2011 Aralık Anneleri

herkese günaydın..
bugün 17 haftalık oldukkk..
ve bugün evlilik yıldönümüm 3 yıl bitti... zaman ne kadar çabuk geçiyor...

tebrikler cnm... Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah...

ahhh kuşum benimm... o bekleyiş deli ediyo zaten adamı. bi de doktor bi kız bi erkek diyince iyice deliriyorsun :))

Slm kizlar hep ypgunum giremiyrom hepiniz aklimdasinz ama nasilsiniz burda gece 1.30 ve efe yine uyanik uyumaya calisiyor hatta calisiyruz gecmise bakmadim hersey iyimi??

efee hoşgeldin cnm:))) valla özledim sohbet etmeyi...

ben de hep erkek hissediyordum ama kız olacak bence :)))

inş cnm. çok teşekkür ederim :))

günaydınnn cnm arkadaşlarım ve bebişimin minik arkadaşları.....

şu liamgo kids'e üye olan kim vardı ilk girişte o kişinin adı verilirse o kişi 10 tl'lik hediye çeki kazanıyormuş. bana bilgilerinizi özelden atarsanız yazayım. 10 tl de olsa bir yardımım dokunur miniğe.

günaydın cnm
kızlar sizde de aşırı su içme isteği oluyormu? özellikle sabahları aç karnına :26::26:

günaydınnn kızlarrrrr sonunda geldim .taqtil bitii ((((tatilde birkaç defa kanamam olduu ama mrk edilecek bişey değilmişş.epeydir uzak kaldım forumdan yaaaa. dün 3 lü taramamı yaptırdım sonucunu c tesi aluıcam kısmetsee sizlerde iiyisinizdir umarım geçmişi okuyamadımm cokk fazlaaaaa yaaaaa hiç durmadan yazmışsınızzzzz yawwwww:

kızlar markafoniye üyeyseniz hemen bakın kraftın ürünleri var bebek arabaları oto koltukları günvenlik dolap kiltleri filan çok uygun

cnm bende sabah kahvaltıdan sonra decaviti aradan 20 dk sonra magnezyumu ondna 290 dk sonrada calciyumu gece yatmadan evvelde kan ilacını almayı düşünüyorum. umarım midem kaldırır ama bebiş için dayanmaya çalışıcaz. o iyi olsunda. bide ben kendiliğimden kabız yapıyor diye 20 gündür felan decavit almıyordum o zamanlar tek içtiğim vitamin decavitti. bebişimin hareketlerini hissetmemye başladım. doktora gidince dedim ben 20 gündür almadım diye dediki keşke 2-3 günde birde olsa alsaydın. şimdi anlıyorum ki bebişimin hareketlerini ben o yüzden artık hissedemiyordum. artık eksiksiz almaya çalışıcam. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

cnm bende 2 li iyi olduğu için doktoru 3'lüyü yaotırmayanlardanım. doktor nasıl talimat veriyorsa öyle uyguluyorum. biraz cahil modunda dolaşıyorum. çok kurcalamıyorum. çünkü çok bilince kaygı düzeyi artıyor buda çocuğumun hayatı boyunca kaygı düzeyinin yüksek olmasına sebep olabilir. o yüzden az kaygı mutlu yavru sloğanıyla kapadım gözlerimi, Rabbim'e emanet ettim yavrumu. senin bebişide çokkk öpüyoruz..

kızlar şu ferrum u nasıl kullanıyosunuz, sabah mı aç karnına mı tok karnınamı :26::26:

Doktorum bana Demir ilacını eczaneler tok karnına verir,sen akşamüstü aç karnına al,yarım saat sonrada mutlaka meyve ye dedi,en güzel emilim meyveyle olurmuş demirde.Birde ilaçlarımı asla aynı anda içmeme izin vermiyor,hepsi etkisini kaybeder boş yere içmiş olursun dedi.3 hapım var sabah akşam ve akşamüstü içiorum.

herkese günaydın..
bugün 17 haftalık oldukkk..
ve bugün evlilik yıldönümüm 3 yıl bitti... zaman ne kadar çabuk geçiyor...

ne güzel cnm nice seneler mutlu, huzurlu, bereketli bebişlerinle sağlıklı evlilik yuva dilerim. bizimde bu ayın 252inde 2. yılımız bitiyor bizde 3. yılımızı 3 yaşıycaz. çok öptüm seni cnm.

inşallah belli eder cnm. sanırım sen en küçüklerden birisin ve en geç doğum haberide senden olucak. tadını çıkar herkes doğurmak için hast. gittiğinde se burda bizi takip edersin. halimem ve tülayın haberlerinide heyecanla bekliyoruz. yavaş yavavş seri tamamlanıyor.

