
tatildeyim o yüzden giremedim nete... ve geçmişi okuyamadım.. umarım bebişleriniz ve sizler iyisinizdir..
biraz önce kontrolden geldik biz...
veeeeeeeee
bizimde bebeğimiz bir prenses :)
kızımız oluyor...
haber vereyim dedim.. hepinizi öpüyorum..
rabbim bebeklerinizi ve sizi korusun
canim evlilik yildonumunuz kutlu olsun. nice 3leri 30lari birlikte mutlu huzurlu saglikli yasamayi nasib etsin allah :)
Nice mutlu saglikli senelere canim ins bidahaki evlilik yildonumlerini bebisinizle gecirmeniz dilegylee yada bebislerinz :)
halimemmm aynen ya,seni cok ii anlıyorum.:) bizimki de daha belli etmedi ...halbuki şöle bir kesinleşse ne güzel olurdu.sonuçta her 2 cinsiyet de cok sevilecek ama , insan merak ediyo işte!!ben de ayın 20sini beklemek zorundayım....
cnm benm doktorumda istemedi detaylı usg ye bakıcak temmuz 16 da bi sorun görürse kan tahlilini de ister sanırım endişe edicek bişey yok rahat olalımkızlarrrr... hatırlayan vardır ama yine yazıcam ben. ikili testim ii çıktı diye doktor gerek görmedi. benimle aynı durumda olan ya da kendiliğinden 3lüyü yaptırmayacak olan kaç kişi var çok merak ettim. acaba yaptırmalı mıydım??? amannn yaaa niye bu kadar pimpirikli oldum ki ben yaaaaaa???:26::26::26:
dün gece içimden sen geçirdim sabah gördüm mutlu oldum,özletiyosun kendinimerhaba nasıllar güzel annelerle dünya tatlısı bebekleribende konuyu okuyunca yazmak geldi biranda :) bana eleviti sabah kahvaltıyla beraber. kan hapımı aç karına . tok karınada magnezyumu almamı yazmış kutularına:) ben magnezyumu alamıyorum midemde zaten fazla olan asit miktarını daha da fazlalaştırıyor ağrı yapıyor 1 saat kadr sonrada boğazım yanarak çıkarmk zorunda kalıyorum.bu aralar meyveli yoğurdu bayağı fazla yiyorum sütte meyveli olarak alıyorum içmeye başladım inşllh kalsiyum ihtiyacını telafi edebilirim.
herkese günaydın..
Slm kizlar hep ypgunum giremiyrom hepiniz aklimdasinz ama nasilsiniz burda gece 1.30 ve efe yine uyanik uyumaya calisiyor hatta calisiyruz gecmise bakmadim hersey iyimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?