herkese günaydın..
bugün 17 haftalık oldukkk..
ve bugün evlilik yıldönümüm 3 yıl bitti... zaman ne kadar çabuk geçiyor...
halimemmm aynen ya,seni cok ii anlıyorum.:) bizimki de daha belli etmedi ...halbuki şöle bir kesinleşse ne güzel olurdu.sonuçta her 2 cinsiyet de cok sevilecek ama , insan merak ediyo işte!!ben de ayın 20sini beklemek zorundayım....
Slm kizlar hep ypgunum giremiyrom hepiniz aklimdasinz ama nasilsiniz burda gece 1.30 ve efe yine uyanik uyumaya calisiyor hatta calisiyruz gecmise bakmadim hersey iyimi??
Galiba ayin 20 sini bekleyen cok var bende 20 sini iple cekiyorm cinsiyet icin randevu alcaz doktr kontrolum var :) burda kliniklerde ultrason yok genelde ultrason icin hastaneye gidiosun o yizden once doktora sonra cinsiyet icin gun :) ins bakalim ama icimden gecen yani his diyelim erkek gibi gelio :) Rabbim hepimizin bebisine ve tum hamislere ve bebislerine saglik versiin neyse ben yatiyoreee optum kizlaaarr
gunaydin kizlar, cok guzel haberler aldigimiz bir gun olmasini diliyorum :)
canim senden de guzel haberler bekliyoruz. insallah gosteriri minigin :)
tulaycim senin de kontrolun bugun muydu? hayirlihaberlerle gelirsin insallah. hem sagligin hen de cinsiyet konusunda :)
günaydınnn cnm arkadaşlarım ve bebişimin minik arkadaşları.....
şu liamgo kids'e üye olan kim vardı ilk girişte o kişinin adı verilirse o kişi 10 tl'lik hediye çeki kazanıyormuş. bana bilgilerinizi özelden atarsanız yazayım. 10 tl de olsa bir yardımım dokunur miniğe.
ayyyyyyyyyyy içimde bişey oynadıoynadı oynadı sol tarafımda çok değişik bişeydi inanamıyorum yaaaaaa
merhaba nasıllar güzel annelerle dünya tatlısı bebekleribende konuyu okuyunca yazmak geldi biranda :) bana eleviti sabah kahvaltıyla beraber. kan hapımı aç karına . tok karınada magnezyumu almamı yazmış kutularına:) ben magnezyumu alamıyorum midemde zaten fazla olan asit miktarını daha da fazlalaştırıyor ağrı yapıyor 1 saat kadr sonrada boğazım yanarak çıkarmk zorunda kalıyorum.bu aralar meyveli yoğurdu bayağı fazla yiyorum sütte meyveli olarak alıyorum içmeye başladım inşllh kalsiyum ihtiyacını telafi edebilirim.
kızlarrrr... hatırlayan vardır ama yine yazıcam ben. ikili testim ii çıktı diye doktor gerek görmedi. benimle aynı durumda olan ya da kendiliğinden 3lüyü yaptırmayacak olan kaç kişi var çok merak ettim. acaba yaptırmalı mıydım??? amannn yaaa niye bu kadar pimpirikli oldum ki ben yaaaaaa???:26::26::26:
belirli riskleri atlatan anneler genelde bisey olacak mi korkusundan o telasli sevinci daha sonralari yasiyorlar. hatta hic bir risk yasamamis olmasina ragmen bebisin kipirtilarini hissedene kadar o duygu yogunlugu olusmuyor saniyorum. butun anneler cocuklarini sever ister ve onlar icin heyecanlanirlar. boyle dusunup uzme kendini bosuna :) insallah riskli zamanlari atlatip sen de keyifle kendini bebek magazalarina atacaksin... hiiic uzak degil o gunler emin ol
emzik olarak damaklı ve silikon emzik tavsiye ediliyor canım kauçuk asla almayın .
1 numara alıcaksınız 6 ayda bir yenisini veriyorsunuz.yenidoğan bebeğe ek besine geçene kadar su bile verilmiyor onun için biberon gereksiz ilk alışveriş için .sonrasında da suyu kaşıkla verin diyorlar ama biberon daha rahat oluyor.ayakkabı süs olarak ben almıştım tam deri ve tabanı yumuşak sadece süs amaçlıydı hala duruyor bu bebişede kullanacağım .özellikle ev içinde toz vs gibi şeylerden cocuk rahatlıklık dyabilir o yüzden birçok doktor evi nemlendirmesi için öneriyor malesef .benim oğlum 4 aylıkken bronşiyolit geçirmişti ve evde toz torbalı süpürge yasaktı ve oda nemlendirilmeli mutlaka her gün havalandırılıp kalorifer gece kapatılmalı demişti doktor.
