2011 Aralık Anneleri

canm benim de 2lim iyi çktı ççok şükür. 3lü konusunda kararsızdım. hastaneyi aradm drum izinliymiş en erken 25ine veriolar randevuyu. o da benim tarihim geçmiş oluyo. yaptrmicam yani. hem spina bfida detaylı ultrasonda da belli oluyomuş allah korusun. 3lüde farklı olarak bu var. bişi çıksa ne yapacaz hem. 19 haftalkken zaten gircez detaylya. öyle yani.

ben de haftaya detaylı ultrasona gircem dr geçen hafta öle dedi 3lüden bahsetmedi anladığım kadarıyla direk detaylı yani

zaten ben burda 3lü yaptranları çok az duydum kimi dr istemedi kimi anne yaptırmadı

benm de ıkılı guzel cıktı doktorum gerek yok yaptırma 3lu test dedı ama ben yıne de yaptırdım..

4lu test yaptırmayacagım cunku 4lü test ıkılı ve üçlünün bırarada oldugu testmış..

20 -22 hafta arası ıse ayrıntılı usg var bakalım..

canım özel kent hastanesine gidiyorum,izmirdeyim.şimdilik mehmet tunç'dan memnunum bakalım ...sen nereye gidiyorsun? inşallah bu süreci en güzel şekilde atlatırız :) ha bu arada doktorum 2li test sonucunu aldıktan sonra 3lüye hiç gerek yok dedi.cünkü tanı koymuyor bu testler,hersey mükemmmel cıksa bile bir anormallik olmayacagının garantisi diil yani diyince biz de düşünmüyoruz.(tabi tam tersi için de gecerli,problemli cıkaabilirmiş testte ama bebecik dogdugunda saglıklı da olabilirmiş)yani tanı koymuyormuş.görüşmek üzere

ben de haftaya detaylı ultrasona gircem dr geçen hafta öle dedi 3lüden bahsetmedi anladığım kadarıyla direk detaylı yani

zaten ben burda 3lü yaptranları çok az duydum kimi dr istemedi kimi anne yaptırmadı

herkese günaydın..
bugün 17 haftalık oldukkk..
ve bugün evlilik yıldönümüm 3 yıl bitti... zaman ne kadar çabuk geçiyor...

halimemmm aynen ya,seni cok ii anlıyorum.:) bizimki de daha belli etmedi ...halbuki şöle bir kesinleşse ne güzel olurdu.sonuçta her 2 cinsiyet de cok sevilecek ama , insan merak ediyo işte!! ben de ayın 20sini beklemek zorundayım....

Slm kizlar hep ypgunum giremiyrom hepiniz aklimdasinz ama nasilsiniz burda gece 1.30 ve efe yine uyanik uyumaya calisiyor hatta calisiyruz gecmise bakmadim hersey iyimi??

Galiba ayin 20 sini bekleyen cok var bende 20 sini iple cekiyorm cinsiyet icin randevu alcaz doktr kontrolum var :) burda kliniklerde ultrason yok genelde ultrason icin hastaneye gidiosun o yizden once doktora sonra cinsiyet icin gun :) ins bakalim ama icimden gecen yani his diyelim erkek gibi gelio :) Rabbim hepimizin bebisine ve tum hamislere ve bebislerine saglik versiin neyse ben yatiyoreee optum kizlaaarr

gunaydin kizlar, cok guzel haberler aldigimiz bir gun olmasini diliyorum :)

canim senden de guzel haberler bekliyoruz. insallah gosteriri minigin :)

tulaycim senin de kontrolun bugun muydu? hayirlihaberlerle gelirsin insallah. hem sagligin hen de cinsiyet konusunda :)

herkese günaydın..

Nice mutlu saglikli senelere canim ins bidahaki evlilik yildonumlerini bebisinizle gecirmeniz dilegylee yada bebislerinz :)

herkese günaydın..

canim evlilik yildonumunuz kutlu olsun. nice 3leri 30lari birlikte mutlu huzurlu saglikli yasamayi nasib etsin allah :)

canımmmm çok sevindim...
prenses geliyor demek...
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah....

canim evlilik yildonumunuz kutlu olsun. nice 3leri 30lari birlikte mutlu huzurlu saglikli yasamayi nasib etsin allah :)

Nice mutlu saglikli senelere canim ins bidahaki evlilik yildonumlerini bebisinizle gecirmeniz dilegylee yada bebislerinz :)

sağolun kızlar.. 3 yılımızda 3 kişiyiz söylemesi bile güzel yaa... İnşallah allah nasip ederde seneye bebeğimizle kutlarız bu günü...

canım yaa ben ne edeyim 17 hafta oldu ama hala gösterme gayretinde değil.. ama ben önceleri azda olsa merak ediyordum.. şimdi hiç merakta değilim... sanırım doğduğunda görecem sürpriz olacak banaDD

cnm benm doktorumda istemedi detaylı usg ye bakıcak temmuz 16 da bi sorun görürse kan tahlilini de ister sanırım endişe edicek bişey yok rahat olalım
dün gece içimden sen geçirdim sabah gördüm mutlu oldum,özletiyosun kendini

herkese günaydın..

nice nice 3 yıllara inş bebeğinle yeni bebeklerinizle kocaman bi aile olarak

Slm kizlar hep ypgunum giremiyrom hepiniz aklimdasinz ama nasilsiniz burda gece 1.30 ve efe yine uyanik uyumaya calisiyor hatta calisiyruz gecmise bakmadim hersey iyimi??

iyiyiz cnm biz sen nasılsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…