Slm kizlar hep ypgunum giremiyrom hepiniz aklimdasinz ama nasilsiniz burda gece 1.30 ve efe yine uyanik uyumaya calisiyor hatta calisiyruz gecmise bakmadim hersey iyimi??

cnm benim iyiyiz, sende iyiysen sorun yok. efeyi öp bizim için.

nihalla cnm kutlarım inş seneye bebeğinizle kutlarsınız bu güzel günü

benim de bugün özel günüm:))) 7 saat sonra dr da olcam akşam yazarım size zati dönünce annem gelirmiş belki öle demişti geçen gün, farketmez kocam yine gelmiyo işler falan filan sanki tek benim çocuğum benimde işlerim var o taşısaydı o zaman bebeği kendi koştursaydı böle hehehehe neyse çocuğum alıncak gelmezse gelmesin yine vazgeçtim demicem çocuğum cinsiyetini ona görür gününü

Kızlar dün bebişimin odası geldiii,odanın her önünden geçişte kalbim hızlı hızlı çarpmaya başlıyo.Benim 2.evladım olacak ama ilki gibi heyecanlıyım.Oda için erken diyenler olabilir,biz abimize yeni oda aldık onun bebek mobilyasınıda boyatmaya verdik,yepyeni cici cici olmuş geldi dün.Çok güzel bi duygu onun mobilyalarını ewde görmek,ama bazende böyle sevinince hemen içime bi korku düşüyo,sanki erken hazırlanmak doğru değil,doğacak mı bakalım gibiii,sonra hemen atıyorum o düşünceyi kafamdan Allah izin verirse doğacak tabi.Dualarım hep bebeğim ve sizinle,Allah bu mutluluğu hepimize yaşatsın kimsenin kucağını boş bırakmasın.

arkadaşlar belki hatırlarsınız fazla süt içmediğimden bir dişimin bir kısmı kırılmıştı. sonrada doktor hamişim diye uyuşturmadan dolgu yapmıştı. geçenlerde o dolgu düştü çünkü zaten geçici dolguydu doktor kanal tedavisi lazım demişti ama biz doğuma kadar idare etsin doğumdan sonra kanal teddavisi yaptırırız demiştik. Dün akşam ağrısına dayanamadım ve tekrar doktora gittim. doktor ama ben dedim geçici dolgu düşücek. üstelik düşüncede hemen gelmemişsin kökü boştayken yemek yemişsin dedi. gece saat 10 olduğu için ben buraya yine geçici dolgu yapıyorum ama yarın kadın doğum doktorlarıda burada olucakalr gel onalrında burda olduğu saatte kanal tedavisi yapalım dedi. eğer 6.ayına girmeden yaptırısan kurtulursun yoksa bu dolgu hiç işe yaramaz ve dişin hep zonklar dedi. şimdi hakkatten dişim fena zonkluyor. ama ne bileyim işte kadın doğumcularda burda olur kanal tedavsii sırasında doğurabilirsin dedi ya ben ürktüm. napsam acaba ağrı bir taraftan bebişime bişey olur korkusu bir tatarftan. sizce napıyım. pokim buralardamısın?

he bi de şu var ben böle düşündükçe sanırım Allah'ta bana göstermiyo o da ayrı konu hehehehe

Nasıl yani ben anlamadım,kanal tedavisi yapılırken doğurabilirmiymişsin????

selam kizlar nasilsiniz
prenses sayisi artmis gsliba
kizlar bugun annem ameliyt olacak lutfen dua edin hersey yolunda gitsinnnnnnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…