canım ben de ikili tarama testi yaptırdım doktorum çok güzel dedi ama 4 lüyü de istedi .gerek yok ya falan dedim ama olmaz yaptıracağız onda ikilide bakılmayan değerleri göreceğiz dedi .
yaa bu şekilde emzik vs. di bizimle bilgilerini paylaşan arkadaşlar çokkkkkk teşekkür ederiz. özellikle benim gibi ilk çocuğu olanlara süper oluyor.inanın sizin aaa buda bilinmezmi dediklerinizi bile bilemiyoruz. dün eşimle videolara bakıyoruz. çocuğun beşiği nasıl olmalı videosunu seyredince orda yastık koyulmaz bebeğe, yastıksız yatırın ve genelde sırt üstü yatırın yazıyor. bende aaa ilk defa duydum diyorum eşimde cahilsin işte bişey bilmiyon dedi. bende ee heralde ilk bebğim nerden bileyim dedim. durum bu yani değerli tecrübelerinizi bizimle paylamznızı dileriz.
benm de ıkılı guzel cıktı doktorum gerek yok yaptırma 3lu test dedı ama ben yıne de yaptırdım..
4lu test yaptırmayacagım cunku 4lü test ıkılı ve üçlünün bırarada oldugu testmış..
20 -22 hafta arası ıse ayrıntılı usg var bakalım..
sumakcım bişey sorucam sana. şimdi ben sat'a göre 17+1 im ama ultrasyona göre 18+6 yım dolayısıyla doktor beni taa ilk randevuda sata göre 20-22 hafta 12 ağustoz diye yazmış çağırıyor. herhalde ultrasyon için çağırıyor. ama o tarihte ultrasyona göre 24+1 olucam. acaba bir sıkıntı olurmu. bu arada benim bebiş hep böyle öndeydi. doktor gelişimi önde demiyor hep sata uyumlu erken yumurlamışsın diyor. napcamı şaşırdım yaaa.
kızlar şu ferrum u nasıl kullanıyosunuz, sabah mı aç karnına mı tok karnınamı :26::26:
deryam benim kızımıda listene eklermisin canım.
herkese günaydın..
bugün 17 haftalık oldukkk..
ve bugün evlilik yıldönümüm 3 yıl bitti... zaman ne kadar çabuk geçiyor...
halimemmm aynen ya,seni cok ii anlıyorum.:) bizimki de daha belli etmedi ...halbuki şöle bir kesinleşse ne güzel olurdu.sonuçta her 2 cinsiyet de cok sevilecek ama , insan merak ediyo işte!!ben de ayın 20sini beklemek zorundayım....
Slm kizlar hep ypgunum giremiyrom hepiniz aklimdasinz ama nasilsiniz burda gece 1.30 ve efe yine uyanik uyumaya calisiyor hatta calisiyruz gecmise bakmadim hersey iyimi??
kesin değil diye eklememiştim,bu durumda 28 erkek,27 kız olduk:92::92::92::92:
nihalla cnm kutlarım inş seneye bebeğinizle kutlarsınız bu güzel günü
benim de bugün özel günüm:))) 7 saat sonra dr da olcam akşam yazarım size zati dönünce annem gelirmiş belki öle demişti geçen gün, farketmez kocam yine gelmiyo işler falan filan sanki tek benim çocuğum benimde işlerim var o taşısaydı o zaman bebeği kendi koştursaydı böle hehehehe neyse çocuğum alıncak gelmezse gelmesin yine vazgeçtim demicem çocuğum cinsiyetini ona görür gününü
arkadaşlar belki hatırlarsınız fazla süt içmediğimden bir dişimin bir kısmı kırılmıştı. sonrada doktor hamişim diye uyuşturmadan dolgu yapmıştı. geçenlerde o dolgu düştü çünkü zaten geçici dolguydu doktor kanal tedavisi lazım demişti ama biz doğuma kadar idare etsin doğumdan sonra kanal teddavisi yaptırırız demiştik. Dün akşam ağrısına dayanamadım ve tekrar doktora gittim. doktor ama ben dedim geçici dolgu düşücek. üstelik düşüncede hemen gelmemişsin kökü boştayken yemek yemişsin dedi. gece saat 10 olduğu için ben buraya yine geçici dolgu yapıyorum ama yarın kadın doğum doktorlarıda burada olucakalr gel onalrında burda olduğu saatte kanal tedavisi yapalım dedi. eğer 6.ayına girmeden yaptırısan kurtulursun yoksa bu dolgu hiç işe yaramaz ve dişin hep zonklar dedi. şimdi hakkatten dişim fena zonkluyor. ama ne bileyim işte kadın doğumcularda burda olur kanal tedavsii sırasında doğurabilirsin dedi ya ben ürktüm. napsam acaba ağrı bir taraftan bebişime bişey olur korkusu bir tatarftan. sizce napıyım. pokim buralardamısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?